jimger Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Δεν είπα ότι δεν το κάνουν για ms και google απλά το ξέρουμε σίγουρα... Για viber είμαι σχεδόν σίγουρος μιας κ δεν μπορώ να αντιληφθώ κάποιον άλλον λόγο να είναι δωρεάν χωρίς διαφημίσεις... Το whatsapp θα μπορούσε να μην κρατάει καθώς δείχνει πιο direct και clear ο λόγος ύπαρξής του.... Βέβαια για σιγουριά μίλησα για encryption έχοντας το PRISM στο μυαλό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Δεν νομιζω οτι φακελλωνουν ακριβως. Αλλα υπαρχουν φιλτρα παντου για λεξεις και φρασεις, κυριως στους κεντρικους σερβερ των εταιρειων και σε περιοχες στους ΙΡ providers. Αν βρεθει κατι τοτε αρχιζει η παρακολουθηση. To viber κλπ βγαζουν χρηματα απο το τραφικ που δημιουργουν, οπως καποιος πληρωνεται απ τα download απο διαμοιραζομενα αρχεια. Κι αν ειναι τυχεροι πουλανε και τα δικαιωματα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Στο viber προς το παρον, δημιουργουν βαση πελατων. Αργοτερα, ή θα βαλουν stickers κλπ ή θα πουλησουν την εταιρια ή και τα 2 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Viber και από μένα και από ότι βλέπω πάει καλά στη δημοσκόπηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Μακράν το whatsapp και μάλιστα με μηδέν ευρώ, όταν είχε βγει κάποια στιγμή σε προσφορά. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 παιδες, ποσες φορες θα το πουμε οτι το whatsapp καθε χρονο ανανεωνεται μονο του με ΜΗΔΕΝ ευρω? :) το skype ειναι απλα αθλιο. εδω κολλαει το συμπαν στο πισι, δεν θα κολλαγε στο κινητο? κριμα που το χρησιμοποιουν συνεργατες στη δουλεια, αλλιως θα ειχε απεγκατασταθει απ ολες τις συσκευες μου. hangouts (ex-gtalk) ηταν ισαξια του whatsapp για μενα, αλλα πλεον επαψε να ειναι. δεν βλεπεις ποιος ειναι online, σου πεταει μεσα στη λιστα επαφων ολες τις επαφες που εχεις στειλει μειλ παλιοτερα, αλλοι δεν εμφανιζονται καν, το μενου το εκαναν πολυπλοκο (ειδικα αν εχεις 2 ή παραπανω λογαριασμους). αν δειτε και σχολια στο play store, πεφτει τρελο κραξιμο. το gtalk, παρολο που ηταν απλη, ηταν εκπληκτικη εφαρμογη! ουτε ενα μηνυμα χαμενα, ουτε ενα μηνυμα καθυστερημενο!! στο fb εχω κι εγω προβλημα με το push, οποτε δεν το χρησιμοποιω καθολου. viber τα ιδια, ενω και κλησεις που προσπαθουσα, αν δεν ειχα τερμα 3g, δεν εβγαινε με τιποτα. επισης ειχα μεγαλο θεμα με τη μπαταρια. επομενως whatsapp για μενα. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 whatsapp, αν και ειμαι απο τους τυχερους που το εχουν για παντα δωρεάν (σοβαρα δεν ξέρω πως) , το θεωρω γρηγοροτερο , δεν εχει το ενοχλητικο logo Καθε φορα, τωρα βεβαια με το viber να εχει και desktop version, ειναι καλύτερο γιατι βολευει να μπορεις και απο Pc να μιλας. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 whatsapp, αν και ειμαι απο τους τυχερους που το εχουν για παντα δωρεάν (σοβαρα δεν ξέρω πως) [...] παιδες, ποσες φορες θα το πουμε οτι το whatsapp καθε χρονο ανανεωνεται μονο του με ΜΗΔΕΝ ευρω? :) [...] Νομίζω ότι η απορία σου λύνεται στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 παιδες, ποσες φορες θα το πουμε οτι το whatsapp καθε χρονο ανανεωνεται μονο του με ΜΗΔΕΝ ευρω? :) το skype ειναι απλα αθλιο. εδω κολλαει το συμπαν στο πισι, δεν θα κολλαγε στο κινητο? κριμα που το χρησιμοποιουν συνεργατες στη δουλεια, αλλιως θα ειχε απεγκατασταθει απ ολες τις συσκευες μου. hangouts (ex-gtalk) ηταν ισαξια του whatsapp για μενα, αλλα πλεον επαψε να ειναι. δεν βλεπεις ποιος ειναι online, σου πεταει μεσα στη λιστα επαφων ολες τις επαφες που εχεις στειλει μειλ παλιοτερα, αλλοι δεν εμφανιζονται καν, το μενου το εκαναν πολυπλοκο (ειδικα αν εχεις 2 ή παραπανω λογαριασμους). αν δειτε και σχολια στο play store, πεφτει τρελο κραξιμο. το gtalk, παρολο που ηταν απλη, ηταν εκπληκτικη εφαρμογη! ουτε ενα μηνυμα χαμενα, ουτε ενα μηνυμα καθυστερημενο!! στο fb εχω κι εγω προβλημα με το push, οποτε δεν το χρησιμοποιω καθολου. viber τα ιδια, ενω και κλησεις που προσπαθουσα, αν δεν ειχα τερμα 3g, δεν εβγαινε με τιποτα. επισης ειχα μεγαλο θεμα με τη μπαταρια. επομενως whatsapp για μενα. Συγνώμη φιλε μου αλλα που είδες να κολλάει το κινητό με skype??? 6 μνήμες τώρα ειμαι ok. Κανένα κόλλημα. Μήπως φταίει η συσκευή σου? Υ.Γ. Δεν σου την λέω, απλα προσπαθώ να καταλάβω το πρόβλημα...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Συγνώμη φιλε μου αλλα που είδες να κολλάει το κινητό με skype??? 6 μνήμες τώρα ειμαι ok. Κανένα κόλλημα. Μήπως φταίει η συσκευή σου? Υ.Γ. Δεν σου την λέω, απλα προσπαθώ να καταλάβω το πρόβλημα...;) Αφηνεις δηλαδη το Skype ανοιχτο ολη μερα στο background? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Wp8......... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. June 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 νταξει, μας ταπωσες montoya. Οσο για το skype, το προγραμμα ειναι απλα γελοιο. Το αφηνεις στο background και καθε 1 ωρα μπλοκαρει. Βαρεθηκα να βλεπω την εικονα Unfortunately, Skype has crashed. Μακραν το χειροτερο προγραμμα που εχει φτιαχτει για κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeQ Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 WhatsApp και Viber. Όταν λήξει ο δωρεάν χρόνος του WhatsApp, τότε θα χρησιμοποιώ Viber, αναγκαστικά. Πάντως θεωρώ καλύτερη εφαρμογή το WhatsApp. Πιο φιλική στο χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 νταξει, μας ταπωσες montoya. Οσο για το skype, το προγραμμα ειναι απλα γελοιο. Το αφηνεις στο background και καθε 1 ωρα μπλοκαρει. Βαρεθηκα να βλεπω την εικονα Unfortunately, Skype has crashed. Μακραν το χειροτερο προγραμμα που εχει φτιαχτει για κινητο. Δεν το είπα για να σε ταπώσω και κακώς το πήρες έτσι. Απλά δεν ξέρω τι παίζει με το android (στο θέμα skype) κι ακούω τα ίδια παράπονα κι απο αλλους. Κάτι το οποίο μειώνει την διεισδυτικότητα της εφαρμογής.... Όσο για το skype, προσφέρει και βιντεοκλήση που είναι ένα ακομη υπέρ..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 WhatsApp και Viber. Όταν λήξει ο δωρεάν χρόνος του WhatsApp, τότε θα χρησιμοποιώ Viber, αναγκαστικά. Πάντως θεωρώ καλύτερη εφαρμογή το WhatsApp. Πιο φιλική στο χρήστη. Πολύ φασαρία για λιγότερο από ένα ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Να ρωτήσω κάτι: για να χρησιμοποιώ viber και what' s up μου καταναλώνει mb απο το πρόγραμμα συμβολαίου μου ή λειτουργεί μόνο με wi-fi?:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Και με τους 2 τροπους μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 WhatsApp και Viber. Όταν λήξει ο δωρεάν χρόνος του WhatsApp, τότε θα χρησιμοποιώ Viber, αναγκαστικά. Πάντως θεωρώ καλύτερη εφαρμογή το WhatsApp. Πιο φιλική στο χρήστη. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν πληρώνεις. Εμένα όταν έληξε ο χρόνος μου ήρθε ένα μήνυμα στο what's up ότι ανανεώθηκε για ένα χρόνο και δεν πλήρωσα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeQ Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν πληρώνεις. Εμένα όταν έληξε ο χρόνος μου ήρθε ένα μήνυμα στο what's up ότι ανανεώθηκε για ένα χρόνο και δεν πλήρωσα τίποτα. Δεν ισχύει τοις πάσι αυτό. Έχω δύο γνωστούς: o ένας πλήρωσε πάνω στο χρόνο επειδή τελείωσε η περίοδος χάριτος και ο άλλος ήταν τυχερός, αφού το whatApp ανανέωσε δωρεάν τη συνδρομή του:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Βγηκε update για skype και οι ίδιοι λένε ότι τα έχουν αλλάξει όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Βγηκε update για skype και οι ίδιοι λένε ότι τα έχουν αλλάξει όλα... ξαναγυρισα στην παλια. Οι ρυθμισεις χαθηκαν και δεν μπορεις να βγεις. Αναγκαζομουνα να κανω διακοπη της υπηρεσιας χειροκινητα για sign out. Παιρνουν ληγμενα εκει στην ms...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 ξαναγυρισα στην παλια. Οι ρυθμισεις χαθηκαν και δεν μπορεις να βγεις. Αναγκαζομουνα να κανω διακοπη της υπηρεσιας χειροκινητα για sign out. Παιρνουν ληγμενα εκει στην ms...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.... Το ψαχνα πόση ώρα...Λέω δεν γίνεται κάπου θα έχει sign out...Το whats app μπορεί να μην έχει αλλά δεν τρώνε και την ίδια ram....Πάντως έχω την εντύπωση ότι είναι συνολικά αναβαθμισμένο σαν συμπεριφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το ψαχνα πόση ώρα...Λέω δεν γίνεται κάπου θα έχει sign out...Το whats app μπορεί να μην έχει αλλά δεν τρώνε και την ίδια ram....Πάντως έχω την εντύπωση ότι είναι συνολικά αναβαθμισμένο σαν συμπεριφορά... Δεν ειχα ποτε προβλημα με το skype, γιατι χρησιμοποιουσα παντα σταθερες εκδοσεις και παντα παλαιοτερες. Αλλα η τελευταια εχει αλλαγες προς το χειροτερο στο UI. Το στατους εχει μονο αορατος και ονλαιν, ψαξιμο παντου και αναποφευκτες συγκρισεις και αδυναμια για να βγεις. Εκτος απ τη ραμ, ειναι και καταναλωση πολυ περισσοτερων δεδομενων απ το whatsapp. Βεβαια εχουν κανει την ερευνα αγορας τους και θεωρουν οτι θα βγαλουν περισσοτερα, αλλα απο μενα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 εμένα η "ολοκαινουργια" εφαρμογη του skype μου αλλαξε τις φωτογραφιες σε ΟΛΑ τα contacts, ητε βαζοντας δικες του η απλα χανοντας αυτες που δεν εχουν skype. ανυπαρκτοι τελειωμενοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Προσωπικά την συμπάθησα τη νέα έκδοση του Skype. Για όσους ψάχνουν το sign out δεν είναι και τόσο κρυμμένο: Πας από πάνω δεξιά στο profile και στη συνέχεια Options -> Sign out. Το πρόβλημα με τα contacts πιθανότατα το αντιμετώπισες επειδή έχει σαν προεπιλογή το συγχρονισμό επαφών με το τηλέφωνο. Κατά τα άλλα, ειδικά η εκκίνηση είναι σημαντικά πιο γρήγορη και όλα τα άλλα μου φαίνονται ίδια στη χρήση, αν και λίγο διαφορετικά στην όψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts