Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να το βαλουμε;;ή να γυρισουμε στα 8 και να περιμενουμε τη cyan;;

Και να τη βαλεις τωρα δωρο αδωρο ειναι.Μετα πρεπει να ξανα πας στα 8 για να παρεις Cyan.

Οποτε κανεις τωρα downgrade se WP 8.0, περνας τη Cyan και μετα περνας το 8.1 Update 1

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δε μου τραβαει back up με τιποτα.κολλαει συνεχεια στο 97%.εκανα τα παντα.εψαξα στο google λιγο εκανα ολες τις πιθανες λυσεις.το εχει παθει κανεις?

δε μου τραβαει back up με τιποτα.κολλαει συνεχεια στο 97%.εκανα τα παντα.εψαξα στο google λιγο εκανα ολες τις πιθανες λυσεις.το εχει παθει κανεις?

Εμένα έμεινε στο 99% κανά δεκάλεπτο! Θέλει λίγο τον χρόνο του!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

ξεχασα να αναφερω οτι βγαζει το μυνημα " there was a problem backing up your settings.try again later"

Ειμαι στην φαση με τα Γραναζια αυτη τη στιγμη, οποτε περιμενω ακομα..

Θελω να ξεκαθαρισουμε ομως κατι αν ειναι ευκολο.. Τι ειναι προτιμοτερο? Να παραμεινουμε με DP ή να γυρισουμε σε 8.0 και να βαζουμε τα official updates?

Θα δουμε ποτε σε μας να γραφει Lumia Cyan?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Καλή επιτυχία σε όσους βάλουν το update της D.P.

Σας εύχομαι μονο να μη βγει κανένα φιρμάνι μετά, που να λέει όσοι θέλετε το cyan update να πρέπει να κάνετε downgrade πρώτα σε D.P. μετά στα 8, μετά upgrade στη lumia cyan και μετά στο cyan ξέρω γω 1 :lol:...

Πέρα από τη πλακα χαζό δεν είναι να δίνουν update στην preview, πριν δώσουν το κανονικό update στην cyan?

Καλή επιτυχία σε όσους βάλουν το update της D.P.

Σας εύχομαι μονο να μη βγει κανένα φιρμάνι μετά, που να λέει όσοι θέλετε το cyan update να πρέπει να κάνετε downgrade πρώτα σε D.P. μετά στα 8, μετά upgrade στη lumia cyan και μετά στο cyan ξέρω γω 1 :lol:...

Πέρα από τη πλακα χαζό δεν είναι να δίνουν update στην preview, πριν δώσουν το κανονικό update στην cyan?

Καθόλου χαζό! Η Cyan περιλαμβάνει drivers και τις προσθήκες-διορθώσεις της Nokia ενώ το update της preview περιλαμβάνει τις αλλαγές που θα φέρει η GDR1 στα WP8.1 ασχέτως κατασκευαστή!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Χμμμ.. Τελος το update me DP. Εμεις με DP αυτες τις προσθηκες και τους drivers της Nokia ποτε θα τα παρουμε?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Σωστά!

Αλλα ο κάτοχος 1020 γιατί να μην πάρει πρώτα την cyan k μετά αν θέλει να φορέσει την cyan d.p.? Αυτό λέω, υπάρχει ένα λογικό χάσμα.

Α) Άμα θέλει περιμένει... Δεν το έβαλε κανείς με το ζόρι...

Β) ΔΕΝ είναι Cyan dp... Είναι Windows Phone 8.1 Update 1 (GDR1) developers preview... Η cyan είναι άλλο... Στο εξήγησε ο niotheros από πάνω...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον PagouroLand. Αυτό το θέμα με τις preview εκδόσεις και την επίσημη προσωπικά με έχει κουράσει αφάνταστα. Ναι καταλαβαίνω ότι αν θέλει κανείς περνάει τη Preview γιατί είναι beta, εγώ δεν θέλω να γίνω beta tester κανενός, από την άλλη όμως δε θα έπρεπε να φροντίσει η εταιρεία να δώσει έμφαση στην επίσημη έκδοση πριν ασχοληθεί με το Update της DP? Ξέρω θα μου πείτε ότι η Cyan είναι θέμα της Nokia και όχι της MS αλλά μην κοροιδευόμαστε η πρώτη ανήκει στην δεύτερη...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον PagouroLand. Αυτό το θέμα με τις preview εκδόσεις και την επίσημη προσωπικά με έχει κουράσει αφάνταστα. Ναι καταλαβαίνω ότι αν θέλει κανείς περνάει τη Preview γιατί είναι beta, εγώ δεν θέλω να γίνω beta tester κανενός, από την άλλη όμως δε θα έπρεπε να φροντίσει η εταιρεία να δώσει έμφαση στην επίσημη έκδοση πριν ασχοληθεί με το Update της DP? Ξέρω θα μου πείτε ότι η Cyan είναι θέμα της Nokia και όχι της MS αλλά μην κοροιδευόμαστε η πρώτη ανήκει στην δεύτερη...

συμφωνω με οσα λες.ολα τα αλλα ειναι αρλουμπες απλα προσπαθει να σπρωξει τα κινητα που εβγαλε μετα το 1020.

συμφωνω με οσα λες.ολα τα αλλα ειναι αρλουμπες απλα προσπαθει να σπρωξει τα κινητα που εβγαλε μετα το 1020.

Πολύ πιθανό να ισχύει και και αυτό που λες. Δεν με άφορα άμεσα βέβαια γιατί έχω το 920 και ήμουν σίγουρος ότι πριν από τα μέσα Αυγούστου δε θα έπαιρνα την Cyan. Από την άλλη όμως νομίζω οτι όλη αυτή η ιστορία με το DP και την επίσημη Cyan εκτός από χαράς ευαγγέλια για όσους έχουν την διάθεση να ασχοληθούν μαζί της έχει φέρει και αρκετά προβληματάκια όπως το θέμα με τo bitlocker. Καλό θα ήταν, γνώμη μου πάντα, να δείξει MS περισσότερο σεβασμό σε όσους τα έσκασαν για να αγοράσουν το 1020 που παραμένει από τις κορυφαίες συσκευές Lumia και ακόμα περιμένει την επίσημη αναβάθμιση όταν την έχει πάρει το...620:X. Στο κάτω κάτω δεν έχουν όλοι την διάθεση να περάσουν μια beta έκδοση με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτά και τέλος το off tipic.

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Στα γραναζάκια....

Επανεκκίνηση...

Το update των dp8.1, εγκαταστάθηκε επιτυχώς.

Για καλό ελπίζω ;)

Που είναι η Cyan;;;; :p

Edited by stardrive

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Να ξεκαθαρίσω ότι πλακα κάνω, δεν την λέω σε κανέναν.

Έτσι ακριβώς, φιλε Rayden, αυτό προσπαθώ να πω.

Εκτος από το ότι nokia=ms πλέον, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και wp=nokia=ms :).

Επομένως κυρια ms, τελειωνε με τους πελάτες σου, τελειοποίησε τα 8.1 και βγάλε τις καινούργιες preview αργότερα, αφού λύσεις επίσης το θεματάκι με το bitlocker, που ακόμη ταλαιπωρεί αρκετούς αν δεν κάνω λάθος.

Δηλαδή αυτή στιγμή, έχουμε ταυτόχρονα, lumia cyan επίσημα, τα 8.1 τα επίσημα για μη lumia συσκευές, τα 8 για όσους δεν πήραν ακόμη τα 8.1, τη d.p. των 8.1 που πρέπει να κάνει downgrade στα 8 για να πάει στα επίσημα 8.1, αλλα και το update των dp8.1.

E νομίζω χάνει τη μπάλα το φιλοθεάμον κοινό

Να ξεκαθαρίσω ότι πλακα κάνω, δεν την λέω σε κανέναν.

Έτσι ακριβώς, φιλε Rayden, αυτό προσπαθώ να πω.

Εκτος από το ότι nokia=ms πλέον, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και wp=nokia=ms :).

Επομένως κυρια ms, τελειωνε με τους πελάτες σου, τελειοποίησε τα 8.1 και βγάλε τις καινούργιες preview αργότερα, αφού λύσεις επίσης το θεματάκι με το bitlocker, που ακόμη ταλαιπωρεί αρκετούς αν δεν κάνω λάθος.

Δηλαδή αυτή στιγμή, έχουμε ταυτόχρονα, lumia cyan επίσημα, τα 8.1 τα επίσημα για μη lumia συσκευές, τα 8 για όσους δεν πήραν ακόμη τα 8.1, τη d.p. των 8.1 που πρέπει να κάνει downgrade στα 8 για να πάει στα επίσημα 8.1, αλλα και το update των dp8.1.

E νομίζω χάνει τη μπάλα το φιλοθεάμον κοινό

Νομίζω τα είπες όλα τώρα...:p Ένας τρίτος που θέλει να δοκιμάσει τα WP θα χάσει την μπάλα αν διαβάσει τι γίνεται με όλες αυτές τις εκδόσεις...

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υ.Γ. Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε τι γίνεται στο θέμα DP is out, με την νέα αναβάθμιση...Χαμός...Ας το συμμαζέψει λίγο το πράγμα η MS.:confused:

Νομίζω τα είπες όλα τώρα...:p Ένας τρίτος που θέλει να δοκιμάσει τα WP θα χάσει την μπάλα αν διαβάσει τι γίνεται με όλες αυτές τις εκδόσεις...

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υ.Γ. Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε τι γίνεται στο θέμα DP is out, με την νέα αναβάθμιση...Χαμός...Ας το συμμαζέψει λίγο το πράγμα η MS.:confused:

ένας που δεν ασχολείται δεν θα χάσει καμιά μπάλα γιατί πολύ απλά θα είναι στα 8 και θα περιμένει την αναβάθμιση.

Επίσημα υπάρχουν 2 εκδόσεις η 8 και η Cyan !

Οι 8.1 είναι για τους DP το οποίο όμως ΔΕΝ είναι επίσημο αλλά δοκιμαστικό που σημαίνει είναι επιλογή σου αν θες μετά να μπλέξεις !

Huawei Honor 8 32GB

Mάλλον δεν θα το περάσω (αν όντως επιτέλους κοντεύουμε στην έλευση της Cyan), αλλά υποτίθεται στο βγάζει αυτόματα το update της 8.1; Εκανα και check και μου λέει your phone is up to date.

@ PagouroLand & Rayden1

Δεν είναι καθόλου μπέρδεμα... Ή λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με τα επίσημα updates ή έχεις την devs preview και τα έχεις νωρίτερα με ότι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.... Σου δινει την ευχέρεια να διαλέξεις...

Επίσης άλλο το κομμάτι της MS mobile και άλλο το κομμάτι της MS που φτιάχνει το λειτουργικό... Όχι πως δεν συνεργάζονται αλλά αφού είναι έτοιμη η preview for developers γιατί να μην τη δώσουν και να κάτσουν να περιμένουν...??

Το αποτέλεσμα θα είναι να πάρουμε την επίσημη GDR1 νωρίτερα από ότι αν περίμεναν να ολοκληρωθεί η διανομή της Cyan... Και όχι, δεν θα βοηθούσε να πάρουμε νωρίτερα τη Cyan αν το τμήμα του λογισμικού απλά καθόταν με την devs preview έτοιμη και περίμενε... Δεν νομίζω πως είανι δα και επιστημονική φαντασία.... Απλό είναι... 2 τμήματα κάτω από την ίδια στέγη που ασφαλώς συνεργάζονται αλλά το καθένα έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα... Και αφού δεν επηρεάζει το ένα το άλλο (H GDR1 devs preview είναι συμβατή 100% με τη Lumia Black έκδοση firmware) γιατί να μείνουν "πίσω" και τα δύο??

Mάλλον δεν θα το περάσω (αν όντως επιτέλους κοντεύουμε στην έλευση της Cyan), αλλά υποτίθεται στο βγάζει αυτόματα το update της 8.1; Εκανα και check και μου λέει your phone is up to date.

Τσέκαρε την εφαρμογή Preview For Developers μήπως χρειάζεται log in...

Powerd by OnePlus 7 Pro

@ PagouroLand & Rayden1

Δεν είναι καθόλου μπέρδεμα... Ή λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με τα επίσημα updates ή έχεις την devs preview και τα έχεις νωρίτερα με ότι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.... Σου δινει την ευχέρεια να διαλέξεις...

Επίσης άλλο το κομμάτι της MS mobile και άλλο το κομμάτι της MS που φτιάχνει το λειτουργικό... Όχι πως δεν συνεργάζονται αλλά αφού είναι έτοιμη η preview for developers γιατί να μην τη δώσουν και να κάτσουν να περιμένουν...??

Το αποτέλεσμα θα είναι να πάρουμε την επίσημη GDR1 νωρίτερα από ότι αν περίμεναν να ολοκληρωθεί η διανομή της Cyan... Και όχι, δεν θα βοηθούσε να πάρουμε νωρίτερα τη Cyan αν το τμήμα του λογισμικού απλά καθόταν με την devs preview έτοιμη και περίμενε... Δεν νομίζω πως είανι δα και επιστημονική φαντασία.... Απλό είναι... 2 τμήματα κάτω από την ίδια στέγη που ασφαλώς συνεργάζονται αλλά το καθένα έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα... Και αφού δεν επηρεάζει το ένα το άλλο (H GDR1 devs preview είναι συμβατή 100% με τη Lumia Black έκδοση firmware) γιατί να μείνουν "πίσω" και τα δύο??

Τσέκαρε την εφαρμογή Preview For Developers μήπως χρειάζεται log in...

Σεβαστή η άποψή σου αλλά διαφωνώ. Το όλο μπέρδεμα, γιατί είναι μπερδεμένη ιστορία, έχει αρνητικό αντίκρισμα σε υποψήφιους νέους χρήστες wp ενώ παράλληλα ταλαιπωρεί και αρκετούς νυν. Μάλιστα έχω και παράδειγμά φίλου μου που μπήκε εδω στο φόρουμ να διαβάσει κάποια πράγματα για το λειτουργικό αφού σκέφτεται σοβαρά να μεταβεί από android. Με όλα αυτά που διάβασε πραγματικά έχασε τον μπούσουλα και παρόλο που προσπάθησα να του εξηγήσω πως έχει η κατάσταση αυτό που του έμεινε είναι ότι τα WP ακόμα παραμένουν ανώριμο λειτουργικό και ότι η MS δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Και για να πω την αλήθεια παρόλο που με έχουνε βολέψει τα WP δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια πράγματα που είχαν, κατά γενική ομολογία, μια χαρά στα 8 τα αλλάζουν ή καταργούν στα 8.1 (βλέπε δε ξέρει η MS ακριβώς τι θέλει :p ) Πιστεύω ότι λίγη τάξη στις αναβαθμίσεις δε βλάπτει. Από την στιγμή που ούτως η άλλως σαν φιλοσοφία τα WP μοιάζουν με το iOS ας μιμηθούν το μοναδικό πράγμα που παραδέχομαι στην μηλοεταιρεία, την ξεκάθαρη εικόνα στις αναβαθμίσεις και την πορεία του λειτουργικού. Συγνώμη και πάλι για το offtopic οτιδήποτε άλλο θα το γράψω στο αντίστοιχο θέμα.

καλησπερα παιδια. γυρισα απο τις ολιγοημερες διακοπες. με την αλλαγμενη μπαταρια, το 1020 πλεον κραταει 2 μερες. αλλα με χαλαρη χρηση. (δεδομενα ιντερνετ ολη μερα ανοιχτα, ομως ειμαι σε 2g. και εμπαινα 3g καμια ωρα τη μερα συνολικα. αντε μιαμιση. εχει βελτιωθει. απλα θελω τωρα να του κανω τη νορμαλ μου χρηση να δω τι ψαρια πιανουμε.

επισης για οσους ειχαν προβλημα με την ενταση του ακουστικου, ενω τα παιδια στο νοκια κεαρ μου εβαλαν την ιδια ρομ, τωρα δουλεψε. οποτε ισως να ειναι θεμα χαρντ ρισετ. θα τους ρωτησω αυριο μπας και καναν κατι αλλο να σας πω.

οσον αφορα τις φωτο, δεν ειδα διαφορα με τα 8.1 ιδιαιτερη. γιατι με το τελευταιο απντειτ ουτε στα 8.1 ειχα κιτρινιλα...αν ερθει το απντειτ επιτελους για τη σιαν, θα τραβηξω την ιδια φωτο με 8 και cyan και θα συγκρινω! αυτα!!!

δυστηχως τιποτα.εδω και ωρες δε μπορω να κανω backup με τιποτα γιατι θελω να περασω μια αλλη rom.κατι το εμποδιζει να κανει

Λοιπόν απόψε στη δουλειά έκανα backup και μετά κατέβασα και πέρασα τη νέα έκδοση. Δεν είχα χρόνο να το δω καλά(από αύριο )αλλά ελπίζω να μη μου πειράξει τη τέλεια αυτονομία που είχα έως τώρα.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Λοιπόν απόψε στη δουλειά έκανα backup και μετά κατέβασα και πέρασα τη νέα έκδοση. Δεν είχα χρόνο να το δω καλά(από αύριο )αλλά ελπίζω να μη μου πειράξει τη τέλεια αυτονομία που είχα έως τώρα.
ναι αλλα πες μας και τι χρηση του κανεις, γιατι για να βλεπεις τοσες μερες, τα εχεις ολα κλειστα και απλα κανεις κλησεις με το τηλεφωνο. κανω λαθος?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...