Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις από smartec, θα είσαι σίγουρος ότι είναι γνήσια και θα έχεις 6 μήνες εγγύηση αντιπροσωπείας, φθηνή είναι.

Απ οπου και να την παρει τυπε εχει 1 χρονο εγγυηση η μπαταρια με την αποδειξη αγορας

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απ οπου και να την παρει τυπε εχει 1 χρονο εγγυηση η μπαταρια με την αποδειξη αγορας

Αν έχεις να προτείνεις κάποιον που δίνει 1 χρόνο έγγραφη εγγύηση και όχι με λόγια, σε γνήσια μπαταρία samsung, γράψε το μας εδώ να πάρουμε κι εμείς.

Ολοι 6 μηνες σου δινουν στην γνησια μπαταρια. Ποιος σου εδωσε εσενα 1 χρονο;

καλησπερα

παρουσιαστηκε ενα προβλημα στο σ4 μινι της γυναικας μου σημερα

δεν ανοιγει το κινητο-οταν βαζεις τη μπαταρια εμφανιζεται το λογοτυπο του κινητου και μετα τιποτα,μαυρη οθονη

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

ευχαριστω

Ολοι 6 μηνες σου δινουν στην γνησια μπαταρια. Ποιος σου εδωσε εσενα 1 χρονο;

Aν ησουν λιγο ενημερωμενος παλικαρε θα ηξερες οτι η samsung απο φετος ανεβασε την εγγυηση της στα αξεσουαρ και τις μπαταριες της απο 6 μηνες σε 1 χρονο

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα

παρουσιαστηκε ενα προβλημα στο σ4 μινι της γυναικας μου σημερα

δεν ανοιγει το κινητο-οταν βαζεις τη μπαταρια εμφανιζεται το λογοτυπο του κινητου και μετα τιποτα,μαυρη οθονη

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

ευχαριστω

Μαλλων σε βλεπω για σερβις ελπιζω να εχει εγγυηση το κινητο φιλε

Aν ησουν λιγο ενημερωμενος παλικαρε θα ηξερες οτι η samsung απο φετος ανεβασε την εγγυηση της στα αξεσουαρ και τις μπαταριες της απο 6 μηνες σε 1 χρονο

Δεν πειραζει ρε παλικαρε, ας εισαι καλα που μας ενημερωσες εσυ!

Αυτό που λες ισχύει για τη πλειοψηφία των Service στο εξωτερικό, η κάθε χώρα έχει δικαίωμα να αλλάξει τον χρόνο αυτό (εκτός και αν σκοπεύεις να στείλεις τη μπαταρία σου σε service εξωτερικού).

Στο αναγνωρισμένο service της Samsung MicroTech στη Θεσσαλονίκη πάντως η απάντηση (χθες) ήταν 3 μήνες.

Μόνο σε περίπτωση που μιλάμε για τη πρώτη μπαταρία της συσκευής υπάρχει εγγύηση 8 μηνών.

Και τέλος να ενημερώσω πως σχόλια τύπου "αν ήσουν λίγο ενημερωμένος τύπε" δεν προσφέρουν κάτι, είναι εριστικά και θα διαγράφονται χωρίς κάποια προειδοποίηση.

Είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να ενημερώνουμε όταν γνωρίζουμε, τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Αυτό που λες ισχύει για τη πλειοψηφία των Service στο εξωτερικό, η κάθε χώρα έχει δικαίωμα να αλλάξει τον χρόνο αυτό (εκτός και αν σκοπεύεις να στείλεις τη μπαταρία σου σε service εξωτερικού).

Στο αναγνωρισμένο service της Samsung MicroTech στη Θεσσαλονίκη πάντως η απάντηση (χθες) ήταν 3 μήνες.

Μόνο σε περίπτωση που μιλάμε για τη πρώτη μπαταρία της συσκευής υπάρχει εγγύηση 8 μηνών.

Και τέλος να ενημερώσω πως σχόλια τύπου "αν ήσουν λίγο ενημερωμένος τύπε" δεν προσφέρουν κάτι, είναι εριστικά και θα διαγράφονται χωρίς κάποια προειδοποίηση.

Είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να ενημερώνουμε όταν γνωρίζουμε, τα υπόλοιπα είναι περιττά.

H micro-tech μπορει να λεει οτι θελει η αντιπροσωπεια τη λεει εχει σημασια και αυτη λεει ενα χρονο μπορεις να παρεις τηλ να ρωτησεις και το αν ήσουν λίγο ενημερωμένος τύπε δε το πα ειρωνικα ουτε προσβλητικα απλα ετσι ειναι ο τροπος ομιλιας μου μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασμα για καποιον που δε ξερετε και εστειλα στη samsung το μηνυμα που μου στειλες και τη φωτο που ανεβασες με αυτο που σου πε η micro-tech μετα απο συνομιλια με τη samsung που επιβεβαιωσε οτι σου ειπαν μπουρδες και θα μιλησουν αυτοι με το σερβις να μην λενε ανακριβειες στους καταναλωτες

Αν έχεις να προτείνεις κάποιον που δίνει 1 χρόνο έγγραφη εγγύηση και όχι με λόγια, σε γνήσια μπαταρία samsung, γράψε το μας εδώ να πάρουμε κι εμείς.

Eχω διαχειριστα την αντιπροσωπεια μπορεις να παρεις τηλ να το επιβεβαιωσεις δε θα λεγα κατι τετοιο αν δεν ηταν επιβεβαιωμενο οι μπαταριες,handsfree κτλ εχουν 1 χρονο εγγυηση αντι για 6 μηνες που ειχαν

Edited by Sofos_5
Συνένωση Μηνυμάτων.

... και το αν ήσουν λίγο ενημερωμένος τύπε δε το πα ειρωνικα ουτε προσβλητικα απλα ετσι ειναι ο τροπος ομιλιας μου μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασμα για καποιον που δε ξερετε

Φαντασου και να ηθελες να ειρωνευτεις. Δεν δινω συνεχεια για να μην χαλασω το thread.

Φαντασου και να ηθελες να ειρωνευτεις. Δεν δινω συνεχεια για να μην χαλασω το thread.

Tι να κανουμε ο καθενας ειναι οπως ειναι κ οπως ειπα και ποιο πανω δε θα ελεγα ποτε κατι χωρις να ειναι επιβεβαιωμενο αδερφε και σιγουρα δε θα ειρωνευομουν η θα προσβαλα καποιον χωρις λογο ελπιζω να εληξε η παρεξηγηση

H micro-tech μπορει να λεει οτι θελει η αντιπροσωπεια τη λεει εχει σημασια και αυτη λεει ενα χρονο μπορεις να παρεις τηλ να ρωτησεις και το αν ήσουν λίγο ενημερωμένος τύπε δε το πα ειρωνικα ουτε προσβλητικα απλα ετσι ειναι ο τροπος ομιλιας μου μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασμα για καποιον που δε ξερετε και εστειλα στη samsung το μηνυμα που μου στειλες και τη φωτο που ανεβασες με αυτο που σου πε η micro-tech μετα απο συνομιλια με τη samsung που επιβεβαιωσε οτι σου ειπαν μπουρδες και θα μιλησουν αυτοι με το σερβις να μην λενε ανακριβειες στους καταναλωτες

Eχω διαχειριστα την αντιπροσωπεια μπορεις να παρεις τηλ να το επιβεβαιωσεις δε θα λεγα κατι τετοιο αν δεν ηταν επιβεβαιωμενο οι μπαταριες,handsfree κτλ εχουν 1 χρονο εγγυηση αντι για 6 μηνες που ειχαν

Σε δική μου ερώτηση η απάντηση ήταν κατά λέξη:

"Οι μπαταρίες έχουν κανονικά εγγύηση ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς"

έπειτα σε ερώτηση μου "Αυτό μπορεί να το αλλάξει κάποιο αναγνωρισμένο Service της Samsung ή είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τον 1 χρόνο; Γιατί από το service μου είπαν για 3 μήνες." η απάντηση ήταν:

"Είναι 1 χρόνος η εγγύηση από τη Samsung Hellas για τις μπαταρίες."

το οποίο προσωπικά δεν με κάλυψε γιατί είναι σαν να μου λέει πως εάν απευθυνθώ σε αυτούς η εγγύηση είναι στον 1 χρόνο. Η απάντηση που έδωσαν σε' σένα ήταν όμως απλή και ξεκάθαρη.

Εν ολίγοις ή έχουμε δίκιο και οι 4 σύμφωνα με τον δικό μου συνομιλητή (εκτός και αν κατάλαβα εγώ λάθος) ή έχεις δίκιο μόνο εσύ σύμφωνα με τη δική σου επικοινωνία (που φυσικά προτιμώ τη δική σου περίπτωση μιας και αυτή με συμφέρει ως καταναλωτή).

Προς το παρών εγώ βλέπω τη Samsung Hellas να δίνει 1 χρόνο, τη Smartec 6 μήνες και τη MicroTech 3. Αν μου χαλάσει η μπαταρία ένα είναι το σίγουρο, θα τη στείλω στη Samsung Hellas!

Όπως και να' χει δυστυχώς αυτές οι ανακρίβειες δεν έχουν αλλάξει στα αναγνωρισμένα Service χρόνια τώρα (παρ' όλο που δηλώνω υπέρευχαριστημένος στη γενικότερη εμπειρία μου μαζί τους).. τώρα λάθος αυτών ή της Samsung Hellas, δεν είμαι σε θέση να το κρίνω εγώ αλλά είναι γεγονός πως συμβαίνει.

Ας γυρίσουμε όμως στα του τηλεφώνου. :)

Σε δική μου ερώτηση η απάντηση ήταν κατά λέξη:

"Οι μπαταρίες έχουν κανονικά εγγύηση ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς"

έπειτα σε ερώτηση μου "Αυτό μπορεί να το αλλάξει κάποιο αναγνωρισμένο Service της Samsung ή είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τον 1 χρόνο; Γιατί από το service μου είπαν για 3 μήνες." η απάντηση ήταν:

"Είναι 1 χρόνος η εγγύηση από τη Samsung Hellas για τις μπαταρίες."

το οποίο προσωπικά δεν με κάλυψε γιατί είναι σαν να μου λέει πως εάν απευθυνθώ σε αυτούς η εγγύηση είναι στον 1 χρόνο. Η απάντηση που έδωσαν σε' σένα ήταν όμως απλή και ξεκάθαρη.

Εν ολίγοις ή έχουμε δίκιο και οι 4 σύμφωνα με τον δικό μου συνομιλητή (εκτός και αν κατάλαβα εγώ λάθος) ή έχεις δίκιο μόνο εσύ σύμφωνα με τη δική σου επικοινωνία (που φυσικά προτιμώ τη δική σου περίπτωση μιας και αυτή με συμφέρει ως καταναλωτή).

Προς το παρών εγώ βλέπω τη Samsung Hellas να δίνει 1 χρόνο, τη Smartec 6 μήνες και τη MicroTech 3. Αν μου χαλάσει η μπαταρία ένα είναι το σίγουρο, θα τη στείλω στη Samsung Hellas!

Όπως και να' χει δυστυχώς αυτές οι ανακρίβειες δεν έχουν αλλάξει στα αναγνωρισμένα Service χρόνια τώρα (παρ' όλο που δηλώνω υπέρευχαριστημένος στη γενικότερη εμπειρία μου μαζί τους).. τώρα λάθος αυτών ή της Samsung Hellas, δεν είμαι σε θέση να το κρίνω εγώ αλλά είναι γεγονός πως συμβαίνει.

Ας γυρίσουμε όμως στα του τηλεφώνου. :)

Δυστυχως ομως δεν μπορεις λογο του οτι η samsung hellas θα σε στειλει σε σερβις αλλα μη μασας αν εισαι μεσα στο χρονο στα........με λιγη αγριαδα μια χαρα θα σου την αλλαξουν εγω φαντασου στο προηγουμενο την που ισχυε το 6μηνο αλλαξα μια μετα το 6μηνο γιατι υπηρχε η χαζη πολιτικη(που μπορει να υπαρχει ακομα)οτι στην καινουργια μπαταρια συνεχιζει η εγγυηση της παλιας πραγμα που απο τη samsung hellas ειπαν οτι οχι η καινουργια μπαταρια εχει και καινουργια εγγυηση πραγμα λογικο λογο καινουργιου προιοντος συμπερασμα οτι αλλα ισχυουν και αλλα κανει το σερβις δηλαδη οτι γουσταρη

Τελικα μολις σημερα υπηρξε αναβαθμιση στην I9195 αν και ελπιζα να ηταν λολιποπ ή εστω η 4.4.4 ειναι παλι 4.4.2 αλλα διορθωσε το προβλημα με το LTE που ειχα και δεν το εμφανιζε... Ηταν θεμα της 4.4.2 και της Wind συμβαινει και σε αλλα Samsung... Αν και ηταν 75ΜΒ δεν εχω παρατηρησει καποια αλλη αλλαγη...

Φιλε να σε ξαναρωτησω Ελληνικο ειναι το τηλ σου η ΕΕ?

εδω και περιπου 2 χρονια εχω το galaxy s 4 mini αλλα απο προχθες το πρωι δεν λειτουργει καθολου.Το ειχα την Τριτη το βραδυ και λειτουργουσε κανονικα και οταν σηκωθηκα το πρωι δεν εκανε τιποτα η οθονη μαυρη δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα ενω μπαταρια ειχε κανονικα.Αλλαξα μπριζες φορτιστες αλλα τιποτα το πηγα στο πιο κοντινο καταστημα vodafone kai germano αλλα δεν το αγγιξαν καθολου το μονο που μου ειπαν ειναι να το στειλω κατευθειαν στην Αθηνα δεν εχω καθολου χρηματα αυτη τη περιοδο και χρρειαζομαι το κινητο παρα πολυ σας παρακαλω μηπως ξερετε κατι που μπορω να κανω?αα και επισης ποτε δεν εχει εμφανισει το παραμικρο προβλημα ουτε η μπαταρια εχει φουσκωσει ουτε κολλουσε ουτε τιποτα δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα!

Εάν το συνδέεις κανονικά στον υπολογιστή και κάνει ένα θόρυβο, ίσως να υπάρχει σωτηρία. Απλά θα πρέπει να το δεί κάποιος ειδικός γιατί χρειάζεται χρόνο και δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθούνε..!
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μπορεις να το ανοιξεις σε download mode με Vol Up,Home button και Power Button.Απο εκει μπαινεις σε Download Mode.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εδω και περιπου 2 χρονια εχω το galaxy s 4 mini αλλα απο προχθες το πρωι δεν λειτουργει καθολου.Το ειχα την Τριτη το βραδυ και λειτουργουσε κανονικα και οταν σηκωθηκα το πρωι δεν εκανε τιποτα η οθονη μαυρη δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα ενω μπαταρια ειχε κανονικα.Αλλαξα μπριζες φορτιστες αλλα τιποτα το πηγα στο πιο κοντινο καταστημα vodafone kai germano αλλα δεν το αγγιξαν καθολου το μονο που μου ειπαν ειναι να το στειλω κατευθειαν στην Αθηνα δεν εχω καθολου χρηματα αυτη τη περιοδο και χρρειαζομαι το κινητο παρα πολυ σας παρακαλω μηπως ξερετε κατι που μπορω να κανω?αα και επισης ποτε δεν εχει εμφανισει το παραμικρο προβλημα ουτε η μπαταρια εχει φουσκωσει ουτε κολλουσε ουτε τιποτα δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα!

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να πατήσεις παρατεταμένα τα πλήκτρα του κινητού για αρκετά δευτερόλεπτα. Κυρίως τα power και το home πλήκτρα. Έπειτα δοκίμασε να το φορτίσεις.

Φιλε να σε ξαναρωτησω Ελληνικο ειναι το τηλ σου η ΕΕ?

Παρτιδα Μεντιαμαρκτ απο την Πολωνια, εχει και κανα δυο εφαρμογες πολωνικες που φευγουν με απεγκατασταση

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Παρτιδα Μεντιαμαρκτ απο την Πολωνια, εχει και κανα δυο εφαρμογες πολωνικες που φευγουν με απεγκατασταση

Kαι μενα Πολωνικο ειναι αλλα δε μου εχει ερθει τιποτα και εχω κ εγω αυτο το θεμα με τη wind και το 4g οταν το ανοιξες πρωτη φορα η εκανες επαναφορα εργοστασιακων με Ελληνικα ξεκινουσε η Πολωνικα?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μακαρι να κανω λαθος αλλα πλακετα δειχνει να ειναι

Ωραια ξεκινησε η ημερα σημερα...Παει το κινητο,εκει που το σκαλιζα στο κρεβατι πριν σηκωθω,εσβησε η οθονη ξαφνικα και παπαλα....Στο μεταξυ το τηλεφωνο ανοιγει,ακουγεται να ξεκλειδωνει,χτυπαει αν κανεις κληση κτλ,αλλα η οθονη off...Και στη microtech Θεσσαλονικη λεει δουλευουν ΔΕ-ΠΑ 9-17.

Κανενα αλλο service στη θεσσαλονικη υπαρχει?

2 χρονια δεν ειναι η εγγυηση για το τηλεφωνο?

Οχι τπτ αλλο....βρηκε και περιοδο να χαλασει,τωρα που ολοι εχουν αδειες και Τριτη φευγω διακοπες κια το χρειαζομαι :mad:

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

@annitaki_001

Δοκίμασε τα παρακάτω:

1) Βγάλε την μπαταρία για τουλάχιστον 2 ώρες. Αν φταίει αυτή, πιθανόν μετά από αυτό το δίωρο να σου δώσει σημεία ζωής.

2) Στο ενδιάμεσο χτύπα ελαφρά το κινητό δίπλα στα πλήκτρα. Τυχαίνει κάποιες φορές να μείνει πατημένο κάποιο και κυρίως το power button.

3) καθάρισε τις επαφές της μπαταρίας και του κινητού καθώς και (προσεκτικά) την θύρα usb με ένα μαλακό πανάκι (ή μπατονέτα καλύτερα) ποτισμένα με οινόπνευμα.

4) Αφού βάλεις την μπαταρία άφησε το για αρκετή ώρα έτσι, γιατί αν έχει αδειάσει εντελώς θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσει να ανοίξει.

5) Δοκίμασε να το βάλεις για φόρτιση στον υπολογιστή.

Ωραια ξεκινησε η ημερα σημερα...Παει το κινητο,εκει που το σκαλιζα στο κρεβατι πριν σηκωθω,εσβησε η οθονη ξαφνικα και παπαλα....Στο μεταξυ το τηλεφωνο ανοιγει,ακουγεται να ξεκλειδωνει,χτυπαει αν κανεις κληση κτλ,αλλα η οθονη off...Και στη microtech Θεσσαλονικη λεει δουλευουν ΔΕ-ΠΑ 9-17.

Κανενα αλλο service στη θεσσαλονικη υπαρχει?

2 χρονια δεν ειναι η εγγυηση για το τηλεφωνο?

Οχι τπτ αλλο....βρηκε και περιοδο να χαλασει,τωρα που ολοι εχουν αδειες και Τριτη φευγω διακοπες κια το χρειαζομαι :mad:

O Aβραμιδης αλλα αυτος τα στελνει στην Smartec στην Αθηνα αλλα μη μασας αν υπαρχει ανταλακτικο σε μερικες ωρες αφου το αφησεις τη Δευτερα πρωι θα ναι ετοιμο μαλλων οθονη το κοβω και κατα 90% θα το παρεις κιολας την ιδια μερα

Γειά σας.. Μόλις έκανα root το s4 mini μου.. Από kingo root. Έχω 4.4.2 Μήπως ξέρεις κάποιος πως μπορώ να βάλω άλλη έκδοση Android? Π.χ lollipop?

ΑΣ Μ απαντήσει κάποιος αν ξέρει

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)