MIXOStsi Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εμείς με developer preview έχουμε Data shortcut στο Action Center με το τελευταίο update... Οπότε κοντά είναι και το public release. :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ωραία. Απλά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν η MS μετά από 4 χρόνια να εξακολουθεί να δίνει τις επιλογές με το σταγονομετρο; Και κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την φωτογραφική. Στην επιλογή MP είναι προτιμότερο να έχω 5 + 36 DNG ή 5 + 36 χωρίς DNG; Αν δεν κάνω λάθος το DNG αναφέρεται σε raw αρχείο οπότε αν δεν είναι DNG τότε αυτό σημαίνει ότι και το 36αρι αρχείο είναι επεξεργασμενο; Επισης όταν στέλνω με email τις φωτογραφίες βλέπω με το μεγεθος της κάθε μιας είναι περίπου 0.5 Mb που μου φαίνεται λίγο ακόμα και για 5 MP. Είναι πράγματι 5 MP ή πρέπει να τις μεταφέρω πρώτα με καλώδιο στον υπολογιστή μου για να έχω την σωστή ανάλυση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Όχι...τοσο είναι ..ειναι στα 72 ppi μιας και είναι καθαρά για share...Αν θες για εκτύπωση ή επεξεργασία τότε αυτό έτσι κι αλλιώς από τον υπολογιστή το κάνεις. .αρα εκεί παίρνεις την την μεγάλη η το raw και παίζεις... KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Πολύ καλή φωτογραφική και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Επίσης τα βασικά (τηλέφωνα, Internet κτλ) τα κάνει απροβληματιστα οπότε ο στόχος επιτευχθη. Α, και το μικρό μέγεθος του σε σχέση με το Note 2 και το Ζ Ultra μου είναι καλοδεχουμενο για χρήση τηλεφώνου. Κάτι πάντως που με προβλημάτισε είναι 1-2 κολλήματα που έφαγε χωρίς λόγο. Από εκεί και πέρα βέβαια τα WP8 είναι πολύ πίσω από το Android τόσο ως λειτουργικό όσο και ως εφαρμογές. Δεν λέω μια χαρά ελαφρύ και smooth είναι αλλά κάποιες ελλείψεις είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Πχ είναι δυνατόν στο notification center να έχεις μόνο 4 shortcut και κανένα από αυτά να μην είναι για τα Mobile data και να καταφευγω σε τρίτες εφαρμογές; Είναι δυνατόν να μην μπορώ να επιλέξω την φωτεινότητα που θέλω και να έχω μόνο 3 επιλογές; Όσο για τo settings menu είναι ένας αχτραμας με τις επιλογές να είναι σε εντελώς τυχαία σειρά και χωρίς καμία λογική. Όσο για τις εφαρμογές το look & feel τους ειναι πολύ πίσω από τις αντίστοιχες του Android ενώ κάποιες από αυτές έχουν τελευταία ενημέρωση πριν κάποιους μήνες. Τι να πω, ελπίζω να φτιάξουν στο μέλλον. Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες, πρεπει ολα να φτιαξουν, αν θελουν να ανεβουν σε πωλησεις, το settings menu που ειναι χυμα, το notification center με τα λιγα shortcuts, οι φακελοι που ακομα λειπουν, το ατελειωτο grid, η φτωχη lock screen. Την φωτεινοτητα ασ'την στο auto, κανει πολυ καλη δουλεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες, πρεπει ολα να φτιαξουν, αν θελουν να ανεβουν σε πωλησεις, το settings menu που ειναι χυμα, το notification center με τα λιγα shortcuts, οι φακελοι που ακομα λειπουν, το ατελειωτο grid, η φτωχη lock screen. Την φωτεινοτητα ασ'την στο auto, κανει πολυ καλη δουλεια. Ένα παράξενο πράγμα ρε παιδί μου, στο Ativ S μου, που μπήκαν τα 8.1 με update (ναι!! μετά από 2 χρόνια η Samsung δεν μας ξέχασε! :lol: ) - η έκδοση 8.10.14157.200 - μπορείς να φτιάχνεις και φακέλους στην επιφάνεια εργασίας (ουάου!!!! :lol: )... Κατα τα άλλα που λέτε για το Notification center συμφωνώ... Και σκεφτείτε ότι στα WP 8.0 δεν υπήρχε καν... :mad: Για τη φωτεινότητα επίσης έχει κάποιες επιλογές το μενού (στο "glance screen" όπου και ρυθμίζεις τη φωτεινότητα σε συγκεκριμένες ώρες π.χ. να είναι ακόμα χαμηλότερα από το low - η "night mode" που λέμε και αντίστοιχα στο "display" το sun readability όπου φωτίζει παραπάνω από το high όταν το βλέπει ο ήλιος) αλλά γενικώς, ναι, το auto κάνει πολύ καλή δουλειά! :cool: edit: έτσι κι αλλιώς καθέ δεύτερο windows η Microsoft βγάζει κάτι καλό. Οπότε είναι που "θα πέσεις". Π.χ. windows xp, windows (σ)vista, win 7, win 8.0/8.1, win 10 Edited December 12, 2014 by Dimitris_41Mpxls Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Προσωπικά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από τα W10 καθώς πιστεύω πως θα χρειαστούν ριζικο ανασχεδιασμο και μέχρι τώρα σε 4 χρόνια λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Ακόμα και στο W8 tablet μου κατά 99.9% δουλεύω στο desktop. Από εκεί και πέρα βέβαια το 1020 είναι ένα "ειδικο" κινητό με σαφή προσανατολισμο στην φωτογραφία και το βίντεο οπότε οι ελλείψεις των WP8 όσο εκνευριστικες κι αν είναι δεν με απασχολούν ιδιαίτερα. Αν όμως έπαιρνα το 930 ή το 1520 που κοιτούσα τότε θα με ενοχλούσαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Ένα παράξενο πράγμα ρε παιδί μου, στο Ativ S μου, που μπήκαν τα 8.1 με update (ναι!! μετά από 2 χρόνια η Samsung δεν μας ξέχασε! :lol: ) - η έκδοση 8.10.14157.200 - μπορείς να φτιάχνεις και φακέλους στην επιφάνεια εργασίας (ουάου!!!! :lol: )... Κατα τα άλλα που λέτε για το Notification center συμφωνώ... Και σκεφτείτε ότι στα WP 8.0 δεν υπήρχε καν... :mad: Για τη φωτεινότητα επίσης έχει κάποιες επιλογές το μενού (στο "glance screen" όπου και ρυθμίζεις τη φωτεινότητα σε συγκεκριμένες ώρες π.χ. να είναι ακόμα χαμηλότερα από το low - η "night mode" που λέμε και αντίστοιχα στο "display" το sun readability όπου φωτίζει παραπάνω από το high όταν το βλέπει ο ήλιος) αλλά γενικώς, ναι, το auto κάνει πολύ καλή δουλειά! :cool: edit: έτσι κι αλλιώς καθέ δεύτερο windows η Microsoft βγάζει κάτι καλό. Οπότε είναι που "θα πέσεις". Π.χ. windows xp, windows (σ)vista, win 7, win 8.0/8.1, win 10 Οι φακελοι ειναι στην demin για τα nokia. Οσο για την φωτεινοτητα οθονης κτλ, αυτα ειναι θεματα της καθε εταιριας, δεν νομιζω να ειναι θεμα λειτουργικου, τουλαχιστον εχει ελεγχο κορεσμου, γιατι ειναι απαραδεκτες οι amoled, σχεδον τερμα χαμηλο το εχω για να ειναι κοντα στην πραγματικοτητα. Οσο για την ms, αν θελει να τα φτιαξει μπορει και οντως μεσα απο πολλα σκουπιδια, εχει δωσει και πολυ καλα πραγματα, το θεμα ειναι αν πραγματικα θελει να γινει ανταγωνιστικη ή θελει να μεινει φτηνη εναλλακτικη. Προσωπικά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από τα W10 καθώς πιστεύω πως θα χρειαστούν ριζικο ανασχεδιασμο και μέχρι τώρα σε 4 χρόνια λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Ακόμα και στο W8 tablet μου κατά 99.9% δουλεύω στο desktop. Από εκεί και πέρα βέβαια το 1020 είναι ένα "ειδικο" κινητό με σαφή προσανατολισμο στην φωτογραφία και το βίντεο οπότε οι ελλείψεις των WP8 όσο εκνευριστικες κι αν είναι δεν με απασχολούν ιδιαίτερα. Αν όμως έπαιρνα το 930 ή το 1520 που κοιτούσα τότε θα με ενοχλούσαν. Ουτε εγω εχω μεγαλες προσδοκιες απο τα wp10, η ms αυτη την στιγμη ακολουθει τον δρομο της apple, θα δινει με το σταγονομετρο πραγματα που στο android υπαρχουν εδω και χρονια για να το παω και πιο πισω πραγματα που υπηρχαν στα windows phone 6. Δεν θα δουμε ουτε custom roms ξανα, δεν θα υπαρξουν διαφορετικοι launchers, ουτε παραμετροποιηση σε μεγαλο βαθος, τουλαχιστον μπορουν να εμπλουτισουν το υπαρχον metro ui, αυτο θα γινει σιγουρα, οπως επισης θα ανεβαινει το store σταδιακα και σιγουρα με κοινες metro apps σε tablets, laptops και desktops θα δουμε και μεγαλυτερη ανοδο. Edited December 12, 2014 by RaZoR333 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Η μπαταρία πάντως όταν βγάζω φωτογραφίες με φλας φεύγει νεράκι! Χαλάλι όμως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Η μπαταρία πάντως όταν βγάζω φωτογραφίες με φλας φεύγει νεράκι! Χαλάλι όμως Ίσως θέλει κάποιους κύκλους φόρτισης, ώστε να στρώσει. Συνήθως έτσι γίνεται, μετά θα δεις βελτίωση. Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Κάτοχος πλέον κι εγώ της συσκευής εδώ κι έναν μήνα αλλά με 5 μέρες χρίσεις έχω να πω πως η συσκευή τα σπάει Είναι σχετικά αρκετά γρήγορη δεν μου έχει κολλήσει το μόνο που με χαλάει είναι η μπαταρία δεν μου κρατάει καθόλου ίσως επειδή είναι ακόμη η αρχή αλλά με το ζωρι με βγάζει μια μέρα έχει τύχη και δυο φορές να το φορτισω. Κάτι το οποίο πρέπει να βελτιωθεί είναι το store σε σχέση με αλλα λογισμικα θέλει πολύ δουλειά σχετικά το θεωρώ πρόχειρο σε θέμα εφαρμογών ελπίζω με τα 10 να δούμε κάποια βελτίωση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Το κινητό παιδιά είναι φανταστικό και έχει την καλύτερη κάμερα όλων. Συγκρίνετε άνετα και με κανονικές, ακριβές φωτογραφικές μηχανές! Το μείον για μένα είναι η μπαταρία, που με βαριά χρήση θέλει φόρτιση 2 φορές την ημέρα! Τι να πάρω ένα κινητό και να του κάνω αλχημείες με την φωτεινότητα, με τις εφαρμογές που τρέχουν, με τις ρυθμίσεις , με , με , με ..., για να μου βγάλει μια μέρα, εεε τότε δεν είναι κινητό! Εγώ θέλω ένα που να το σκίσω με όλα ανοιχτά και να μην έχω άγχος πως μέχρι το μεσημέρι δεν θα έχω κινητό.. (Δηλαδή η Lg με το Lg g2 -g3, ή η Sοny με την σειρά Ζ και Ζ compact είναι εξυπνότεροι που σου δίνουν 1-2 μέρες αυτονομία με βαριά χρήση??) To ΤΕΛΕΙΟ 1020 για μένα θα ήταν , στο ίδιο σώμα να μεγάλωναν την οθόνη (άνετα θα χώραγε μια 4.7), να έβαζαν 3GB μνήμη, 64GB χωρητικότητα, καλύτερη μπαταρία (3,000mAh battery), τον τελευταίο snapdragon και φυσικά slow motion 240fps /1080p στην κάμερα (και 4Κ που κάπου διάβασα πως έρχεται με κάποια αναβάθμιση) Ελπίζω ο αντικαταστάτης του 1020 να είναι έτσι όπως το περιγράφω παραπάνω! :lol::D Edited December 13, 2014 by hasiotis_john Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 To 1030 αν ποτέ κυκλοφορήσει (υπάρχουν ανεπιβεβαιωτα leaks) θα είναι κοντά σε αυτό που περιγράφεις απλά με λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Όσο για το 64αρι υπάρχει ήδη τέτοια έκδοση. Κατά τα άλλα συμφωνώ για την μπαταρία αλλά κυρίως όταν το λιώνω στις φωτογραφίες και ειδικά με φλας. Αλλιώς κρατάει μια χαρά η μπαταρία καθώς δεν κάνω κάποια ιδιαίτερα βαριά χρήση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ελπίζω τουλάχιστον στην νέα αναβάθμιση να δούμε σημαντικές αλλαγές όπως και στην κάμερα κρίμα τέτοιο κινητο και να μην πάρει κάποια στοιχεία απο την νέα αναβάθμιση. Η μπαταρία όντως ειναι τραγική απο τις χειρότερες που εχω δει σε κινητο δυστυχώς. Επίσης για εμενα το market θέλει μεγάλη βελτίωση άλλοι ειναι ευχαριστημένη με τις εφαρμογές εγω παλι όχι τοσο. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το κινητό παιδιά είναι φανταστικό και έχει την καλύτερη κάμερα όλων. Συγκρίνετε άνετα και με κανονικές, ακριβές φωτογραφικές μηχανές! Το μείον για μένα είναι η μπαταρία, που με βαριά χρήση θέλει φόρτιση 2 φορές την ημέρα! Τι να πάρω ένα κινητό και να του κάνω αλχημείες με την φωτεινότητα, με τις εφαρμογές που τρέχουν, με τις ρυθμίσεις , με , με , με ..., για να μου βγάλει μια μέρα, εεε τότε δεν είναι κινητό! Εγώ θέλω ένα που να το σκίσω με όλα ανοιχτά και να μην έχω άγχος πως μέχρι το μεσημέρι δεν θα έχω κινητό.. (Δηλαδή η Lg με το Lg g2 -g3, ή η Sοny με την σειρά Ζ και Ζ compact είναι εξυπνότεροι που σου δίνουν 1-2 μέρες αυτονομία με βαριά χρήση??) To ΤΕΛΕΙΟ 1020 για μένα θα ήταν , στο ίδιο σώμα να μεγάλωναν την οθόνη (άνετα θα χώραγε μια 4.7), να έβαζαν 3GB μνήμη, 64GB χωρητικότητα, καλύτερη μπαταρία (3,000mAh battery), τον τελευταίο snapdragon και φυσικά slow motion 240fps /1080p στην κάμερα (και 4Κ που κάπου διάβασα πως έρχεται με κάποια αναβάθμιση) Ελπίζω ο αντικαταστάτης του 1020 να είναι έτσι όπως το περιγράφω παραπάνω! :lol::D Η μπαταρια του ειναι κακη, κυριως σε web browsing και οταν βγαζεις φωτογραφιες, επισης εχω δει βραδυ με ανοιχτο wifi να μου τρωει 20%+ μπαταρια, απο τους συγχρονισμους και τα email μονο, αλλαξα καποιες ρυθμισεις και τωρα επανηλθε σε ενα φυσιολογικο 5%, γενικα ειμαι απο 20H μεχρι 30H ανολογα την χρηση, σιγουρα μονιμα ανοιχτο wifi και πολλα email, 30 λεπτα internet, 30 λεπτα ομιλια, λιγο fb, λιγο viber, μερικες φωτογραφιες, καθολου παιχνιδια. Απο εκει και περα για το επομενο, που παιζει και να μην υπαρξει ποτε, σωστα αυτα που γραφεις, αλλα μαλλον θα πανε σε πιο μεγαλο πλαισιο στις 5'' συμφωνα με ενα πρωτοτυπο που βγηκε στην επιφανεια, βεβαια, επειδη ηταν project της nokia, μπορει η ms να μην το συνεχισει και να μεινει με πιο μικρους αισθητηρες μεχρι και 1/2.3'' και σε απλο led flash που μαλλον για mainstream χρηστες ειναι καλυτερη λυση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Από όσο διάβασα κάποια χαρακτηριστικά πχ 4K video που ίσως να μην πάρει το 1020 έχουν να κάνουν με περιορισμούς του hardware και όχι τόσο με επιλογή της MS. Κατά τα άλλα στο λίγο που έχω ασχοληθεί με το 1020 δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο από την φωτογραφική του. Ακόμα και η καθυστέρηση από φωτογραφία σε φωτογραφία δεν με πειράζει τόσο καθώς μέχρι να τσεκάρω τι έβγαλα είμαι έτοιμος για την επόμενη. Το focus θα μπορούσε να είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά αν κάνω pre focus τότε η φωτογραφία βγαίνει ακαριαια. Από εκεί και πέρα βέβαια κρίνοντας γενικότερα το 1020 νομίζω πως είναι καθαρά θέμα προτεραιοτητων. Αν κάποιος θέλει την καλύτερη κάμερα σε ένα ελκυστικό καλούπι και με ένα ελαφρύ OS τότε το 1020 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αν πάλι θέλει μια Web, media, game oriented συσκευή τότε καλύτερα να κοιτάξει αλλού πχ 930 ή 1520 εντός WP ή οποιαδήποτε από τις γνωστές ναυαρχιδες του Android. Για τα WP έχω ήδη γράψει την άποψη μου αρκετές φορές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παιδια ανθεκτικη θηκη για το κινητο μας παιζει;;τυπου aluminum gorilla glass metal...αυτες που γινεται σαν ρομποτ το κινητο...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παιδια ανθεκτικη θηκη για το κινητο μας παιζει;;τυπου aluminum gorilla glass metal...αυτες που γινεται σαν ρομποτ το κινητο...:p Αδερφέ, είναι που είναι 160 γραμμάρια, αν το κάνεις και ... transformers :p, τότε θα είναι σα να κρατάς τούβλο! Είναι πολύ καλή κατασκευή, στιβαρή με τρομερή ποιότητα υλικών που δύσκολα φθείρονται! Θα σου πρότεινα κάποια κομψή και ελαφριά θήκη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Amzer case http://img6a.flixcart.com/image/cases-covers/tpu/e/s/t/amzer-96174-double-layer-hybrid-400x400-imadpt26tg9ejyhj.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά όταν χρησιμοποιείτε το φλας εντός σπιτιού έχουν οι φωτογραφίες σας μια κίτρινη απόχρωση; Όχι πάντα αλλά κάποιες φορές φαίνεται ότι η ισορροπία του λευκού είναι εντελώς λάθος και από ότι κοίταξα και σε φόρουμ του εξωτερικού το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει εδώ και καιρό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Nαι, υπήρχε εξαρχής της κυκλοφορίας του το συγκεκριμένο θέμα. Και υποτίθεται οτι έχει βελτιωθεί με τις μετάBlack ενημερώσεις. Προσωπικά την βελτίωση που λένε δεν την έχω αντιληφθεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Nαι, υπήρχε εξαρχής της κυκλοφορίας του το συγκεκριμένο θέμα. Και υποτίθεται οτι έχει βελτιωθεί με τις μετάBlack ενημερώσεις. Προσωπικά την βελτίωση που λένε δεν την έχω αντιληφθεί. Ψιλοχαζομαρα να μην το έχουν διορθωσει ακόμα. Ίσως στην επόμενη αναβάθμιση της κάμερας. Πάντως όσο ενοχλητικό κι αν είναι βελτιώνεται εύκολα με λίγη επεξεργασία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Εχθές πάντως διαπίστωσα πως η κάμερα σε κάποια σημια δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά ιδικα σε θέμα χαμηλού φωτισμού το δοκιμάζαμε μαζί με ένα άλλο παιδί μέσα σε μαγαζί και ενώ του παιδιού που έχει άλλη συσκευή φαινόταν ποιο φωτεινά εμένα φαινόταν ποιο σκούρα. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αυτό είναι και θέμα ρυθμίσεων. Αν αυξήσεις λίγο την διάρκεια που μένει το κλείστρο ανοικτό σε συνδυασμό με το OIS κάνει θαύματα. Επίσης μπορείς να παίξεις και με το ISO. Γενικά όρεξη να έχεις και μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα για φωτογραφικη κινητού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Σίγουρα θέλει και ρυθμίσεις και οι δυο στο αυτόματο το είχαμε στο θέμα ζουμ σαφώς δεν με έπιανε αλλά όταν βγάλαμε πόσες φωτο μέσα σε μια καφετέρια η φωτο που έβγαζε το δικό του κινητό ήταν ποιο φωτινες ενώ εμένα ποιο σκούρες το one plus one έχει το παιδί My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Μπορεί κάποια κινητά να κάνουν απλά over exposure ή να ανεβάζουν το ISO οπότε από την μία να φαίνεται η φωτογραφία πιο φωτεινή αλλά στην πράξη να είναι ποιοτικά χειρότερη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η κάμερα του 1020 είναι τέλεια και είναι πολύ πιθανό υπό προϋποθέσεις να βγάζει χειρότερες φωτογραφίες αλλά συνολικά νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλή. Και μια ερώτηση. Αν θέλω να χρησιμοποιήσω την 36αρα εικόνα και να την κάνω πχ 10αρα χωρίς μεγάλες απώλειες υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα προτείνατε; Edited December 14, 2014 by gpgalanis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts