Jump to content

Maeral

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Maeral

  1. Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να πατήσεις παρατεταμένα τα πλήκτρα του κινητού για αρκετά δευτερόλεπτα. Κυρίως τα power και το home πλήκτρα. Έπειτα δοκίμασε να το φορτίσεις.
  2. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι θέμα συνήθειας. Εγώ θα προσθέσω ότι είναι κυρίως θέμα φιλοσοφίας με την οποία λειτουργεί. Δηλαδή πρέπει να πατήσεις για μία λέξη ν γραμμάτων ν έως ν-1 πλήκτρα (οποιαδήποτε) για να κάνει πρόβλεψη του τι έγραψες. Αν πατήσεις παραπάνω χάνει υστερεί λίγο. Το καλύτερο όμως με το fleksy που δεν το έχουν άλλα πληκτρολόγια είναι το "τυφλό σύστημα"! Κρατάει στατιστικά στο πόσες φορές βρήκε τη λέξη που ήθελες με το πρώτο right swipe (90+% σε μένα), και άρα αν συνηθίσεις τη μηχανική του με double swipe=σημεία στίξης, προσθέσεις ρυθμίσεις για auto-capitalization κλπ μπορείς να γράφεις ολόκληρες προτάσεις χωρίς καν να κοιτάς!
  3. Πόσο καιρό μετά την αγορά του κινητού;
  4. Αν είσαι φοιτητής σε κάποιο από τα ελληνικά πανεπιστήμια που έχουν σύμβαση με αυτό https://www.dreamspark.com/Institution/Subscription.aspx μπορείς να κατεβάσεις τα αυθεντικά.
  5. Setting->More->About device->Software update->Update(Check for updates)
  6. Maeral

    Lenovo A328

    Ενδιαφέρον! Μόνο στα public έχει έρθει παρατήρησα, με μια μικρή αναζήτηση που έκανα. Θα ήθελα να μάθω πως φάνηκε σε όσους είχαν την ευκαιρία να το δουλέψουν.
  7. Την περίοδο που το αγόρασα εγώ φίλε dimxr (Ιανουάριος 2014), δεν είχε βγει το Galaxy S5 και οι τιμές των S4 και S4 mini ήταν ακόμα ψηλά. Τότε αυτό που βρίσκεις τώρα ~230€ ήταν ~300€ και αντίστοιχα στους μεγάλους πωλητές 400-450!!! Το EU δηλώνει ότι το κινητό προορίζεται για κάποια χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης (κάτι μας είπες τώρα ρε maeral :P). Βάζεις κανονικά Ελληνική γλώσσα και ελληνικό πληκτρολόγιο. Έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας. Γενικά συμφέρει. Υ.Γ. Το δικό μου προοριζόταν για Ιταλία. Τώρα όμως που το λες, δεν έχει έρθει η αναβάθμιση στο κινητό μου (μόλις το έλεγξα). Αλλά και σε αρκετούς άλλους όπως βλέπω στο thread.
  8. Kαταρχάς το S4mini έχει file manager από μαμά. Έτσι το να κατεβάσεις έναν file manager από το google play είναι υπερβολή, εκτός αν χρειάζεσαι εξεζητημένα πράγματα. Δοκίμασε να προσπελάσεις τους φακέλους που έφτιαξες από το "Μy Files" και θα μπορείς να επιλέξεις όλα τα αρχεία εντός ενός directory.
  9. H κατάλληλη εφαρμογή για αυτό που ζητάς marios_ch είναι αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el
  10. Πάντως στο δικό που είναι από Ιταλία δεν έχει έρθει η αναβάθμιση. Πάτησα μόνο το "Check for updates" από το menu και δεν έλεγξα αν έχει βγει μέσω Kies.
  11. Ισχύει ότι είναι λίγο δυσχρηστος. Θέλει να αγγίζεις αρκέτα αριστερά και να συρείς μέχρι τέρμα δεξιά. Αρκετές φορές όταν είμαι εν κινήση δεν τα καταφέρνω.
  12. Το Clean Master κάνει δουλειά. Τόσο στο καθαρισμό της cache όσο και στο άδειασμα της ram. Ειδικότερα για το δεύτερο αν διαμορφώσεις κατάλληλα την Ignore list μπορείς εύκολα να κλείνεις εφαρμογές που δε χρησιμοποιείς συχνά.
  13. Αν επισκέπτεσαι σελίδες με ύποπτο περιεχόμενο ή βάζεις εφαρμογές εκτός Google Play τότε ίσως το χρειαστείς αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Θα σου τρώει μπαταρία άδικα. Αν επιμένεις μπορείς να βάλεις ένα από αυτά: Avast Mobile Security & Antivirus: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity AVG AntiVirus Security: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus
  14. Βρήκα αυτά: http://www.skroutz.gr/s/4444584/Samsung-EHS64.html http://www.skroutz.gr/s/4041211/Samsung-HS330.html
  15. Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333. Πηγή: http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/COSMOTE_Internet_Day_Pass.pdf
  16. Είναι όντως οικονομικότερη η κατανάλωση έτσι; Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις θεωρώ, διότι μπορεί όσο γλιτώνεις από το auto-kill, να καταναλώνεται στο να εκτελείς κάθε εφαρμογή από την αρχή.
  17. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Υποθέτω ότι η ερώτηση που θα κάνω έχει ξαναυποθεί αλλά παρα τις 113 σελίδες του thread έψαξα αρκετά και δε τη βρήκα. Ποια η διαφορά των παρακάτω εκδόσεων; http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9195-Galaxy-S4-Mini-4G-White-Frost-Vodafone-EU.aspx http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9195-Galaxy-S4-Mini-4G-White-Frost.aspx
×
×
  • Create New...