Jump to content

dimfilop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimfilop

  1. Τέλειο κινητό. Λες να είμαι τυχερός αυτή τη φορά?
  2. Μακάρι να είμαι τυχερός! Τέλειο κινητό!
  3. Best Value for Money Smartphone: Honor 9
  4. Λες να σπάσει η γκαντεμιά? Καλή επιτυχία σε όλους!
  5. καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά!
  6. Ωραίο φαίνεται! Καλή τύχη σε όλους. Μακάρι να είμαι εγώ ο τυχερός!
  7. παιδιά πώς πάμε στην καινούρια αναβάθμιση, γιατί εγώ έχω την 164 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικά τη βρήκα!
  8. Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει ηχητική ειδοποίηση για τα mail στα Windows 10. όσο και αν το έψαξα δεν το βρίσκω. Και τώρα δεν μου βγάζει ήχο ούτε και στα απλά μηνύματα
  9. Το Σαββατοκύριακο, που είχα χρόνο το δοκίμασα και εγώ και πέρασα τα 10 μέσω insider, πολύ πιο εύκολα από ότι περιγράφατε και χωρίς ιδιαίτερες επανεκινήσεις. Μετά από μια εβδομάδα περίπου που τα έχω δοκιμάσει, νομίζω ότι θα τα κρατήσω. Στα συν θα έβαζα την τεράστια διαφορά σε ταχύτητα , αλλά και δυνατότητες( όπως ότι παίζει πια κάποια live από ιστοσελίδες, ή ανοίγει κάποια αρχεία που δεν άνοιγε) του Microsoft Edge. Επίσης οι δυνατότητες καλύτερης παραμετροποίησης του φόντου, με αδιαφανή τα πλακίδια μου αρέσει. Πολύ ευχάριστο επίσης είναι ότι αυξήθηκαν οι ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης και επιτέλους το wifi ανοίγει κλείνει απευθείας, δίνοντάς μου και μια εντύπωση ότι βρίσκει και πιο γρήγορα τα ασύρματα δίκτυα. Είναι γεγονός όμως ότι είναι σίγουρα πιο αργό το τηλέφωνο, όχι σε εκνευριστικό βαθμό, αλλά είναι αισθητή η διαφορά. Επίσης η πρώτη αίσθηση είναι ότι η κατανάλωση μπαταρίας έχει λίγο αυξηθεί. Η εφαρμογή Facebook έγινε πιο χάλια και από ότι ήταν. Αυτό που λίγο με ενοχλεί, είναι ότι τα γράμματα στα live tiles είναι πολύ μικρά και αχνά, και ότι δεν συγxρονίζει επαφές από άλλα κοινωνικά δίκτυα, πλην facebook.
  10. η μπαταρία είναι αρκετά καλή για την ανάλυση και το μέγεθος του κινητού. Εμένα με νορμάλ χρήση, δηλαδή mail, internet και facebook, αλλά και ακρόαση μουσικής μέσω bluetooth, στο αυτοκίνητο, βγάζει περίπου δύο ημέρες, με flight mode το βράδυ και οικονομία μπαταρίας. Αυτό που σκίζει τη μπαταρία είναι κυρίως η πλοήγηση, ειδικά αν ξεχαστείς και δεν την απενεργοποιήσεις όταν φθάσεις στον προορισμό, σε μισή ώρα σβήνει το κινητό. Επίσης από τις λίγες φορές που χρησιμοποίησα Skype, αν μιλήσεις 10-15 λεπτά, ειδικά με 4G, καταναλώνει τη μισή μπαταρία. Τον τελευταίο καιρό που το έχει ανακαλύψει η μικρή μου κόρη και το σκίζει με παιχνίδια και βίντεο, βγάζει λίγο πάνω από μέρα
  11. Παιδιά ξέρει κανένας γιατί μετά την αναβάθμιση σε 8.1 δε διαβάζει το Bluetooth του αυτοκινήτου τις επαφές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά ενώ πριν τις διάβαζε?
  12. Παιδιά το έλυσα το πρόβλημα με τον αφηγητή, το οποίο είχε κολλήσει τελείως το τηλέφωνο. Δε μπορούσα καν να πάω στο μενού διευκόλυνση πρόσβασης γιατί είχε τελείως απενεργοποιηθεί η κύλιση στο κινητό. Κατά τύχη μέσω αναζήτησης από το Bing με πήγε απευθείας στο υπομενού και απενεργοποίησα την εφαρμογή. Κατά τα άλλα οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη Cyan είναι καλές,χωρίς να βλέπω τις τρομοκρατικές βελτιώσεις. Ο file manager είναι σίγουρα χρήσιμος, και οι ειδοποιήσεις για Wi-fi κλπ. Φαίνεται και λίγο πιο γρήγορο αλλά οι ειδοποιήσεις για mail και μηνύματα από facebook είναι πιο αργές.
  13. παιδιά SOS! Πάνω που εγκατέστησα τη cyan, έκανα τη μ....κία να δοκιμάσω τον αφηγητή ή cortana, ή όπως αλλιώς το λένε. Το αποτέλεσμα είναι να ακούω συνέχεια την εκνευριστική φωνή, να μη μπορώ να προχωρήσω στο μενού και να βγάζει συνέχεια μια κίτρινη γραμμή γύρω από τα πλακίδια. Υπάρχει τρόπος να το λύσω, ή να πάω σε nokia care?
  14. θα ήθελα να προσθέσω δύο ακόμα κλιματιστικά στις επιλογές μου. Το Panasonic Etherea CS/CU-E12NKEW και το Fujitsu ASYG12LU. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας, γιατί έχω κατασταλάξει μεταξύ αυτών των δύο και του Mitsubishi-MSZ-GE35VA. Το panasonic το λίγο πιο παλιό, νομίζω jke, το έχει τοποθετήσει η γυναίκα μου σε επαγγελματικό χώρο σε 9000 BTU και είναι ικανοποιημένη, κρίνοντας όμως μόνο από την ψύξη. Ο συγκεκριμένος τεχνικός που επισκέφτηκε το σπίτι, μου ανέφερε αρκετά προβλήματα με τα panasonic στη λειτουργεία της θέρμανσης σε πελάτες σε σημείο, που είχαν προβεί σε απεγκατάστασή τους γιατί δε λειτουργούσαν καθόλου στη θέρμανση. Εσείς τί νομίζετε?
  15. από τα κλιματιστικά που ανέφερα πιο θεωρείς ότι είναι value for money
×
×
  • Create New...