Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.. έχω δύο ερωτήσεις: έχω εγκαταστήσει τον Apex Launcher. Πρώτον, χρειάζομαι επιλογή για screenshot, πώς γίνεται; Και δεύτερο,ν δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στις τραβηγμένες φωτογραφίες μου από την προηγούμενη συσκευή (Huawei Ideos X5) μέσα από την gallery. Δεν έχω αλλάξει Rom, φοράει την 20130607.

Τις φωτογραφίες άργησε πολύ να μου τις «διαβάσει». Μου τις εμφάνισε όλες τώρα. Απομένει να λύσω το θέμα του screenshot..

Edited by Vassilis_u8800

Lenovo K3 Note

Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.. έχω δύο ερωτήσεις: έχω εγκαταστήσει τον Apex Launcher. Πρώτον, χρειάζομαι επιλογή για screenshot, πώς γίνεται;

Volume down+power ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα

Οχι Γιωργο, δεν δουλευει σωστα. Ουτε δινει φουλ γκαζια οταν ειμαι σε ηλιο, ουτε μινιμουμ οταν ειμαι στο σκοταδι, σ' αυτο το θεμα πασχουν ολα νομιζω..
Ποια όλα; Παντως αυτό λύνεται όπως είπα παραπάνω

Και όλα αυτά τα fix που έχει στο caller ID., μηνύματα, τι κάνουν;;.
τίποτα που να σου χρειάζεται στο G3s. Οπότε δεν τα πειράζεις όπως λέει κι ο δημιουργός του GB

Άμα το έβρισκα καλά θα ήταν.
Αν δεν τα βρίσκεις, προφανώς δεν υπάρχουν

Για ποιον λογο να σου στειλουν OTG καλωδιο που δεν λειτουργει με το κινητο?

Εκτος αν το ηθελες για αλλη χρηση (και το ειχες πληρωσει φυσικα). :)

Οχι δεν επρεπε να γραφει G3S εκει.

Είχα γράψει εδώ μέσα(στο thread του To2c.com) πως δεν θέλω φορτιστή αυτ/του και touch pen και σε αντικατάσταση να μου στείλουν το καλώδιο (συγκεκριμένα για την παραγγελία με τον αριθμό 100004150). Και συμφώνησε.

Παράθεση από Vassilis_u8800 >

Good morning to2c, i have placed an order with number 100004150. I'm waiting the track number via e-mail. Thank you!

I want a confirmation that the package has european adaptor inside and i would like to ask you an OTG cable as a gift instead of car charger and touch pen (i don' t need them).

Ok, Friend, we will do it as your request , please note , jiayu g3s not support OTG function, hope you use it on other phones

Lenovo K3 Note

@gerstavros2 Volume down+power ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα

Σ' ευχαριστώ πολύ. Είχα δοκιμάσει το συνδυασμό ήδη, αλλά όχι παρατεταμένα. :) Μόλις flashaρα και το recovery. Θα το δοκιμάσω όταν θα τελειώσει η φόρτισή του το πρωί. (Είναι η πρώτη του. Στις 15 παρέλαβα).

@Bandi650 σ' ευχαριστώ για το tutorial του recovery. Δουλεύω με αγγλική γλώσσα το τηλέφωνο, οπότε προς το παρόν (μέχρι να θελήσω να το αλλάξω) δεν χρειάζομαι ελληνική γλώσσα.

Edited by Vassilis_u8800

Lenovo K3 Note

Είχα γράψει εδώ μέσα(στο thread του To2c.com) πως δεν θέλω φορτιστή αυτ/του και touch pen και σε αντικατάσταση να μου στείλουν το καλώδιο (συγκεκριμένα για την παραγγελία με τον αριθμό 100004150). Και συμφώνησε.

Μην ζητας πολυπλοκα πραγματα απο τους κινεζους :lol::lol:

Λοιπον , εγω εχω το G3s το απλο.

Θελει φιλος μου Κινεζικο και σκεφτομαι να προωθησω το ZTE V967s ως φτηνοτερο και ισαξιο σε επιδοσεις (μονο σε αναλυση χανει λιγο)

Υπαρχει καποιος που εχει και τα 2 να μας πει πως στεκεται το ZTE διπλα στο G3S;

• Administrators
Λοιπον , εγω εχω το G3s το απλο.

Θελει φιλος μου Κινεζικο και σκεφτομαι να προωθησω το ZTE V967s ως φτηνοτερο και ισαξιο σε επιδοσεις (μονο σε αναλυση χανει λιγο)

Υπαρχει καποιος που εχει και τα 2 να μας πει πως στεκεται το ZTE διπλα στο G3S;

Ρίξε μια ματιά στο θέμα του ΖΤΕ και θα πάρεις μια εικόνα για αυτό που ζητάς...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364015

Modpic.gif

Το διαβαζω και αυτο εκει το νημα.

Απλα θελω εντυπωση απο καποιον που εχει δει και τα 2, πως ειναι στο μεγεθος/μπαταρια κλπ

Edited by nikchris

Εγώ που εχουμε στο σπίτι και τα δύο, θα έπερνα με κλειστά μάτια το ΖΤΕ καλήτερη ποιότητα κατασκευής πολύ καλή αυτονομία και η οθονη του είναι μια χαρά.

Δουλεύω με αγγλική γλώσσα το τηλέφωνο, οπότε προς το παρόν (μέχρι να θελήσω να το αλλάξω) δεν χρειάζομαι ελληνική γλώσσα.

αν θέλεις ελληνικά μπορείς να περάσεις του Αυγούστου από minideal που έχω ανεβάσει είναι απλή και εύκολη διαδηκασία.

Edited by chios

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Εγώ που εχουμε στο σπίτι και τα δύο, θα έπερνα με κλειστά μάτια το ΖΤΕ καλήτερη ποιότητα κατασκευής πολύ καλή αυτονομία και η οθονη του είναι μια χαρά.

αν θέλεις ελληνικά μπορείς να περάσεις του Αυγούστου από minideal που έχω ανεβάσει είναι απλή και εύκολη διαδηκασία.

Ωραιος. Και εγω ισως το προτιμουσα σημερα, ειναι αρκετα φτηνοτερο.

Αργότερα ίσως. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως!

Σήμερα το πρωί το έβγαλα από το φορτιστή το κινητό μου, μόλις πριν λίγο δοκίμασα το recovery και διαπίστωσα πως εμφανίζεται το πάνω κάτω..!:blink: τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση;

Και δεύτερο: πριν κάνω την επανεκκίνηση είχα ~77% μπαταρία, μετά την επανεκκίνηση έχω 25%..23% . Να φανταστώ ότι παίζει ρόλο που είναι η πρώτη φόρτιση;

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Lenovo K3 Note

Παιδια καλησπερα εχω το jiayu g3s και σημερα μου επεσε και εσπασε η οθονη lcd απο που μπορω να παραγγειλω οθονη σε καλη τιμη γνωριζετε κατι

Ευχαριστω....

Και ακομη κατι εμενα εσπασε η lcd το digitizer ειναι καλο δεν εχει τπτ πρεπει να τα αλλαξω και τα 2 τωρα ειναι κολλημενο το digitizer με την lcd ???

Σήμερα το πρωί το έβγαλα από το φορτιστή το κινητό μου, μόλις πριν λίγο δοκίμασα το recovery και διαπίστωσα πως εμφανίζεται το πάνω κάτω..!:blink: τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση;

Και δεύτερο: πριν κάνω την επανεκκίνηση είχα ~77% μπαταρία, μετά την επανεκκίνηση έχω 25%..23% . Να φανταστώ ότι παίζει ρόλο που είναι η πρώτη φόρτιση;

Όλα εντάξει. Έσρωσε η μπαταρία μετά από 2 επανεκκινήσεις. Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα με το ανάποδο recovery;

Lenovo K3 Note

Όλα εντάξει. Έσρωσε η μπαταρία μετά από 2 επανεκκινήσεις. Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα με το ανάποδο recovery;

κάποια port που είχαν γίνει παλιά για jiayu είχαν αυτό το θέμα με το recovery. Πέρασε άλλη έκδοση

κάποια port που είχαν γίνει παλιά για jiayu είχαν αυτό το θέμα με το recovery. Πέρασε άλλη έκδοση

Δεν υπαρχει σωστο CWM, υπαρχει μονο σωστο TWRP.

Δουλευει μια χαρα παντως το CWM, εστω και αναποδα.

Εγω παντως επειδη στο δευτερο κινητο που πηρα ειχε την τελευταια και δεν ειχε ελληνικα πηρα ενα backup απο το πρωτο κινητο και το εκανα restore στο δευτερο και ολα μια χαρα.

Δεν υπαρχει σωστο CWM, υπαρχει μονο σωστο TWRP.

Δουλευει μια χαρα παντως το CWM, εστω και αναποδα.

φτιάξε ένα με έκδοση 6.0.3.7 από ΕΔΩ

φτιάξε ένα με έκδοση 6.0.3.7 από ΕΔΩ

Δεν καταφερα κατι, ενω εχω adb drivers.

Το κινητο εκτος απο usb deb. πρεπει να ειναι κλειστο;

ανοιχτό....

εάν σου λέει ότι δεν έχει adb drivers δοκίμασε το κόλπο με ταυτόχρονα να έχεις ανοιχτό από droid tools το terminal (αφού πατήσεις το κουμπί root).

ειχα κι εγώ το ίδιο θέμα... με τα droids ταυτόχρονα ανοιχτά μου έπαιξε

Ποια όλα; Παντως αυτό λύνεται όπως είπα παραπάνω

Δηλαδη υπαινισσεσαι οτι υπαρχουν G3S που απο τη μαννα τους ο αισθητηρας φωτεινοτητας λειτουργει κανονικα?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

ανοιχτό....

εάν σου λέει ότι δεν έχει adb drivers δοκίμασε το κόλπο με ταυτόχρονα να έχεις ανοιχτό από droid tools το terminal (αφού πατήσεις το κουμπί root).

ειχα κι εγώ το ίδιο θέμα... με τα droids ταυτόχρονα ανοιχτά μου έπαιξε

Εκανα εγω βλακεια γιατι δεν εκανα καθολου οτι λεει το πρωτο ποστ, μιας και εχω το CWM ηδη εγκατεστημενο (το upside down)

καλά έκανες... το πρώτο ποστ δεν έχει σημασία για σένα.

Άνοιξε τα droid tools και πάτα στο κουμπι root μόλις γίνει πράσινο... πάτα στο ADB terminal και άστα όπως είναι... και τρέξε ξανα το auto-post script

Άνοιξε τα droid tools και πάτα στο κουμπι root μόλις γίνει πράσινο... πάτα στο ADB terminal και άστα όπως είναι... και τρέξε ξανα το auto-post script

To εκανα, ολα καλα, αλλα δεν μου μπουταρει σε recovery. Παει να φορτωσει, αλλα μετα το boot logo κανει επανεκκινηση και ζηταει pin. Θα ξαναδοκιμασω.

Μου ζηταει να ξανακανει root το κινητο και μετα αν θυμαμαι καλα με ρωταει αν θελω να βαλω και την custom!

Παταω σε ολα ναι αβερτα?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

στα droid ναι σε ρωτάει αν θες να πάρει δικαιόματα root.. λες ναι.

άνοιξε μετά το terminal και άστα έτσι... εκτέλεσε το port script και ακολούθα οδηγίες (θα σου ζητήσει να βάλεις στον φάκελο cwm το αρχείο recovery.img που θα βρεις στο ποστ εκείνο... από εκεί που θα πάρει το cwm για να το φέρει στο δικό σου κινητό)