sotsot4 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει το Google voice/ now με τα πλέον διαθέσιμα Ελληνικα; stock rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 παιδιά καλησπέρα.Έκανα αναβάθμιση προχτές στο κινητό και από τότε πάω να χρησιμοποιήσω το snapchat πάω να βγάλω φώτο αλλά μου λέει η εφαρμογή αντιμετώπισε πρόβλημα ίσως πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση το κινητό.Πάω να βγάλω φώτο από το κινητό και μου βγάζει κανονικά.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Την εφαρμογή την έκανα απεγκατάσταση την έβαλα ξανά αλλά το ίδιο πρόβλημα έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά μια ακόμη βοήθεια, εδώ και καμιά βδομάδα (ίσως και δύο) βλέπω πως δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το mail της Cosmote όπως μου ερχόντουσαν μέχρι τώρα. Μόλις δηλαδή ερχόνταν το μέιλ στο λογαριασμό μου, έρχονταν και ειδοποίηση (μήνυμα) στο κινητό ότι έχω νέο μέιλ (και έβλεπα ποιος το έστειλε και τι θέμα έχει). Εδώ και λίγες μέρες όμως, έχει σταματήσει αυτό, χωρίς να έχω πειράξει κάτι στο κινητό. Δεν έρχεται πια ειδοποίηση για τα νεα μηνύματα. Επίσης ούτε στο λογαριασμό μου άλλαξα κάτι ώστε να μην στέλνει πια ειδοποιήσεις. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Επίσης βλέπω πως η κάμερα όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο μου ποστ, εξακολουθεί να μην εστιάζει κοντά (σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων) και κοιτάζω να βρω μια καινούρια να πάρω μπας και την αλλάξω. Έστειλα μήνυμα και στο κατάστημα που πήρα το κινητό και λένε πως θα μου καλύψουν τμήμα των εξόδων της αγοράς, αφού δεν έχουν την κάμερα σαν ανταλλακτικό. Υπάρχει κάπου η κάμερα σαν ανταλλακτικό, σε κάποιο μαγαζί που να είμαι σίγουρος πως είναι η αυθεντική για να την πάρω από εκεί? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VsCs Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα το πρωί προσπαθησα να βάλω την miui 6. δεν εχω προλάβει να δοκιμάσω αρκετα πραγματα στο κινητο οπότε δεν εχω αν ειναι καλη η όχι. το θέμα ειναι οτι προέκυψε ενα πρόβλημα με το wifi, πηγαίνοντας να το ανοιξω κολλάει στο ενεργοποίηση και η ενεργοποίηση δεν γίνεται ποτέ. Εχεις κανεις αντιμετωπίσει το ιδιο πρόβλημα; Παράθεση mi 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα το πρωί προσπαθησα να βάλω την miui 6. δεν εχω προλάβει να δοκιμάσω αρκετα πραγματα στο κινητο οπότε δεν εχω αν ειναι καλη η όχι. το θέμα ειναι οτι προέκυψε ενα πρόβλημα με το wifi, πηγαίνοντας να το ανοιξω κολλάει στο ενεργοποίηση και η ενεργοποίηση δεν γίνεται ποτέ. Εχεις κανεις αντιμετωπίσει το ιδιο πρόβλημα; Φίλε βάλτο σε λειτουργία πτήσης και ξανά σε κανονική να δεις αν φτιάξει έτσι. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VsCs Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το έβαλα σε λειτουργία πτήσης αλλα δεν άλλαξε κάτι. Κατέληξα να στο να κανω επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων και τώρα δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση mi 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Την V6 από που την κατέβασες? πως το βλέπεις το τηλ με αυτή? Λειτουργεί απροβλημάτιστα? την συστήνεις? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VsCs Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Την κατέβασα από εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6911 Δεν μπορώ να πω ότι δεν ειμαι ευχαριστημένος, είναι όμως λίγες οι μέρες που την χρησιμοποιώ. Πρόβλημα δεν το λες, σου δίνει όμως την αίσθηση ότι κατά την εναλλαγή απο μια εφαρμογή σε μια άλλη στην στην αρχική οθόνη υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Ένα αλλο θέμα είναι οτι ενώ συνδέεται με bluetooth handsfree (bluetooth v2.1) δεν μεταδίδει την φωνή(με την προηγούμενη εκδοση δούλευε κανονικά). Παράθεση mi 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλημέρα, εχεις προσέξει αν σου δουλεύει ο εντοπισμός στην εφαρμογή του καιρού (μεσω wi fi)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VsCs Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλημέρα, εχεις προσέξει αν σου δουλεύει ο εντοπισμός στην εφαρμογή του καιρού (μεσω wi fi)? Το δοκίμασα μόλις τώρα και δεν μπορεί να κάνει εντοπισμό μέσω wifi. Ξέχασα να σας πω ότι από όταν έβαλα την ΜiUI V6 σταμάτησαν να μου κάνουν παράπονα κατά την διάρκεια της κλήσης για το πρόβλημα που υπήρχε και επαναλαμβανόταν η φωνή εκείνου που βρισκόταν στην άλλη συσκευή. Παράθεση mi 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Το δοκίμασα μόλις τώρα και δεν μπορεί να κάνει εντοπισμό μέσω wifi. Ξέχασα να σας πω ότι από όταν έβαλα την ΜiUI V6 σταμάτησαν να μου κάνουν παράπονα κατά την διάρκεια της κλήσης για το πρόβλημα που υπήρχε και επαναλαμβανόταν η φωνή εκείνου που βρισκόταν στην άλλη συσκευή. Ισως έφταιγε η ρύθμιση που εχει για την καταστολη θορύβου. Δεν ειχα παρατηρησει κατι παντως ουτε στην v5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Κυκλοφόρησε Android 5.0 για το Mi2s μας. Android 5.0 Lollipop for Xiaomi Mi 2/2S by Ivan Την έβαλα χθες και μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Μου φαίνεται πιο smooth και γρήγορη από Miui 6 και από CM11. Μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάποιο drain και όλα τα app που έχω περάσει λειτουργουν απροβλημάτιστα. Βέβαια δεν έχει ακόμα root... Edited November 12, 2014 by pRomptER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Υπάρχει κάτι που δε λειτουργεί με Lollipop? Ελληνικά έχει? Πως μπαίνει? Μπορείς να την ανεβάσεις κάπου γιατί από baidu...δεν... Edited November 13, 2014 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 https://drive.google.com/file/d/0By4eZ5sYRK2OcWdGbEtGOWtjRm8/view?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 https://drive.google.com/file/d/0By4eZ5sYRK2OcWdGbEtGOWtjRm8/view?usp=sharing Ευχαριστώ πολύ. Πως το έκανες εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Πρέπει να έχεις CWM 6.0.5.1 ή CWM 6.0.5.0 CWM 6.0.5.0 για Xiaomi mi2/2s χωρίς TDB. Κάνεις wipe data / cache Install from zip την ROM και μετά τα gapps για CM12 (https://s.basketbuild.com/gapps) Android 5.0 Lollipop for Xiaomi Mi 2/2S by Ivan Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Πρέπει να έχεις CWM 6.0.5.1 ή CWM 6.0.5.0 CWM 6.0.5.0 για Xiaomi mi2/2s χωρίς TDB. Κάνεις wipe data / cache Install from zip την ROM και μετά τα gapps για CM12 (https://s.basketbuild.com/gapps) Android 5.0 Lollipop for Xiaomi Mi 2/2S by Ivan Download Συγγνώμη που σε ξαναρωτάω. Το recovery για να το κάνω από fatsboot πρέπει να βγάλω το img αρχείο από το zip και αυτό να φλασάρω? Δεν υπάρχει κάποια σχετική οδηγία πουθενά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Συγγνώμη που σε ξαναρωτάω. Το recovery για να το κάνω από fatsboot πρέπει να βγάλω το img αρχείο από το zip και αυτό να φλασάρω? Δεν υπάρχει κάποια σχετική οδηγία πουθενά. Ευχαριστώ Ακριβώς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Ακριβώς έτσι. Δεν μου κάνει τίποτα απολύτως. Εκανα unzip το αρχείο και μου έβγαλε αυτό cwm-mi2-cn-2014-11-06-recovery.img. Μετά μπαίνω στο miflash μπαίνω σε fastboot και συνδέω τη USB. Στη συνέχεια κάνω refresh στο miflash βρίσκει το τηλέφωνο και κάνω flash. Γεμίζει η μπάρα και μετά τίποτα άλλο. Ξεσυνδέω το τηλέφωνο, το κάνω reboot για να βγω από fastboot (δε κάνει μόνο του reboot) και μετά το κλείνω και κάνω vol + και power button και με ξαναβγάζει στο mirecovery... Κάνω κάπου λάθος? Τελικά χρειάζεται το cwm για να εγκαταστήσω lollipop? Εχει ελληνικά η lollipop? Edited November 14, 2014 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δεν μου κάνει τίποτα απολύτως. Εκανα unzip το αρχείο και μου έβγαλε αυτό cwm-mi2-cn-2014-11-06-recovery.img. Μετά μπαίνω στο miflash μπαίνω σε fastboot και συνδέω τη USB. Στη συνέχεια κάνω refresh στο miflash βρίσκει το τηλέφωνο και κάνω flash. Γεμίζει η μπάρα και μετά τίποτα άλλο. Ξεσυνδέω το τηλέφωνο, το κάνω reboot για να βγω από fastboot (δε κάνει μόνο του reboot) και μετά το κλείνω και κάνω vol + και power button και με ξαναβγάζει στο mirecovery... Κάνω κάπου λάθος? Τελικά χρειάζεται το cwm για να εγκαταστήσω lollipop? Εχει ελληνικά η lollipop? Πρέπει να κάνεις install adb και fastboot (οχι με την μέθοδο του miflash) πριν κάνεις την διαδικασία. Τσέκαρε 2 οδηγούς: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Adb http://wiki.cyanogenmod.org/w/Template:Recovery_install_fastboot Ναι έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) (Τα κατάφερα!!!! Σε ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι ότι όλα είναι κινέζικα!!! Τι κάνω τώρα?) Δε το πιστεύω πιά!!!! Ξαναγύρισε το παλιό!!!!!!!! Είναι δυνατόν? Κάνω κάτι λάθος? Τι στην ευχή!!! Μούρχεται να το πετάξω από το παράθυρο!!!! Δε ξέρω πιά τι άλλο να κάνω..... Δοκίμασα και το fastboot erase recovery. Προσωρινά και για μια φορά δούλεψε και μου τάβγαλε όλα κινέζικα. Στο επόμενο vol+ και power...πάλι η ηλιθιότητα η παλιά...Αν είσαι Αθήνα να στο φέρω να μου το κάνεις? Εχω την ελληνική ROM MIUI-Hellas-GTV-4.10.17 μήπως κι αυτό παίζει κανένα ρόλο... Edit: Εβαλα και την 4.10.17 την απλή αλλά τζίφος. Δοκίμασα και με xiaomi tool...τζίφος. Εχω απελπιστεί εντελώς Edit 2: Τα κατάφερα και τούβγαλα τα μάτια. Πέρασα τη lollipop με το δικό του recovery και τώρα έχει κολλήσει στα χρωματιστά κυκλάκια της αρχής...Αντε να δούμε πως θα το φτιάξουμε τώρα... Edited November 14, 2014 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Η CWM 6.0.5.1 είναι στα κινέζικα.Η CWM 6.0.5.0 έχει αγγλικά. Οταν την ξαναπεράσεις με fastboot κάνε αμέσως wipe data/cache και στο system 1 και στο system 2. Μετά κάνε instal from zip την lolipop στο system 1 και μετα τα gapps. Κάνε reboot και περίμενε (εμένα έκανε κοντά 10 λεπτά να bootαρει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 @prompter Οι εντυπώσεις σου παραμένουν θετικές μετά από μερικές μέρες χρήσης; Αξίζει η αναβάθμιση πιστεύεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Η CWM 6.0.5.1 είναι στα κινέζικα.Η CWM 6.0.5.0 έχει αγγλικά. Οταν την ξαναπεράσεις με fastboot κάνε αμέσως wipe data/cache και στο system 1 και στο system 2. Μετά κάνε instal from zip την lolipop στο system 1 και μετα τα gapps. Κάνε reboot και περίμενε (εμένα έκανε κοντά 10 λεπτά να bootαρει). Το θέμα είναι ότι μόνο μια φορά τυχαία μου βγήκε σε CWM. Μετά πάντα στο δικό του recovery. Και με αυτό προχώρησε αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να περιμένω τόσο! Τότε μάλλον σωστά είχε γίνει η δουλειά και χωρίς CWM. Εν πάσει περιπτώσει. Έβαλα MIUI 6 και είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν. Ίσως το ξαναπροσπαθήσω άμα κάτι δε πάει καλά. Ευχαριστώ πολύ για την ασχολία σου και τη βοήθεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 @prompter Μόλις βρεις χρόνο θα μπορούσες να μας πεις εντυπώσεις. Αξίζει να κάνω την μετάβαση απο miui v6 σε lollipop ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts