Chris_ap Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 καλησπερα παιδια, προσφατα εκανα root και κοιταζα σημερα πως μπορω να το επαναφέρω σε κατασταση "εγγύησης" παλι. απο τα official firmware πρεπει να βρω ακριβως πιας εταιριας ηταν το κινητο μου? το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι Γερμανικο. Ή μπορω να κατεβάσω οποιοδηποτε (ακομα και αλλης χωρας??) αρκει να ειναι official και να το περάσω με την διαδικασια που εχει το πρωτο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αν θελεις να είσαι εντός εγγύησης τότε θα πρέπει να βάλεις firmware για την χώρα την οποία προοριζόταν ,αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το θέμα εγγύηση τότε μπορείς να περάσεις όποιο θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_ap Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αν θελεις να είσαι εντός εγγύησης τότε θα πρέπει να βάλεις firmware για την χώρα την οποία προοριζόταν ,αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το θέμα εγγύηση τότε μπορείς να περάσεις όποιο θελεις . απλα οποιο θέλω αρκει να ειναι Γερμανικο FW(οπως το κινητο μου ειναι απο Γερμανια) ? Γιατι στην sammobile εχει απο vodafone,T-mobile,E-plus,1&1 κλπ. ολες απο Γερμανια ρωτάω διοτι δεν γνωριζω απο ποια εταιρια ειναι το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) απλα οποιο θέλω αρκει να ειναι Γερμανικο FW(οπως το κινητο μου ειναι απο Γερμανια) ? Γιατι στην sammobile εχει απο vodafone,T-mobile,E-plus,1&1 κλπ. ολες απο Γερμανια ρωτάω διοτι δεν γνωριζω απο ποια εταιρια ειναι το κινητο Το ποιο πιθανό να είναι unbranded (DBT) . Μπορείς να ακολουθήσεις τα βηματα που περιγράφονται ώστε να δεις το product code των τριών γραμμάτων . Edited September 10, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Θελω να κανω μια ερώτηση. Εαν εχει ξανα αναφερθεί ζητω συγνώμη! Η ερώτησή μου ειναι εαν θα σβηστούν τα παντα απο το τηλ μου μετα υο root!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Όχι, με το Root δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Γα κάποιο λογο το odin δεν αναγνωρίζει το τηλ μου!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι παιζει?!!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Γα κάποιο λογο το odin δεν αναγνωρίζει το τηλ μου!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι παιζει?!!? Έχεις εγκαταστήσει το kies ή τους drivers της samsung ; Τρέξε το odin ως διαχειρηστη ,άλλαξε και θυρα usb . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Έχεις εγκαταστήσει το kies ή τους drivers της samsung ; Τρέξε το odin ως διαχειρηστη ,άλλαξε και θυρα usb . Τα εχω κανει ολα!!!!! Ειχα το kies στην αρχη... μετά το εβγαλα και εβαλα μονο τους drivers αλλα και παλι τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Τα εχω κανει ολα!!!!! Ειχα το kies στην αρχη... μετά το εβγαλα και εβαλα μονο τους drivers αλλα και παλι τιποτα!!! Υποθέτω οτι το κουτάκι στο odin δεν γίνεται γαλάζιο ,σωστά ?? Κανε ξανά εγκατασταση το kies ,reboot το pc και τηλέφωνο και δοκίμασε ξανά .Αν δεν κάνεις δουλειά τότε κανε την διαδικασία σε κάποιο άλλο pc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ναι δεν γίνεται γαλάζιο! ! Θσ δοκιμάσω αυτα που μου είπες και θα δω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Έβαλα την στόκ Βουλγάρικη που βγήκε πριν 2 ημέρες νομίζω. I9505XXUDMH6 Σε αυτήν πιάνει το καινούργιο Cf-Auto Root για στόκ recovery; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ναι δεν γίνεται γαλάζιο! ! Θσ δοκιμάσω αυτα που μου είπες και θα δω!!! Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις θύρα USB στον υπολογιστή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 To root ισχυει για την καινουργια αναβαθμιση?? (XXUDMH6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 To root ισχυει για την καινουργια αναβαθμιση?? (XXUDMH6) Ναι ,κανονικά γίνεται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Θα δοκιμάσω την google edition rom και πρέπει να ρουταρω το τηλέφωνο. Πρέπει να πάρω back up πρώτα; Αν ναι πώς; Την cwm πώς την περνάω; Μέσω odin; Έχει κάπου οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Θα δοκιμάσω την google edition rom και πρέπει να ρουταρω το τηλέφωνο. Πρέπει να πάρω back up πρώτα; Αν ναι πώς; Την cwm πώς την περνάω; Μέσω odin; Έχει κάπου οδηγίες; Δεν χρειαζεται backup για να κάνεις root και να περάσεις cwm ,δεν θα χάσεις κάτι . Το cwm το περνάς με odin . Οδηγός Εγκατάστασης Custom Rom Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ολα καλα τελικά!!! Έγινε root σε άλλο pc!!! Μια ερώτηση υπάρχει κάποιο post στο forum που να λέει μετα το root τι παίζει και τι μπορούμε να κάνουμε!??! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Προσοχή: Από την έκδοση I9505XXUDMGG και μετά (όσα Firmware είναι της μορφής I9505xxxDxxx) ο Counter δεν μπορεί να μηδενιστεί με το Triange Away το οποίο σημαίνει πως η εγγύηση παύει να ισχύει. Επίσης σύμφωνα με τον Chainfire αυτό μπορεί να μην είναι αναστρέψιμο οπότε όποιοι θέλουν να κάνουν Root προχωρούν ξέροντας ότι η εγγύηση μπορεί να χαθεί για πάντα. Ενημερώθηκε και ο οδηγός με την παραπάνω πληροφορία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ολα καλα τελικά!!! Έγινε root σε άλλο pc!!! Μια ερώτηση υπάρχει κάποιο post στο forum που να λέει μετα το root τι παίζει και τι μπορούμε να κάνουμε!??! Τι είναι root? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseimenis Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Προσοχή: Από την έκδοση I9505XXUDMGG και μετά (όσα Firmware είναι της μορφής I9505xxxDxxx) ο Counter δεν μπορεί να μηδενιστεί με το Triange Away το οποίο σημαίνει πως η εγγύηση παύει να ισχύει. Επίσης σύμφωνα με τον Chainfire αυτό μπορεί να μην είναι αναστρέψιμο οπότε όποιοι θέλουν να κάνουν Root προχωρούν ξέροντας ότι η εγγύηση μπορεί να χαθεί για πάντα. Ενημερώθηκε και ο οδηγός με την παραπάνω πληροφορία. Εγώ έχω έκδοση Ι9505ΧΧUDMH5. Αν γίνω root υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση για πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 καλημέρα είμαι κάτοχος S4 η συσκευή μου είναι ROOT αλλά δεν με αφήνει να κάνω UPDATE λογισμικού τι πρέπει να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 καλημέρα είμαι κάτοχος S4 η συσκευή μου είναι ROOT αλλά δεν με αφήνει να κάνω UPDATE λογισμικού τι πρέπει να κάνω??? Οταν εισαι root μεσω wi fi δεν γινεται να κανεις update.Μονο μεσω Kies απο το Pc η να flasharis ολοκληρη την Rom που θες να κανεις update μεσω ODIN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εγώ έχω έκδοση Ι9505ΧΧUDMH5. Αν γίνω root υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση για πάντα; Ίσως ναι , ,κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα βρεθεί λύση με το knox warranty . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_ap Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) το root το εκανα για 1-2 πραγματα που ηθελα να κανω οποτε ειπα να το βγαλω μιας και τελικα δεν τα καταφερα (Μεσω SuperSU το Εβγαλα μιας και δεν ειχα πειραξει τπτ), το firmware μεσα στο κινητο λεει οτι ειναι I9505XXUDMH5 και η τελευταια version που μπορω να κατεβάσω για το κινητο μου ειναι το ιδιο. να ξαναφλασαρω το ιδιο? ή δεν θα αλαξει τιποτα? αυτα γραφει στο download mode Product Name: GT-I9505 Current Binary: Custom System Status: Official Knox Kernel Lock: 0x0 Knox Warranty Void: 0x1 CSB-CONFIG-LSB : 0x30 Write Protection: Enable Edited September 19, 2013 by Chris_ap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts