nek4d Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 γιατι δεν εχουμε λεντ στις ειδοποιησεις και στα ημεηλ? το Α660 που ειχα πριν ειχε σε ολα... Εμενα εχει led ειδοποιησεις, για ριξε μια ματια στα settings σου. Εννοειται οτι δεν θα αφησω το θεμα εδω. Ακομα βλεπω στα σιτε για τις ρομς του 780 Ετσι μπραβο, οχι τιποτε αλλο, ειχαμε κακομαθει να εχουμε αμεση και γρηγορη ενημερωση :p Ασε γιατι σημερα μπηκαν οι Κινεζες τις ρωτησα αν θα το στειλουν και μου ειπαν ναι σημερα και καλα και μετα πηγαν offline...(Το επαιξαν κινεζες) χαχααχχααχαχ Χαχα, παντα απολαυστικος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μια ερώτηση: Έχω την Vibe 1351 στα αγγλικά χωρίς ροοτ. Όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth handsfree αρκετές φορές όταν πάω να καλέσω έναν αριθμό τραβάει κολλήματα. Πιο συγκεκριμένα οι κάρτες χάνουν το σήμα και μετά μου ζητάει να ξαναδώσω τα Pin τους. Είναι σαν να κάνει reset τις κάρτες. Κάπου διάβασα στο νήμα ότι κιάλλοι είναι πρόβλημα με το bluetooth. Βρέθηκε καμιά λύση; Να φλασάρω πιο πρόσφατη ρομ; Αν ναι πως μπορώ να κρατήσω τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις ώστε να μη χρειάζεται να τα περνάω όλα από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδια αυτο το προβλημα με τη viberom στο Bluetooth που οταν το συνδεεις με bluetooth χανεται το σημα και ξαναζηταει pin το κινητο λυνεται???? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη για την ιδια ερωτηση δεν ειχσ διαβασει το νημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μην μου λετε τετοια και ειναι να βαλω την vibe και ολο το αναβαλλω λογω υποχρεωσεων, χρησιμοποιω bluetooth παντου και παντα, ετσι και κανει κολπα εκει, τζαμπα τον μπελα αφου θα ξαναγυρισω στην s135. Το εχετε πετυχει σε ολες τις εκδοσεις vibe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μην μου λετε τετοια και ειναι να βαλω την vibe και ολο το αναβαλλω λογω υποχρεωσεων, χρησιμοποιω bluetooth παντου και παντα, ετσι και κανει κολπα εκει, τζαμπα τον μπελα αφου θα ξαναγυρισω στην s135. Το εχετε πετυχει σε ολες τις εκδοσεις vibe? Στην official 1403 δεν τα κανει αυτα. 100% γιατι και εγω μπλε δοντι ειχα παντα και μιλουσα με το κινητο. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Στη 1345 και τωρα στη 1347 με Ελληνικα , αυτη που δινει το minideal , δεν ειχα κανενα προβλημα. Γενικα ομως με οποια ROM και να ειχα μεσα δεν αντιμετωπησα προβλημα με το Μπλε Δοντι ...... Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Στην official 1403 δεν τα κανει αυτα. 100% γιατι και εγω μπλε δοντι ειχα παντα και μιλουσα με το κινητο. Υπάρχει πουθενά rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Υπάρχει πουθενά rooted? ποστ 1385!!!! Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 ποστ 1385!!!! Το ίδιο root γίνεται και για την 1407; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ουφ, καθησυχαστικα τα σχόλια σας, thanks guys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδια υπαρχει καποιο λινκ για lenovo launcher apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Στη 1345 και τωρα στη 1347 με Ελληνικα , αυτη που δινει το minideal , δεν ειχα κανενα προβλημα. Γενικα ομως με οποια ROM και να ειχα μεσα δεν αντιμετωπησα προβλημα με το Μπλε Δοντι ...... και εγω αυτή από το minideal eixa και εχω ξαναφλασαρει και σημερα εβαλα bluetooth και το ανακαλυψα....τι να συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 το προβλημα με το bluetooth συμβαινει οταν λειτουργει με 3g (σε μένα ) με πολλές και διάφορες rom.Οταν βαζω 2g λειτουργουν ολα κανονικα. Για lenovo launcher V3.3.2 http://www.coolapk.com/apk/com.lenovo.launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπέρα παίδες! Ένα δωράκι και από μένα. Πλέον η VIBE γίνεται root με το VROOT. Είναι στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο ώστε να κάνετε root το κινητό σας. Link: http://www.mgyun.com/en/GetVRoot - Οδηγίες - Κατεβάζετε το πρόγραμμα. Το κάνετε εγκατάσταση, δεν θα βλέπετε τίποτα προφανώς παρά μόνο αλαμπουρνέζικα στα κουμπάκια, έχει κάτι βελάκια οπότε θα βγάλετε άκρη. Αφού πατάτε στο "συνέχεια - συνέχεια" και τελειώσει το setup , θα ανοίξει το πρόγραμμα. Θα πρέπει το κινητό να είναι ΑΝΟΙΧΤΟ και να είναι ενεργοποιημένο το USB Debug Mode. Συνδέετε το κινητό στον υπολογιστή και αυτόματα θα ξεκινήσει η διαδικασία. Στην αρχή θα βάλει ένα άλλο κινέζικο προγραμμά και μετά θα σας βγάλει ένα κουμπί που θα λέει ROOT (στον υπολογιστή), το πατάτε και το κινητό θα κάνει restart. Το κινητό είναι πλέον ROOTED. Ερωτήσεις - απορίες δεκτές! Καλή διασκέδαση :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπέρα παίδες! Ένα δωράκι και από μένα. Πλέον η VIBE γίνεται root με το VROOT. Είναι στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο ώστε να κάνετε root το κινητό σας. Ευχαριστουμε φιλε. Αν θυμαμαι καλα, εχει ξαναειπωθει εδω, οτι δουλευει το vroot, αλλα δεν θυμαμαι αν εχει ειπωθει οτι ενδεχεται να εγκαθιστα malware: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516942 Θα συνιστουσα να περιμενετε ή να δοκιμασετε κατι απο τα αλλα που προτεινονται εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ξερει ή εχει καποιος καταφερει να συνδεσει το κινητο με τηλεοραση? Με hdmi ή με αλλον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Επιτέλους μετά απο σαράντα μέρες αναμονή παράλαβα το κινητό απο το minideal Το κινητό φωράει την VIBEROM_V1.0_1347_3_ST 1) Μετά από μία μέρα έντονης χρήσεις το κινητό έχασε το root 2) το recovery είναι στα κινέζικα ! Edited February 18, 2014 by panorifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά σκέφτομαι και εγώ την αγορα του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Επειδή όμως χρησιμοποιώ το gps αρκετά για πλοήγηση και στο ποδήλατο με το Runkeeper, θα ήθελα να μου πείτε όσοι το έχετε, αν το gps του δουλεύει απροβλημάτιστα? είναι αξιόπιστο σε αυτόν τον τομέα? και επίσης πως πάει η μπαταρία του (ένας βασικός λόγος για την επιλογή του είναι η μεγάλη του μπαταρία), αλλά πως αυτή μεταφράζεται σε χρήση? (συνήθως δεν κάνω πάνω από ένα δύο τηλεφωνα την ημέρα και λίγο παιχνιδάκια, αλλά το gps στο ποδήλατο το δουλεύω αρκετά). Γιαυτο θέλω γνώμες από τους κατόχους τι λέει η συσκευή σε αυτούς τους τομείς. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Επιτέλους μετά απο σαράντα μέρες αναμονή παράλαβα το κινητό απο το minideal Το κινητό φωράει την VIBEROM_V1.0_1347_3_ST 1) Μετά από μία μέρα έντονης χρήσεις το κινητό έχασε το root 2) το recovery είναι στα κινέζικα ! https://mega.co.nz/#!SRUXQaBZ!oVdyYQyZOM5DmGGVcLr0GLTjV1GlL5CcLIcEp47ue8s Ειναι το λινκ να την κατεβασεις και να τη φλασαρεις. Κανε μια βολτα στη σελιδα 95 του νηματος και θα βρεις πληροφοριες για πως θα το κανεις Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Κανα νεο για το bleutooth???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τι είναι αυτό το κόκκινο μικρο κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο ακριβώς κάτω από την micro cd ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τι είναι αυτό το κόκκινο μικρο κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο ακριβώς κάτω από την micro cd ?? μια φορα που μου ειχε κολλησει και δεν ανοιγε ,πατησα το κοκκινο κουμπάκι και ανοιξε (reset) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλησπερα παιδια,εχει καποιος το cloud που εχουν μεσα οι viberom γιατι εβαλα τωρα την ελληνικη και δεν υπαρχει και εχω περασει επαφες κτλπ εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παλικάρια,έχει βρεθεί λύση για το binary του superuser που δεν κάνει update στην 1347 του minideal; Όχι το φλασάρισμα εκ νέου,δεν γίνεται δουλειά γιατί επανεμφανίζεται το πρόβλημα.Κάποια πιο μόνιμη λύση. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 πιο είναι το σωστό recovery για την VIBEROM_V1.0_1347_3_ST_P780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts