Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι δεν εχουμε λεντ στις ειδοποιησεις και στα ημεηλ? το Α660 που ειχα πριν ειχε σε ολα...

Εμενα εχει led ειδοποιησεις, για ριξε μια ματια στα settings σου.

Εννοειται οτι δεν θα αφησω το θεμα εδω. Ακομα βλεπω στα σιτε για τις ρομς του 780

Ετσι μπραβο, οχι τιποτε αλλο, ειχαμε κακομαθει να εχουμε αμεση και γρηγορη ενημερωση :p

Ασε γιατι σημερα μπηκαν οι Κινεζες τις ρωτησα αν θα το στειλουν και μου ειπαν ναι σημερα και καλα και μετα πηγαν offline...(Το επαιξαν κινεζες) χαχααχχααχαχ

Χαχα, παντα απολαυστικος :D

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση:

Έχω την Vibe 1351 στα αγγλικά χωρίς ροοτ.

Όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth handsfree αρκετές φορές όταν πάω να καλέσω έναν αριθμό τραβάει κολλήματα. Πιο συγκεκριμένα οι κάρτες χάνουν το σήμα και μετά μου ζητάει να ξαναδώσω τα Pin τους. Είναι σαν να κάνει reset τις κάρτες.

Κάπου διάβασα στο νήμα ότι κιάλλοι είναι πρόβλημα με το bluetooth. Βρέθηκε καμιά λύση; Να φλασάρω πιο πρόσφατη ρομ;

Αν ναι πως μπορώ να κρατήσω τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις ώστε να μη χρειάζεται να τα περνάω όλα από την αρχή;

Παιδια αυτο το προβλημα με τη viberom στο Bluetooth που οταν το συνδεεις με bluetooth χανεται το σημα και ξαναζηταει pin το κινητο λυνεται????

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγνωμη για την ιδια ερωτηση δεν ειχσ διαβασει το νημα....

Μην μου λετε τετοια και ειναι να βαλω την vibe και ολο το αναβαλλω λογω υποχρεωσεων, χρησιμοποιω bluetooth παντου και παντα, ετσι και κανει κολπα εκει, τζαμπα τον μπελα αφου θα ξαναγυρισω στην s135.

Το εχετε πετυχει σε ολες τις εκδοσεις vibe?

Μην μου λετε τετοια και ειναι να βαλω την vibe και ολο το αναβαλλω λογω υποχρεωσεων, χρησιμοποιω bluetooth παντου και παντα, ετσι και κανει κολπα εκει, τζαμπα τον μπελα αφου θα ξαναγυρισω στην s135.

Το εχετε πετυχει σε ολες τις εκδοσεις vibe?

Στην official 1403 δεν τα κανει αυτα. 100% γιατι και εγω μπλε δοντι ειχα παντα και μιλουσα με το κινητο.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Στη 1345 και τωρα στη 1347 με Ελληνικα , αυτη που δινει το minideal , δεν ειχα κανενα προβλημα.

Γενικα ομως με οποια ROM και να ειχα μεσα δεν αντιμετωπησα προβλημα με το Μπλε Δοντι ......

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Στη 1345 και τωρα στη 1347 με Ελληνικα , αυτη που δινει το minideal , δεν ειχα κανενα προβλημα.

Γενικα ομως με οποια ROM και να ειχα μεσα δεν αντιμετωπησα προβλημα με το Μπλε Δοντι ......

και εγω αυτή από το minideal eixa και εχω ξαναφλασαρει και σημερα εβαλα bluetooth και το ανακαλυψα....τι να συμβαινει

το προβλημα με το bluetooth συμβαινει οταν λειτουργει με 3g (σε μένα ) με πολλές και διάφορες rom.Οταν βαζω 2g λειτουργουν ολα κανονικα.

Για lenovo launcher V3.3.2 http://www.coolapk.com/apk/com.lenovo.launcher

Καλησπέρα παίδες! Ένα δωράκι και από μένα. Πλέον η VIBE γίνεται root με το VROOT. Είναι στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο ώστε να κάνετε root το κινητό σας.

Link: http://www.mgyun.com/en/GetVRoot

- Οδηγίες -

Κατεβάζετε το πρόγραμμα. Το κάνετε εγκατάσταση, δεν θα βλέπετε τίποτα προφανώς παρά μόνο αλαμπουρνέζικα στα κουμπάκια, έχει κάτι βελάκια οπότε θα βγάλετε άκρη.

Αφού πατάτε στο "συνέχεια - συνέχεια" και τελειώσει το setup , θα ανοίξει το πρόγραμμα. Θα πρέπει το κινητό να είναι ΑΝΟΙΧΤΟ και να είναι ενεργοποιημένο το USB Debug Mode.

Συνδέετε το κινητό στον υπολογιστή και αυτόματα θα ξεκινήσει η διαδικασία. Στην αρχή θα βάλει ένα άλλο κινέζικο προγραμμά και μετά θα σας βγάλει ένα κουμπί που θα λέει ROOT (στον υπολογιστή), το πατάτε και το κινητό θα κάνει restart. Το κινητό είναι πλέον ROOTED. Ερωτήσεις - απορίες δεκτές! Καλή διασκέδαση :Ρ

Καλησπέρα παίδες! Ένα δωράκι και από μένα. Πλέον η VIBE γίνεται root με το VROOT. Είναι στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο ώστε να κάνετε root το κινητό σας.

Ευχαριστουμε φιλε. Αν θυμαμαι καλα, εχει ξαναειπωθει εδω, οτι δουλευει το vroot, αλλα δεν θυμαμαι αν εχει ειπωθει οτι ενδεχεται να εγκαθιστα malware:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516942

Θα συνιστουσα να περιμενετε ή να δοκιμασετε κατι απο τα αλλα που προτεινονται εκει.

Ξερει ή εχει καποιος καταφερει να συνδεσει το κινητο με τηλεοραση? Με hdmi ή με αλλον τροπο?

Επιτέλους μετά απο σαράντα μέρες αναμονή παράλαβα το κινητό απο το minideal

Το κινητό φωράει την VIBEROM_V1.0_1347_3_ST

1) Μετά από μία μέρα έντονης χρήσεις το κινητό έχασε το root

2) το recovery είναι στα κινέζικα !

Edited by panorifi

Παιδιά σκέφτομαι και εγώ την αγορα του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Επειδή όμως χρησιμοποιώ το gps αρκετά για πλοήγηση και στο ποδήλατο με το Runkeeper, θα ήθελα να μου πείτε όσοι το έχετε, αν το gps του δουλεύει απροβλημάτιστα? είναι αξιόπιστο σε αυτόν τον τομέα? και επίσης πως πάει η μπαταρία του (ένας βασικός λόγος για την επιλογή του είναι η μεγάλη του μπαταρία), αλλά πως αυτή μεταφράζεται σε χρήση? (συνήθως δεν κάνω πάνω από ένα δύο τηλεφωνα την ημέρα και λίγο παιχνιδάκια, αλλά το gps στο ποδήλατο το δουλεύω αρκετά). Γιαυτο θέλω γνώμες από τους κατόχους τι λέει η συσκευή σε αυτούς τους τομείς.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Επιτέλους μετά απο σαράντα μέρες αναμονή παράλαβα το κινητό απο το minideal

Το κινητό φωράει την VIBEROM_V1.0_1347_3_ST

1) Μετά από μία μέρα έντονης χρήσεις το κινητό έχασε το root

2) το recovery είναι στα κινέζικα !

https://mega.co.nz/#!SRUXQaBZ!oVdyYQyZOM5DmGGVcLr0GLTjV1GlL5CcLIcEp47ue8s

Ειναι το λινκ να την κατεβασεις και να τη φλασαρεις.

Κανε μια βολτα στη σελιδα 95 του νηματος και θα βρεις πληροφοριες για πως θα το κανεις

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Τι είναι αυτό το κόκκινο μικρο κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο ακριβώς κάτω από την micro cd ??

μια φορα που μου ειχε κολλησει και δεν ανοιγε ,πατησα το κοκκινο κουμπάκι και ανοιξε (reset)

Καλησπερα παιδια,εχει καποιος το cloud που εχουν μεσα οι viberom γιατι εβαλα τωρα την ελληνικη και δεν υπαρχει και εχω περασει επαφες κτλπ εκει

Παλικάρια,έχει βρεθεί λύση για το binary του superuser που δεν κάνει update στην 1347 του minideal;

Όχι το φλασάρισμα εκ νέου,δεν γίνεται δουλειά γιατί επανεμφανίζεται το πρόβλημα.Κάποια πιο μόνιμη λύση.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...