tsopanos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καλυτερη τιμη ever εδω .....189.99 USD = 143.098 EUR....ειμαι στην τσιτα να το χτυπησω και να σταματησω να ασχολουμε με τα turbo...... αν προσθεσεις τα μεταφορικα που ζηταει αυτο το καταστημα τοτε ολα τα αλλα καταστηματα που το στελονυν δωρεαν η με χαμηλη χρεωση ειναι πολυ φθηνοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καλυτερη τιμη ever εδω .....189.99 USD = 143.098 EUR....ειμαι στην τσιτα να το χτυπησω και να σταματησω να ασχολουμε με τα turbo...... εχουν ομως και 25 δολλαρια μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 αν προσθεσεις τα μεταφορικα που ζηταει αυτο το καταστημα τοτε ολα τα αλλα καταστηματα που το στελονυν δωρεαν η με χαμηλη χρεωση ειναι πολυ φθηνοτερα οοοοπς χιλια συγνωμη νομιζα πως εχει free με sg post......Ακυρο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) etof@ck επρεπε να λεγεται...:) Τελικα ειμαστε τρεις που παραγγειλαμε? Edited June 11, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 μετα την παραγγελία την δευτερα δε βλεπω κ πολυ κινητικότητα, μαλλον το in stock τους ηταν λιγο υπερβολικά αισιόδοξο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παντος μαυτο δεν βλεπω τραγικη διαφορα στην τιμη τωρα το τι ζηταει ο καθενας στα χαρακτηριστηκα ειναι αλλο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 pre-order είναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Είχα παραγγείλει το G3S από merimobiles την Πέμπτη 6/6. Χτές τους ρωτάω στο chat πότε θα το στείλουν, μου λένε στις 12/6. Μετά από λίγες ώρες, λαμβάνω το ακόλουθο μήνυμα "Dear Customers, Good day to you! Please be advised that there will be a shipping delay regarding your order(jiayu G3s) due to of a software issue we have encountered when we tested the products. We are currently working with the manufacturer to get this resolved asap.but please don't worry,we will ship it to you soon with the free screen protector,wish you like it We sincerely apologize for this inconvenience. Thank you for choosing http://www.merimobiles.com Sincerely, Crystal Merimobiles Customer Support Advocate http://www.merimobiles.com PH# 1-800-204-0883" Μιας και δεν δίνουν λεπτομέρειες για το πρόβλημα και την επίλυσή του, τους ζήτησα refund. Αναμένω απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 μετα την παραγγελία την δευτερα δε βλεπω κ πολυ κινητικότητα, μαλλον το in stock τους ηταν λιγο υπερβολικά αισιόδοξο! Εγω την Παρασκευη παραγγειλα το μαυρο (ισως το τελευταιο κομματι γιατι αμεσως μετα το εβγαλαν out of stock) και το Σαββατο μου εστειλαν trucking numb. Παντος μαυτο δεν βλεπω τραγικη διαφορα στην τιμη τωρα το τι ζηταει ο καθενας στα χαρακτηριστηκα ειναι αλλο...... Απο το συγκεκριμενο μοντελο, το G3S υπερεχει αισθητα στην μπαταρια, συγκρινε το με το 3000ρο G4. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 δεν έχουν στοκ στάνταρ minideal....εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Είχα παραγγείλει το G3S από merimobiles την Πέμπτη 6/6. Χτές τους ρωτάω στο chat πότε θα το στείλουν, μου λένε στις 12/6. Μετά από λίγες ώρες, λαμβάνω το ακόλουθο μήνυμα "Dear Customers, Good day to you! Please be advised that there will be a shipping delay regarding your order(jiayu G3s) due to of a software issue we have encountered when we tested the products. We are currently working with the manufacturer to get this resolved asap.but please don't worry,we will ship it to you soon with the free screen protector,wish you like it We sincerely apologize for this inconvenience. Thank you for choosing http://www.merimobiles.com Sincerely, Crystal Merimobiles Customer Support Advocate http://www.merimobiles.com PH# 1-800-204-0883" Μιας και δεν δίνουν λεπτομέρειες για το πρόβλημα και την επίλυσή του, τους ζήτησα refund. Αναμένω απάντηση... Κατι βρωμαει.. Ποιος ξερει τι παιζεται απο κατω.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Σημερα ξεκίνησε το ασημι που παράγγειλα Δευτερα απο Minideal με Sing. Post !! Για να δουμε τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Το δικο μου ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS λεει.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 αξίζει να αφήσω το ΧΤ910 για το g3s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το δικο μου ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS λεει.. Αυτό ξέρεις τι σημάνει? Γιατί και στο δικό μου τηλέφωνο αυτό λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Αυτό ξέρεις τι σημάνει? Γιατί και στο δικό μου τηλέφωνο αυτό λέει. Σημαινει οτι εχει ξεκινησει να ερχεται απο Κινα και σε 10-15 μερες θα το εχετε στα χερια σας... Το στατους θα αλλαξει παλι οταν φτασει ελλαδα...θα σου γραψει ''arrived at overseas''.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Σημαινει οτι εχει ξεκινησει να ερχεται απο Κινα και σε 10-15 μερες θα το εχετε στα χερια σας... Το στατους θα αλλαξει παλι οταν φτασει ελλαδα...θα σου γραψει ''arrived at overseas''.. Και απο τοτε και μετα, μεσα σε 1-2 μερες θα εμφανιστει στο site των ΕΛΤΑ και σε αλλες 1-3 θα σας ερθει ειδοποιηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Και απο τοτε και μετα, μεσα σε 1-2 μερες θα εμφανιστει στο site των ΕΛΤΑ και σε αλλες 1-3 θα σας ερθει ειδοποιηση. :) και για να το ψαξετε στα ΕΛΤΑ ...... απο εδω ...... http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx και απο δικη μου πείρα ...... αν πατε να το παρετε απο τα ΕΛΤΑ με το που θα το δειτε οτι εφτασε (πριν σας ερθει το ειδοποιητηριο) ..... θα σας το δωσουν μεν, αλλα......μετα απο 2-3 μερες θα σας ερθει το ειδοποιητηριο, για ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΜΑ :lol::p:lol::blink: και αν πατε ξανα στα ΕΛΤΑ, θα το ψααααχνετε και θα ψααααααχνετε να το ξανα βρειτε :lol::lol: ....απιστευτες καταστασεις στο Ελλαδισταν Edited June 15, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Είχα παραγγείλει το G3S από merimobiles την Πέμπτη 6/6. Χτές τους ρωτάω στο chat πότε θα το στείλουν, μου λένε στις 12/6. Μετά από λίγες ώρες, λαμβάνω το ακόλουθο μήνυμα "Dear Customers, Good day to you! Please be advised that there will be a shipping delay regarding your order(jiayu G3s) due to of a software issue we have encountered when we tested the products. We are currently working with the manufacturer to get this resolved asap.but please don't worry,we will ship it to you soon with the free screen protector,wish you like it We sincerely apologize for this inconvenience. Thank you for choosing http://www.merimobiles.com Sincerely, Crystal Merimobiles Customer Support Advocate http://www.merimobiles.com PH# 1-800-204-0883" Μιας και δεν δίνουν λεπτομέρειες για το πρόβλημα και την επίλυσή του, τους ζήτησα refund. Αναμένω απάντηση... Ίδιο πρόβλημα και σε φίλο μου που το παρήγγειλε από merimobiles. Τα ίδια του είπανε. Άραγε από άλλα site στέλνουν κανονικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ίδιο πρόβλημα και σε φίλο μου που το παρήγγειλε από merimobiles. Τα ίδια του είπανε. Άραγε από άλλα site στέλνουν κανονικά; Το merimobiles εδω και καποιο διαστημα πρεπει να εχει γινει μεγαλοοοοοοοο καφενειο:cool: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εκανα order και εγω ενα G3s απο merimobiles. Για να δουμε τι θα δουμε. Για θηκες που θα κοιταξουμε; Ειναι ιδιες με του απλου g3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Το merimobiles εδω και καποιο διαστημα πρεπει να εχει γινει μεγαλοοοοοοοο καφενειο:cool: Αναφορικά με την παραγγελία μου για το g3s στο merimobiles, την ακύρωσα και ζήτησα refund. Άρχισαν πάλι να καθυστερούν (το refund), μετά από 4 μέρες τους έκανα claim στο paypal και την επομένη μου τα επέστρεψαν. Μου έδωσαν και ένα προσωπικό κουπόνι $10 για την μανούρα και έκανα παραγγελία στο zte v967s την Παρασκευή. Σήμερα μου είπαν ότι θα σταλεί στις 20/6... Γενικά, μου φαίνεται ότι τους έπιασε η ζέστη εκεί στο merimobiles....... ίσως να μην είναι πλέον μια καλή επιλογή.. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Το έχει παραλάβει κανείς να μας γράψει ένα αναλυτικό review με συν και πλην της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Συντομα, εχει μερικούς που το παράγγειλαν πριν απο μενα αλλα και το δικο μου ξεκινησε πριν 2 μερες για Overseas με SG Post! Minideal παιδια, αν το ψάξετε θα δειτε πως λειτουργει πολυ σωστα σαν Κινεζικο eshop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Σήμερα ήρθε το ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ, επομένως, αύριο με το καλό θα το έχω στα χέρια μου. Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts