Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβασαμε σε ενα lumia 1020 την wp8.1 dev pr, εχθες. εμφανισε κατευθειαν την νεα εκδοση (αφου δεν ειχαμε περασει την προηγουμενη), την κατεβασε κανονικα, και πριν τις «τροχαλιες» εβγαλε μια μπλε οθονη με μηνυμα λαθους και οτι η εγκατασταση διακοπηκε! τα «χρειαστηκαμε» βεβαιως, αλλα μετα απο κανα 10λεπτο λεω, «δε κανουμε ενα soft reset να δουμε τι θα γινει;», το κανω (κατω ενταση + κουμπι on-off) κανει επανεκινηση και βγαζει κανονικα τις τροχαλιες…. μετα απο κανα τεταρτο ολοκληρωνει την εγκατασταση και το 1020 δουλευει μια χαρα, (εκτος απο ενα κρασαρισμα στην καμερα των wp), με ενα σημαντικο μειονεκτημα ομως , που υποτιθεται οτι διορθωθηκε με αυτο το update…., την μπαταρια! μετα απο δυο πληρης αποφορτισεις και φορτιση με απλη χρηση δεν βγαζει ουτε την μιση μερα! τωρα και εγω δεν ξερω να βοηθησω παραπανω, (κατοχος nokia 808), το παληκαρι! ξερετε εαν το προβλημα ειναι λογω του οτι κολησε στην εγκατασταση ή λογω της dev preview εκδοσης; καθε βοηθεια-γνωμη-λυση δεκτη!
NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση... Πες του να κάνει ένα hard reset... Δεν δικαιολογείται πάντως καθώς στα 8.1 είναι καλύτερη η διαχείριση της μπαταρίας...
Powerd by OnePlus 7 Pro

καλημερα! υπαρχει καποιος τροπος να εστιαζει απο πολυ κοντα ενα αντικειμενο?? ενω προσπαθει να εστιασει σε ενα πολυ κοντινο αντικειμενο, και ενω φαινετε να τα καταφερνει παντα το χανει και θολωνει...υπαρχει καποιος τροπος?? κανω κατι λαθος εγω?

to πολυ κοντα ειναι σχετικο...μου φαινεται μεχρι 10cm

Δεν άντεξα την αναμονή και τελικά πέρασα τα 8.1 και δε το μετάνοιωσα καθόλου! Πραγματικά το σοκ ήταν θετικότατο και πλέον το λέιτουργικό έχει ανέβει επίπεδο.

Αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε, εκτός από το τρομερό transparent effect στη start screen και το πολύ χρήσιμο notification center (αν και πραγματικά απορώ γιατί άφησαν κενό κουτάκι και δε πρόσθεσαν το διακόπτη για το data), είναι λοιπόν το VPN.

To VPN δουλεύει καταπληκτικά και μάλιστα επειδή στη δουλειά έχω στημένο SSL VPN σε Dell Sonicwall firewall πλέον υπάρχει και εφαρμογή ανάλογη και παίζει απίστευτα καλά. Tnx Microsoft! Χίλια μπράβο από μένα επιτέλους το λειτουργικό είναι top!

Όσο για το 1020 πετάει και φαίνεται οτι και στη μπαταρία έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Για τις φωτογραφίες δε μπορώ να έχω άποψη ακόμα πάντως περιμένω την Cyan με αγωνία.

Πάντως έχω την εντύπωση πως για το 1020 θα ταίριαζε καλύτερα ένας πιο γρήγορος επεξεργαστής. Το λειτουργικό είναι άψογο αλλά όσο γεμίζει πιστεύω οι κλεψύδρες θα αυξάνονται...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά όπως και με το προηγούμενο 925 μου το μόνο κατάστημα που κατάφερα να βρώ αυτό που θέλω και για το 1020 ήταν το amazon.

Παρήγγειλα τα παρακάτω:

θηκη pouch δερματινη

http://www.amazon.co.uk/dp/B00IM9EFWA/ref=pe_385721_37986871_TE_item

και air vent car mount

http://www.amazon.co.uk/dp/B00GGNDE7Q/ref=pe_385721_37986871_TE_item

Για τη θήκη υπάρχει απίστευτη ποικιλία στη συγκεκριμένο μοντέλο σε ύφασμα και χρώμα.

Όποιος είναι fun του pouch όπως εγώ είναι ταμάμ.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα τριγμους κοντα στο power button?Τωρα τελευταια μου κανει κατι ελαφρα τριξιματα κοντα στο κουμπι on/off..Να ανυσηχω?Εννοειται οτι δεν εχει πεσει ποτε κατω και παντα ειναι σε θηκη σιλικονης και ουτε το βαζω σε τσεπες τζιν κλπ..Εχω συσκευη απο Vodafone 5 μηνων...
Poco X3 nfc 6/128

καλησπερα. μετα την αναβαθμιση του 8.1 ειδα και εγω βελτιωση αισθητη στην μπαταρια.

ομως υπαρχει ενα προβλημα. τα βραδυα που πεφτω για υπνο, μετα απο 8 ωρες εχει χασει γυρω στο 12%. παρα πολυ. και αυτο με 2g, κλειστο λοκεισον μπλουτουθ δεδομενα και γουαι φαι. δεν δικαιολογηται. πριν οτ τελευταιο απντειτ ζητημα να εχανε 1%... καμια εφαρμογη δεν τρεχει στο παρσκηνιο περαν απο σκαιπ και γουατσαπ. σοφτ ρισετ εχω κανει.

επαναλαμβανω οτι το προβλημα συμβαινει το βραδυ που δεν το πειραζω. την υπολοιπη μερα κατα ενα περιεργο λογο δουλευει αψογα. κατι περιεργο συμβαινει και δεν μπορω να καταλαβω τι...

αμα εχετε καμια ιδεα...

Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα τριγμους κοντα στο power button?Τωρα τελευταια μου κανει κατι ελαφρα τριξιματα κοντα στο κουμπι on/off..Να ανυσηχω?Εννοειται οτι δεν εχει πεσει ποτε κατω και παντα ειναι σε θηκη σιλικονης και ουτε το βαζω σε τσεπες τζιν κλπ..Εχω συσκευη απο Vodafone 5 μηνων...

Κι εγώ Vodafone 5 μηνών αλλά τριξίματα δεν έχω. Μου πήρε βέβαια μέρες μέχρι να συνηθίσω τη κουδουνίστρα το OIS αλλά πλέον δεν ακούω τίποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα. μετα την αναβαθμιση του 8.1 ειδα και εγω βελτιωση αισθητη στην μπαταρια.

ομως υπαρχει ενα προβλημα. τα βραδυα που πεφτω για υπνο, μετα απο 8 ωρες εχει χασει γυρω στο 12%. παρα πολυ. και αυτο με 2g, κλειστο λοκεισον μπλουτουθ δεδομενα και γουαι φαι. δεν δικαιολογηται. πριν οτ τελευταιο απντειτ ζητημα να εχανε 1%... καμια εφαρμογη δεν τρεχει στο παρσκηνιο περαν απο σκαιπ και γουατσαπ. σοφτ ρισετ εχω κανει.

επαναλαμβανω οτι το προβλημα συμβαινει το βραδυ που δεν το πειραζω. την υπολοιπη μερα κατα ενα περιεργο λογο δουλευει αψογα. κατι περιεργο συμβαινει και δεν μπορω να καταλαβω τι...

αμα εχετε καμια ιδεα...

θα βλέπει κανα περίεργο όνειρο φαίνεται...

Εφιάλτες μάλλον, όχι απλά όνειρο lol

Λοιπόν δεν είναι ο μόνος, και σε μένα μετά την τελευταία ενημέρωση, η μπαταρία μειώθηκε κατά πολύ σε σχέση με πριν. Μόλις του έκανα ένα hard reset να βολιδοσκοπήσω αν θ' αλλάξει κάτι.

Edit !

Δικό μου λάθος το βρήκα αυτό που έψαχνα ! :D

Πήρα σήμερα το 1020.

Έβαλα τα 8.1 αλλά μεγάλη απογοήτευση η μπαταρία.

λίγο σερφάρισμα να κάνω στο internet η μπαταρία πέφτει αμέσως.

Χάνω 1% ανά 2 με 3 λεπτά

Edited by junior147
Huawei Honor 8 32GB

Μια ερώτηση.

Σήμερα πήρα ένα 1020 και του πέρασα τα 8.1

Παρατήρησα ότι όταν το κλειδώνω η οθόνη μένει αρκετή ώρα ανοιχτεί και δείχνει την ώρα.

Κοίταξα όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα.

Σβήνει αφού περάσουν 10 λεπτά.

το κάνεις και σε εσάς αυτό ;

Φαντάζομαι οτι εννοείς τη lock screen και έχεις τη ρύθμιση να κλειδώνει νωρίς.

Αν έχει κολλησει κάτι κάνε ενα soft reset.

Φαντάζομαι οτι εννοείς τη lock screen και έχεις τη ρύθμιση να κλειδώνει νωρίς.

Αν έχει κολλησει κάτι κάνε ενα soft reset.

Με πρόλαβες.

Ήταν το μόνο που δεν είχα κοιτάξει και το είχα ξεχάσει. Αφού πόσταρα έφαγα φλασιά.

Και κάτι τελευταίο, το έχω πάρει απο vodafone πως μπορώ να το flasharw και να φύγει το σήμα της vodafone όταν ανοίγω την συσκευή μου ;

Huawei Honor 8 32GB

παιδια το smarties απτα χειροτερα.το παραγγειλα την πεμπτη κανονικα διαθεσιμο σε αποθεμα και μεχρι σημερα ηταν σε επεξεργασια τους πηρα τηλ. τπτ εστειλα mail τπτ..και μολις την ακυρωσα μου απαντησαν στα μπαμ...τελικα το πηρα απο media markt και αυριο το περιμενω...

Με πρόλαβες.

Ήταν το μόνο που δεν είχα κοιτάξει και το είχα ξεχάσει. Αφού πόσταρα έφαγα φλασιά.

Και κάτι τελευταίο, το έχω πάρει απο vodafone πως μπορώ να το flasharw και να φύγει το σήμα της vodafone όταν ανοίγω την συσκευή μου ;

Κι εμένα vodafone είναι. Από τη στιγμή όμως που με το που πέρασα τα 8.1 εμφανίστηκε το data sense που έλειπε λόγω vodafone, δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το φλασαρω. Άλλωστε πόσες φορές ανοιγοκλείνεις ένα smartphone..

Αναζήτηση...

:rtfm:

Η οικονομία μπαταρίας τελικα κανει δουλεια η οχι ?

Εγώ θέλω μέχρι να πεθάνει να δουλεύει ρολόι οπότε η οικονομία μπαταρίας που απλά σου κόβει τις ειδοποιήσεις όταν πέσει χαμηλά απλά δε με ενδιαφέρει.

Οκ πάντως είναι η μπαταρία δε βλέπω διαφορά με πριν.

τωρα με φορτισεις και τεςτοια τι παιζει;;μπορω να το δουλεψω;;ή να το βαλω για φορτιση;;

Δουλεψε το μεχρι να κλεισει και μετα φορτισε το για 8 ωρες... εγω αυτο κανω παντα στα κινητα μου και αποδιδει το μεγιστο η μπαταρια... καποιος αλλος φιλος μπορει να προτεινει κατι αλλο! :)

Δουλεψε το μεχρι να κλεισει και μετα φορτισε το για 8 ωρες... εγω αυτο κανω παντα στα κινητα μου και αποδιδει το μεγιστο η μπαταρια... καποιος αλλος φιλος μπορει να προτεινει κατι αλλο! :)

βασικα μου εβγαλε κατι ενημερωσεις να κανω και το χω βαλει και τις κανει...τι θα ειναι αυτες;;

βασικα μου εβγαλε κατι ενημερωσεις να κανω και το χω βαλει και τις κανει...τι θα ειναι αυτες;;

Ότι και να ναι κάντες. Πάντως σου προτείνω να περάσεις 8.1. Με κλειστά μάτια...

πως μπορω να τα περασω τα 8.1;;υπαρχει η διαδικασια στο forum;;

πως μπορω να τα περασω τα 8.1;;υπαρχει η διαδικασια στο forum;;

Νομίζω κανεις εγκατάσταση από το στορ το preview for developers το ενεργοποιεις με ενα τικ που έχει μεσα και μετά ψάχνεις ξανά για update

Μπορεί κάποιος να κάνει ένα οδηγό αναβάθμισης για τα 8,1 στα Ελληνικά γιατί τα Αγγλικάμου είναι χάλια ? :O :O :O

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...