Jump to content

chronixp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chronixp

  1. Το δικό μου στο country of origin γράφει: made in Korea και όταν κάνω check για updates με ΟΤΑ , μου λέει ότι το τηλέφωνο έχει το τελευταίο firmware. Είμαι στο 4.2.2, ξέρει κανείς πότε θα πάρω update?
  2. Με 80 € είναι μέσα οθόνη, digitizer και εργασία ;
  3. Δικά μας είναι όλα, άλλα αγορασμένα και άλλα με επιδότηση. Όλα πρώτο χέρι και χρησιμοποιημένα από εμάς. Έχω και αρκετά motorola καθώς και κάποια nokia. Όταν μπορέσω θα ανεβάσω και από αυτά photos!
  4. Καλησπέρα. Να και η δικιά μου και της γυναίκας μου "συλλογή" από Ericsson μέχρι Sony. Να πω ότι λείπει ένα mini pro xperia και ότι το τρίτο από την αρχή B&O είναι ένα ericsoon 388 branded! Τα τηλέφωνα δουλεύουν όλα και τα μοντέλα είναι τα εξής: (Αρχίζω από πάνω αριστερά) Ericsson GF318, Ericsson PH388, Ericsson GF768, Ericsson T66, Ericsson T68 SonyEricsson Z520i, SonyEricsson T610, SonyEricsson T630, SonyEricsson W580i, SonyEricsson W610i, SonyEricsson W810i, SonyEricsson W995 SonyEricsson xperia x10mini, Sony xperia U
  5. Τελικα το θέμα της φωνητικής κλήσης το έλυσα ως εξης: Έκανα root (ευτυχώς δεν ειχα περάσει την τελευταία ενημέρωση), κατέβασα το titanium backup, έκανα απεγκατάσταση τη φωνητική κλήση και αντε γεια!!!!! Ησύχασα !!!!!
  6. Χρησιμοποιώ bluetooth και πατώντας το κουμπί του bluetooth για τερματισμό κλήσης ή κατά λάθος ξεκινάει αυτόματα η φωνητική κλήση και αρχίζει να παίρνει τηλέφωνο τα 'άσχετα'. Ξέρει κανείς πως μπορώ έστω να το κάνω απεγκατάσταση???
  7. Μπορεί κάποιος χρηστιανος να μου πει πως απενεργοποιώ τη φωνιτική κλήση; Έχω πάρει κατά λάθος τον μισό τηλεφωνικό κατάλογο!!!!
  8. Κατά λάθος διέγραψα μιά εφαρμογή που είχα κατεβάσει και πληρώσει. Τώρα που θέλω να την ξαναβάλω πάω στο App Store και μου βγάζει πάλι να ξαναπληρώσω. Έτσι πάει ????
  9. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση Έχεις δίκιο το βρήκα το market. (Sorry αλλά με τύφλωσε το δικό μου iphone 4 που μόλις παρέλαβα.... το mini είναι της γυναίκας μου!) :lol: Άσε και με έχει βάλει να της το παραμετροποιήσω...
  10. Να ρωτήσω και εγώ κάποια πραγματάκια για το minaki το οποίο το αγόρασα χτές στη γυναίκα μου και έχει ψιλοφρικάρει.... Δίαβαζα τον οδηγό (FAQ) και είναι κατατοπιστικότατος αλλά έχω κάποιες απορίες 1. Το κινητό είναι vodafone 360. Δεν βρίσκω πουθενά το android market στο menu.Πρέπει να το κάνω unbrand για να το δω ή root ? 2. Γενικά είναι καλύτερο να κάνω unbrand και μετά root ή πρώτα root και μετά να κάνω απεγγατάσταση το vodafone 360 (γίνεται αυτό που λέω?) 3. Ενώ έχει περασμένο ένα όνομα με το τηλέφωνό του όταν την καλεί δεν βγαίνει το όνομα γιατί? 4. Καμία καλή εφαρμογή speed dial υπάρχει Ευχαριστώ πολύ....
  11. Νέος κάτοχος και εγώ ενός w995 και έχω ένα πρόβλημα. Πέρασα το we-travel και ενώ παίζει κανονικά στα 20 sec μου κλείνει η οθόνη. Υπάρχει μήπως καμία ρύθμιση που να κρατάει την οθόνη συνέχεια ανοιχτή κατά την πλοήγηση? Το ίδιο μου κάνει και με status info που έχει το κινητό. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...