theonike Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. July 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Eγω αυτο που περιμενω(σχεδιαστικα μιλωντας)ειναι ενα μεγαλυτερο S4, με Spen. Οι sammy δεν μας εχει συνηθισει σε καθετες αλλαγες,αλλα λιιιιγο διαφοροποιημενα μοντελα σε σχεση με τα προηγουμενα.Σιγουρα δεν θα εχει το μεγεθος του Note2.:mad: Αν και θα βγει σε αρκετες εκδοσεις,μακαρι να μην το γεμισει με αχρηστες εφαρμογες.Ας σκεφτει και εμας και οχι μονο τους παροχους. Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Διαβασα τις τελευταιες φημες που εχουν στη αρχικη σελιδα του myphone... Γνωμη μου μεγα λαθος το οτι δεν εκανε 5,99 την οθονη γιατι λεει δεν πουλησε το samung mega κτλ.... Το οτι μπορει ολοι που ηθελαν να παρουν τοσο μεγαλο κινητο περιμενα το samsung galaxy note 3 δεν το σκεφτηκε?? για μενα τα χαρακτηριστικα του note 3 απο το mega ειναι κλασεις ανωτερα αρα ειναι χαζομαρα κατα την αποψη μου παντα να επερνε καποιος το mega.. Αν ειμαι λαθος να μου το πειτε αλλα θα μπορουσε πιστευω να κανει 5,99 σε διαστασεις κινητου σαν το note 2...Φιλικα παντα Δημητρης kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Διαβασα τις τελευταιες φημες που εχουν στη αρχικη σελιδα του myphone... Γνωμη μου μεγα λαθος το οτι δεν εκανε 5,99 την οθονη γιατι λεει δεν πουλησε το samung mega κτλ.... Το οτι μπορει ολοι που ηθελαν να παρουν τοσο μεγαλο κινητο περιμενα το samsung galaxy note 3 δεν το σκεφτηκε?? για μενα τα χαρακτηριστικα του note 3 απο το mega ειναι κλασεις ανωτερα αρα ειναι χαζομαρα κατα την αποψη μου παντα να επερνε καποιος το mega.. Αν ειμαι λαθος να μου το πειτε αλλα θα μπορουσε πιστευω να κανει 5,99 σε διαστασεις κινητου σαν το note 2...Φιλικα παντα Δημητρης Πραγματι οι κακες πωλήσεις των mega και σε μενα δε λενε τιποτα. Το mega δεν ειχε ουτε super amoled, ουτε full hd, ουτε 2+ GB RAM, ουτε μεγαλη εσωτερικη, ουτε spen...τι ακριβως πειραμα εκαναν? Οι 5.9 που δοκιμαζαν και εσχάτως οι 5.99 ηταν καλη διασταση και τωρα κινουνται εκ τους ασφαλους. Όπως και να εχει και παλι θα το παρουμε, αλλα για να εχουμε να λεμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Πραγματι οι κακες πωλήσεις των mega και σε μενα δε λενε τιποτα. Το mega δεν ειχε ουτε super amoled, ουτε full hd, ουτε 2+ GB RAM, ουτε μεγαλη εσωτερικη, ουτε spen...τι ακριβως πειραμα εκαναν? Οι 5.9 που δοκιμαζαν και εσχάτως οι 5.99 ηταν καλη διασταση και τωρα κινουνται εκ τους ασφαλους. Όπως και να εχει και παλι θα το παρουμε, αλλα για να εχουμε να λεμε... Ναι συγουρα φιλε Βαγγελη τωρα οτι και να λεμε δεν αλλαζει αλλα δεν υπολογισαν σωστα.. κοιτα να δεις τι πολησεις θα κανει το note 3 ( πιστευω δηλαδη ) μονο και μονο απο τα χαρακτηριστηκα που εχει και ευχομαι να μην κανει την βλακεια και το βγαλει σε 15 εκατομυρια εκδοσεις το εχει ξεφτιλησει πια.... Αυτο που μενει να δουμε ειναι και samsung galaxy note 3 mini.... Anyway κουβεντα κανουμε... Γνωμη μου θα ηθελα 5,99 οθονη σε οσο γινεται πλαισια του note 2 σαν κινητο ( μεγεθος )... Ας βγει με το καλο και βλεπουμε kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Διαβασα τις τελευταιες φημες που εχουν στη αρχικη σελιδα του myphone... Γνωμη μου μεγα λαθος το οτι δεν εκανε 5,99 την οθονη γιατι λεει δεν πουλησε το samung mega κτλ.... Το οτι μπορει ολοι που ηθελαν να παρουν τοσο μεγαλο κινητο περιμενα το samsung galaxy note 3 δεν το σκεφτηκε?? για μενα τα χαρακτηριστικα του note 3 απο το mega ειναι κλασεις ανωτερα αρα ειναι χαζομαρα κατα την αποψη μου παντα να επερνε καποιος το mega.. Αν ειμαι λαθος να μου το πειτε αλλα θα μπορουσε πιστευω να κανει 5,99 σε διαστασεις κινητου σαν το note 2...Φιλικα παντα Δημητρης Καλά θα ητσν οι 5.99 ιντσες στις ιδιες διαστάσεις με το note2 αλλα οπως εχω ξαναπει κατι τετοιο μονο προβληματα θα δημιουργήσει και απ οτι φαινεται το ξερουν και οι ιδιοι.Αν κοπουν κι αλλο τα πλευρικα περιθώρια θα ειναι φαουλ, ηδη ειναι οριακα.Κρατωντας το νοτελι με το ενα χερι και προσπαθωντας να κανετε επιλογες με τον αντιχειρα θα δειτε οτι η βαση του αντιχειρα οταν προσπαθουμε να πατησουμε κατι απο την αντιθετη πλευρα της οθονης, ακουμπα στην οθονη για τα καλα αλλα λογω οτι στα σημεια αυτα ειναι τα περιθωρια, δεν δινει εντολες αγγιγματος.Φανταστειτε τωρα να εχουν κοπει τα περιθωρια και να ειναι κανονικη ενεργη οθονη...!!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Με λίγη τριγωνομετρία διαπιστώνουμε τα εξής: Πλάτος οθόνης 5,50" = 5,50 * cos(atan(1920/1080)) = 2,70" = 68,5 mm Πλάτος οθόνης 5,99" = 5,99 * cos(atan(1920/1080)) = 2,94" = 74,6 mm Διαφορά πλάτους: 6,1 mm Το πλάτος ολόκληρου του Note II είναι 80,5 mm, με 6 mm πλευρικά περιθώρια, οπότε η οθόνη των 5,99" θα μπορούσε να χωρέσει στο σασί του Note II αν κατάφερναν να κάνουν τα πλευρικά περιθώρια 6 - 6,1/2 = 2,95 mm. Δύο εκδοχές βλέπω. Ή δεν κατάφεραν (ή δεν θέλησαν) να μειώσουν τα πλευρικά περιθώρια στα 2,95 mm ή θέλησαν να βγάλουν ένα Note III με μεγαλύτερη οθόνη απ' το II αλλά με μικρότερες συνολικές διαστάσεις! Αυτό το τελευταίο μου αρέσει πολύ. Προτιμώ την 5,7" οθόνη σε ένα ελαφρώς μικρότερο σασί, παρά την 5,99" στο ίδιο σασί. Βέβαια στο θέμα αυτό ο καθένας έχει την προσωπική του προτίμηση, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Ίσως το μόνο "λάθος" κατά τη γνώμη μου θα είναι να μεγαλώσουν τις συνολικές διαστάσεις του Note III σε σχέση με το II. Νομίζω πως το Note II έχει πιάσει το άνω όριο διαστάσεων για αποδεκτή φορητότητα. Επίσης σκεφτείτε και τον Wacom digitizer, που απ' ό,τι υποθέτω θα θέλει αρκετά εξαρτήματα περιμετρικά της οθόνης (πηνία κτλ.) για να δουλέψει, οπότε μπορεί να μην είναι εφικτή η περαιτέρω μείωση των πλευρικών περιθωρίων. @truckman: Συμφωνώ, η μείωση των πλευρικών περιθωρίων ίσως προκαλέσει προβλήματα με πατήματα της οθόνης από την παλάμη κτλ. Πιστεύω (ελπίζω) πως η Samsung θα μας δώσει μια ισορροπημένη συσκευή, δεν είναι χαζοί, ξέρουν τι κάνουν. Τώρα αν θα το αγοράσω είναι άλλο θέμα, θα προσπαθήσω να του αντισταθώ... Edited July 27, 2013 by DrMobile Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Το να γκρινιαζε κανεις θεωρώντας τις 5,7 ιντσες λίγες δεν το περιμενα ποτέ,ομολογουμενως :lol: . Οπως και να'χει , το οτι ειμαι σε καλοκαιρινες διακοπες μεχρι τις 5 Σεπτεμβρη,αλλά ανυπομονω να ρθει η 4η Σεπτεμβρη μονο και μονο για να δω το Note III και ας ειμαι μια μερα πριν την επιστροφή στο Πολυτεχνειο,νομιζω τα λεει όλα :D. Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Το να γκρινιαζε κανεις θεωρώντας τις 5,7 ιντσες λίγες δεν το περιμενα ποτέ,ομολογουμενως :lol: . Οπως και να'χει , το οτι ειμαι σε καλοκαιρινες διακοπες μεχρι τις 5 Σεπτεμβρη,αλλά ανυπομονω να ρθει η 4η Σεπτεμβρη μονο και μονο για να δω το Note III και ας ειμαι μια μερα πριν την επιστροφή στο Πολυτεχνειο,νομιζω τα λεει όλα :D. Μια μέρα θα παρακαλάς να έχεις μια αφορμή για να γυρίσεις στην ανεμελιά του πολυτεχνειου, πίστεψέ κι εμάς τους γεροντες :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Μια μέρα θα παρακαλάς να έχεις μια αφορμή για να γυρίσεις στην ανεμελιά του πολυτεχνειου, πίστεψέ κι εμάς τους γεροντες :lol: Αυτο ξαναπες το :lol: :lol: Παντως περα απ ολα οσα συζητάμε, ειναι η πρωτη φορα που ειμαι τοσο περιεργος για το τι θα δουμε τελικα στο note3.Παει να αντικαταστησει μια ακρως επιτυχημενη συσκευη και τα πραγματα δεν είναι τόσο απλα ωστε να μπορεσει να σταθει επαξια στη θεση του προκατοχου του Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Παντως περα απ ολα οσα συζητάμε, ειναι η πρωτη φορα που ειμαι τοσο περιεργος για το τι θα δουμε τελικα στο note3. Εγώ πάλι είμαι λιγότερος περίεργος από ποτέ. Θα ακολουθήσει την πεπατημένη σε όλους τους τομείς όπως έκανε με το S4 με τις αναμενόμενες φυσικά αναβαθμίσεις σε επεξεργαστή και μνήμη. Ευτυχώς για κάποιους, δυστυχώς για κάποιους άλλους, εκεί στη Samsung έχουν εγκλωβιστεί από την επιτυχία των προηγούμενων συσκευών και φοβούνται την αλλαγή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Ευτυχώς για κάποιους, δυστυχώς για κάποιους άλλους, εκεί στη Samsung έχουν εγκλωβιστεί από την επιτυχία των προηγούμενων συσκευών και φοβούνται την αλλαγή. Ακριβως αυτο πιστευω κι εγω και γι αυτο ειπα οτι ειμαι περιεργος για το τι θα δουμε σε συγκριση με τις διαφορες φημες που διαβαζουμε τελευταια.Πιστευω οτι σε πολλα βασικα σημεία θα κρατησουν αμυντικη σταση λογω του οπως πολυ σωστα ειπες,φοβουνται την αλλαγη,ειδικα σε αυτο το μοντέλο. Edited July 27, 2013 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εγώ πάλι είμαι λιγότερος περίεργος από ποτέ. Θα ακολουθήσει την πεπατημένη σε όλους τους τομείς όπως έκανε με το S4 με τις αναμενόμενες φυσικά αναβαθμίσεις σε επεξεργαστή και μνήμη. Ευτυχώς για κάποιους, δυστυχώς για κάποιους άλλους, εκεί στη Samsung έχουν εγκλωβιστεί από την επιτυχία των προηγούμενων συσκευών και φοβούνται την αλλαγή. Ακριβώς έτσι είναι Γιάννη. Το brand recognition δεν επιτρέπει ριζικές αλλαγές σε εμφάνιση κλπ οπότε πάμε σε μια από τα ίδια. Δεν είναι κακό βέβαια αυτό. Θεωρω οτι το design του 4 είναι αν μη τι άλλο ουδέτερο φέτος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Πρωτη που καταλαβε οτι οσο μικροτερο πλατος εχει μια συσκευη τοσο καλυτερα χρησιμοποιειται με το ενα χερι ειναι η lg που εβγαλε το optimus g pro στα 76 mm πλατος μειωνοντας το bezel.Αν η samsung με την 5.7 ιντσες του note 3 μειωσει το πλατος στα 78mm,τοσο το υπολογιζω, συν καλυτερο επεξεργαστη, ram και αναλυση οθονης αυτο για μενα ειναι συνταγη επιτυχιας και μαλλον απο οσα διαβαζω στο net προς τα εκει παει το πραγμα Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Το μοντέλο που θα έρθει Ελλάδα Note III (SM-N9005) 4G / LTE με Snapdragon 800 List of countries receiving Galaxy Note III ........... http://www.sammobile.com/2013/08/15/exclusive-list-of-countries-receiving-galaxy-note-iiis-exynos-5420-or-snapdragon-800-variant-sm-n9005-specs-confirmation/ Edited August 15, 2013 by Jig ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 θα βγει και note III mini??? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 θα βγει και note III mini??? Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Η λογική λέει όχι. Note mini συνιστά παράδοξο διότι note = phablet = μεγάλο # mini = μικρό ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σύμφωνα με τις φήμες θα κυκλοφορήσει και στα μαγαζιά μέσα στο Σεπτέμβριο και με το "μικρό" μοντέλο να είναι 32gb. Αν ισχύουν τα παραπάνω είναι πολύ καλά νέα. Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου! Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μακάρι να έχει και xenon όπως λένε κάποιες φήμες... http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τελικά ο πιο δύσκολος αντίπαλος του note 3 είναι το note 2, και το καλό είναι ότι η Samsung κάνει ότι μπορεί να κερδισει την μάχη: 3GB Ram, 32GB internal memory, Better Screen, LTE, ...δεν είναι και λίγα. Προσωπικά δεν θα αντέξω να μην πάω από το note 2 στο note 4 στις αρχές του 2015 που θα έχει προσγειωθεί η τιμή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τελικά ο πιο δύσκολος αντίπαλος του note 3 είναι το note 2, και το καλό είναι ότι η Samsung κάνει ότι μπορεί να κερδισει την μάχη: 3GB Ram, 32GB internal memory, Better Screen, LTE, ...δεν είναι και λίγα. . +1 Η οθονη θα <καταπιει> τον επεξεργαστη, πραγμα που ειδαμε και στο s4,οποτε θα προσπαθησει να κερδισει τις εντυπωσεις με αλλους τροπους Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τελικά ο πιο δύσκολος αντίπαλος του note 3 είναι το note 2, και το καλό είναι ότι η Samsung κάνει ότι μπορεί να κερδισει την μάχη: 3GB Ram, 32GB internal memory, Better Screen, LTE, ...δεν είναι και λίγα. Προσωπικά δεν θα αντέξω να μην πάω από το note 2 στο note 4 στις αρχές του 2015 που θα έχει προσγειωθεί η τιμή του. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος... Καλό 2015 και βλέπουμε. Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Όπως και όσοι μείναμε στο 1 για να πάμε στο 3 :) NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Καλά θα ητσν οι 5.99 ιντσες στις ιδιες διαστάσεις με το note2 αλλα οπως εχω ξαναπει κατι τετοιο μονο προβληματα θα δημιουργήσει και απ οτι φαινεται το ξερουν και οι ιδιοι.Αν κοπουν κι αλλο τα πλευρικα περιθώρια θα ειναι φαουλ, ηδη ειναι οριακα.Κρατωντας το νοτελι με το ενα χερι και προσπαθωντας να κανετε επιλογες με τον αντιχειρα θα δειτε οτι η βαση του αντιχειρα οταν προσπαθουμε να πατησουμε κατι απο την αντιθετη πλευρα της οθονης, ακουμπα στην οθονη για τα καλα αλλα λογω οτι στα σημεια αυτα ειναι τα περιθωρια, δεν δινει εντολες αγγιγματος.Φανταστειτε τωρα να εχουν κοπει τα περιθωρια και να ειναι κανονικη ενεργη οθονη...!!! Αυτό πάντως θεωρώ ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί softwarικά. Με μιά μετατόπιση των πλήκτρων επιλογής στην οθόνη προς την κάτω δεξιά μεριά (για τους δεξιόχειρες) ή την κάτω αριστερή μεριά (για τους αριστερόχειρες). Τουλάχιστον για κάποιες βασικές λειτουργίες που κάνεις με το ένα χέρι. Γιατί κατά τη γνώμη μου, είναι πιο άνετο (και ασφαλές για τη συσκευή!) να το κρατάς με δύο χέρια. Εγώ πάλι είμαι λιγότερος περίεργος από ποτέ. Θα ακολουθήσει την πεπατημένη σε όλους τους τομείς όπως έκανε με το S4 με τις αναμενόμενες φυσικά αναβαθμίσεις σε επεξεργαστή και μνήμη. Ευτυχώς για κάποιους, δυστυχώς για κάποιους άλλους, εκεί στη Samsung έχουν εγκλωβιστεί από την επιτυχία των προηγούμενων συσκευών και φοβούνται την αλλαγή. Σχετικά με το παραπάνω, νομίζω πως πλέον οι αλλαγές από μοντέλο σε μοντέλο θα είναι πολύ μικρότερες από ότι στο παρελθόν. Η αρχική απότομη καμπύλη εξέλιξης είναι φυσικό να εξομαλυνθεί, αφού δεν υπάρχουν (εμφανώς για όλους μας τουλάχιστον) τόσα περιθώρια για innovation. Πλέον είναι ώριμες οι συσκευές, σηκώνουν αναβαθμίσεις κατά την διάρκεια πχ δύο ετών ιδιοκτησίας, οπότε δύσκολα θα πηδήξεις από το Νοτε 2 στο Νοτε 3. Από το Νοτε 1 όμως πιθανότατα να αξίζει πλέον. Επίσης, ίσως δεν είναι επιθυμητό να κάνεις radical αλλαγές σε μια πετυχημένη conceptually συσκευή, παρά μόνο όταν αρχίσει να φθίνει η πορεία της. Αυτά από μένα και συγνώμη για τις αγγλικούρες. Edited August 22, 2013 by VagST Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Αυτό πάντως θεωρώ ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί softwarικά. Με μιά μετατόπιση των πλήκτρων επιλογής στην οθόνη προς την κάτω δεξιά μεριά (για τους δεξιόχειρες) ή την κάτω αριστερή μεριά (για τους αριστερόχειρες). Τουλάχιστον για κάποιες βασικές λειτουργίες που κάνεις με το ένα χέρι. Γιατί κατά τη γνώμη μου, είναι πιο άνετο (και ασφαλές για τη συσκευή!) να το κρατάς με δύο χέρια. Μιλησα για επιλογες στην οθονη και τα πλευρικα περιθωρια και οχι μονο για τα πληκτρα,(αν και αυτα θα εχουν θεμα αν κοπει το κατω περιθωριο εκτος αν καποιος εχει δάχτυλα ακριδας) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts