ikaros_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 4.4.2 I9195XXUCNF7 Αν και ειναι αρκετοί οι παράγοντες που μπορεί να τρώει μπαταρια σαν τρελό... Το σ4 έχεις σπενεργοποιησει εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς? Επίσης δοκίμασε να βάλεις καμία εφαρμογή τύπου greenify... Και πες αν συνεχίζει τα ίδια... Τέλος βάλε μεσω Odin την Γερμανική Η5 αν θες και πες εντυπώσεις..μπορεί να λειτουργήσει...οπως στο δικό μου. That's my2 cents :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αν και ειναι αρκετοί οι παράγοντες που μπορεί να τρώει μπαταρια σαν τρελό... Το σ4 έχεις σπενεργοποιησει εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς? Επίσης δοκίμασε να βάλεις καμία εφαρμογή τύπου greenify... Και πες αν συνεχίζει τα ίδια... Τέλος βάλε μεσω Odin την Γερμανική Η5 αν θες και πες εντυπώσεις..μπορεί να λειτουργήσει...οπως στο δικό μου. That's my2 cents :cool: ροοτ γινεται η γερμανικη φιλε χωρις να γραψει ο κνοξ? με towleroot ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Βάλε αυτή που πέρασα και εγω φίλε.. Μεσω Odin την πέρασα. Απλά κανε back up τα παντα πριν μεσω kies και επίσης για καλο και για κακό βγάλε την sd κάρτα και κανε copy οτι έχεις μεσα. Πριν περάσεις την κιτ ΚΑΤ. ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. έχεις κάποιο link για να την κατεβάσω? δοκίμασες να την ρουτάρεις με το towelroot? γίνεται? ο knox γράφει 0χ0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ευχαριστω πολυ! Κατι αλλο : το noled δεν λειτουργει στο τηλ. Μου. Οταν μου εμφανιζει π.χ οτι εχω αναπαντητη κληση και παω να ενεργοποιησω την οθονη για να δω ποιος ηταν η οθονη δεν ανταποκρινεται με την καμμια και πρεπει να κανω επανακινηση για να ξεκολησει!ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;ισως δεν εχω κανει καποια σωςτη ρυθμιση στην εφαρμογη; Κάτι έχεις πειράξει στα battery savings settings μάλλον. Με το home η το power δεν ανοίγει η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) εγω εκανα update με odin. μηπως να ξαναπερασω αλλη εκδοση κιτκατ? ηταν γαλλικο xef,περασα ελληνικο cos. μηπως κατι δεν περαστηκε καλα? Edited September 27, 2014 by Silky21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Κάτι έχεις πειράξει στα battery savings settings μάλλον. Με το home η το power δεν ανοίγει η οθόνη; Το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα ξανα και λειτουργει κανονικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ροοτ γινεται η γερμανικη φιλε χωρις να γραψει ο κνοξ? με towleroot ... Γεια σου φίλε , root δεν έχω κάνει και δεν προτίθεμαι εφόσον μέχρι τωρα μου δουλεύει καλυτερα απο πριν.. O Knox μια χαρα δεν μου έγραψε τπτ .. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. έχεις κάποιο link για να την κατεβάσω? δοκίμασες να την ρουτάρεις με το towelroot? γίνεται? ο knox γράφει 0χ0? Μεσω sammobile την κατέβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 το κινητό πάει σφαίρα έχω πάθη πλάκα γαλλικό . 0 lag κάποια μικρά που είχε με την 4.2.2 εξαφανίστηκαν .αλλά παρατήρησα κάτι που δεν έχει γραφτεί ότι η ευαισθησία τις οθόνης μειώθηκε .παλιά έπιανε και με το νυχάκι τώρα όχι .I9195XXUCNH5 είναι το update πάει περίπατο το safe root .οπότε πάλι περιμένουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 την καλημέρα μου σε όλους. Σήμερα κ μένα έκανε την αναβάθμιση, δυστυχώς αφού τελείωσε μου βγάζει το παρακάτω μνμ σφάλματος "Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε "... έκανα hard reset κ συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μνμ... Το κινητό είναι αγορασμένο πριν κανά χρόνο από σκρουτζομάγαζο κ το μενού του ήταν στα γαλλικά στην αρχή οπότε φαντάζομαι ότι μου ήρθε από γαλλία. Γνωρίζει κανένας τι να κάνω γιατί κοντεύω να τρελαθώ? εγω εκανα την αναβαθμιση ΟΤΑ και μετα ειχε καποια ψιλοκολληματα το κινητο και ειπα να του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στο ανοιγμα του μου εβγαλε το ιδιο σφαλμα με σενα.... Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε ... το πεταει συνεχεια. το κλεινω και ανοιγει στα καπακια. δεν μπορω να κανω κατι. πως λυθηκε το προβλημα σου? Παράθεση "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πέρασα, με το Odin, την 4.4.2 (I9195XXUCNE6). Υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στην 4.2.2 που είχε το κινητό από τη μαμά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 το κινητό πάει σφαίρα έχω πάθη πλάκα γαλλικό . 0 lag κάποια μικρά που είχε με την 4.2.2 εξαφανίστηκαν .αλλά παρατήρησα κάτι που δεν έχει γραφτεί ότι η ευαισθησία τις οθόνης μειώθηκε .παλιά έπιανε και με το νυχάκι τώρα όχι .I9195XXUCNH5 είναι το update πάει περίπατο το safe root .οπότε πάλι περιμένουμε . http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/general/root-4-4-2-tripping-knox-t2887705/post55671212#post55671212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dacos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 καλημερες.... μια βοηθεια ''μου ηρθε η αναβαθμιση σημερα το πρωι....σε 4,4,2 ειμαι κ λιγο ασχετος....τι μου προτεινετε να την κνω ..η θα μπλεξω..? ο τυπος του κινιτου βλεπω ειναι.. Ι919XXUBNB3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 υπαρχει καποιο λινκ για κατεβασω την εκδοση XEF I9195XXUCNH5 για γαλλικο κινητο απο καπου που να μην χρειαζεται να περιμενω 10 ωρες για να κατεβει? καιγομαι επειγον !!! Παράθεση "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πέρασα, με το Odin, την 4.4.2 (I9195XXUCNE6). Υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στην 4.2.2 που είχε το κινητό από τη μαμά του; Όχι downgrade δεν μπορείς να κάνεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εδώ και 2 βδομάδες περίπου μου βγάζει συνέχεια μήνυμα "failed to initialize camera" διορθώνεται μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση και αφορά τη μπροστινή κάμερα, ξέρετε τίποτα για το πρόβλημα; Επίσης, είδα που πρότεινε ένας φίλος τον boat mini, ταχύτατος browser, αλλά έχω προσέξει ότι η συσκευή καίει μετά! Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 εβαλα την εκδοση της κοσμοτε σε γαλλικο κινητο. πλεον δεν μου το αναγνωριζει το kies. μπορω να βαλω την γαλλικη εκδοση,να κανω κατι να το αναγνωριζει για να μπορω να κανω back up/restore κτλ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) εβαλα την εκδοση της κοσμοτε σε γαλλικο κινητο. πλεον δεν μου το αναγνωριζει το kies. μπορω να βαλω την γαλλικη εκδοση,να κανω κατι να το αναγνωριζει για να μπορω να κανω back up/restore κτλ.? Ξανάκανε εγκατάσταση το Kies3, άλλαξε θύρα usb, γενικά αποφεύγουμε τα branded, απο 4.4.2 σε 4.3 σε 4.2.2 δεν γίνεται, αλλά μπορείς κάποια άλλη 4.4.2 Edited September 27, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 οταν εβαλα το κιτκατ με οντιν εβγαλε σφαλμα στα hidden files και εκανα αυτο http://www.s4miniarchive.com/2014/07/solution-what-to-do-when-odin-fails-at-hidden.img.ext4.html για να λυθει. πατατηρω οτι η μπαταρια μου κανει σκαμπανεβασματα,ξαφνικα πεφτει 10 ποσοστα. μπορω να βαλω οποια εκδοση θελω? θα συγχρονιζει κανονικα με kies? θα εχω το ιδιο προβλημα με τα hidden files? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 παιδια παρατηρησα οτι και στην 4.2.2 αλλα και τωρα με την γερμανικη 4.4.2 απο το 20% και μετα η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα! δοκιμασα calibration αλλα παλι τιποτα...υπαρχει καμια λυση? καμια ρομ που να εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας? ακομα και κερνελ αλλαξα στην στοκ....αλλα τζιφος...ειναι πολυ σπαστικο αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 [ATTACH]50407[/ATTACH] [ATTACH]50408[/ATTACH] ειναι φυσιολογικο? ξαφνικα επεσε η μπαταρια 30 ποσοστιαιες μοναδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εδώ και 2 βδομάδες περίπου μου βγάζει συνέχεια μήνυμα "failed to initialize camera" διορθώνεται μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση και αφορά τη μπροστινή κάμερα, ξέρετε τίποτα για το πρόβλημα; Επίσης, είδα που πρότεινε ένας φίλος τον boat mini, ταχύτατος browser, αλλά έχω προσέξει ότι η συσκευή καίει μετά! Αυτό με την κάμερα το είχα κι εγώ πριν μερικές μέρες, τώρα τελευταία σταμάτησε να μου το εμφανίζει - ή δεν την ανοίγω τόσο συχνά. Υποψιάζομαι πως ίσως έφταιγε κάποια αναβάθμιση του Viber (αφού πλέον άρχισε να υποστηρίζει βιντεοκλήσεις και επηρεάζει άμεσα τη μπροστινή κάμερα). Το έχεις στη συσκευή σου; Επίσης για το ότι ήταν ζεστή η συσκευή σου μετά την χρήση του boat mini, μήπως χρησιμοποιούσες data; Τουλάχιστον σε μένα όποτε έχω τα data ανοιχτά και σερφάρω αρκετά (ειδικά όταν έχω πολλές ανοιχτές εφαρμογές ταυτόχρονα), ζεσταίνεται μερικές φορές, αλλά όχι σε βαθμό που να με προβληματίσει και σε ένα μήνα θα κλείσω έναν χρόνο κατοχής της συσκευής (χωρίς προβλήματα ή κολλήματα) - και φυσικά χρήσης του boat mini τον οποίο έβαλα από την αρχή. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παίδες αυτό με τη κάμερα το έχω πάθει εγώ. Μπείτε στο νήμα επίσημο galaxy s5 167-168 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 παιδια παρατηρησα οτι και στην 4.2.2 αλλα και τωρα με την γερμανικη 4.4.2 απο το 20% και μετα η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα! δοκιμασα calibration αλλα παλι τιποτα...υπαρχει καμια λυση? καμια ρομ που να εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας? ακομα και κερνελ αλλαξα στην στοκ....αλλα τζιφος...ειναι πολυ σπαστικο αυτο... Εγώ έχω περάσει Cyaogen Mod το τελευταίο snapshot και η μπαταρία είναι εξαιρετική 5 ώρες screen ον περίπου με Art ...συν Nova launcher και ένα σκουρόχρωμο wallpaper γιατί όπως ξέρουμε η amoled τραβάει περισσότερο στα φανταχτερά Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YDinopoulos Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλησπερα Γρηγορη ερωτηση για s4 mini... Εχω ενα Πορτογαλικο που φοραει 4.4.2 με baseband I9195XXUBML4. Ποια 4.4.2 μπορω να κατεβασω και να βαλω κανονικη η Black Edition... Δεν με νοιαζει για OTA κλπ Παράθεση CPU: AMD Ryzen 9 5950x | MOBO: Gigabyte Aorus X570 Elite | RAM: 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ 4600Mhz CL18 GPU: Gigabyte RTX 3090 Waterforce WB 24GB | nVME: Firecuda 2TB Gen4 | Monitor: Samsung G9 49 & Mi 34 Peripherals: Razer Basilisk Ultimate | Razer Blackwidow V3 Pro | Razer Gigantus XXL & Firefly V2 | Multimedia: Turtle Beach Elite 800 | Panasonic 5.1 Home Theatre | Case: Phanteks 719 | PSU: Phanteks RevoltX 1200W Plus Platinum Cooling : Custom Hard Tube Watercooling with dual loop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Αυτό με την κάμερα το είχα κι εγώ πριν μερικές μέρες, τώρα τελευταία σταμάτησε να μου το εμφανίζει - ή δεν την ανοίγω τόσο συχνά. Υποψιάζομαι πως ίσως έφταιγε κάποια αναβάθμιση του Viber (αφού πλέον άρχισε να υποστηρίζει βιντεοκλήσεις και επηρεάζει άμεσα τη μπροστινή κάμερα). Το έχεις στη συσκευή σου; Επίσης για το ότι ήταν ζεστή η συσκευή σου μετά την χρήση του boat mini, μήπως χρησιμοποιούσες data; Τουλάχιστον σε μένα όποτε έχω τα data ανοιχτά και σερφάρω αρκετά (ειδικά όταν έχω πολλές ανοιχτές εφαρμογές ταυτόχρονα), ζεσταίνεται μερικές φορές, αλλά όχι σε βαθμό που να με προβληματίσει και σε ένα μήνα θα κλείσω έναν χρόνο κατοχής της συσκευής (χωρίς προβλήματα ή κολλήματα) - και φυσικά χρήσης του boat mini τον οποίο έβαλα από την αρχή. Λοιπόν τώρα που το είδα, παρατήρησα ότι αυτό με τη κάμερα τρέχει από κάποια αναβάθμιση στο viber, αλλά και πάλι δεν λειτουργούν οι εφαρμογές κάμερας όταν θέλω να χρησιμοποιήσω την μπροστινή τέσπα, με rr στρώνει πάντως. Για το boat όχι, το παθαίνω με wifi, data δεν ανοίγω και τόσο συχνά μέσα στη μέρα, για να πω ότι φταίνε τα δεδομένα ούτως ή άλλως. Κάτι άλλο, είστε πολλοί ακόμα χωρίς αναβάθμιση ή είμαι ο τελευταίος των μοϊκανών; :P Α και κάτι τελευταίο, τελικά μάλλον έχουμε led για ειδοποίηση, μόνο για κλήσεις βέβαια απ' όσο έχω δει, αν πάτε στη προσβασιμότητα θα το βρείτε, αν λέω κοτσάνα δεκτές οι παρατηρήσεις και η καζούρα χαχα Edited September 28, 2014 by john90 Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts