alex_gate_7 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Την είχα βγάλει νωρίς την Preview for Developers γιατί στις αρχές είχε μεγάλη κατανάλωση στο background σε σχέση με τη Cyan που η αναμονή είναι καταπληκτική.... Διάβαζα πριν από λίγο καιρό στο τόπικ της DP ότι μετά από κάποιο update αυξήθηκε πάρα πολύ η διάρκεια της μπαταρίας αλλά δεν έχω βρει το χρόνο να την ξαναπεράσω (κυρίως να ξαναστήσω το τηλέφωνο)... Άλλωστε σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το επίσημο roll out την Denim οπότε για να μην το στήνω δύο φορές θα την περιμένω.... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Επιβεβαιώνω οτι η αναμονή είναι top. Αν αρχίζεις και το σκαλίζεις οκ ρουφάει. Μια μέρα πάντως άνετα. - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Στα δικά μου τα χεριά και τα 2 1020 πανω απο 4 ώρες δεν βγαλανε ! Με το g750 ατελείωτη μπαταρία σαν του 1520 Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν ξέρω πως εννοείς τη διαχείριση ενέργειας, αλλά τα WP έχουν καταπληκτική διαχείριση ενέργειας στην αναμονή... Πολύ καλύτερη από του iphone 5s που έχει λίγο μικρότερη μπαταρία (αλλά και μικρότερη οθόνη και μικρότερη ανάλυση) και σε αναμονή με 3G χάνει πολύ περισσότερο από το 1020... Βασικά πως λες ότι το iOS έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας όταν το iPhone 5s έχει την χειρότερη διάρκεια μπαταρίας από όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας του δεν μπορώ να καταλάβω... Το OS X για Mac πχ έχει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας αλλά το iOS με τίποτα... Μάλιστα ο manan69t[/member] που έχει καιρό το 1020 και το Galaxy S5 που έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας είχε πει πως το 1020 είναι καλύτερο σε αναμονή.... Προσωπικά έχω γύρω στις 20 εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο (εφαρμογές για News feed, καιρού, messaging, social media κτλ κτλ) και σε 3G χάνει από 1 έως 3 τοις εκατό την ώρα ανάλογα πάντα πόσο χτυπάει το Messenger και το Viber... Σε WiFi έχει επίσης τρομερή αναμονή καθώς πολλές φορές μου χάνει 1% ανά 2-3 ώρες... Το πρόβλημα είναι μόλις αρχίσεις το πείραγμα και ειδικά browsing ή Facebook / Messenger με λευκό φόντο στην AMOLED και εκεί σκοτώνει την μπαταρία.... Έτσι ακριβώς είναι! Τα έχω διπλα δίπλα 6 μήνες. Το 1020 είναι κορυφή σε αναμονή σαφώς καλύτερο απ το S5 αλλά και από όλα τα Android που είχα(και απ τα note 3/G2),βλέπω άνετα 15 ώρες συν,έχω δει και πάνω από 20. Χωρίς να πέσει απ το 100% Αλλά μόλις αρχίσεις και το βάζεις στο ίντερνετ με fb, viber, browsing, το να και τ'αλλο τότε αντε γεια, δυστυχώς καίει πιο πολύ το S5,σχεδόν 2 φορές και βάλε χειρότερο. Εκεί θέλει βελτίωση. Όσο για τη DP έχω τη τελευταία Version και είναι καλύτερη από πριν η αυτονομία, αλλά όπως είπα θέλει βελτίωση όταν μπαίνεις ίντερνετ και όταν δουλεύεις τη κάμερα. Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Η μπαταρία οπως και να το κάνουμε δεν ειναι αρκετη για smartphone. Δεν το παιρνεις για να το εχεις σε αναμονη αλλα για να το χρησιμοποιουμε. Ακομα και με το grip και τη ρουφα την μπαταρια με το μπουρι. Για ολα φταιει ο παλιάς τεχνολογιας επεξεργαστής πρωτίστως και σε δεύτερο ρόλο περνα το λογισμικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Τελικά αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως αν δε χρησιμοποιείς την κάμερα (πολύ) και βάζεις flight mode το βράδυ μια χαρά το κινητό κοντεύει τις 3 μέρες... http://i60.tinypic.com/332ufjt.png http://i58.tinypic.com/nz4p.png Με περισσότερο χρήση της κάμερας (και flight mode τις ώρες του ύπνου πάλι) σχεδόν 2 μέρες: http://i57.tinypic.com/4g420n.png http://i59.tinypic.com/2yw7puf.png Σημείωση: ΔΕΝ έχω facebook :cool: Το ότι μπορείς να τελειώσεις την μπαταρία και σε 5-6 ώρες γίνεται ΆΝΕΤΑ βεβαίως βεβαίως.... Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfilop Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 η μπαταρία είναι αρκετά καλή για την ανάλυση και το μέγεθος του κινητού. Εμένα με νορμάλ χρήση, δηλαδή mail, internet και facebook, αλλά και ακρόαση μουσικής μέσω bluetooth, στο αυτοκίνητο, βγάζει περίπου δύο ημέρες, με flight mode το βράδυ και οικονομία μπαταρίας. Αυτό που σκίζει τη μπαταρία είναι κυρίως η πλοήγηση, ειδικά αν ξεχαστείς και δεν την απενεργοποιήσεις όταν φθάσεις στον προορισμό, σε μισή ώρα σβήνει το κινητό. Επίσης από τις λίγες φορές που χρησιμοποίησα Skype, αν μιλήσεις 10-15 λεπτά, ειδικά με 4G, καταναλώνει τη μισή μπαταρία. Τον τελευταίο καιρό που το έχει ανακαλύψει η μικρή μου κόρη και το σκίζει με παιχνίδια και βίντεο, βγάζει λίγο πάνω από μέρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1989 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 πρωτη φορτιση ? το βαζω 6-8 ωρες κατευθειαν? για διαρκεια μπαταριας μηπως υπαρχουν εφαρμογες που θα ηταν καλυτερο να σβησω για να αντεχει περισσοτερο ? αυτο το ειχα διαβασει απο κατι παιδια για το λουμια 925,και γενικα ο,τι τιπς εχετε για καποιον πρωταρη στο κινητο και γενικα σε windows phone συσκευη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 πρωτη φορτιση ? το βαζω 6-8 ωρες κατευθειαν? για διαρκεια μπαταριας μηπως υπαρχουν εφαρμογες που θα ηταν καλυτερο να σβησω για να αντεχει περισσοτερο ? αυτο το ειχα διαβασει απο κατι παιδια για το λουμια 925,και γενικα ο,τι τιπς εχετε για καποιον πρωταρη στο κινητο και γενικα σε windows phone συσκευη To φορτίζεις μέχρι να φτάσει στο 100% και το βγάζεις. Aυτά που λέγανε κάποτε για 8 ώρες στην πρώτη φόρτιση δεν ισχύουν πλέον! :) Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι στην οικονομία μπαταρίας ποιές εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο. Όποιες πιστέυεις ότι δεν χρειάζεσαι να τις βάλεις να μην επιτρέπεται να τρέχουν στο παρασκήνιο γιατί καταναλώνουν πιο γρήγορα την μπαταρία. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1989 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 επισης απο το καταστημα που το πηρα οι οδηγιες ειναι στα ρουμανικα ή πολωνικά δε ξερω σιγουρα,γιαυτο ωτησα και για τη φορτιση γιατι δε καταλαβαινα ,οποτε φανταζομαι και η συσκευη το ιδιο,παιζει εκει να αντιμετωπίσω κανενα προβλημα με τη συσκευη ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 επισης απο το καταστημα που το πηρα οι οδηγιες ειναι στα ρουμανικα ή πολωνικά δε ξερω σιγουρα,γιαυτο ωτησα και για τη φορτιση γιατι δε καταλαβαινα ,οποτε φανταζομαι και η συσκευη το ιδιο,παιζει εκει να αντιμετωπίσω κανενα προβλημα με τη συσκευη ? Kανένα πρόβλημα! Η ελληνική γλώσσα είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό οπότε δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 επισης απο το καταστημα που το πηρα οι οδηγιες ειναι στα ρουμανικα ή πολωνικά δε ξερω σιγουρα,γιαυτο ωτησα και για τη φορτιση γιατι δε καταλαβαινα ,οποτε φανταζομαι και η συσκευη το ιδιο,παιζει εκει να αντιμετωπίσω κανενα προβλημα με τη συσκευη ? http://download.support.nokia.com/ncss/PUBLIC/el_GR/webpdf/100000183175/Nokia_Lumia_1020_UG_el_GR.pdf http://download.support.nokia.com/ncss/PUBLIC/en_US/webpdf/100000183175/Nokia_Lumia_1020_UG_en_US.pdf :cool: Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_78 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλημέρα. ΜΙα ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση cyan τα 3 πλήκτρα περιήγησης δεν φωτίζουν πλέον στο δικό μου lumia 1020. Συμβαίνει το ίδιο και στα δικά σας κινητά? Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε σχετική ρύθμιση την οποιία νομίζω δεν έχουν βάλει στην cyan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ούτε στο σκοτάδι δεν φωτίζουν !? Κάλυψε τον αισθητήρα που βρίσκεται δίπλα απ' την μπροστινή κάμερα και δες... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλημέρα. ΜΙα ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση cyan τα 3 πλήκτρα περιήγησης δεν φωτίζουν πλέον στο δικό μου lumia 1020. Συμβαίνει το ίδιο και στα δικά σας κινητά? Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε σχετική ρύθμιση την οποιία νομίζω δεν έχουν βάλει στην cyan. Μήπως έχει να κάνει με την οικονομία μπαταρίας?? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλημέρα. ΜΙα ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση cyan τα 3 πλήκτρα περιήγησης δεν φωτίζουν πλέον στο δικό μου lumia 1020. Συμβαίνει το ίδιο και στα δικά σας κινητά? Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε σχετική ρύθμιση την οποιία νομίζω δεν έχουν βάλει στην cyan. αν έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας δεν ανάβουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_78 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σε εσας φωτίζουν κανονικά δηλαδή ε? Και αν θέλετε να τα απενεργοποιείτε ή ενεργοποιείτε τι κάνετε? Μέσω της οικονομίας μπαταρίας το δουλέυετε? Έκανα δοκιμές με αυτά που μου είπατε αλλά παραμένουν σβηστά. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις μήπως λυθεί, αλλά θα μου πάρει κάποιες ώρες και γι' αυτο προς το παρόν δεν το κάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το τελευταιο μήνα με έχει ταράξει στα κολλήματα. Μαύρες οθόνες και δεν ανταποκρινεται σε τίποτα. Του εκανα μια επαναφορά εργοστασιακών μπας και, αλλά παλι τα ιδια. Μου το κανει σχεδόν κάθε μέρα. Τι λετε, δεν το γλιτωνω το Nokia care? Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω και δυσάρεστη εμπειρία απο αυτους ( αρβατο γαρ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ξαναφλάσαρε το λειτουργικό με το Nokia Software Recovery Tool... (μπορει να χει αλλάξει μετά την μεταφορά) :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δεν είναι το ίδιο με το να κανω επαναφορά απο το τηλέφωνο? Αν μπω στη διαδικασια να το κάνω, να αλλάξω ρομ (εχω της voda τώρα)?. Είμαι στην εγγύηση και το ψιλοφοβάμαι μην κανω καμιά μακακία...Να ξαναπεράσω αυτή που έχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δεν είναι το ίδιο με το να κανω επαναφορά απο το τηλέφωνο? Αν μπω στη διαδικασια να το κάνω, να αλλάξω ρομ (εχω της voda τώρα)?. Είμαι στην εγγύηση και το ψιλοφοβάμαι μην κανω καμιά μακακία...Να ξαναπεράσω αυτή που έχει? Ειναι πανεύκολη διαδικασία αλλά εφόσον φοβάσαι, πήγαινε μια βόλτα απο Nokia care. Θα σου περάσουν μια "καθαρή" και θα είσαι οκ. Εννοείται δωρεάν. Μη σου πουν τίποτα περίεργα..... Στην τελική, πες τους ότι κάνει επανεκκινήσεις και είσαι οκ....;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_78 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Τελικά έκανα επαναφορά του τηλεφώνου και λύθηκε το θέμα με τον φωτισμό στα πλήκτρα περιήγησης για όσους αντιμετωπίσουν τέτοιο θέμα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα καινούργιος κάτοχος του 1020 (πρώην κάτοχος lumia 800 ) το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση είναι ελληνικό από την παρτίδα της Vodafone που τα είχε σε προσφορά 360 ευρώ. Τι μου προτείνετε να πάω σε ένα nokia care να μου περάσουν μια καθαρή rom η να το αφήσω έτσι όπως είναι . ποια τα υπέρ και κατά αν το κρατήσω έτσι . ευχαριστώ εκ των προτέρων (προσπαθώ να διαβάσω σιγά σιγά την ενότητα για το 1020 αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα καινούργιος κάτοχος του 1020 (πρώην κάτοχος lumia 800 ) το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση είναι ελληνικό από την παρτίδα της Vodafone που τα είχε σε προσφορά 360 ευρώ. Τι μου προτείνετε να πάω σε ένα nokia care να μου περάσουν μια καθαρή rom η να το αφήσω έτσι όπως είναι . ποια τα υπέρ και κατά αν το κρατήσω έτσι . ευχαριστώ εκ των προτέρων (προσπαθώ να διαβάσω σιγά σιγά την ενότητα για το 1020 αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο Αν σε ενοχλεί το vodafone όταν ξεκινάει το κινητό τότε άλλαξέ τη. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.. - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα καινούργιος κάτοχος του 1020 (πρώην κάτοχος lumia 800 ) το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση είναι ελληνικό από την παρτίδα της Vodafone που τα είχε σε προσφορά 360 ευρώ. Τι μου προτείνετε να πάω σε ένα nokia care να μου περάσουν μια καθαρή rom η να το αφήσω έτσι όπως είναι . ποια τα υπέρ και κατά αν το κρατήσω έτσι . ευχαριστώ εκ των προτέρων (προσπαθώ να διαβάσω σιγά σιγά την ενότητα για το 1020 αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο Να βάλεις μια καθαρή. Εχουν αναφερθεί υποψίες (δεν εχει αποδειχτεί) πως η rom της Vodafone ίσως ευθύνεται για κακή συμπεριφορά της μπαταρίας. Και λάθος να είναι, θα σε τρώνε οι υποψίες οπότε άλλαξέ την τώρα. Επίσης θα απαλλαγείς από το λογότυπο. Καλορίζικο και καλώς ήρθες. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts