Jump to content

stratosmax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stratosmax

  • Ημ. Γέννησης 07/03/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stratosmax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους! Θελω να περάσω μια custom Rom στο Galaxy s4 και θελω λιγο να βεβαιωθώ οτι θα κανω σωστα ολα τα βήματα!! Διαβασα οτι πρεπει πρωτα να ειμαι Root, μετα να περάσω custom recovery και μετα να περάσω custom ROM. Σωστα!!?? :wacko: Ευχαριστώ πολύ!!
  2. Καλησπέρα σε όλους!! Εχω τα εξής θεματακια!! Αφου εκανα ολα τα βήματα κατα γραμμα του οδηγου το πρόβλημα ειναι οτι ο "κινεζος" δεν εχει φύγει και το root checker λεει οτι ειμαι κανονικά root!!!! Τι κανω λάθος?!?!? ΟΕΟ?!!?!? Καμια ιδεα!?
  3. Καλησπέρα και καλή Χρονιά σε όλους! Παρόλο που έψαξα αρκετά στο forum δεν βρήκα κάτι για rooting σε jelly bean 4.3! Υπάρχει...? Ευχαριστώ!
  4. Απο τον λογαριασμό στο pc δουλεύει κανονικά!! Αλλα το θέμα είναι οτι δεν κάνω αλλαγές απο το pc αλλα απο το τηλ!! Όπως οι περισσότεροι νομίζω...
  5. Δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς???!?!
  6. Καλησπέρα σε όλους!! Έχω ενα θεματάκι τελευταία... Όταν μιλάω στο τηλ με κάποιον ακούν την φωνή μου πίσω!!! Ειναι πολυ εκνευριστικο!! Έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα?! Τι μπορεί να φταίει!? Ευχαριστώ !!!
  7. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θεματακι! Έχω δύο Android τηλέφωνα και το πρόβλημα είναι ότι αν κάνω αλλαγή στο ένα τηλέφωνο (κεντρικο) οι αλλαγές δεν περνάνε στο αλλά και ας είναι στο ίδιο Google account! Και εκτός από αυτό επανέρχεται η επαφή όπως ήταν ΚΑΙ στο κεντρικό τηλέφωνο! Έχετε καμία ιδέα? Το έχει αντιμετώπισει κάνεις άλλος? Ευχαριστώ! Δεν έχει τύχει σε κανέναν...??!?! Δεν μπορεί να βοηθήσει κανεις?!?
  8. Παρατήρησα ότι αυτό το κάνει όταν το τηλ βρεθεί σε μέρος που δεν έχει σήμα για αρκετή ώρα! Μετά βγάζει αυτό το πρόβλημα!
  9. Λες??? Αυτη την είχα και στο iphone!! Πώς μπορώ να δω σίγουρα ότι φταίει η sim? Υπάρχει τρόπος?
  10. Καλημέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος εδω και 2 εβδομάδες του galaxy s4!! Κανα 2 φορές έχει "κολλήσει" και όταν πάω να πάρω ένα τηλ μου βγάζει μνμ not registered on network!! Το κινητό είναι root... αλλά αν θυμάμαι καλά μου το είχε κάνει και πριν να το κάνω root!! Έχει συμβεί σε κανέναν?? Ευχαριστώ προκαταβολικα !!!
  11. Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να πάρω ένα κιτ μπαταρία με φορτιστή της anker από το ebay αλλά ο πωλητής δεν στέλνει Ελλάδα! Έχει πάρει κανείς κάποιο παρόμοιο κιτ? Έχω μάθει ότι η anker είναι καλή και αξιόπιστη εταιρία! Και άλλη μια ερώτηση... Ποια είναι η διαφορά 2100mha και 2600 3200 κλπ!? Ευχαριστώ!
  12. [ATTACH]35860[/ATTACH][ATTACH]35860[/ATTACH] Νομίζω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο έχω? Πως το βλέπετε?
  13. Καλησπέρα σε όλους! Έχω καμία εβδομάδα το galaxy και δεν ξέρω και πολλά! Από εχθές είμαι rooted και είμαι στο ψάξιμο πως μπορώ να το αξιοποιήσω! Μίλησα με ένα φίλο που έχει το S2 και ασχολείται γενικά και μου είπε να αλλάξω rom. Δεν είμαι σίγουρος εάν θέλω να το κάνω για το λόγο ότι φοβάμαι αν είναι οι και σε τυχών προβλήματος μπορεί να επανέλθει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση! Θέλω την γνώμη σας!
  14. Ολα καλα τελικά!!! Έγινε root σε άλλο pc!!! Μια ερώτηση υπάρχει κάποιο post στο forum που να λέει μετα το root τι παίζει και τι μπορούμε να κάνουμε!??!
  15. Ναι δεν γίνεται γαλάζιο! ! Θσ δοκιμάσω αυτα που μου είπες και θα δω!!!
×
×
  • Create New...