michpan Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ναι αλλά νομίζω υπάρχει ένα "workaround" γιαυτό το θέμα. Περνάς έναν παλιότερο κερνελ (πχ τον CNE6) μέσω Odin, το κάνεις ρουτ, και ξαναπερνάς τον καινούριο κέρνελ. Ναι έτσι γίνεται απλά αναφερόμουν στο ποστ που έκανε ο φίλος παραπάνω ότι βάζεις towelroot και τελειώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Βλέπω ότι έχει βγει γαλλική I9195XXUCNK1 (XEF). Την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ναι αλλά νομίζω υπάρχει ένα "workaround" γιαυτό το θέμα. Περνάς έναν παλιότερο κερνελ (πχ τον CNE6) μέσω Odin, το κάνεις ρουτ, και ξαναπερνάς τον καινούριο κέρνελ. Οπως παντα ενημερωμένος φιλε κυριλλε σε παρακολουθω χρονια μιας και ημουνα κατοχος ενος i5800 παλιος κερνελ υπαρχει ειμαι ροοτ με την I9195XXUCNH5 (υπηρχαν οι κερνελς στους XDA ) για πιο καινουργιες ομως ροομ λιγο δυσκολο για μας τους σχετικα απειρους για δωσε τα φωτα σου...:) που μπορουμε να κατεβασουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ναι αλλά νομίζω υπάρχει ένα "workaround" γιαυτό το θέμα. Περνάς έναν παλιότερο κερνελ (πχ τον CNE6) μέσω Odin, το κάνεις ρουτ, και ξαναπερνάς τον καινούριο κέρνελ. Τον kernel τον καταλαβαίνω από την κατάληξη του firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Τον kernel τον καταλαβαίνω από την κατάληξη του firmware; Ναι ΟΤ: Κάτι κανει το LTE Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ναι ΟΤ: Κάτι κανει το LTE Οπότε εμένα που είναι CNE6 είναι εντάξει. Οπότε πάω κατευθείαν για root και μετά περνάω το τελευταίο firmware; Το firmware μπορεί να είναι και από άλλη χώρα απ' αυτή που έχω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetragon Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εχω το Samsung Galaxy S4 mini ασπρο εχει μεσα περασμενει την εκδοση 4.2.2 ειδα σε ξενα φορουμ οτι κατεβαζεις την εκδοση 4.4.2 η οποια ειναι πιο τελευταια και την περνας με ενα προγραμμα μεσω υπολογιστη μηπως ξερεται πια ειναι η τελευταια εκδοση και πως το κανω αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Βοηθεια Καιγομαι!!! Αφησα το βραδυ το κινητο μου ανοικτο σε λειτουργια πτησης και το πρωι που ξυπνησα ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει. Δεν κανει τιποτα απολυτως, δεν νιωθει καθολου. το απολυτο μηδεν. Την συσκευη την ειχα root σε 4.2.2 και ειναι γαλλικης αντιπροσωπειας. Τί μπορω να κανω για να ανοιξει? Αν παω στην αντιπροσωπεια θα ειναι εκτος εγγυησης λογω root. Μπορω να κανω κατι μονος μου? Edited November 16, 2014 by chris24best Παράθεση "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Βλέπω ότι έχει βγει γαλλική I9195XXUCNK1 (XEF). Την έχει δοκιμάσει κανείς; Υπενθυμίζω το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Υπενθυμίζω το παραπάνω. την έχω βάλει εγώ σίγουρα διορθώνει κάποια πράγματα. αλλά δεν έχω δει κάποια διαφορά όπως ήταν είναι και είναι πολύ γρήγορο το δικό μου σφαίρα και από μπαταρία τα πάει πάρα πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 την έχω βάλει εγώ σίγουρα διορθώνει κάποια πράγματα. αλλά δεν έχω δει κάποια διαφορά όπως ήταν είναι και είναι πολύ γρήγορο το δικό μου σφαίρα και από μπαταρία τα πάει πάρα πολύ καλά Τι διορθώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εχω το Samsung Galaxy S4 mini ασπρο εχει μεσα περασμενει την εκδοση 4.2.2 ειδα σε ξενα φορουμ οτι κατεβαζεις την εκδοση 4.4.2 η οποια ειναι πιο τελευταια και την περνας με ενα προγραμμα μεσω υπολογιστη μηπως ξερεται πια ειναι η τελευταια εκδοση και πως το κανω αυτο ? Μπες sammobile.com έχει και οδηγίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Βοηθεια Καιγομαι!!! Αφησα το βραδυ το κινητο μου ανοικτο σε λειτουργια πτησης και το πρωι που ξυπνησα ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει. Δεν κανει τιποτα απολυτως, δεν νιωθει καθολου. το απολυτο μηδεν. Την συσκευη την ειχα root σε 4.2.2 και ειναι γαλλικης αντιπροσωπειας. Τί μπορω να κανω για να ανοιξει? Αν παω στην αντιπροσωπεια θα ειναι εκτος εγγυησης λογω root. Μπορω να κανω κατι μονος μου? Δεν μπαίνει ούτε σε download mode; Δοκίμασες με άλλη μπαταρία - φορτιστή; Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά, το S4 mini συνεργάζεται με τα smartwatch της εταιρείας; Gear και Gear 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZOUTZOUKAS Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημέρα! Εχω ένα πρόβλημα με το τηλ της κοπέλας μου. Εχουμε και οι δυο το S4 mini. Στο δικό της αφου σβήσει τα mail που δεν χρειαζεται μετα απο λίγη ώρα (προφανως μετα απο συγχρονισμο) επανερχονται όλα, σα να μην τα εσβησε ποτε. Εκανα εναν ελεγχο με τις συσκευες διπλα διπλα και ολες οι ρυθμισεις ειναι ιδιες με το δικο μου. Έχει συμβει σε κάποιον? Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ναι ΟΤ: Κάτι κανει το LTE Έτσι από περιέργεια ποσό κρατάει η μπαταρία με το lte ανοικτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δεν μπαίνει ούτε σε download mode; Δοκίμασες με άλλη μπαταρία - φορτιστή; Δεν ενιωθε τιποτα. Το πηγα στην αντιπροσωπεια και το εστειλαν Αθήνα τελικα. Τι να επαθε ποιος ξερει? Ποσο καιρο θα κανουν να το φτιαξουν ???? Εγω το ειχα root σε 4.2.2 σε γαλλικη εκδοση. Μπορουν αυτοι εκει αφου δεν αναβε καν το κινητο να καταλαβουν εαν το ειχα rootαρει? Παράθεση "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Παιδιά μια ερώτηση και εγώ αλλά ίσως να μην είμαι και στο κατάλληλο θέμα, γνωρίζει κάποιος αν έχω ένα αρχείο Excel στο Dropbox και κατά λάθος σβήσω κάποια δεδομένα από μεσα γίνεται να το επαναφέρω όπως ήταν εχθές για παράδειγμα? (υπαρχει τροπος για οποιον ενδιαφερεται ευκολος πολυ μαλιστα (με μια αναζητηση στο google εχει την λυση) δεξι κλικ πανω στο αρχειο πατας previous version και διαλεγεις ημερομηνια!) Edited November 19, 2014 by nikos154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chronixp Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το δικό μου στο country of origin γράφει: made in Korea και όταν κάνω check για updates με ΟΤΑ , μου λέει ότι το τηλέφωνο έχει το τελευταίο firmware. Είμαι στο 4.2.2, ξέρει κανείς πότε θα πάρω update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δεν ενιωθε τιποτα. Το πηγα στην αντιπροσωπεια και το εστειλαν Αθήνα τελικα. Τι να επαθε ποιος ξερει? Ποσο καιρο θα κανουν να το φτιαξουν ???? Εγω το ειχα root σε 4.2.2 σε γαλλικη εκδοση. Μπορουν αυτοι εκει αφου δεν αναβε καν το κινητο να καταλαβουν εαν το ειχα rootαρει? Αυτό ήθελα να σου πω.. Σε παρόμοια περίπτωση ενός γνωστού έκαναν αντικατάσταση πλακέτας χωρίς πολλά πολλά.. Root και αυτός αλλά πως θα το διαπίστωναν; :ninja: Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Πως επαναφερουμε το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση; Οπως αγοραστηκε δηλαδη. Θελω να διαγραφουν τα παντα, επαφες, κωδικοι, φωτογραφιες, εφαρμογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Έτσι από περιέργεια ποσό κρατάει η μπαταρία με το lte ανοικτό;;; Μισή μέρα αν το δουλεύεις.. :blink: Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πως επαναφερουμε το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση; Οπως αγοραστηκε δηλαδη. Θελω να διαγραφουν τα παντα, επαφες, κωδικοι, φωτογραφιες, εφαρμογες... Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί > Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δοκίμασα να περάσω με ODIN μια παλαιότερη 4.4.2 και μου έβγαλε σφάλμα οπότε ξαναπέρασα την τελευταία που είχα και πριν. Παρατήρησα όμως ότι το ΚΝΟΧ έγινε 0x1 (πράγμα που μου προκάλεσε απορία). Πέρα από τη χαμένη εγγύηση, τι άλλο συνεπάγεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Έτσι από περιέργεια ποσό κρατάει η μπαταρία με το lte ανοικτό;;; Περίπου όσο και με 3G. OT: Φωτογραφίες από πρώιμη CM12 (σχεδόν AOSP δηλαδή) Edited November 20, 2014 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts