Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστώ πολύ, από εδώ τα κατέβασα και τώρα θα δοκιμάσω αλλη μια φορά,

:):)

έχω WINDOWS 8.1 υπαρχή πρόβλημα

Τι πρόβλημα υπαρχει; Τι αντιμετώπισες;

Δεν το δοκίμασα σε 8.1

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

parofil κανε μου μια χάρη, διάβασε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν ξεκινησεις. Στο βήμα 7 γράφω «Βάζουμε τη sim στο κινητό»

parofil κανε μου μια χάρη, διάβασε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν ξεκινησεις. Στο βήμα 7 γράφω «Βάζουμε τη sim στο κινητό»

Φυλε Μανόλη σε ευχαριστώ για της οδηγίες που μου έδωσες

Ακόλουθο τον οδηγό κατά γράμμα, στο βήμα 4ο: στο IMEI&SN WRITER και στο πεδίο SN όταν γράφω το serial number, Δεν βγάζει το πράσινο σημαδακι δεξιά, στα αλλά ποιό Κάτω το βγάζει,

Αφού τα έχω βάλει όλα κανονικά παταω το START Στο πρόγραμμα το τηλέφωνο ανοίγει σε meta mode και το πρόγραμμα μετά απο ένα λεπτό περίπου μου γράφει EnterMetaMode Fail!!

Και σταματάει εκεί χωρίς να έχει γίνει τίποτα

Μάλλον κάποιος driver δεν εχει περαστεί. Όταν στο βγάλει fail μπες στη διαχείριση συσκευών και αν δεις κιτρινο θαυμαστικό δώσε του το φακελο με τους drivers.

Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία

Μάλλον κάποιος driver δεν εχει περαστεί. Όταν στο βγάλει fail μπες στη διαχείριση συσκευών και αν δεις κιτρινο θαυμαστικό δώσε του το φακελο με τους drivers.

με TeamViewer μπορούμε να κάνουμε κατι?

βαζω με ρεκοβερη την βαημπ 1347 κ ενω τα εχω κανει ολα σωστα μου λεει οτι απετυχε κ δεν υπαρχει ο φακελος md5. τι ειν αυτο?

φοραω s125

Edited by kkots

Το VROOT είναι μόνο στα κινέζικα δυστυχώς. Το θέμα είναι ότι rootαρι την Vibe χωρίς προβλήματα.

εγώ το VROOT το έχω στα αγγλικά πάντως (δεν μπορώ να βρω από που το κατέβασα)

βαζω με ρεκοβερη την βαημπ 1347 κ ενω τα εχω κανει ολα σωστα μου λεει οτι απετυχε κ δεν υπαρχει ο φακελος md5. τι ειν αυτο?

φοραω s125

ξανακατέβασε το αρχείο της ρομ, δεν εχει κατεβεί σωστά

εγώ το VROOT το έχω στα αγγλικά πάντως (δεν μπορώ να βρω από που το κατέβασα)

ξανακατέβασε το αρχείο της ρομ, δεν εχει κατεβεί σωστά

για να δουμε...

Edited by kkots

VROOT στα αγγλικά λέει δεν το δοκίμασα.

http://www.4shared.com/file/em0KlvMsce/

http://www.mgyun.com/en/getvroot

για να δουμε...

Ρίξτε και μία ματιά στο 2o post (για ρουτάρισμα χωρίς vroot): http://forum.xda-developers.com/lenovo-p780/general/stock-rom-lenovo-p780-stock-roms-guides-t2656441

Κάπου είχα διαβάσει ότι για τη Vibe ρομ ειδικά όσον αφορά το vroot χρειαζόταν το τελευταίας έκδοσης που ήταν μόνο στα κινέζικα

Επίσης ότι το vroot (έχει αναφερθεί και εδώ κάπου νομίζω) "κλέβει" ή "μπορεί να κλέβει" ΙΜΕΙ και ήταν υπό διερεύνηση από το XDA.

Μαζεμενες ολες οι ROM για το Ρ780

http://www.kupihitam.com/daftar-stock-rom-lenovo-p780/

Και εδω τα recovery

http://www.kupihitam.com/cwm-dan-twrp-untuk-lenovo-p780/

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

φοραω s125

Αχ,ξύλο που θέλετε...:p Αυτές οι διαδικασίες έχουν χιλιοειπωθεί,αλλά δεν διαβάζετε...

Θα σου απαντήσω γιατί όπως καταλαβαίνω θα ρωτάς συνέχεια και θα γεμίζουμε σελίδες τζάμπα.

Για να περάσεις την vibe μέσω recovery θα πρέπει πρώτα να φλασάρεις με flashtool την s135.Δεν φλασάρεται πάνω από την s125.

Τελευταία φορά που το αναφέρω....:rtfm:

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Λοιπον μια ερωτηση......

Εβαλα το Handcend SMS μεσα και παρολο που εχω κανει ολες τις απενεργοποιησεις στην

εφαρμογη μηνυματων του κινητου οταν λαμβανω μηνυματα ερχονται παντα δυο.

Εχει καποιος καποια λυση για αυτο το θεμα ..........

Μανώλη είχες δίκιο για τους drives έβγαζε κίτρινο θαυμαστικό τώρα τους πέρασα ξανά και είναι ενταξη, το πρόγραμμα IMEI SN WRITE δουλεύει κανονικά και στο τέλος βγάζει πράσινο OK !!!.

αποσυνδέω το κυνικό το κλεινω βάζω SIM το ανοίγω και στων ελέγχω που κάνω με το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου με *#06# μου βγάζει πάλη IMEI invalib. τι μπορεί να φταίει πάλη.

Υπάρχει περίπτωση το lenovo p780 να έχει χαλασει και να μην φτιάχνει Άλο ?

Μανώλη είχες δίκιο για τους drives έβγαζε κίτρινο θαυμαστικό τώρα τους πέρασα ξανά και είναι ενταξη, το πρόγραμμα IMEI SN WRITE δουλεύει κανονικά και στο τέλος βγάζει πράσινο OK !!!.

Πολύ ωραία. Αυτό σημαίνει οτι γράφηκε η nvram που ειναι και το βασικότερο.

Υπάρχει περίπτωση το lenovo p780 να έχει χαλασει και να μην φτιάχνει Άλο ?

Δεν το αποκλείω αλλά η μέχρι τώρα εμπειρία (όχι μονο δική μου, αλλά πολλών άλλων εδώ μεσα και σε αλλα forum) εχει δείξει οτι το κινητό «χαλάει μόνιμα» πάρα, μα πάρα πολύ δύσκολα.

αποσυνδέω το κυνικό το κλεινω βάζω SIM το ανοίγω και στων ελέγχω που κάνω με το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου με *#06# μου βγάζει πάλη IMEI invalib. τι μπορεί να φταίει πάλη.

Δοκίμασε να περάσεις πάλι μια από τις δοκιμασμένες roms με το flashtool. Π.χ. κάνε τη διαδικασία που περιγράφω στο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5172872#post5172872

Ακολούθησε ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες, κάνοντας οτι λένε. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ σου και κυρίως διάβασε τις οδηγίες ΔΥΟ φορές πριν ξεκινήσεις. Ακόμα κι αν εχεις κατεβάσει τη rom και τα εργαλεία, ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΙ. Το μόνο κομμάτι που «μπορείς» να παραβλέψεις ειναι η εγκατάσταση των drivers γιατί το εχεις κάνει ήδη ΑΛΛΑ αν δοκιμάσεις ΔΥΟ φορές (ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ) και δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε και τρίτη φορά χρησιμοποιώντας τους drivers που υπάρχουν σε εκείνο το Post.

Τελικα εβαλα την vibe 1347 με flashtool ενω φορουσα s125!!! μετα ομως εκανε ενημερωσεις και εχασα το ρουτ,εχω το geno αλλα δεν το ρουταρει, η vibe δεν εχει κατι ιδιαιτερο που να θελω να ξεφορτωθω οποτε καο ρουτ να μην γινει δεν με πειραζει,το ψαχνω... Edited by kkots

Τελικα εβαλα την vibe 1347 με flashtool ενω φορουσα s125!!! μετα ομως εκανε ενημερωσεις και εχασα το ρουτ,εχω το geno αλλα δεν το ρουταρει, η vibe δεν εχει κατι ιδιαιτερο που να θελω να ξεφορτωθω οποτε καο ρουτ να μην γινει δεν με πειραζει,το ψαχνω...

Δωσε μου ενα e-mail να σου στειλω το Lenovo Power

Τελικα εβαλα την vibe 1347 με flashtool ενω φορουσα s125!!! μετα ομως εκανε ενημερωσεις και εχασα το ρουτ,εχω το geno αλλα δεν το ρουταρει, η vibe δεν εχει κατι ιδιαιτερο που να θελω να ξεφορτωθω οποτε καο ρουτ να μην γινει δεν με πειραζει,το ψαχνω...

O vortex σου ειπε οτι δεν μπορεις να βαλεις μια Vibe απο recovery πανω σε αλλη ρομ εκτος απο S135. Οταν βαζεις μια ρομ με flashtool δεν εχει σημασια τι φορας πριν. Το flashtool σβηνει τα παντα και ξανα φλασαρει το κινητο απο την αρχη. Γι αυτο και οταν φλασαρεις με flashtool χανεις και το custom recovery που μπορει να εχεις περασει στο κινητο σου.Οποτε ασε τα !!!!. Να σε βοηθησει θελει και αυτος και ολα τα παιδια εδω.:O

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Αν καποιος το εχει " βαρεθει " το Ρ780 και θελει να το δωσει ας μου στειλει ενα μηνυμα.

Ψαχνω ενα μεταχειρισμένο για μια φιλη σε καλη κατασταση και σε καλη τιμη.

Ευχαριστω

Δωσε μου ενα e-mail να σου στειλω το Lenovo Power

βρηκα μια εκδοση λενοβο παουερ 1.2 και εβαλα αλλα αν εχεισ καποια νεωτερη ευχαριστως να την δεχτω!!!

kkotsantis@yahoo.com

...φιλε aloialone δεν ειπα κατι για τον vortex απλα ειπα πως το εκανα διοτι ανοιξα το φακελο της 1347 και ειδα πως εχει μεσα αρχειο scatter.emmc και καταλαβα οτι ειναι για flashtool! ναι το recovery που ειχα περασει χαθηκε αλλα εχει μπει ενα αλλο ξανα με αγγλικα οποτε ολα οκ! :D

Να ρωτησω κατι, στις πληροφοριες της συσκευης γραφει και σ εσας στην εμπρος καμερα 0,3 μιλιον?

Η vibe ειναι φοβερη ρομ, το κινητο δουλευει πιο γρηγορα και ειναι και ομορφη και εχει και πολλες δυνατοτητες και ρυθμισεις,περισσοτερες πιστευω απο την s125.

Edited by kkots

Ακολούθησε ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες, κάνοντας οτι λένε. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ σου και κυρίως διάβασε τις οδηγίες ΔΥΟ φορές πριν ξεκινήσεις. Ακόμα κι αν εχεις κατεβάσει τη rom και τα εργαλεία, ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΙ. Το μόνο κομμάτι που «μπορείς» να παραβλέψεις ειναι η εγκατάσταση των drivers γιατί το εχεις κάνει ήδη ΑΛΛΑ αν δοκιμάσεις ΔΥΟ φορές (ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ) και δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε και τρίτη φορά χρησιμοποιώντας τους drivers που υπάρχουν σε εκείνο το Post.

Μανώλη κατέβασα και πέρασα με flashtool την viberom_v1.0_1347_3_ST_P780 σύμφωνα με το #1419, όλα καλά,

μετά περνάω τα σβησμένα ΙΜΕΙ σύμφωνα με τον οδηγώ #1474

εδώ πως έχω βάλει τα στοιχειά στα κουτάκια, και κάτω γράφει ΟΚ με πράσινο

και εδώ οι drivers την ώρα που τρέχει το imei&sn writer

[ATTACH]41751[/ATTACH]

παρακάτω τα message apo to imei&sn writer

Steps:

1,Please power off the phone

2,Then plug in the USB cable

USB Bootup

Meta_DB Init Start:

Meta_DB Init PASS

Enter to ModemMeta Start:

Enter to ModemMeta PASS

Start Write SN:

WriteSN: ****03122095358708

Write SN is OK !!!

Start Write IMEI:

WriteIMEI_1: ****67028629306

WriteIMEI_2: ****67028629322

WriteIMEI is OK !!!

From ModemMeta to APMeta Start:

From APMeta to ModemMeta PASS

Write BT Address Start:

WriteBT: 6c5f1c582ad2

Write BT is OK !!!

Write WIFI Address Start:

WriteWIFIAddr: 6c5f1c5f2ad2

Write WIFI Address is OK !!!

It is over !!

μετά στο τηλεφωνώ

[ATTACH]41752[/ATTACH]

[ATTACH]41753[/ATTACH]

που έχω κάνει λάθος και δεν θέλει με τίποτα να φτιάξει, μήπως τα στοιχειά που έχω βάλει

στα κουτάκια από το imei&sn writer τα έχω βάλει λάθος?

Edited by panorifi

Καλησπέρα παίδες.

Έχω το εξής δίλημμα: Lenovo P780 ή Huawei G700? (Αγορά από Internet - minideal κτλ.)

Ξέρω πως δεν είναι ίδια κατηγορία αλλά είναι κοντινά τα κόστη. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 200 ευρώ.

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Sony ericsson W800i

Samsung Omnia II

Lenovo P780

Redmi note 5 black (Global)

βρηκα μια εκδοση λενοβο παουερ 1.2 και εβαλα αλλα αν εχεισ καποια νεωτερη ευχαριστως να την δεχτω!!!

kkotsantis@yahoo.com

Σου εστειλα το Lenovo POwer version 1.5