OculatusAbis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Από το sammobile βέβαια. Το δικό μου είχε firmware της Cosmote. Πάντως ήταν μεγάλος μπελάς μέχρι να φασαριστεί με το ελληνικό multi-csc, να ρουταριστεί, να αλλάξει το product-code από COS σε EUR ώστε να είναι απόλυτα συμβατό με το Kies και τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις, να ξαναφλασαριστεί για να φύγει το ρουτάρισμα και η CWM Recovery (μέσω αυτής ρουταρίστηκε) και τέλος να γίνει πάλι φορμάτ για να καθίσουν όλα καλά.Μάλλον δεν είναι η XXUAMF7 που έβαλα εγώ αλλά κάποια προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν και στην Ευρώπη οι περισσότεροι λειτουργούν στα 1800/2600, δε θα αισθανόμουν άνετα αν έβαζα στο S4 Mini firmware άλλο εκτός από το ελληνικό. Τις αναβαθμίσεις τις περνάω κυρίως λόγω διαφόρων βελτιώσεων. Όσο για το LTE, αυτό σπανίως το χρειάζομαι. Οπότε πάντα περνάω το τελευταίο firmware για να έχω τις νεότερες διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Tότε πέρνα την generic σλοβένικη MF9 που έχει το ίδιο mutli-csc ΟΧΧ με την ελληνική και που μπορείς να αλλάξεις (σε ρουταρισμένη συσκευή) το sales code σε ελληνικό EUR (το περιλαμβάνει). Δεν τη βάζω γιατί προτιμώ τις unbranded εκδόσεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αυτή που δίνουν σε MF9 είναι για T-Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 καλησπέρα παιδιά. USB on the go παίρνει το mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 καλησπέρα παιδιά. USB on the go παίρνει το mini? Ναι, κανονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το είχα στα υπόψην ώστε να ξεφορτωθω επιτέλους το παλιό μηλαρακι 4, μέχρι που το είδα σε ενα καταστημα.. Το θέλω άμεσα!!!!!! Και ήταν και dummy!!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Έχει ήδη βγει η XXUAMG5 αλλά είναι branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλησπέρα παιδιά, θα βγει έκδοση με 2 sim ; Και αν ναι,ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Σε 3 νεα χρωματα το S4 mini αρχες Σεπτεμβρη, μπλε καφε και κοκκινο. http://www.sammobile.com/2013/07/24/samsung-to-bring-the-galaxy-s4-mini-in-three-new-colour-variants/ Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Σε 3 νεα χρωματα το S4 mini αρχες Σεπτεμβρη, μπλε καφε και κοκκινο. http://www.sammobile.com/2013/07/24/samsung-to-bring-the-galaxy-s4-mini-in-three-new-colour-variants/ To Black Mist είναι κορυφή και δύσκολα θα βρει ανταγωνίσιμο χρώμα. Επιφυλάσσομαι βέβαια για το καφέ γιατί αν είναι σαν του S3 LTE, τότε μάλλον με βλέπω για αλλαγή :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 αν και εγω μονο το ασπρο ειδα, μεταξυ ασπρου και μαυρου θα διαλεγα. ας τα δουμε βεβαια... Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά από σήμερα κάτοχος ενός λευκού. κουκλί δεν το συζητώ . μια απορία. δοκίμασα να βάλω το usb on the go του ν8 και δεν το βλεπει παρολο που ταιριαζει.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 καλησπέρα παιδιά, θα βγει έκδοση με 2 sim ; Και αν ναι,ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα ; Γνωρίζει κάποιος αν θα έρθει με 2 sim στην Ελλάδα ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλό μου κουράγιο γιατί μια τέτοια διαδικασία απαιτεί ολικό φορμάτ και χρειάζεται στήσιμο από την αρχή... Εννοείς wipe data, cache, dalvic cache? Κλασσική διαδικασία...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Καλημέρα παιδιά το κινητό πετάει στην κυριολεξία . απορώ πως δούλευα με το grand και τις 5 ίντσες .δεν έχει νόημα να κυκλοφορούμε νομίζω με τις παντόφλες . Η φορητοτητα είναι το κάτι άλλο. ξέρει κανείς να μου πει πως προσθέτουμε λέξεις στο t9 στο κατακόρυφο πληκτρολόγιο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelioforos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Προς κατόχους... Με την μπαταρία τι γίνεται?? Πόσο σας κρατάει μέσο όρο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Προς κατόχους... Με την μπαταρία τι γίνεται?? Πόσο σας κρατάει μέσο όρο ?? Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις, από τις εφαρμογές που τρέχουν ταυτόχρονα, από τη ROM κλπ. Πάντως εγώ με τη νέα MG4 δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Κάτι μου τρώει μπαταρία ενώ ρυθμίσεις και ενεργές εφαρμογές είναι οι ίδιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 καλησπέρα παιδιά, θα βγει έκδοση με 2 sim ; Και αν ναι,ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα ; Γνωρίζει κάποιος αν θα έρθει με 2 sim στην Ελλάδα ; Ευχαριστώ Παιδια το ειδα σημερα στο σκρουτζ απο 439 ευρω το πιο φτηνο. Ριξτε μια ματια κι εσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Τελικά δοκίμασε κάποιος εάν έχει usb otg? Γιατί νομίζω ότι τελικά δεν έχει. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδια το ειδα σημερα στο σκρουτζ απο 439 ευρω το πιο φτηνο. Ριξτε μια ματια κι εσεις. Οντως ισχύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους! Αν και fun της Sony σκεφτομαι να δοκιμασω το S4 mini! Φυσικα η τιμη του αυτη την στιγμη ειναι απαγορευτικη, ειδικα για αυτα που προσφερει (και παντα συγκριτικα με τις υπολοιπες συσκευες στην αγορα) ωστοσο θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις! (i) γνωρίζουμε αν θα υπαρξει καθολου (2)Dual-Sim μοντελο; (ii) Η 8MP κάμερα είναι ικανοποιητικη; (iii) Απο notifications υπάρχει κάποιο LED; Δυστυχως λογω φόρτου εργασίας δεν εχω προλάβει να παω να το δω απο κοντα, και θα ήθελα να εχω μια γρήγορη εικονα. Ευχαριστω προκαταβολικα! p.s: οσοι ενδιαφέρονται για αμεση αγορα ας ριξουν μια ματια στο amazon (EUR 368.50) - (No DUO Model) Edited July 26, 2013 by Programmer added addintional text Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδια το ειδα σημερα στο σκρουτζ απο 439 ευρω το πιο φτηνο. Ριξτε μια ματια κι εσεις. Στην γερμανία πάντως στο Guenstiger.de και στο Geizhals.de δεν υπάρχει το duo. Από πού τα βρήκαν και έφεραν? Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις, από τις εφαρμογές που τρέχουν ταυτόχρονα, από τη ROM κλπ. Πάντως εγώ με τη νέα MG4 δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Κάτι μου τρώει μπαταρία ενώ ρυθμίσεις και ενεργές εφαρμογές είναι οι ίδιες... Αρα ποσο σου κραταει ; Με ποσες ωρες οθονης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Samsung Galaxy S4 mini Duos GT-i9192 (8GB) στα 439,00 Samsung Galaxy S4 mini GT-i9195 LTE (8GB) στα 365,95 Στο skroutz και τα 2 αλλα τι διαφορες εχουν ξερουμε?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts