Jump to content

Paraxenos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Paraxenos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δηλαδή με την αναβάθμιση σε 4.3 χάνεται το Τ9 στα μηνύματα?
  2. Όταν βρεις το τρόπο,πες το και σε μένα(Arc S + Mdual) !!!!
  3. Το δικό μου που είναι,πως μπορεί :worry: ???
  4. ΛΟΥΚΟΒΙΤΟΥ - ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 21 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310-552180 COMMUNICATION (ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 54 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310-500277
  5. Εκτός από την arvato,για την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν και την καλύτερη άποψη,υπάρχει καμία άλλη εμπειρία/άποψη για άλλο εξουσιοδοτημένο σέρβις στην Αθήνα?
  6. Ρυθμίσεις ----> Ασφάλεια ----> Κλείδωμα Οθόνης ----> Αριθμός ΡΙΝ ή Κωδικός πρόσβασης.
  7. Ωραία κίνηση με φανταστικό δώρο. Άντε καλή μας επιτυχία.
  8. Αλήθεια,πάνω σε αυτό εκτός από μουσική,βίντεο και φωτογραφίες είναι εφικτό να αποθηκευτεί και κάτι άλλο (πχ εφαρμογές) στην κάρτα μνήμης χωρίς το τηλέφωνο να είναι root?
  9. Καλή επιτυχία σε όλους,αλλά και στην προσπάθεια της "Sellsmart" ;) .
  10. Οκ,ευχαριστώ. Με την πιο πρόσφατη αναβάθμιση (15.5.Α.0.18) ,έχετε θέμα με την μπαταρία? Διάβασα σε κάποια site ότι τελειώνει πιο γρήγορα ισχύει?Έχετε διαπιστώσει και άλλα αρνητικά(εφόσον υπάρχουν)?
  11. Να ρωτήσω κάτι . Είναι φυσιολογικά τα εικονίδια που μου εμφανίζει για το "Anroid System" & "Other applications"? Γιατί στο Arc S που έχω εμφανίζονται με το πράσινο ανθρωπάκι του Anroid.
  12. Εδώ θα βρεις πληροφορίες για το L90 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389802 Είναι o αντικαταστάτης του L9 II ,θεωρητικά.
  13. Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Το έπαθα με το Arc S όταν του έκανα αναβάθμιση από Gingerbread σε ICS Όντως έτσι έγινε :( . Ακόμα και όταν εγκατέστησα το clean master,δεν μου έβγαζε επιλογή να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα. Δεν πειράζει,άλλωστε κάνω χρήση ελάχιστων εφαρμογών οπότε δεν έχω,ακόμα,θέμα χωρητικότητας. Σαν χρήση τηλεφώνου,μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις(η σύγκριση γίνεται πάντα με το Arc S) .
  14. Κάπου ,νομίζω :rolleyes: ,πήρε το μάτι μου ότι οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται στην κάρτα μνήμης.Ισχύει? Και αν ναι,αν βάλω την κάρτα μνήμης με τις εφαρμογές που έχω στο SE Arc S στο Μ dual θα τις αναγνωρίσει/τρέξει?Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?
  15. Ευχαριστώ. Πάντα σε όσα κινητά Sony or SE είχα ,αναβάθμιση έκανα μέσω Upadate Service .Οπότε δεν αλλάζω κάτι. Τι εννοείς "κάθε αναβάθμιση της SONY θέλει λίγο καιρό για να είναι απροβλημάτιστη"?Θα υπάρξει δλδ και νέα ενημέρωση λογισμικού? Γενικά όμως οι αναβαθμίσεις βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά των τηλεφώνων,έτσι?
×
×
  • Create New...