MIXOStsi Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Αφού λένε ότι τα Nokia Care παίρνουν άδεια για το αν θα μπορούν να αλλάξουν firmware... Αν μπορεί να δοκιμάσεις κάποιος με flashαρισμένο να μας πει τι λέει για την εγγύησή του... Αν και να την χάνεις το γυρίζεις σε VF firmware και τελος... Edited February 8, 2014 by MIXOStsi :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αφού λένε ότι τα Nokia Care παίρνουν άδεια για το αν θα μπορούν να αλλάξουν firmware... Αν μπορεί να δοκιμάσεις κάποιος με flashαρισμένο να μας πει τι λέει για την εγγύησή του... Αν και να την χάνεις το γυρίζεις σε VF firmware και τελος... Αν παρεις αδεια επιτρεπεται ελεγε η vodafone γερμανιας. Το αν παιρνουν ή το αν "παιρνουν" ομως αδεια εγω δε το γνωριζω. Ισχυει οτι σε πολλες βλαβες απλα το αλλαζεις σε VF και τελος. Αν ομως πχ οπως εγω στο 920 σε hard reset κολλησεις στα "γραναζια" και μετα το επαναφερουν και δουν οτι δεν εισαι σε voda τοτε δε θα ειναι καθαρα στην καλοσυνη ή στην αγνοια του υπαλληλου το αν θα σε χρεωσει εργατικα; Επισης πες οτι εχεις θεμα με μπαταρια. Πρωτα πρεπει να πας να δηλωσεις πως κολλαει για να στο βαλουν στο Vf και μετα να το ξαναπας για να πεις εχω θεμα με μπαταρια αλλαξτε το. Τεσπα ο καθενας ξερει. Μακρυα απο εμας αυτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την εγγύηση απ' την στιγμή που γίνεται επίσημα. Αυτό με τα γρανάζια λύνεται εύκολα με το πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την εγγύηση απ' την στιγμή που γίνεται επίσημα. Αυτό με τα γρανάζια λύνεται εύκολα με το πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ... Το ρώτησα 2 φορές σε ΝΟΚΙΑ care αν χάνεις την εγγύηση με την αλλαγή firmware και ειπαν φυσικά πως όχι. Είναι δυνατόν η επίσημη αντιπροσωπία να κάνει η ίδια κάτι στην συσκευή σου που την θέτει εκτός εγγύησης; Αν το κανεις μόνος σου πάλι δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Εσυ ξερεις :) . Εγω θα μεινω στο ποστ της γερμανικης voda οτι οποιοδηποτε φλασαρισμα οπου και αν γινει χωρις εγγραφη αδεια ακυρωνει την εγγυηση. Υγ. Μπορει τα nokia care να εχουν παρει αδεια, δε το γνωριζω! φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Nokia care στην Θεσσαλονίκη που δεν χρεωνει για την αλλαγη της ρομ υπαρχει? Αν οχι πως μπορω να το κανω μονος μου? Με ενα καινούργιο πρόγραμμα που εβγαλε προσφατα η νοκια γινεται? Δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλα αναφέρθηκε στο φόρουμ. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Nokia care στην Θεσσαλονίκη που δεν χρεωνει για την αλλαγη της ρομ υπαρχει? Αν οχι πως μπορω να το κανω μονος μου? Με ενα καινούργιο πρόγραμμα που εβγαλε προσφατα η νοκια γινεται? Δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλα αναφέρθηκε στο φόρουμ. το προγραμμα ειναι το nokia care suite,αλλα εχω την εντιπωση αν αλλαξεις μονος σου το firmware βγαινεις εκτος εγγυησης,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. υπαρχει οδηγος για να φλασαρης οτι ρομ θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Σημερα κοιταξα τις φωτο σε υπολογιστη και ολες οι 38αρες μου φαινονταν πιο καθαρες από τις supersampled 5αρες. Ποιες κρατατε εσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλεμερα!Λοιπον εχω παρατηρησει οτι στην λειτουργια πτησης χανει περιπου 1,5% ανα ωρα..και σε κατασταση αναμονης περιπου το ιδιο ..Αυτο ειναι φυσιολογικο η ακομα η μπαταρια θελει στρωσιμο? Βεβαια οταν ξεκιναω το πειραγμα, viber,whatsapp,instagram, τοτε ρουφαει σαν τρελο!Το εχω το κιν. 2 βδομαδες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Τόσο κρατάει και εμένα.καλα ειναι.Ολα τα κινητά με το ίντερνετ έτσι ρουφάνε.Μια ημέρα με κλειστά τα δεδομένα,δουλεύοντας το μόνο σαν. Τηλέφωνο μηνύματα και κλήσεις,έφθασα το βραδυ στις 10 με 70 τα εκατό μπαταρια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγώ πάλι θέλω κάποια στιγμή να καταφέρω να μην το ακουμπήσω από τη στιγμή που θα το φορτίσω μέχρι να μηδενιστεί η μπαταρία, να δω πόσο θα πάει. Αλλά δύσκολο να μην το ακουμπήσω το ρημάδι κι ας υπάρχει και 2ο κινητό... Πάντως προχθές, το φορτίζω και το βλέπω μετά από 8h-9h ήταν ακόμη στο 100%. Σε airplane mode, wifi on, τα μέιλ auto ενημερωση κάθε 15', twitter κι άλλα 2-3 Live tiles. Ε μετά το συνδεσα στο pc να πάρω κάτι φωτος κι οπότε ξαναμηδενίστηκε το κοντέρ από τη στιγμή φόρτισης και δεν ολοκλήρωσα το τεστ (όχι ότι θα άντεχα, λέμε τώρα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Καλησπερα στην παρεα του myphone.. Σχετικα νεος κατοχος Nokia Lumia 1020 (περιπου 2-3 βδομαδες στα χερια μου).. περι μπαταριας ο λογος για οσους εχουν θεματα και το φιλο apVga που το χει απορια.. Κλειστα ολα εκτος wifi.. και ανοιγμα viber και φωτογραφικης κατα διαστηματα.. Τα live tiles (καμμια 10αρια) δουλευαν ολα, δεν αφαιρεσα κανενα κατα τη διαρκεια του test.. Glance σε peek mode και κλειστη η οικονομια μπαταριας. Το κινητο εκλεισε και μπηκε στην πριζα μολις εγραφε 3μερες και 3 ωρες πριν την τελευταια φορτιση.. http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/33/itxb.jpg Σε βαρια χρηση βγαζει τη μερα μεχρι να φτασει στο 20%.. Με normal χρηση, τηλεφωνα, viber, λιγες φωτογραφιες, και wifi μονιμα ανοιχτο βγαζει 2 μερες περιπου μεχρι να παει στο 20% Απο battery drain με ολα κλειστα 0,5% ανα ωρα.. manual checkαρισμα εκανα ενω ημουν στο μαγαζι, χωρις καποια εφαρμογη (δεν εχω καμμια battery εφαρμογη γιατι τρωνε αρκετα, θα περιμενω τα 8.1 για να βλεπω ποσοστο) Edited February 10, 2014 by Skrillex »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ωραίος, ευχαριστώ. Ειδικά η φωτογραφική υποτίθεται ότι του πίνει το μεδούλι , οπότε θα υποθέσω ότι αν δεν την ακουμπούσες και καθόλου, ίσως να είχες και +μισή μέρα ή κάτι τέτοιο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Μην φανταστεις οτι εβγαλα πολλες φωτογραφιες, οταν εκανα αυτο το test για να δω ποσο τραβαει η μπαταρια μεχρι να ψωφισει, και ολα off, εβγαλα ελαχιστες φωτογραφιες.. 6-7 στο συνολο.. Και viber ανα διαστηματα το ανοιγα στη δουλεια, λιγο chat και κλεισιμο.. Η φωτογραφικη και το viber (οταν λειτουργει στο παρασκηνιο) οντως ρουφανε.. Οταν εβγαλα και το viber απο το παρασκηνιο ειδα πολυ λιγοτερο drain.. Για καποιον που ειναι photography-addict και τραβαει ολη μερα pics το Nokia Grip κρινεται απαραιτητο αν δεν εχει προσβαση σε πριζα.. Edited February 10, 2014 by Skrillex »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 [quote name= Για καποιον που ειναι photography-addict και τραβαει ολη μερα pics το Nokia Grim κρινεται απαραιτητο αν δεν εχει προσβαση σε πριζα..[/quote] Τι ειναι αυτη η εφαρμογη?Δεν την βρισκω στο store.... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Τι ειναι αυτη η εφαρμογη?Δεν την βρισκω στο store.... Nokia Grip. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ήμουν κάτοχος τρία χρόνια iphone,πήρα το HTC one ,Καλή συσκευή αλλά έχω ξενερώσει με το Android...σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με το 1020...τι λέτε;Δεντο έχω δει ΑΠΘ κοντά... θα ζοριστω;toogles όπως έχουν τα άλλα λειτουργικά έχει για we WiFi,3g ,κλπ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Όχι δεν έχει. Μπορείς να τα καρφίτσωσεις στην αρχική σου σελίδα και να τα ενεργοποιείς από εκεί αλλά θα πρέπει να γυρίσεις στην αρχική σου αν είσαι σε μια εφαρμογή πχ. Τώρα περιμένουμε να μπουν toggles με το 8.1 Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφική τότε προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το κινητό φυσάει σε όλα αλλα έχει μετριοτατη μπαταρία αν βαζεις εφαρμογές λόγω κακού background multitasking. Για ότι αλλο κάνε νέο θέμα να απαντησω πιο λεπτομερώς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Η μπαταρία δεν με ενδιαφέρει πολύ γιατί και το one χάλια μπαταρία έχει.με ενδιαφέρει τις βασικές εφαρμογές που έχω τις επώνυμες να τις βρω κάτι εκεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Λοιπόν έκανα και εγώ το τεστ μου με την μπαταρία. Στις αρχές ήμουν απογοητευμένος, αλλά όσο περάνει ο καιρός βλέπω οτι στρώνει. Θέλει άλλες 2 ώρες για να κλείσει 48ωρο ανοιχτό και έχει ακόμα 10%. Η χρήση που του έκανα ήταν πολλά τηλέφωνα και μηνύματα, ίντερνετ με wi-fi(πιο πολύ) και δεδομένα(κανένα 10λεπτο),κατέβασμα παιχνιδιών-εφαρμογών και δοκιμές τους. Bluetooth,τοποθεσία,nfc και double tap ήταν απενεργοποιημένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πρώτη φορά εχθές το αφησα το βραδυ σε flight mode με glance,και background glance ανοικτά,και έχασε μέχρι το πρωί 10 τα εκατό.Δεν βλεπω κανένα θέμα με την μπαταρία.Την ίδια χρήση του κάνω με όσα έχω αλλάξει και την ίδια ώρα ΟΛΑ ζητούσαν φόρτιση.Μετα την εβδομαδα έστρωσε.Μονο το ίντερνετ οι φωτο και το GPS γονατίζουν την μπαταρία όπως σε όλα τα κινητά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Mιας και το παρατήρησα για δεύτερη φορά... 8 ώρες,το 1020 σε αναμονή (οχι flight mode),συνδεδεμένο με wifi,viber στο παρασκήνιο,αφύπνιση και έχασε 4%,δηλαδή 0,5% την ώρα.Εννοείται θα συμφωνήσω με τον monster ότι σε χρήση θα καταναλώσει αρκετά-αναμενόμενο... 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εγώ διαφωνω πάντως με εσάς παιδες. Η κατανάλωση του σε χρήση είναι υπερβολική. Και δεν έχω προβληματικό 1020 μιας και σε flight χάνει 0,5 ανα ώρα. Επίσης το έκανα φορματ και έχω βάλει μόνο viber. Ασε που είναι τρέλα,εκνευριστικό να σου λένε κλείσε double tap, glance. Μη βάζεις αυτο μη βάζεις εκείνο για να σου βγαλει με τα χίλια ζόρια μιση/μια μέρα. Βεβαια οι moderator απο windows phone central ισχυρίζονται ότι φταίει το λειτουργικό που κάνει εργασίες να κολλάνε και πως κάποια στιγμή θα λυθεί αλλα και πάλι αφου βλεπεις δεν κρατάει βαλε του 3.000 mah όχι 2.000. Τέτοια κατανάλωση σε nexus είχα μόνο σε deep sleep προβλήματα. Επίσης η Microsoft δε δίνει στατιστικά του τι καίει μπαταρία και όπως ο δημιουργός του insider είπε μπορεί κάποιος να γράψει μια εφαρμογή που τρωει μπαταρία και να μη το γνωριζει. Ελπίζω στα 8.1 να αλλαξει αυτο γιατι το κινητό σαν εμπειρία χρήσης φυσάει ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν διαφωνούμε,το αρχικό ζητούμενο για μένα ως νέος κάτοχος ήταν να μην ''καίει σβηστό''.Όντως αν το δουλέψεις όπως του αρμόζει χρειάζεσαι σύντομα φόρτιση,ελπίζω ότι θα διορθωθεί σε μελλοντικό update... 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts