aloialone Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Κάτι παίζει με τους drivers...:cry: http://www57.zippyshare.com/v/95858927/file.html δοκιμασε αυτους. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Λοιπον σας εχω ωραια νεα. Βρίσκομαι στην τελευταια S135 και εχω ταυτοχρονα και lenovo store και playstore. Σημερα λοιπον εκανα update στο contact manager που εγινε αυτοματα και στο lenovo launcher που εγινε μεσα απο το lenovo store. Τρομερη διαφορα. Εχει πλεον και θεματα κλειδωματος που μπορεις να πας κατευθειαν απο την οθονη κλειδωματος σε διαφορες εφαρμογες. Οποιες θες εσυ. Ολες πλεον μπορουν να μπουν στην οθονη κλειδωματος. Εσυ επιλεγεις . Οι επαφες αλλαξαν και πλεον στα πλαγια εχει την Ελληνικη αλφάβητο. Δειτε και μερικα screens. Και εδω μερικα Thn S135 την πέρασες με OTA ή φλασάρισες;; Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Thn S135 την πέρασες με OTA ή φλασάρισες;; Την φλασαρα φιλε αλλα διαβασα οτι τα updates με αυτην θα τα παιρνει OTA. Ας ελπιζουμε! Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ευχαριστώ! Βασικά ενδιαφέρομαι για το τηλεφωνάκι για δώρο σε πολύ κοντινό πρόσωπο. Διαβάζοντας το τόπικ, έχω καταλάβει ότι τα επίσημα firmware είναι τα καλύτερα και πιο σταθερά αυτή τη στιγμή, σωστά; Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Κατα την αποψη μου ναι αλλα αυτη ειναι προσωπικη αποψη. Μπορει σε καποιον να μην του αρεσει. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Επιτέλους κατάφερα, με την εντατική βοήθεια του Aiakos.... Νάσαι καλά αδερφέ... Και πέρασα με το flashtool την s125.Αυτό που έμαθα καλά, με τον άσχημο τρόπο είναι οτι στο flashtool δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ να τικαρουμε το DA DL ALL with checksum. Αν δεν το κάνουμε το τηλέφωνο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ. Επίσης ο Aiakos μου είπε ότι το recovery που βρήκα στο ρωσικό φόρουμ δεν θα δούλευε ποτέ γιατί ήταν πάνω από 6mb.Ειχα κατεβάσει το CWM 6.0.1.5. Αυτό έκανε όλη την ζημιά. Που θα βρω recovery? Ούτε με τα Droid Tools κατάφερα τίποτα. Παιδια τα φωτα σας, "ΤOOL DL image Fail! uboot is blocking by dl info" μου βγαζει αυτο και κλεινει, και ανοιγει ξανα σε 10 δευτερολεπτα τα ιδια απο την αρχη. Κατεβασα απο http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-2/ το s308 οσες φορες και να δοκιμασα τα ιδια. Κουραστηκα παω για υπνο απο τις 10 το βραδυ ειμαι με τα flash tools. Ελπιζω να ξερετε τι παιζει Αυτό πάθαινα κι εγώ. :cry: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 18, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Την φλασαρα φιλε αλλα διαβασα οτι τα updates με αυτην θα τα παιρνει OTA. Ας ελπιζουμε! Θα παίρνει τα ΟΤΑ updates κανονικά εκτός και αν βάλεις custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δηλ. αυτή που έχω εγώ (S125_130529) δεν θα παίνει αναβαθμίσεις OTA; Πρέπει να φλασάρω με όλη αυτή τη διαδικασία για να τις έχω; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Να πω και τη δικιά μου εμπειρία με τα updates. Επειδή η ROM του minideal μου έκανε κάποια προβληματάκια, τελικά μετά από πολλές δοκιμές έβαλα την official S132 η οποία παίζει ρολόι (έχει μόνο αγγλικά/κινέζικα σαν γλώσσες όμως). Στη συνέχεια έκανα root με το framaroot (πανεύκολα) και πέρασα με το mobileUncle την TWRP recovery και στη συνέχεια τα Google Apps μέσω του recovery. Το OTA update (Leupdate) μου εμφανίζει update σε s135 αλλά τελικά δεν το κάνει γιατί έχω αλλάξει το recovery και έχω απεγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές οπότε αποτυγχάνει το update script. Πάντως μου έκανε OTA update στο Dialer και στα Contacts κανονικά, αλλά όχι στο Launcher. H S132 πάντως παίζει τέλεια, δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 ωραια συνοψη jtzig :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) καλημέρα και από μένα.... δεν είμαι κάτοχος του τηλεφώνου αλλά από την μικρή εμπειρία που απέκτησα με τον φίλο vortex78 κατάλαβα ότι για το τηλέφωνο υπάρχουν διάφορες rom ΑΛΛΑ με διαφορετικά partitions. Προφανώς γι αυτόν τον λόγο αρκετοί κάτοχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με φλασαρίσματα (μεμονωμένων αρχείων ή/και recovery). Με τα λίγα ποστ που διάβασα κι εδώ, αν και δεν παρακολουθώ το θέμα εντατικά, είδα για τα προβλήματα κυρίως στα recovery. Διαφορετικές ROM (multilang - ch/en κτλ) έχουν για κάποιον περίεργο λόγο διαφορετικά partitions. Οπότε σιγουρευτείτε ότι αυτό που πάτε να flashάρετε είναι για την δική σας rom... και όπως είπα το πρόβλημα γίνεται αντιληπτό κυρίως στο recovery edit για παράδειγμα το twrp που αναφέρει πολύ σωστά ο jtzig δεν μπορεί να μπεί σε όλες τις rom λόγω αυξημένου μεγέθους 6.248.448bytes, υπερβολικά μεγάλο για τα μαμίσια recovery partitions. Προφανώς η rom που αναφέρθηκε έχει αλλαγμένα αυτά τα μεγέθη. Edited October 19, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Κατάφερα,για ακόμη μια φορά,με την βοήθεια του aiakos να περάσω cwm recovery. Τι κάναμε;Μέσα στα droid tools υπήρχε ένας φάκελος recovery. Μέσα σε αυτόν υπήρχαν 2 αρχεία: ενα boot patch(αν θυμάμαι καλά) και ενα recovery. img. Μετονομάσαμε το recovery. img σε recovery p780 και το αντεγραψα στην SD.Με το uncle tools έκανα update recovery και στο reboot είχα cwm recovery:). Βέβαια και αυτό μας παίδεψε λίγο ακόμα,γιατί αρχικά δεν δούλευε καθόλου.Κάτω αριστερά στην οθόνη είχε ένα μήνυμα που έλεγε : Back Menu Button Disabled. Έκανα force restart και στο επόμενο recovery boot ήταν OK.Δεν υπήρχε και το μήνυμα που προανέφερα. Για ακόμη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο aiakos,για την υπομονή του και την πολύτιμη βοήθειά του. Το επόμενο πείραμα είναι το repartition:worry: Σημείωση:Το recovery. img ήταν μικρότερο των 6mb Πειραμάτων συνέχεια :rolleyes: Repartition... DONE Πλέον έχω στο τηλέφωνο : Internal storage... Total space : 3.32gb.Available:2.20gb Usb storage... Total space : 273mb....Available : 273mb.Σωστος;:lol: Τελικά πολύ εύκολη διαδικασία. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Δεν τα ξέρω πολύ καλά ακόμη. Να με συγχωρούν οι moderators Edited October 19, 2013 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πειραμάτων συνέχεια :rolleyes: Repartition... DONE Πλέον έχω στο τηλέφωνο : Internal storage... Total space : 3.32gb.Available:2.20gb Usb storage... Total space : 273mb....Available : 273mb.Σωστος;:lol: Τελικά πολύ εύκολη διαδικασία. Αν σου ειναι ευκολο καλο θα ηταν να εγραφες τη διαδικασια που ακολουθησες για να την κανει και καποιος αλλος αν θελει.;) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλημερα, με την S125 νομιζω πως εχω καλυτερο σημα. Μεσα στο σπιτι μου που δεν ειχα σημα Vodafone με την Row τωρα εχω. Αλλα το κινητο διχνει full σημα ολη την ωρα και με τις δυο καρτες, αφου μπορω να κανω κλησεις δεν με ενοχλει και τοσο. Το lenovo store ειναι μονο στα κινεζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Καλημερα, με την S125 νομιζω πως εχω καλυτερο σημα. Μεσα στο σπιτι μου που δεν ειχα σημα Vodafone με την Row τωρα εχω. Αλλα το κινητο διχνει full σημα ολη την ωρα και με τις δυο καρτες, αφου μπορω να κανω κλησεις δεν με ενοχλει και τοσο. Το lenovo store ειναι μονο στα κινεζικα? Κι εγώ αυτό ακριβώς παρατήρησα.Αρκετά καλύτερο.Απλά με την s125 δεν δουλεύει το hotspot. It's ok thow... Αν σου ειναι ευκολο καλο θα ηταν να εγραφες τη διαδικασια που ακολουθησες για να την κανει και καποιος αλλος αν θελει.;) Έχεις δίκιο:O Λοιπόν,χρειαζόμαστε rooted τηλ.,recovery και το application για το repartition http://www66.zippyshare.com/v/36196866/file.html Πριν από όλα κάνετε backup μέσα από recovery Κατεβάζεται το application και το μεταφέρετε στο τηλέφωνο και το εγκαθιστάτε. Ανοίγετε την εφαρμογή και από την λίστα επιλέγετε το μέγεθος του partition που επιθυμείτε (Προτείνεται το 2,5GB που δουλεύει σε όλα τα κινητά χωρίς πρόβλημα και αφήνει κάτι ψιλά MB στην internal.). Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί επιλέγετε «reboot to recovery». Στο recovery κάνετε «wipe data / factory reset» και μετά από το advanced «wipe Dalvik cache». Τέλος, από το backup-restore κάνετε restore το backup που είχατε πάρει στην αρχή. Αφού εκκινήσετε το κινητό συνδέστε το στον Η/Υ σας όπου θα πρέπει να κάνετε format το κομμάτι των 300+ΜΒ ΠΡΟΣΟΧΗ:Όταν το κάνετε reboot θα δείτε μήνυμα στο κινητό οτι η SD είναι κατεστραμμένη,και θα σας προτείνει να την διαμορφώσετε. Συνδεστε το κινητό στον υπολογιστή για να διαμορφώσετε το κομμάτι των 300+-mb.Το παραξενο είναι οτι σε μένα όταν το σύνδεσα στον υπολογιστή και επέλεξα mass storage έβλεπε μόνο την εξωτερική sd.Όταν απενεργοποίησα το mass storage από το τηλ τότε ειδε το μικρό partition των 300+-mb και τα windows με pop up μήνυμα μου ζήτησε να το φορμάρω.Πάτησα ναι,αποσύνδεσα το τηλ και τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Edit: ΤΟ BACKUP ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ RECOVERY, ΚΑΝΤΕ ΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ CORRUPTED BACKUPS Edited October 20, 2013 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 -Έφτασε τελικά και το δικό μου . Παραγγελία στις 8/10. Σύντομα μου φάνηκε πάντος πως ήρθε. Να υποθέσω ότι το πέρασε το τελωνείο έτσι δεν είναι ? Receive Item At Office Of Exchange 20-10-2013 16:42 IPS Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 20-10-2013 21:05 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Item in conta IPS 16-10-2013 12:09 IPS -Κάτι ακόμη το repartition είναι απαραίτητο για να μεγαλώσει ο χώρος για την εγκατάσταση εφαρμογών? Μπορούν εφαρμογές να εγκαθίστανται στην sd card? Είμαι άσχετος με flashtool , rom, recovery κτλ και το φοβάμαι λίγο αν χρειαστεί να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 -Κάτι ακόμη το repartition είναι απαραίτητο για να μεγαλώσει ο χώρος για την εγκατάσταση εφαρμογών? Μπορούν εφαρμογές να εγκαθίστανται στην sd card? Είμαι άσχετος με flashtool , rom, recovery κτλ και το φοβάμαι λίγο αν χρειαστεί να το κάνω. Το repartition δεν είναι απαραίτητο αλλά είναι πολύ χρήσιμο και αξίζει να το κάνεις. Αν ακολουθήσεις τα βήματα επακριβώς δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ρε παιδιά που μπορώ να βρω ένα recovery της προκοπής που να μην παίρνει corrupted backups; Το CWM που έφτιαξα απο εδώ (στο πρώτο βήμα) δουλεύει, αλλά τα backups είναι πάντα corrupted (Δοκίμασα με 4 διαφορετικά backups). Προσπαθώντας να κάνω port στο CWM 6.0.4.0 δεν τα καταφέρνω, δεν δουλεύει το recovery καθόλου. To ίδιο και με το COT Recovery σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ. Tζίφος. Πως αλλιώς μπορώ να πάρω backup για να κάνω repartition? (με adb ίσως?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) @leftezi Καλημέρα,συμφορουμίτη.Μια ερώτηση... Αν δεν κάνω λάθος όταν σου ήρθε το τηλ φορούσε την row όπως και το δικό μου.Τώρα φοράς κι εσύ την s125.Πως βλέπεις την μπαταρία;Είσαι ικανοποιημένος απο την αυτονομία;Έχω την εντύπωση οτι με την row είχα καλύτερη αυτονομία. Edited October 23, 2013 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδια απο minideal τσεκαρουμε τα 3 κουτακια και δεν αναφερουμε κατι αλλο για φορους και ιστοριες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδια απο minideal τσεκαρουμε τα 3 κουτακια και δεν αναφερουμε κατι αλλο για φορους και ιστοριες? Τσεκαρεις τα 3 κουτακια και αν θες γραψε να δηλωσουν μικροτερο κοστος. Εγω δεν τους ειπα τιποτα και ηρθε το δεμα κανονικα (χωρις φορους). Ξερουν πως να τα στελνουν μην αγχωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τελικά για recovery για συσκευή με ρομ Row απο minideal κατάφερε κανένας να βάλει; εγώ ότι και να έβαλα ήτε σε CWM ή TWRP δεν δούλεψε τίποτα το έχω τρελάνει στα φλασαρίσματα.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τελικά για recovery για συσκευή με ρομ Row απο minideal κατάφερε κανένας να βάλει; εγώ ότι recovery έβαλα ήτε σε CWM ή TWRP δεν δούλεψε τίποτα το έχω τρελάνει στα φλασαρίσματα.:blink: Φίλε,papg,είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,αλλά με την βοήθεια του aiakos κατάφερα να φλασάρω την s125,να περάσω cwm recovery και να κάνω repartition. Διάβασε την σελ. 28. Σε γενικές γραμμές,είχα την row όταν ήρθε από mini deal.Βρήκα ένα cwm recovery από το ρωσικό φόρουμ.Το πέρασα,πήρα 2 back up και προσπάθησα να κάνω το repartition.Το λάθος που έκανα,όμως,ήταν οτι δεν έκανα ένα δοκιμαστικό restore για να δω οτι δουλέυει το recoveryΤελικά κάνω το repartition, wipe data/factory reset και απο το advanced κάνω wipe dalvik cache.Επιλέγω restore και πήρα την κρυάδα.Το restore κολλούσε στο restoring system.Corrupted backup. Αυτά για να πάρεις μια εικόνα.Αν θες διάβασε την σελ. 28. Πάντως,η s125 δουλευει άψογα.Έχει γίνει και update στο Lenovo launcher και στο Lenovo power. Τώρα υπάρχει η δυνατότητα για custom lock screen,με πολλά θέμματα και δυνατότητα εκκίννησης εφαρμογών απο την οθόνη κλειδώματος.Κάτι που είχε αναφέρει και ο aloialone. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τα έχω διαβάσει αλλά θέλω να παραμείνω με αυτή την Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Υπαρχει τροπος για να αλλαξει η γλωσσα στο lenovo store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts