renesis_87 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Με ενδιαφερει να κανω μονο root! Εχω android 4.3 (15.4.A.0.23) Μπορω να κανω με locked bootloader; Αν οχι, μπορεις μετα να ξανακανεις lock; Δηλαδη να μην να χασεις την εγγυηση. Καπου ειδα οτι στελνεις ενα request στην Sony και σου στελνει ενα key για να μπορεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader! Αυτη ειναι η διαδικασια; :confused: Αν στείλεις request στη Sony για unlock σε πετάει η ίδια η Sony εκτός εγγύησης απ'όσο γνωρίζω. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorosporos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Kαλησπέρα κι από εμένα. Εχω εδώ και 15-20 μέρες το sony xperia m dual sim και αντιμετωπίζω τα εξής προβήματα: 1) όταν πηγαίνω να κάνω ρυθμίσεις στις επαφές το κινητό κάνει ό,τι του κατέβει. Για παράδειγμα, ενώ από τα φίλτρα εχω επιλέξει να μου εμφανίζονται μόνο οι επαφές που έχω αποθηκευμένες στην συσκευή, μετά από λίγο το κινητό εμφανίζει τις επαφές της sim. Και για να αλλάξει αυτό πρέπει να κάνω restart το κινητό, οπότε στην αρχή είναι όλα οk, ομως μετά από λίγο πάλι τις επαφές sim δείχνει. Κι όταν συμβαίνει αυτό παύει να μου εμφανίζει πλέον τις φωτογραφίες των επαφών που έχω συνδέσει με το facebook. Δηλαδή, στην λίστα των επαφών δεν δειχνει καμιά φωτογραφία αριστερά, όμως αν πατήσω πάνω σε μια επαφή βγάζει την φωτογραφία της κανονικά. Επίσης, μερικές φορές που πηγαίνω να συνδέσω μια επαφή μου με την αντίστοιχη του facebook, δεν μου εμφανίζει ολους μου τους φίλους στο facebook, παρά μόνο 10-15. Τέλος, συχνά όποτε πάω να καταργήσω την συσχέτηση κάποιας επαφής ή να διαγράψω κάποια επαφή μου λέει ότι η ενέργεια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και πρέπει να κάνω το κινητό restart για να ξαναπροσπαθήσω. 2) το gps τουλάχιστον 2/3 φορές δεν εντοπίζει πού βρίσκομαι, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανοίξω το taxibeat. 3) όταν φορτίζω το κινητό στην πρίζα μου λέει πως η κατανάλωση μπαταρίας είναι ταχύτερη απο την φόρτιση και δεν φορτίζει (παρόλο που κλείνω τις εφαρμογές με το battery doctor και επίσης απενεργοποιώ gps, wifi, internet κλπ). Αν το συνδεσω όμως στο laptop, φορτιζει κανονικά. Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά οφείλονται στο ότι αγόρασα το dual sim, γιατί έχω ακούσει πως τα dual συχνά μπλέκονται με τις ρυθμίσεις. Σκέφτομαι δηλαδή ότι αν είχα το κινητό με την μία sim όλα θα ήταν ok, ειδικά ως προς το ζήτημα 1 που με καίει περισσότερο. Σημειώνω πως έχω ενημερωμένη την τελευταία έκδοση και έχω δοκιμάσει κάθε πιθανή κι απίθανη ρύθμιση ώστε να λυσω τα ζητηματα. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Με τις επαφές δεν έχω κανένα θέμα. Στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να βάλω-βγάλω την απόκρυψη και την αναμονή κλίσης. Επίσης και σε μένα το gps δεν λειτουργεί καλά. Στο παλιό μου tipo έπιανε σήμα πολύ πιο γρήγορα και το κυριότερο δεν το έχανε.. Αναβαθμισμένος και εγώ σε 4.3. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ηρθε ενημερωση για νεο firmware 15.4.A.1.9... Το εβαλε κανεις; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αναφορικά με το Τ9 στην 4,3 ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το topic. Δεν έχω ακόμα το τηλέφωνο στα χέρια μου για να το δοκιμασω προσωπικα αλλά αν δουλεύει η λύση είναι πολύ απλή. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=51479272 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorosporos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Κάποιος άλλος που να έχει το dual ωστε να αναφέρει την εμπειρία του πάνω σε όσα ανέφερα; Είδα αρκετούς παραπάνω που έχουν το εν λόγω κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αναφορικά με το Τ9 στην 4,3 ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το topic. Δεν έχω ακόμα το τηλέφωνο στα χέρια μου για να το δοκιμασω προσωπικα αλλά αν δουλεύει η λύση είναι πολύ απλή. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=51479272 Δουλεύει μόνο στα αγγλικά. Δεχ μπορώ να το κανω ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasko Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα, μετα την αναβαθμιση σε 4.3 παρατηρω οτι φορτωνει πολυ αργα τις φωτογραφιες στο album. Υπαρχει τροπος ή καποια ρυθμιση για να φτιαξει αυτο? Για root υπαρχει καποια μεθοδος ή περιμενουμε ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Κάποιες ερώτησεις για τους κατόχους του dual: η λυχνία ειδοποίησης έχει επιλογή για διαφορετικό χρώμα για αναπάντητες και μηνύματα σε κάθε sim ξεχωριστά; Μπορεί να παραμετροποιηθεί ως προς τις φωτεινές ειδοποιήσεις για το dual sim με κάποια εφαρμογή από το play store; Με το ledblinker πχ παραμετροποιείται μόνο για single sim. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Κάποιες ερώτησεις για τους κατόχους του dual: η λυχνία ειδοποίησης έχει επιλογή για διαφορετικό χρώμα για αναπάντητες και μηνύματα σε κάθε sim ξεχωριστά; Μπορεί να παραμετροποιηθεί ως προς τις φωτεινές ειδοποιήσεις για το dual sim με κάποια εφαρμογή από το play store; Με το ledblinker πχ παραμετροποιείται μόνο για single sim. Ευχαριστώ! Δεν παραμετροποιείται για καθε sim ξεχωριστά. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα μόλις μου έδωσαν ένα xperia m από το servise τις sony λόγω προβλήματος του sole Στην συσκευή για αρχή λέω να του κάνω μόνο root έχετε κανέναν ελληνικό και γρήγορο οδηγό ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Δεν παραμετροποιείται για καθε sim ξεχωριστά. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάποια εφαρμογή. Μπορείς να βγάλεις ένα screenshot με τις ρυθμίσεις του led ειδοποίησης για αναπάντητες και μηνύματα; Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 καλησπέρα, χθες το βράδυ έκανα την τελευταία αναβάθμιση του firmware.Όλα πήγαν καλά εκτός από την υπερβολική θερμοκρασία που ένιωθα στο κινητό, στο μέρος που είναι η κάρτα sd.Του είχα βάλει μια micro sd της sony 16gb. To αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγη ώρα να μου βγάλει ειδοποίηση ότι η sd είναι κατεστραμμένη και πως χρειάζεται διαμόρφωση.Αν και έκανα την προσπάθεια να της κάνω format μέσω του κινητού δεν κατάφερα τίποτα.Tα windows δεν την αναγνωρίζουν καν και στο laptop με ubuntu που την έβαλα,ναι μεν την βλέπει σε κάποια προγράμματα κατάτμησης αλλά δε μπορώ να την επαναφέρω με τίποτα. H kάρτα είναι 2 μηνών και δε μου χε δείξει κάποια δυσλειτουργία τόσο καιρό,μήπως είναι θέμα του νέου λογισμικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 καλησπέρα, χθες το βράδυ έκανα την τελευταία αναβάθμιση του firmware.Όλα πήγαν καλά εκτός από την υπερβολική θερμοκρασία που ένιωθα στο κινητό, στο μέρος που είναι η κάρτα sd.Του είχα βάλει μια micro sd της sony 16gb. To αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγη ώρα να μου βγάλει ειδοποίηση ότι η sd είναι κατεστραμμένη και πως χρειάζεται διαμόρφωση.Αν και έκανα την προσπάθεια να της κάνω format μέσω του κινητού δεν κατάφερα τίποτα.Tα windows δεν την αναγνωρίζουν καν και στο laptop με ubuntu που την έβαλα,ναι μεν την βλέπει σε κάποια προγράμματα κατάτμησης αλλά δε μπορώ να την επαναφέρω με τίποτα. H kάρτα είναι 2 μηνών και δε μου χε δείξει κάποια δυσλειτουργία τόσο καιρό,μήπως είναι θέμα του νέου λογισμικού? Λογικα απλα καταστραφηκε η καρτα, αν και ειναι σπανιο, συμβαινει... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπέρα μόλις μου έδωσαν ένα xperia m από το servise τις sony λόγω προβλήματος του sole Στην συσκευή για αρχή λέω να του κάνω μόνο root έχετε κανέναν ελληνικό και γρήγορο οδηγό ; Καλημέρα θέλω να κάνω root στην συσκευή, ποια είναι η διαδικασία ; Δοκίμασα αυτήν την διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2450265 Αλλά μου βγάζει fail συνέχεια :mad: Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλημέρα θέλω να κάνω root στην συσκευή, ποια είναι η διαδικασία ; Δοκίμασα αυτήν την διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2450265 Αλλά μου βγάζει fail συνέχεια :mad: Καλησπέρα αν εχεις κανει αναβαθμιση σε 4.3 δοκιμασε τον παρακατω οδηγο. Με προσοχη γιατι κανει αρκετη ωρα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2709911&page=9 post 88. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Καλημέρα θέλω να κάνω root στην συσκευή, ποια είναι η διαδικασία ; Δοκίμασα αυτήν την διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2450265 Αλλά μου βγάζει fail συνέχεια :mad: για xperia M C1905 Android 4.3 και firmware 15.4.a.1.9 o ποιο εύκολος τρόπος για root είναι: https://www.facebook.com/groups/xperiamdev/249445125256171/ απλός κάνεις εγκατάσταση το (towelRoot.apk) θα κάνει το κινητό επανεκκίνηση μόνο του και μετά θα εγκαταστησης και το(superSU pro_1.00.apk) και εισαι ετοιμος........ μόλις τον δοκίμασα και δούλεψε κανονικά :lol::lol::lol::lol::lol: με δική σας ευθύνη Edited June 17, 2014 by sefis33 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) για xperia M C1905 Android 4.3 και firmware 15.4.a.1.9 o ποιο εύκολος τρόπος για root είναι: https://www.facebook.com/groups/xperiamdev/249445125256171/ απλός κάνεις εγκατάσταση το (towelRoot.apk) θα κάνει το κινητό επανεκκίνηση μόνο του και μετά θα εγκαταστησης και το(superSU pro_1.00.apk) και εισαι ετοιμος........ μόλις τον δοκίμασα και δούλεψε κανονικά :lol::lol::lol::lol::lol: με δική σας ευθύνη έχω την 4.3 αλλά firmware 15.4.A.0.23 και έγινε root!!! Ευχαριστώ!!!! Edited June 17, 2014 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Γειά!Έχει το ξαδερφάκι μου αυτο το τηλέφωνο single sim.Μου παραπονέθηκε οτι της εξαφανιστηκαν όλα τα τραγούδια και οι φωτογραφίες.Είχε δίκιο, μόνο που τα είχε βάλει στην εσωτερική μνήμη με αποτελεσμα το λειτουργικο να παραπονιέται οτι η εσωτ μνημη ειναι πληρης και να γινει μεταφορα αρχείων στην εξωτερική miscrosd των 32gb που εχει βάλει. Παρατήρησα οτι της είχε ερθει ενημέρωση την οποία δεν είχε κάνει (περι τα 120mb) οποτε το εβαλα να την κάνει.Έπειτα ήρθε άλλη μια μικρη ενημέρωση (2mb) και ακολουθησε μια τελευταία 350mb τις οποιες και έκανα.Εξακολουθούσε να μην εμφανίζει τα αρχεία της οπότε έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων με επιλογή να διατηρήσει τα δεδομένα του χρήστη.Μετα απο αυτο, ειχε προσβαση και στη μουσική της και στις φωτογραφιες της, οποτε λεω ας τα μεταφερω στην sd.Στις ρυθμίσεις ομως εκει που λεει μεταφορα δεδομενων στην εξωτερικη μνημη και εχει 3 επιλογες "μουσική" "βιντεο" και άλλη μια που δε θυμαμαι, δεν με αφηνει να κανω tick για να γινει μεταφορα.Γιατί συμβαίνει αυτο; Ολα αυτα εγιναν πριν 2 μέρες και σημερα μου ειπε οτι τα αρχεια της εξαφανιστηκαν παλι.Όταν bootarei εμφανίζει logo T-mobile. Edit: Διάβασα σελίδες πίσω και είδα ότι υπάρχει περιορισμός μεταφοράς αρχείων απο εσωτ. προς sd και αναρωτήθηκα ποιός ο λόγος να βαλουν υποδοχη κάρτας σε entry level συσκευη που λειτουργεί μόνο με root; Edited June 17, 2014 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paraxenos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Edit: Διάβασα σελίδες πίσω και είδα ότι υπάρχει περιορισμός μεταφοράς αρχείων απο εσωτ. προς sd και αναρωτήθηκα ποιός ο λόγος να βαλουν υποδοχη κάρτας σε entry level συσκευη που λειτουργεί μόνο με root; Αλήθεια,πάνω σε αυτό εκτός από μουσική,βίντεο και φωτογραφίες είναι εφικτό να αποθηκευτεί και κάτι άλλο (πχ εφαρμογές) στην κάρτα μνήμης χωρίς το τηλέφωνο να είναι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ^ όχι δεν ειναι εφικτό. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μια ερώτηση για την διαχείριση των κλήσεων επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή, αν είμαι σε συνομιλία στην sim1 και δέχομαι κλήση στην sim2, μπορώ να απαντήσω ή θα δείχνει ότι είμαι απενεργοποιημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μια ερώτηση για την διαχείριση των κλήσεων επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή, αν είμαι σε συνομιλία στην sim1 και δέχομαι κλήση στην sim2, μπορώ να απαντήσω ή θα δείχνει ότι είμαι απενεργοποιημένος; Κάποιος που να γνωρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Θα δείχνει ότι μιλάς (με βάση άλλο 2καρτο που έχω) Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κάποιος που να γνωρίζει; Δειχνει οτι ειναι κλειστο. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts