thePRODIGY Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλησπέρα και απο εμένα. Ευτυχής κάτοχος του Jolla εδω και ένα μήνα, ας αναφέρω κάποια πράγματα που ίσως ενδιαφέρουν. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό σε γενικές γραμμές, με αρκετά όμως bugs στο λειτουργικό του. Ήδη βγήκε από τη φάση beta και από βδομάδα αναβαθμίζεται στην έκδοση 1.0 που είναι πια η official. Έχω έχω παρατηρήσει διάφορα προβληματάκια, με το σημαντικότερο και πιο ενοχλητικό την αδυναμία ομαλής μετάβασης από wi-fi σε 3g δίκτυο. Κάποιες φορές γίνεται τέλεια όπως σε όλα τα κινητά, αλλά πολλές φορές κολλάει το κινητό σε σημείο να θέλει reboot. Φυσικά το έχουμε επισημάνει πολλοί χρήστες στο together.jolla.com και μάλλον στο επερχόμενο update θα διορθωθεί. Οι android εφαρμογές επίσης δεν είναι ότι πιο σταθερό υπάρχει στο λειτουργικό, με μεγάλο μειονέκτημα ότι εάν ανοίξεις 2-3 android εφαρμογές ταυτόχρονα και πχ κλείσεις την μία, αυτόματα κλείνουν και οι άλλες. Και αυτό είναι υπό διόρθωση, μαθαίνουμε. Τώρα η μπαταρία μετά την ενημέρωση για το nfc bug είναι εξαιρετική. Με τρελή χρήση, όλα ανοιχτά και το κινητό να δουλεύει υπερωρίες βγάζει ανετότατα 1.5 μέρα. Πιο χαλαρα άνετα 2 ίσως και παραπάνω. Εξαιρετικό multitasking, ανοίγεις πχ youtube βιντεο, παίζει στο Background και ταυτόχρονα κάνεις χίλια 2 άλλα πράγματα. Κάμερα μια χαρά εκτός και άν ψάχνετε ανταγωνιστή μιας dslr. Προσωπικά εάν δεν είστε εξαρτημένοι από κάποιες εφαρμογές, το κινητό είναι πολύ δυνατό. Σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό για τους χρήστες android και ios κινητών αλλά πολύ γρήγορα εκτιμείς την απλότητα και την ευχρηστία σε σχέση με άλλα λειτουργικά. Επίσης τουλάχιστον στα δικά μάτια είναι πανέμορφο σαν συνδυασμός κινητό(minimal σχεδιασμός)+sailfish os Οι χρήστες Nokia N9 κινητών και όχι μόνο φυσικά και πρέπει να το δοκιμάσουν έστω σαν λειτουργικό, καθώς φαίνεται ότι η ίδια η Jolla θα το υποστήριξει και δεν θα το παρατήσει...όπως έγινε με τα δύσμιρα maemo, meego. Σε ευχαριστούμε πολύ για το μικρό review. Ασχετο/Σχετικό: native whatsapp έχει το Sailfish; ή δουλεύει σωστά η εφαρμογή του Android; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αν εχει wazzup θα πεθανω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εκανε να έρθει γύρω στις 3 εβδομάδες αλλά τώρα στέλνουν πιο γρήγορα νομίζω. Η εγγύση ισχύει κανονικά όπως σε όλα τα κινητά απλά αν πάθει κάτι φεύγει αναγκαστικά Φινλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αν εχει wazzup θα πεθανω :p οχι αλλο wazapp ! ελεος! χθες πεθανα παλι να το σεταρω στο Ν9 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 native whatsapp έχει κανονικότατα από το warehouse,λέγεται νομίζω mitakuuluu, περισσότερα εδώ https://openrepos.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 native εννοώ το γνήσιο. Αλλά θα μου πεις... λογικά θα παίζει η έκδοση του Android οπότε κομπλέ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 viber? :):) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 σαν γνησια whatsup εφαρμογή δεν υπάρχει στο jolla store, αλλά αυτη που έγραψα είναι native και δουλευει καλα. Φυσικά υπάρχει η έκδοση για android, οπως και το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Γενικοτερα οι περισσοτερες Android τρεχουν καλα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Γιατί ρε προντιυζυ παντα εύκολα το σεταριζα το wassup και μάλιστα το nightly Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 τρεχουν καλα απλα καποιες φορες κλεινουν μονες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Και απο native πως παει; Αν εισαι Αθηνα, σε θελω να το δω απο κοντα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Θεσσαλονικη φιλος...native εφαρμογες λιγα πραγματα ακομα. αλλα υπαρχει αρκετη κινηση μεσα, οποτε υπαρχει ελπιδα για αρκετες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Γιατί ρε προντιυζυ παντα εύκολα το σεταριζα το wassup και μάλιστα το nightly Τελευταία έχει τα θεματάκια του. Εν τέλει το σέταρα βεβαια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Lytosss τότε θα κανονισουμε να βρεθούμε. Εγώ σαλονικα είμαι. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Lytosss τότε θα κανονισουμε να βρεθούμε. Εγώ σαλονικα είμαι. Αφήστε βρε τον άνθρωπο να χαρεί το νέο του απόκτημα. Έλα από δω, πήγαινε απο κει......:lol Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τώρα που βρήκαμε κάτοχο, να μην τον εκμεταλλευτούμε;;;;; :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 χα χα! δυο κομματια να γινω να σας προλαβω ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και που΄σαι, όταν κατέβεις Αθήνα με το καλό, σε θέλω, ε? Κερνάω μπύρες, τη σκύλα μου (!) για όσο θες... :lol::p Δυό μήνες τώρα κοιτάω eBay για το Jolla. Mέχρι τη προηγούμενη βδομάδα, το έβρισκα 400+ Τώρα (όταν το βρεις) μπορεί να το βρεις χαμηλότερα. Το έιχα βρει 300, αλλά άργησα ****τη μου! :X Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και που΄σαι, όταν κατέβεις Αθήνα με το καλό, σε θέλω, ε? Κερνάω μπύρες, τη σκύλα μου (!) για όσο θες... :lol::p Δυό μήνες τώρα κοιτάω eBay για το Jolla. Mέχρι τη προηγούμενη βδομάδα, το έβρισκα 400+ Τώρα (όταν το βρεις) μπορεί να το βρεις χαμηλότερα. Το έιχα βρει 300, αλλά άργησα ****τη μου! :X Επειδή είμαι Αγγλία κι εχω ευκαιρίες και σε άλλα jolla, το βρίσκω από 310 έως 420 στο ebay. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 okourkoulos τι εννοεις με την σκυλα σου ακριβως; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Κι εγω αυτη την απορία έχω....:lol Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Είπα να τ'αφήσω να αιωρείται μήπως εννοώ το σκλί, ή τη γυναίκα!? :p Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Προσπερνάμε το θέμα με την καημένη την σκυλίτσα και συνεχίζουμε με το Jolla. Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται το νέο update (1.0) Που αναβαθμίζει το sailfish από Beta σε official! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Προσπερνάμε το θέμα με την καημένη την σκυλίτσα και συνεχίζουμε με το Jolla. Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται το νέο update (1.0) Που αναβαθμίζει το sailfish από Beta σε official! Στην επίσημη συνάντηση του myphone στην Θεσσαλονίκη ελπίζω να σας γνωρίσουμε και απο κοντά (εσένα και το κινητό) :) Άντε γιατί πολύ το λιγουρεύομαι! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts