minotavros Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Δεύτερη μερα συμβιωσης με το τηλέφωνο. -Πολύ καλό ακουστικό. Δυνατό και τέτοια καθαρότητα φωνής δεν εχω ξανακουσει. -Πολύ γρήγορο,δεν κολάει ποτέ. -Πολύ καθαρή οθόνη με ωραίο φωτισμό. -Δυνατο wi-fi -Το εχω σκιασει απο χτες με μια φορτιση και η μπαταρια μετα απο 24 ωρες ειναι στο 34%. Αρνητικα: -Μου εκανε παλι 2-3 φορες σήμερα η οθόνη τα δικά της πατηματα.Απεργοποίησα ηχους και δόνηση κατα την αφή να δω πως θα πάει. Μηπως εχει παρατηρήσει κανένας αν επηρεάζεται απο την υγρασία τη σκονη ή το στατικό ηλεκτρισμό των χεριών? -Δε μου αρεσουν τα σχηματα και τα χρώματα των εφαρμογών μπορώ κάπως να τα αλλάξω? Edited December 6, 2013 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δεύτερη μερα συμβιωσης με το τηλέφωνο. -Πολύ καλό ακουστικό. Δυνατό και τέτοια καθαρότητα φωνής δεν εχω ξανακουσει. -Πολύ γρήγορο,δεν κολάει ποτέ. -Πολύ καθαρή οθόνη με ωραίο φωτισμό. -Το εχω σκιασει απο χτες με μια φορτιση και η μπαταρια μετα απο 24 ωρες ειναι στο 34%. Αρνητικα: -Μου εκανε παλι 2-3 φορες σήμερα η οθόνη τα δικά της πατηματα.Απεργοποίησα ηχους και δόνηση κατα την αφή να δω πως θα πάει. Μηπως εχει παρατηρήσει κανένας αν επηρεάζεται απο την υγρασία τη σκονη ή το στατικό ηλεκτρισμό των χεριών? -Δε μου αρεσουν τα σχηματα και τα χρώματα των εφαρμογών μπορώ κάπως να τα αλλάξω? η μπαταρια ειναι τουμπανο απλα. χαλαλι το παχος του! απο επιδοσεις πεταει, και η οθονη του αψογη. Τα πατήματα αν ειναι σαν τη δικη μου περιπτωση θα χειροτερεύει με τον καιρο μεχρι που θα σου κανει κολπα σε σημειο που δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις. παρεμπιπτόντως 6 email και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με το to2c αυριο μιλαω με paypal κατευθειαν για refund η replacement Παντως (για τους επομενους που το σκεφτονται) ο κινδυνος να εχετε ελλατωματικο touch ειναι υπαρκτος...:X:X:X Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παντως (για τους επομενους που το σκεφτονται) ο κινδυνος να εχετε ελλατωματικο touch ειναι υπαρκτος...:X:X:X Σε ολα τα κινητα ειναι υπαρκτος. Μηπως το κανει οταν το φορτιζεις @minotavros? Εκει, ναι, και στο Neo V μου το εκανε καποιες φορες κατα την φορτιση. Αν στο κανει στο ξεκουδουνο, στειλτο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Oχι δεν το δουλεύω όταν ειναι στη φόρτιση. Θα δω τι θα κάνω αν ειναι να μου στειλουν digitizer να το αλλάξω εδώ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megadime Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά! Έχω το τηλέφωνο περίπου 2 μήνες αλλά μου κάνει κολπάκια με κουμπιά να πατιούνται μόνα τους και εφαρμογές να ανοίγουν/κλείνουν πάλι μόνες τους. Σκέφτομαι να βάλω μία custom rom μπάς και δω βελτίωση. Ξέρετε αν υπάρχει ROM με android 4.3 ή 4.4; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited December 6, 2013 by Megadime Παράθεση Mlais M52 με Android 4.4.4 :up: Jiayu G3S με Android 4.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Oχι δεν το δουλεύω όταν ειναι στη φόρτιση. Θα δω τι θα κάνω αν ειναι να μου στειλουν digitizer να το αλλάξω εδώ εγώ αγόρασα digitizer από aliexpress και το άλλαξα μόνος μου Γεια σας παιδιά! Έχω το τηλέφωνο περίπου 2 μήνες αλλά μου κάνει κολπάκια με κουμπιά να πατιούνται μόνα τους και εφαρμογές να ανοίγουν/κλείνουν πάλι μόνες τους. Σκέφτομαι να βάλω μία custom rom μπάς και δω βελτίωση. Ξέρετε αν υπάρχει ROM με android 4.3 ή 4.4; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Τα προβλήματα με το digitizer βλέπω να γίνονται πολλά. Αν κάποιος Ψάχνει καινούργιο τηλέφωνο ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.....-------- Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αν κάποιος Ψάχνει καινούργιο τηλέφωνο ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.....-------- Μακρια εσυ απο το θεμα καλυτερα!!!!! Νομιζεις οτι αλλα δεν εχουν τετοια προβληματα; Το δικο μου που δουλευει 4 μηνες μπομπα; Αν ακουγα εσενα δλδ να μην το επαιρνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εγω μια επισυμανση εκανα αν καποιος το θελει ας το παρει Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλημερα στο forum! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στο τηλεφωνο, στην slot που εχω την καρτουλα της cosmote χανεται το σημα ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι. Επανερχεται μονο βγαζοντας την μπαταρια και την καρτα και ξαναβαζοντας τα. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αναλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλημερα στο forum! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στο τηλεφωνο, στην slot που εχω την καρτουλα της cosmote χανεται το σημα ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι. Επανερχεται μονο βγαζοντας την μπαταρια και την καρτα και ξαναβαζοντας τα. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αναλογο; Αν αλλάξεις τις κάρτες το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasprevere Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Kαλημερα,παρειγγειλα κ εγω αυτο τοτηλέφωνο απο το TO2C αλλα μου στειλαν mail σημερα οτι δεν μπορουν να βαλουν ελληνικη γλωσσα,πως γινεται αυτο εδω διαβαζω οτι τα στελνουν rooted με ελληνικα,τι αλλαξε δεν μπορω να καταλαβω... Επειδη ειναι το πρωτο κινεζικο κινητο που θα παρω κ δεν εχω εμπειρια απο ρουταρισμα κλπ να το παρω με Αγγλικα ειναι ευκολο να του βαλω Ελληνικα κ επι της ευκαιριας επειδη διαβαζω για διαφορα θεματα που εχει με οθονη ,κουμπια κτλ και ζητησα να μου κανουν refund μηπως να δω καποιο αλλο μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Η γνώμη μου είναι Άλλαξε το πάρε το xiaomi red rice Εγώ παράγγειλα χθες από το ίδιο μαγαζί. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εγω το παρελαβα προχτες απο το ίδιο μαγαζι με Ελληνικά κανονικά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasprevere Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μα κ εγω δεν καταλαβαινω τι εγινε και τους το ειπα, αφου τα στελνανε με ελληνικα και μου πε οτι τωρα δεν μπορουν,οτι ναναι.. Λεω να παρω το red rice αποτι βλεπω ειναι καλυτερο ποιοτικα κ η διαφορα τιμης δεν ειναι κ τεραστια,αλλες επιλογες εχω σε αυτα τα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μα κ εγω δεν καταλαβαινω τι εγινε και τους το ειπα, αφου τα στελνανε με ελληνικα και μου πε οτι τωρα δεν μπορουν,οτι ναναι.. Λεω να παρω το red rice αποτι βλεπω ειναι καλυτερο ποιοτικα κ η διαφορα τιμης δεν ειναι κ τεραστια,αλλες επιλογες εχω σε αυτα τα χρηματα? To Red Rice τα παταει κατω ολα, απλα ελπιζω να ειναι και τοσο καλο σε ποιοτητα οσο τα αλλα Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Υπαρχει κάποιος τροπος να εμφανίζει τα ονόματα των καλουντων οταν χτυπάει το τηλέφωνο με μεγαλύτερα γραμματα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 To Red Rice τα παταει κατω ολα, απλα ελπιζω να ειναι και τοσο καλο σε ποιοτητα οσο τα αλλα Xiaomi Σε αυτά τα λεφτά καλύτερο από το jiayu είναι παντός. Ρωτά στο αντίστοιχο νήμα αυτούς που το έχουν πάρει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Kαλημερα,παρειγγειλα κ εγω αυτο τοτηλέφωνο απο το TO2C αλλα μου στειλαν mail σημερα οτι δεν μπορουν να βαλουν ελληνικη γλωσσα,πως γινεται αυτο εδω διαβαζω οτι τα στελνουν rooted με ελληνικα,τι αλλαξε δεν μπορω να καταλαβω... Επειδη ειναι το πρωτο κινεζικο κινητο που θα παρω κ δεν εχω εμπειρια απο ρουταρισμα κλπ να το παρω με Αγγλικα ειναι ευκολο να του βαλω Ελληνικα κ επι της ευκαιριας επειδη διαβαζω για διαφορα θεματα που εχει με οθονη ,κουμπια κτλ και ζητησα να μου κανουν refund μηπως να δω καποιο αλλο μοντελο? Μπορείς να πάρεις το χιαομι από το merimobiles το έχει σε καλή προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Να θυμίσω ότι εδω συζητάμε μόνο για το g3s. Για συγκρίσεις κινεζικών συσκευών έχουμε ξεχωριστό θεμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αν αλλάξεις τις κάρτες το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται; Ναι κανει τα ιδια ακριβως. Ομως προσεξα οτι απο το πρωι που εχω απενεργοποιηση το 3g και δουλευει σε 2g δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Πληροφοριακά να ξέρετε ότι η οθόνη του δεν χαράζεται με τίποτα. Είχα αλλάξει το digitizer και σήμερα πήρα το παλιό και προσπάθησα με κατσαβίδι και μαχαίρι και δεν κατάφερα να το χάραξω Και ομως, εχω 2-3 ωραιοτατες γρατσουνιες στην οθονη απο... αμμο το καλοκαιρι στη παραλια. :X Κατα τ' αλλα, μετα απο 5 μηνες συμβιωσης, δεν εχει χαλασει τιποτα, το μεταλλικο κατω μερος δεν ξαναξεκολλησε και γενικα ειναι απροβληματιστο μεχρι αηδιας το κινητακι! Οποιος το βλεπει εντυπωσιαζεται με το τι παιρνεις με 120-130 ευρω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Οποιος το βλεπει εντυπωσιαζεται με το τι παιρνεις με 120-130 ευρω. :D το ιδιο ισχυει και για τα αλλα 2 κινητα της Jiayu (εχω και το G2S και το G3 και το G4) με 87 ευρω το G2S και 171 ευρω το G4, ειναι πολυ δισκολο να το πιστεψουν....... ολοι νομιζουν οτι τους μπαρουφιαζω και μονο οταν τους τα δείχνω στο Internet, στα Κινεζο-μαγαζα, τοτε τρελαίνονται ;):p κι εδω στη Γερμανια τα πουλανε http://jiayu.de/...... αλλα πολυ πιο ακριβα :mad: Edited December 7, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μακρια εσυ απο το θεμα καλυτερα!!!!! Νομιζεις οτι αλλα δεν εχουν τετοια προβληματα; Το δικο μου που δουλευει 4 μηνες μπομπα; Αν ακουγα εσενα δλδ να μην το επαιρνα;Όχι, τα άλλα δεν έχουν τόσα πολλά κρούσματα ελλατωματικών digitizer. Και ομως, εχω 2-3 ωραιοτατες γρατσουνιες στην οθονη απο... αμμο το καλοκαιρι στη παραλια. :X [...]καλα με άμμο γρατζουνάς και gorilla glass 3. Το γυαλί ως γνωστόν φτιάχνεται από άμμο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadou Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Στα στατιστικά της μπαταρίας σας δείχνει αναλυτικά applications και χρήση; Εμένα μόνο Android System, Cell Standby, Phone Idle, Screen και Wifi μου δείχνει... Θυμάμαι ότι πριν 2-3 βδομάδες που το είχα ξανακοιτάξει μου έβγαζε και άλλα applications, αλλά τώρα μόνο αυτά. Δεν έχω ιδέα τι έκανα, οπότε μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Δεύτερη μερα συμβιωσης με το τηλέφωνο. -Πολύ καλό ακουστικό. Δυνατό και τέτοια καθαρότητα φωνής δεν εχω ξανακουσει. -Πολύ γρήγορο,δεν κολάει ποτέ. -Πολύ καθαρή οθόνη με ωραίο φωτισμό. -Δυνατο wi-fi -Το εχω σκιασει απο χτες με μια φορτιση και η μπαταρια μετα απο 24 ωρες ειναι στο 34%. Αρνητικα: -Μου εκανε παλι 2-3 φορες σήμερα η οθόνη τα δικά της πατηματα.Απεργοποίησα ηχους και δόνηση κατα την αφή να δω πως θα πάει. Μηπως εχει παρατηρήσει κανένας αν επηρεάζεται απο την υγρασία τη σκονη ή το στατικό ηλεκτρισμό των χεριών? -Δε μου αρεσουν τα σχηματα και τα χρώματα των εφαρμογών μπορώ κάπως να τα αλλάξω? Λοιπόν το προβλημα στο τηλέφωνό μου κατα 90% το δημιουργουν οι ήχοι αφής . Μετα απο 5 μερες χωρίς ήχους αφής και δόνηση κατα την πληκτρ/ση το θέμα με το τυχαίο πατημα της οθόνης έχει εξανεμιστεί. Δεν ξέρω αν επηρεάζεται το digitizer ή αν ειναι κάποιο αλλο θέμα που δημιουργείται απο τους ήχους που αναπαραγονται κατα την αφή. Οταν πηγα σημερα να τους ενεργοποιήσω αρχισε αμέσως τα τυχαία πατήματα Οποτε προς το παρών το αφήνω ως έχει και θα ενημερώσω αν εχω νεότερα. Κατα τα αλλά το τηλέφωνο πετάει :) Edited December 8, 2013 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts