Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα πεδια.ειδα το κινητο σημερα και τρελαθηκα.φαινετε τελειο.παρακαλω πολυ επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω αμεσα εχω τις εξεις ερωτησεις:

1)η οθονη εχει καλη αποκρηση δηλαδη το touch της ειναι καλο?

2)το wifi ειναι δυνατο η εχουν παρατηρηθει προβληματα?

3)εχει ελληνικα ολο το τηλεφωνω απο την αρχη που σου ερχετε?ενοω τα παντα και το μενου?(με ενδιαφερει να εχει ολο το μενου)

4)επειδη ειμαι ασχετος με android υπαρχει περιπτωση να μην ερθει rootarismeno και να φοραει το κανονικο android ας πουμε σαν του samsung.(ειμαι ασχετος μην με κοροδευετε.)

5)το dual sim δουλευει καλα ειναι ευκολο?

6)και μια γενικη εντυπωση εξωτερικης ποιοτητας.(ενοειτε καταλαβαινω την σχεση τηλεφωνου -τιμης,δεν ζηταω παραλογα πραγματα)

7)εχει βγαλει σε κανεναν κανενα σοβαρο προβλημα?

8)ποιο μαγαζι προτηνετε για αγορα?

9)τι sar εχει(ακτινοβολια υπαρχει κατι επησημο)?

ευχαριστω εκ τον προτερων .πηγα να διαβασω τις σελιδες αλλα στην 59 μου ειχαν βγει τα ματια....γι αυτο και ρωταω!:wacko:

σε συγκριση με samsung galaxy s (δικο μου) και sony xperia t (του αδερφου μου )

1) η οθονη ναι εχει πολυ καλη αποκριση δεν παρουσιαζει καθυστερηση καμαι διαφοαρ με τα αλλα

2) η wifi ειναι normal οπως ολα τα αλλα κινητα (ιδια εμβελεια kai ταχυτητα με τα 2 αλλα κινητα που αναφερω χωρις διακοπες

3) το να εχει μενου με ελληνικα εξαρταται απο τη ρομ που θα του βαλεις (χρησιμοποιώ αγγλικο μενου και αυτη που εχω βαλει τωρα δεν εχει ελληνικο δεν ξερω για αλλες ρομ αν εχουν , λογικα εχουν αυτη που ερχεται το κινητο απο το καταστημα που το πηρα εγω εχει σιγουρα)

4) ερχεται ροοταρισμενο ειναι καλυτερα γιατι ετσι μπορεις να αλαξεις ευκολα ρομ με 2-3 κλικ καθαρισες (το δύσκολο συνηθως ειναι να το ρουταρεις ορισμενα κολανε)

5)to dual sim δεν το εχω ψαξει ακομα ακομα μολις χθες μου ηρθε εμενα εκανε 1 μηνα να ερθει, με μια γρηγορη ματια λειτουργει με 2 καρτες στην σιμ1 εχεις 3g kai 2g και στην σιμ2 εχεις μονο 2g , αρα αν θες ιντερνετ μεσω κινητου αναγκαστικα απο μια καρτα την σιμ1, οταν μιλας στην σιμ1 και σε καλει καποιος στην σιμ2 σε δειχνει αποσχολημενο/εκτος δυκτιου και μετα σου ερχεται μηνυμα οτι σε καλεσε καποιος στην σιμ2 και δεν το σηκωσες (στην ρομ miui νομιζω σου βγαζει ηχο οτι σε καλει ταυτοχρονα καποιος αλλος και μπορεις να τον βαλεις αναμονη δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο καπου ειδα τετοια επιλογη αλλα δεν δοκιμασα

6) απο ποιοτητα με μια πρωτη εντυπωση σαν εμφανηση το προτιμώ σε σχεση με τα αλλα 2 τηλεφωνα αλλα ειναι γουστα αυτα

τωρα βεβαια δεν το εχω ριξει κατω να δω τι γινεται.. εκει θα φανει η ποιοτητα αν γινει κοματια το καπακι με την πρωτη ή οχι

(το galaxy s το ειχε πεταξει η ανιψια απο τον πρωτο οροφο εσπασε το πισω καπακι , λιγη κολλα ουχου και ολα καλα !!

7) σε εμενα εχει ενα καμμενο pixel κατω χαμηλα στην οθονη η δονηση μου φενεται να ειναι χαλασμενη , δεν τα θεωρω σοβαρα προβληματα (το galaxy s ειχε 2 καμμενα πιξελ κολητα μεση αριστερα μετα απο περιπου 1 μηνα χρησης , 2 χρονια τωρα ακομα αυτα τα 2 ειναι ειναι δεν χειροτερεψει (η εγγυηση δεν καλυπτει σε καμμενα πιξελ πρεπει να εχει 3-5 αν θυμαμαι καλα και αυτα κοντα μεταξυ τους στο κεντρο σε ολα τα κινητα εκτος απο τα lg νομιζω (px tα iphone sta 3 καμμενα στο αλαζουν)

8) εγω το πηρα απο το http://www.to2c.com/. οταν το παρηγγειλα ηταν το πιο φτηνο και ειχε κατι μπουρδες δωρακια θηκες και τετοια γενικα τσεκαρε στο φορουμ εχει και 2-3 ακομα μαγαζια , μην το παρεις απο καταστημα που δεν εχει παρεις κανεις αλλος πριν απο σενα. (το θεμα ειναι οταν χαλασει τι γινεται θα το φτιαξουν? με τι κοστος? σε ποσες μερες /μηνες? )

οποτε παρε κατι φτηνο και να εισαι ετοιμος για παναγιες ποτε δεν ξερεις, εγω τουλαχιστον λεω στον ευατο οτι αν χαλασεις κατι σημαντικο οπως οθονη σπηκερ μικροφωνο θα αγορασω απο ebay και θα το αλαξω μονος μου ...ελπιζω αλλιως παμε για αλλο

9) το σαρ στο g3s ειναι αρκετα υψηλο εδω το βρηκα 1,49 το οριο ειναι 2 http://sarshield.com/radiation-chart/

δεν παιζει να το χρησιμοποιησω χωρις ακουστικα και οσο μπορω κραταω τα κινητα στο χερι μακρια απο το σωμα μου , οχι σε τσεπες μην μείνουμε και ανικανοι ... ,

και αν δεν χρησιμοποιεις ιντερνετ το ρυθμιζεις στο gsm only εκει τρως λιγοτερη ακτινοβολια , καλυτερο σημα ακομα και στα βουνα και κραταει η μπαταρια περισσοτερο.

---- το gps ειναι χαλια σε σχεση με το sony experia t και σχεδον ιδιο ισως και χειροτερο με το samsung s (2ετιας + )

οποτε μην περιμνενεις πολλα πραγματα (σε ανοικτο δρομο ειναι μια χαρα , μεσα στην πολη με τις πολυκατοικιες τρυγυρω ζοριζεται

για ενα ταξιδακι το καλοκαιρι ειναι υπεραρκετο , αν εισαι ταξιτζης ομως αστο κοιτα για αλλο

---- η camera ειναι καλυτερη απο την 5mb του samsung s αλλα χειροτερη απο το experia t

οταν εχει ηλιο βγαζει μια χαρα δεν εχω παραπονο για 130 ευρω ειναι παρα πολυ καλη , στα σκοταδια ομως ακομα και με φλασ και φωτα οχι δεν μου αρεσε καθολου

------ το εξωτερικο ηχειο για μουσικη ειναι πολυ καλο απο ποιοτητα ηχου αλλα οχι τοσο δυνατο οσο θα ηθελα , προτιμω του xperia t παλι μου φενεται πιο δυνατο με μικρη διαφορα ομως ισως να εχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει

------ χρειάζεσαι sdcard οπωσδήποτε νομιζω αναγνωριζει μεχρι 32gb και ακουστικα λογω σαρ το 1.49, (το galaxy s λεει οτι εχει 0.238 τεραστια διαφορα )

σε γενικες γραμμες για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο με την προυποθεση να μην χαλασει μεσα σε ενα μηνα :)

αν μου αντεξει 1χρονο+ θα ειμαι ευχαριστημενος αν κρατησει λiγοτερο δεν νομιζω να ξαναπαρω απο κινα :)

(δεν πιστευω να ξεχασα τιποτα παω να αλαξω ρομ και να πειραξω το gps μπας και καλυτερεψει )

Edited by Darkorigin

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει κανεις προβλημα με την δονηση ειναι σχεδον ανυπαρκτη , ετσι ειναι σε ολα η εχει προβλημα?

Σε μένα ειναι κανονικά πάντως

...σεντόνι here...

Συμφωνω, αλλα εδω ηρθε με 0 καμμενα πιξελ, το GPS δουλευει ικανοποιητικα (οχι τελεια) και η δονηση μια χαρα, ομως... μαραθηκε το ενα μεταλλο κατω απο την οθονη χωρις λογο! :lol:

Οσο για το SAR, δυσκολο να εχει 1,5. Γυρω στο 1,0-1,1 πρεπει να ειναι, ωστοσο οντως δεν υπαρχει επισημη αναφορα.

Το 0.2 του αλλου δε το σχολιαζω καν, απλα αποκλειεται, εκτος αν ειχε ελεηνο σημα.

http://sarshield.com/radiation-chart/

απο εδω το ειδα δεν ξερω που αλλου τα εχει , λογικα οι τιμες θα ειναι ελαφρα ανεβασμενες

οταν χρησιμοποιείς gsm kai oxi 3g τρως λιγοτερη ραδιενέργεια

ειναι σημαντικο να βρουμε τις τιμες sar ολοι λενε οτι τα κινεζικα σε ψηνουν αλλα ποσο? αληθευει?

http://www.samsung.com/sar/sarMain?site_cd=global&prd_mdl_name=GT-I900&selNatCd=US&languageCode=EN

ta samsung galaxy s και nexus εχουν απο τα χαμηλοτερα sar

εφοσον βεβαια ειναι αληθινα τεστ και οχι τρικ να πουλησουν

και ξανα εδω καποια επωνυμα http://aktinobolia.wordpress.com/prostasia/sar/

Edited by Darkorigin

οταν χρησιμοποιείς gsm kai oxi 3g τρως λιγοτερη ραδιενέργεια

Οχι και ραδιενεργεια ρε συ! :lol::lol::lol: Τι εκπεμπουν, ακτινες Χ ή Γ? :p

Ακτινοβολια ;)

Και τρως πολυ περισσοτερη απο ενα κακο ασυρματο τηλεφωνο σπιτι σου ή απο το wifi του router σου εαν το εχεις κοντα σου (στα 2-3 μετρα εξασθενει πολυ).

Αλλα δεν αφορα το G3S αυτη η μεγαλη κουβεντα...

Λοιπόν παιδιά παρέλαβα σήμερα.

Ας ξεκινήσουμε..

Η συσκευασία είναι πολύ καλή, προσεγμένη. Όλα τακτοποιημένα μέσα. Μου στείλανε ευρωπαϊκό αντάπτορα, θήκη σιλικόνης, τη δερμάτινη θήκη. ΔΕΝ μου στείλανε την δερμάτινη θήκη η οποία γίνεται επιτραπέζιο stand. ΔΕΝ μου στείλανε το OTG καλώδιο που είχα ζητήσει αντί για touch pen και φορτιστή αυτ/του.

Όσον αφορά το κινητό, είναι γρήγορο, rollάρει. ΔΕΝ μου βάλανε ελληνικά στο μενού. Λίγο με νοιάζει επειδή όλα τα δουλεύω με αγγλικά. Γράφει ελληνικά, έχει play store. Έχουνε αφήσει μέσα κινεζικές εφαρμογές όπως για παράδειγμα το ημερολόγιο.

Φοράει JY-G3 20130607-114647 (μήπως θα έπρεπε να να γράφει JY-G3S??)

Αυτά προς το παρόν.

Lenovo K3 Note

Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das

Ας ξεκινήσουμε..

Η συσκευασία είναι πολύ καλή, προσεγμένη. Όλα τακτοποιημένα μέσα. Μου στείλανε ευρωπαϊκό αντάπτορα, θήκη σιλικόνης, τη δερμάτινη θήκη. ΔΕΝ μου στείλανε την δερμάτινη θήκη η οποία γίνεται επιτραπέζιο stand. ΔΕΝ μου στείλανε το OTG καλώδιο που είχα ζητήσει αντί για touch pen και φορτιστή αυτ/του.

Όσον αφορά το κινητό, είναι γρήγορο, rollάρει. ΔΕΝ μου βάλανε ελληνικά στο μενού. Λίγο με νοιάζει επειδή όλα τα δουλεύω με αγγλικά. Γράφει ελληνικά, έχει play store. Έχουνε αφήσει μέσα κινεζικές εφαρμογές όπως για παράδειγμα το ημερολόγιο.

Αυτά προς το παρόν.

από πού το πήρες;

από πού το πήρες;

Από το to2c.com (του φοράνε Lewa). Δεν ξέρω αν φοράνε τη συγκεκριμένη rom σε όλες τις συσκευές.

Lenovo K3 Note

Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das

Από το to2c.com (του φοράνε Lewa). Δεν ξέρω αν φοράνε τη συγκεκριμένη rom σε όλες τις συσκευές.
Lewa; Κάποιο λάθος κάνεις σίγουρα. Απλά η jiayu έχει τον Lewa launcher. Apo to2c μου ρθε κανονικά με την ρομ του μαίου με όλες τις γλώσσες

Ας ξεκινήσουμε..

Αυτά προς το παρόν.

Για ποιον λογο να σου στειλουν OTG καλωδιο που δεν λειτουργει με το κινητο?

Εκτος αν το ηθελες για αλλη χρηση (και το ειχες πληρωσει φυσικα). :)

Οχι δεν επρεπε να γραφει G3S εκει.

Γεια σας,

Έχω αγοράσει το κινητό από το minideal εδώ και 8 μέρες μέσω Singapore post. Το κάνω track με το tracking number και μου βγάζει

Status Description: Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article).

Είναι φυσιολογικό να το λέει μετά από τόσες μέρες; Δεν έπρεπε να λεει τουλάχιστον Dispatched at Overseas;

Το Status date είναι 12-10-2013

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εβαλα μια miui ρομ τι μπορώ να σταματήσω για να ελαφρύνει λίγο;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Kαλησπέρα!

Σκέφτομαι πολύ σοβσρά για την αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου.Εχω διβάσει λίγο για τις κινέζικες συσκευές αλλά

έχω κάποιες ερωτήσεις και ζητω προκαταβολικά συγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί

1)Διαβάζω για firmware-rom που θα πρέπει να τα ανανεόνουμε. Θα πρέπει όταν το παραλάβω να τα ανανεώσω αλλιώς θα έχω προβλημα?

Γενικά θέλω να αποφεύγω πειράζω τις συσκευές αν λειτουργούν απο την αρχή απροβλημάτιστα

2)θα πρέπει εγώ να κάνω κατι αν παραγγείλω το τηλέφωνο και μου έρθει αλλιως δε θα λειτουργει?

3)θα μπορώ να γράφω στα Ελληνικά ή θα πρέπει να κατεβάσω πρόγραμμα?

Εχω εδώ και ενάμιση χρόνο ενα galaxy mini και έχω μια μικρή ιδέα απο Android. Γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο ένα τηλέφωνο απλώς να μην κολάει και οταν το πάρω να μη χρειάζεται να του κάνω ένα σορό πράγματα για να δουλεψει.

Αν ειμαι σε λάθος δρόμο καθε αποψη ειναι ευπροσδεκτη!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο ποστ

Edited by minotavros
No root->No problem

Kαλησπέρα!

1)Διαβάζω για firmware-rom που θα πρέπει να τα ανανεόνουμε. Θα πρέπει όταν το παραλάβω να τα ανανεώσω αλλιώς θα έχω προβλημα?

Γενικά θέλω να αποφεύγω πειράζω τις συσκευές αν λειτουργούν απο την αρχή απροβλημάτιστα

2)θα πρέπει εγώ να κάνω κατι αν παραγγείλω το τηλέφωνο και μου έρθει αλλιως δε θα λειτουργει?

3)θα μπορώ να γράφω στα Ελληνικά ή θα πρέπει να κατεβάσω πρόγραμμα?

1) Ειδικά με το συγκεκριμένο κινητό, νομίζω ότι όλες οι ROM που έχουν περάσει μέχρι στιγμής λειτουργούν παραπάνω από ικανοποιητικά. Οπότε και όπως θα το παραλάβεις αν το κρατήσεις, θα είσαι μια χαρά!

Τώρα, κάποιος που έχει από αρκετά έως και... πολλά κέφια (και διαθέσιμο χρόνο...!), μπορεί να περάσει την 20130813-093005 (αν δεν την έχει ήδη το τηλέφωνο που θα παραλάβει) και να έχει τη χαρά ότι έχει την τελευταία και "καλή" ROM. Και αν δεν το κάνει όμως, δεν τρέχει τίποτα! - και θα σου έλεγα να μην μπεις στη διαδικασία.

2) Η σύντομη απάντηση είναι "τίποτα".

Τώρα, καλού-κακού, μπορείς να τους γράψεις (συνήθως τα sites έχουν κάποιο check box με επιλογή, ή πεδίο που μπορείς να γράψεις κάποιο σχόλιο, και αν όχι, υπάρχει πάντα και το πεδίο για μήνυμα προς τον πωλητή στη σελίδα του PayPal όταν πας να πληρώσεις) ότι το θες με εγκατεστημένα Ελληνικά. Οι περισσότεροι πάντως εγκαθιστούν κάποιο language pack από μόνοι τους και -καθώς θα δουν ότι κάνεις την παραγγελία από Ελλάδα- θα έχει αρκετά σίγουρα και Ελληνικά, και τιποτα να μην τους γράψεις.

Κάτι άλλο που μπορείς να τους πεις (και πάλι μόνο για να αισθάνεσαι εσύ πιο σίγουρος - αυτό σίγουρα το ξέρουν και το φροντίζουν από μόνοι τους!) είναι να γράψουν κάποια μικρή αξία πάνω στο δέμα, για το θέμα των τελωνείων...

3) Το πληκτρολόγιο του Android υποστηρίζει ούτως ή άλλως Ελληνικά, οπότε δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα (και τα Ελληνικά που γράφω παραπάνω αφορούν την εμφάνιση των μενού και των μηνυμάτων της συσκευής στα Ελληνικά και όχι το πληκτρολόγιο).

Γενικά, με το που παραλάβεις το τηλέφωνο και του βάλεις τη SIM σου και την μπαταρία του, θα είσαι έτοιμος!

Καλές αγορές και για ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε! :)

Υ.Γ: Και να είσαι σίγουρος ότι με αυτήν τη συσκευή θα ξεχάσεις κολλήματα και τέτοια!

Διαβάζω για firmware-rom που θα πρέπει να τα ανανεόνουμε. Θα πρέπει όταν το παραλάβω να τα ανανεώσω αλλιώς θα έχω προβλημα?

Φιλε μου, ισως να ειμαι ο μονος που εχω εδω και μηνες το τηλεφωνο απολυτως απειραχτο, με την μαμα ROM (20130515), αλλα και ευτυχης γιατι ολα δουλευουν χωρις προβλημα (το μονο που χρειαστηκε ηταν σεταρισμα το GPS).

Δεν ξερω αν ειναι θεμα τυχης, αλλα σου ευχομαι το ιδιο με το δικο σου οταν το παρεις. Το πηρα απο το minideal.

Υ.Γ. Να συμπληρωσω οτι δεν δουλεψε ποτε η αυτοματη ρυθμιση φωτισμου οθονης

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Φιλε μου, ισως να ειμαι ο μονος που εχω εδω και μηνες το τηλεφωνο απολυτως απειραχτο, με την μαμα ROM (20130515), αλλα και ευτυχης γιατι ολα δουλευουν χωρις προβλημα (το μονο που χρειαστηκε ηταν σεταρισμα το GPS).

Δεν ξερω αν ειναι θεμα τυχης, αλλα σου ευχομαι το ιδιο με το δικο σου οταν το παρεις. Το πηρα απο το minideal.

Και εγω το εχω εντελως απειραχτο, αρα οχι ο μονος :p

Ο αισθητηρας φωτεινοτητας σου λειτουργει σωστα? Το βραδυ σε δωματιο χωρις φωτα σου βαζει την οθονη στο minimum?

Ο αισθητηρας φωτεινοτητας σου λειτουργει σωστα? Το βραδυ σε δωματιο χωρις φωτα σου βαζει την οθονη στο minimum?

εμένα όχι. αλλά το φτιαξα με το gravitybox αλλάζοντας τις τιμές φωτεινοτητας

Εβαλα μια miui ρομ τι μπορώ να σταματήσω για να ελαφρύνει λίγο;

μπες στο safe center και απενεργοποίησε antivirus ή και το αντικλεπτικό

εμένα όχι. αλλά το φτιαξα με το gravitybox αλλάζοντας τις τιμές φωτεινοτητας

Τώρα που είπες gravitybox στο General fixes τι πρέπει να τικαρουμε;;

Τώρα που είπες gravitybox στο General fixes τι πρέπει να τικαρουμε;;

μόνο το advanced developers setting έχει νόημα, για να αλλάξεις την ταχύτητα των εφφέ μετάβασης

μόνο το advanced developers setting έχει νόημα, για να αλλάξεις την ταχύτητα των εφφέ μετάβασης

Και όλα αυτά τα fix που έχει στο caller ID., μηνύματα, τι κάνουν;;

μπες στο safe center και απενεργοποίησε antivirus ή και το αντικλεπτικό

Άμα το έβρισκα καλά θα ήταν.

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

Οχι Γιωργο, δεν δουλευει σωστα. Ουτε δινει φουλ γκαζια οταν ειμαι σε ηλιο, ουτε μινιμουμ οταν ειμαι στο σκοταδι, σ' αυτο το θεμα πασχουν ολα νομιζω..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: