jasonpap Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Παιδες μολις παρελαβα το turbo απο minideal με Ελληνικα. Φοραει την jy-g3 20130515-182923. Υπαρχει κατι νεοτερο; Επισης google pack?? Edited August 20, 2013 by jasonpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 @pan82 Αν και θα βγουμε off topic κοιταω κατι το οποιο να εχει μεγαλη μπαταρια και μεχρι 150ευρω, οποτε ημουν αναμεσα σε zte v967s(otg,qHD) και g3s(gorilla glass,κτλ).Στο g4 μιας και θα κοιταξω για το slim λογω οικονομικου με προβληματιζει το 1850μα της μπαταριας,χρειαζομαι 4-5ωρες συνεχομενα οθονη με 3g (λογω της φυσεως της δουλειας μου πεφτει πολυ ξυσιμο), απλα και στο g3s και στο g4 βλεπω που και που ξεπηδανε διαφορα προβληματακια που το zte δεν τα χει και μαλλον εχει κ καλυτερη υποστηριξη γενικοτερα.Anyway το κουραζω πολυ και σας κουραζω ταυτοχρονα, μαλλον η χρυση τομη βρισκετε στο g4 ;). Κοιτα και το Lenovo P780 με 4000mah μπαταρια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 παιδια για να ειναι ενεργες και οι 2 ΣΙΜ κ να χτυπάει η μια οταν μιλας στην αλλη θελει καποια ρυθμιση?Γιατι οταν μιλάω μ βγάζει κατηλμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σου βγάζει κατειλημμένο γιατί η συσκευή δεν είναι dualsim active αλλά dualsim standby Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 μετα απο 2 μερες προσπαθειων, δεν εχω καταφερει να συνδεσω το τηλεφωνο με το πισι.... Καποιος με XP να αναψει προβολεα υπαρχει? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδες μολις παρελαβα το turbo απο minideal με Ελληνικα. Φοραει την jy-g3 20130515-182923 Την ιδια φοραει και το δικο μου που δεν ειναι Τ και δουλευει θαυμασια. Μαλλον ειναι η πρωτη που βγηκε σε κυκλοφορία. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RamberStilskin Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) μετα απο 2 μερες προσπαθειων, δεν εχω καταφερει να συνδεσω το τηλεφωνο με το πισι.... Καποιος με XP να αναψει προβολεα υπαρχει? :worry: Τι εννοείς να το συνδέσεις; να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία στην κάρτα sd ας πούμε και αντίστροφα; βασικά όταν το συνδέεις με το usb καλώδιο, τι λεει στο κινητο; Την ιδια φοραει και το δικο μου που δεν ειναι Τ και δουλευει θαυμασια. Μαλλον ειναι η πρωτη που βγηκε σε κυκλοφορία. Μπορώ να πω ότι αυτή που το εχω βάλει τώρα, η 20130614-120430, αν και είναι στα Αγγλικά, μου φάνηκε αρκετά καλύτερη από τη rom π ήταν προεγκατεστημενη Edited August 20, 2013 by RamberStilskin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Bρηκα καποιες ρομ, MIUI και Lewa, αλλα δεν λενε και πολλα, ολο προβληματα. Αν βγει καποια stable MIUI θα την ξαναδοκιμασω, πραγματικα ωραιο UI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τι εννοείς να το συνδέσεις; να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία στην κάρτα sd ας πούμε και αντίστροφα; βασικά όταν το συνδέεις με το usb καλώδιο, τι λεει στο κινητο; το να μεταφερω αρχεια θα ηταν μια καλη αρχη :rolleyes: στο usb interface βγαζει το screenshot αλλα δεν φαινεται καθολου η καρτα μου σαν δισκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 το να μεταφερω αρχεια θα ηταν μια καλη αρχη :rolleyes: στο usb interface βγαζει το screenshot αλλα δεν φαινεται καθολου η καρτα μου σαν δισκος. Διαλεγεις απο το τηλεφωνο το USB storage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RamberStilskin Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Προσεχε, για να συνδεσεις την καρτα sd σου δε θα κάνεις κάτι από τον υπολογιστή αλλά απτο κινητό σου. Οταν το συνδέσεις θα σου βγάλει κάποιες ειδοποιήσεις στη μπαρα ειδοποιήσεων. Εσύ θα ανοίξεις αυτη που λεει ρυθμίσεις usb σύνδεσης ή κατι τέτοιο. Μετά σου προτείνω να επιλέξεις τη σύνδεση mtp και αυτό ήταν.. Τώρα εκτός απ την καρτα sd θες να κάνεις κάτι άλλο; Edit: Εε με πρόλαβε ο nikchris :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 ναι το ειχα φτιαξει αυτο........ λοιπον η λυση! ο παλιος καλος myphone explorer! τον εχω απο το παλιο μου τ610 :lol: προσοχη ομως σε οποιον το βαλει, γιατι προσπαθει να χωσει και ενα toolbar.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 ναι το ειχα φτιαξει αυτο........ λοιπον η λυση! ο παλιος καλος myphone explorer! τον εχω απο το παλιο μου τ610 :lol: προσοχη ομως σε οποιον το βαλει, γιατι προσπαθει να χωσει και ενα toolbar.... Δες το Airdroid απο το Store για να συνδεεσαι ασυρματα απο το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Την ιδια φοραει και το δικο μου που δεν ειναι Τ και δουλευει θαυμασια. Μαλλον ειναι η πρωτη που βγηκε σε κυκλοφορία. Μπορώ να πω ότι αυτή που το εχω βάλει τώρα, η 20130614-120430, αν και είναι στα Αγγλικά, μου φάνηκε αρκετά καλύτερη από τη rom π ήταν προεγκατεστημενη Μια απορία είναι αν οι ROM που προορίζοονται για το 'απλό' κάνουν και για το 'Τ'... Είχε ξεκινήσει μια συζήτηση στο thread του G3S στο xda-developers (πριν 'κατεβάσουν' το thread - για άγνωστους λόγους) για το κατά πόσο ο 'απλός' ΜΤΚ6589 μπορεί να 'γίνει' ΜΤΚ6589Τ υπερχρονίζοντάς τον (αυτόν και τη GPU) από το kernel (και βεβαίως αν τελικά αυτή είναι όλη κι όλη η διαφορά μεταξυ 'απλού' SoC και 'Τ'). Αν ισχύει κάτι τέτοιο, λογικό θα ήταν να περιμένει κανείς ότι η ROM του ενός δε θα έκανε για το άλλο. Αν βέβαια τελικά κάνουν, τότε η διαφορά στο χρονισμό θα πρέπει να είναι όντως hard-wired - και πάλι όμως θα έχει ενδιαφέρον, γιατί θα ενδεικνύει ότι οι δύο εκδόσεις είναι πραγματικά 100% συμβατές μεταξύ τους και η *μόνη* τους διαφορά είναι πραγματικά ο χρονισμός (κάτι που -σ' εμένα τουλάχιστον- δεν είναι καθόλου προφανές). Αν κανείς έχει... πετύχει κάπου κάποια σχετική πληροφορία, ας μας ενημερώσει κι εμάς. η 20130614-120430, αν και είναι στα Αγγλικά, Δοκίμασε κανένα από τα προγραμματάκια όπως το Morelocale2 (δες στο Play Store). Το δοκίμασα στο G3S ενός φίλου (με την 20130614-120430) και δούλεψε μια χαρά - αν και για περίπου τα μισά μενού κλπ *δεν* υπάρχουν ελληνικές μεταφράσεις, οπότε έχουν μείνει με τις αγγλικές. Δεν είχα προλάβει να δω πώς τα πήγαινε η... μακαρίτισσα (στο τηλέφωνό μου) ROM του Minideal (με τα προεγκατεστημένα ελληνικά), για να έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σου βγάζει κατειλημμένο γιατί η συσκευή δεν είναι dualsim active αλλά dualsim standby ειχα την εντυπωση οτι ο 6589 υποστριζει dual active Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Δηλαδη η rom που εχει το ισπανικο site δεν ειναι η latest?(and gratest :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Δες το Airdroid απο το Store για να συνδεεσαι ασυρματα απο το wifi. ευχαριστω θα το κατεβασω, αλλα εχω ακομα 2 αποριες, 1. γιατι δεν βλεπω την SD μου σαν μνημη? πρεπει να τικαρω καποια επιλογη απο το τηλεφωνο? σημειωτεων οτι απο το myphone explorer κανω τα παντα και ευκολα. 2. Οι υπολοιποι τι προγραμμα εχετε για να δουλευεται το Jiayu απο το PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Μπορώ να πω ότι αυτή που το εχω βάλει τώρα, η 20130614-120430, αν και είναι στα Αγγλικά, μου φάνηκε αρκετά καλύτερη από τη rom π ήταν προεγκατεστημενη Σε ποια σημεια σου φανηκε καλυτερη και ποια ηταν προεγκατεστημενη? Η 20130515-182923 ? Edited August 21, 2013 by navi55 διόρθωση quote Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RamberStilskin Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω ποια έκδοση είχα ακριβώς, αλλα νομίζω μπορεί να μας το επιβεβαιώσει κάποιος που το παρέλαβε κι αυτός πρόσφατα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η έκδοση την αισθάνομαι πιο ταιριαστή στα γούστα μου. Ίσως γιαυτό να μου φαίνεται καλύτερη. Όχι οτι έχουν καμία τρελή διαφορά απλά είναι pure Android, κάτι που μου άρεσε πιο πολύ απο τις προσθήκες της Jiayu στην αρχική οθόνη, miui κι εγώ δεν ξέρω πώς λέγεται. Νιώθω ότι είναι ολα πιο smooth και ο πιο σημαντικός παράγοντας για μένα είναι η μπαταρία, η οποία τώρα πλέον έχει αρχίσει να δείχνει τη δύναμη της, ή την αντοχή της καλύτερα, από την πρώτη στιγμή που έβαλα αυτή τη rom την αισθάνομαι καλύτερη. Γενικά θα συμφωνήσω με τον w2o4ts Μερικές σημειώσεις (προς όλους) σχετικά με την 20130614-120430 ROM: Δεν πρόλαβα να δω την 201305-τόσο (την αρχική) για να έχω μέτρο σύγκρισης, οπότε θα προσπαθήσω να αντιπαραβάλλω τις εντυπωσεις μου με βάση τα όσα έχουν γράψει οι συν-forum-ίτες εδώ. Πιθανόν είναι ταχύτερη. Αν και δεν είμαι οπαδός των benchmarks, ακολούθησα κι εγώ τη μόδα και έτρεξα ένα Antutu, το οποίο μου έβγαλε (χωρίς ιδιαίτερα πειράγματα στο τηλέφωνο) ένα αρκετα αξιοπρπεπές 13249. Σε βίντεο για το G3S έχω δεί κάτι 12600-τόσο. Αν είναι έτσι, η νεώτερη ROM τα πήγε καλά... Η κάμερα, για την οποία έχω διαβάσει (και εδώ και αλλού) αρκετά παράπονα, έβγαλε ιδιαίτερα αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω με πρώτη ευκαιρία (μετά από καμιά εβδομάδα το βλέπω...) φωτογραφίες που τράβηξα σε σχετικά δύσκολες συνθήκες, νύχτα με σημεία έντονα φωτιζόμενα από χρωματιστούς προβολείς. Θα έλεγα ότι η κάμερα τα πήγε αξιοσημείωτα καλά (σίγουρα περισσότερο απ' ό,τι περίμενα). Το GPS δεν το δοκίμασα εν κινήσει (π.χ. σε αυτοκίνητο). Εν στάσει πάντως (και μετά τις σχετικές ενημερώσεις από το δίκτυο των διαφόρων A-GPS, EPO και δε συμμαζεύεται) πιάνει με τη μία 10-12 δορυφόρους (ακόμα και μέσα στο σπίτι! - το Samsung που χρησιμοποιούσα πριν ήθελε να το βγάλεις στο μπαλκόνι και να το κρατάς με τεντωμένο το χέρι παρα-έξω από το πιο πάνω μπαλκόνι για να πιάσει 3-4!), κλειδώνει στίγμα σε κατω από λεπτό, και μετά από κει, όποτε ξανανοίξω εφαρμογή (GPS Status ή το Sygic Navigator - που παίζει μια χαρά, παρεμπιπτόντως), κλειδώνει σε κάτι σαν 10"! Μειονεκτήματα αυτής της ROM; Κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την οθόνη. Ο αυτόματος φωτισμός ΔΕΝ δουλεύει (μειώνει το φωτισμό της οθόνης τη μέρα και τον ανεβάζει τέρμα στο σκοτάδι! - προφανώς διαβάζει τον αισθητήρα φωτεινότητος... ανάποδα!) Χωρίς αυτόματο φωτισμό και χωρίς screen lock (οποιαδήποτε μορφής - κοινώς αν κάνω το lock εντελώς disable) η οθόνη αργεί πολύ να ανάψει κάθε φορά που πατάς το power button (η τα volume buttons) για να 'ξυπνήσεις' το κινητό από αδράνεια. Με σταθερό το φωτισμό της οθόνης πάντως (όχι στο automatic) και με ένα οποιοδήποτε screen lock method (χρησιμοποιώ το απλό slide to unlock) όλα παίζουν μια χαρά. Η τελευταία ιδιαιτερότητα αφορά στη διαχείριση μνήμης: Η ROM αυτή διαιρεί τα εσωτερικά 4GB σε μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών και σε internal storage, κατά τα πιο 'κλασικά' πρότυπα του είδους - και όχι όπως η προηγούμενη που περίμενε να δει εξωτερική SD card για να τη χρησιμοποιήσει για storage, και αξιοποιούσε ολόκληρη την εσωτερική μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών. Έχει βγει βέβαια patch που επαναφέρει αυτήν τη διαρρύθμιση, αλλά το ανακάλυψα αφού είχα 'στήσει' το τηλέφωνο στα μέτρα μου και δεν είχα πλέον διάθεση για ράβε-ξήλωνε ξανά, οπότε δεν μπορώ να σας πω αν δουλεύει ή όχι... Edited August 21, 2013 by RamberStilskin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ευχαριστω θα το κατεβασω, αλλα εχω ακομα 2 αποριες, 1. γιατι δεν βλεπω την SD μου σαν μνημη? πρεπει να τικαρω καποια επιλογη απο το τηλεφωνο? σημειωτεων οτι απο το myphone explorer κανω τα παντα και ευκολα. 2. Οι υπολοιποι τι προγραμμα εχετε για να δουλευεται το Jiayu απο το PC? ανάποδη απάντηση : 2- εγω με Windows Explorer !! απλα και ευκολα, δηλαδή με οτι δουλευω νορμαλ στα Windows καθε μερα, το βλεπει σαν ενα ακομα εξωτερικο σκληρο δισκο (αρκει να επιλεξεις το Β στην παρακατω επιλογη 1- οταν συνδεθει το κινητο με το PC, αναβει μια οθονη στο κινητο και σου λεει να επιλεξεις γιατι θες να το συνδεσεις ..... α- για φορτισμα (charge only) β- για μεταφορα δεδομενων σαν σκληρο δισκο (USB storage) ? γ- για Media device ? d- Camera ? e- Built-in CD-ROM ? Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ευχαριστω θα το κατεβασω, αλλα εχω ακομα 2 αποριες, 1. γιατι δεν βλεπω την SD μου σαν μνημη? πρεπει να τικαρω καποια επιλογη απο το τηλεφωνο? σημειωτεων οτι απο το myphone explorer κανω τα παντα και ευκολα. 2. Οι υπολοιποι τι προγραμμα εχετε για να δουλευεται το Jiayu απο το PC? ανάποδη απάντηση : 2- εγω με Windows Explorer !! απλα και ευκολα, δηλαδή με οτι δουλευω νορμαλ στα Windows καθε μερα, το βλεπει σαν ενα ακομα εξωτερικο σκληρο δισκο (αρκει να επιλεξεις το Β στην παρακατω επιλογη 1- οταν συνδεθει το κινητο με το PC, αναβει μια οθονη στο κινητο και σου λεει να επιλεξεις γιατι θες να το συνδεσεις ..... α- για φορτισμα (charge only) β- για μεταφορα δεδομενων σαν σκληρο δισκο (USB storage) ? γ- για Media device ? d- Camera ? e- Built-in CD-ROM ? Airdroid και τα μυαλα στα καγκελα. Ειναι πιο γρηγορο απο SD, και δεν μπλεκεις ουτε με καλωδια ουτε τιποτα. Αν θελεις κιολας, κανεις sing in με google account και καθε φορα που ανοιγεις την ιστοσελιδα, συνδεεται αυτοματα χωρις κωδικους κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 οντως και το Airdroid ειναι πολυ καλο, αλλα δεν παυει να ειναι ενα ΕΧΤΡΑ προγραμμα, που εγω προσωπικα δεν χρειαζομαι, εφ οσον δουλευω το κινητο με Windows Explorer επ ευκαιρία ....... για τον Γιωργο Guideman ...... τελικα χτες παράγγειλα απο Antelife το G4 λεπτο-μαυρο-Τουρμπο για 221$ (δηλ 170 Ευρω) να δουμε ποτε θα ερθει Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 οντως και το Airdroid ειναι πολυ καλο, αλλα δεν παυει να ειναι ενα ΕΧΤΡΑ προγραμμα, που εγω προσωπικα δεν χρειαζομαι, εφ οσον δουλευω το κινητο με Windows Explorer επ ευκαιρία ....... για τον Γιωργο Guideman ...... τελικα χτες παράγγειλα απο Antelife το G4 λεπτο-μαυρο-Τουρμπο για 221$ (δηλ 170 Ευρω) να δουμε ποτε θα ερθει Δεν ξερω τι SD εχεις, αλλα το Wifi ειναι ταχυτερο στην μεταφορα των αρχειων. Εδω τουλαχιστον η διαφορα ειναι εμφανης. Το αλλο που λες με το EXTRA, δεν το καταλαβα. Πως ακριβως δηλαδη σε χαλαει η εγκατασταση ενος προγραμματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Κι εγω με τον W/E το δουλευω, και στα W7 και στα XP, μολις το συνδεω εμφανιζεται η δυνατοτητα Turn on/off USB Storage. Για να εμφανιστουν και οι αλλες επιλογες πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο το USB debugging στα settings, αλλοιως δεν εμφανιζονται. Σε μενα η αρχικη ROM 20130515 δουλευει χωρις καθολου προβληματα, ουτε στην ενδειξη της μπαταριας τα χανει, που ειναι αντικειμενικοτατη, οποτε δεν την πειραζω (αν και με γαργαλαει..) επειδη ειμαι και ασχετος. :p Μονο το 3G δεν εχω δοκιμασει, οποτε δεν εχω γνωμη. Γιωρικα (GAVEL) συγχαρητηρια για την (επιτελους) αποφαση σου. Εγω προτιμησα την πεπατημενη (G3) και δικαιωθηκα, το κινητακι ειναι χωρις παιδικες ασθενειες, μια που ασχετος ων δεν ειχα διαθεση για..πιθανες θεραπειες μια που το G4 δεν παυει να ειναι καινουριο μοντελο. Βασικα η συζυγος φλερταρει απροκαλυπτα το δικο μου κι εγω το.. G5 κατα το τελος του ετους..:) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ανάποδη απάντηση : 2- εγω με Windows Explorer !! απλα και ευκολα, δηλαδή με οτι δουλευω νορμαλ στα Windows καθε μερα, το βλεπει σαν ενα ακομα εξωτερικο σκληρο δισκο (αρκει να επιλεξεις το Β στην παρακατω επιλογη 1- οταν συνδεθει το κινητο με το PC, αναβει μια οθονη στο κινητο και σου λεει να επιλεξεις γιατι θες να το συνδεσεις ..... α- για φορτισμα (charge only) β- για μεταφορα δεδομενων σαν σκληρο δισκο (USB storage) ? γ- για Media device ? d- Camera ? e- Built-in CD-ROM ? εχεις δικαιο.... τις θυμαμαι τις επιλογες. Μονο που πλεον οταν συνδεομαι δεν με ρωταει τιποτα! :dash: Φανταζομαι οτι οταν με ρωτησε, θα πατησα κατι ασχετο, πιθανον το γ αντι του "β- για μεταφορα δεδομενων σαν σκληρο δισκο (USB storage) ?" σαν σωστο. Καμια πατεντα για να αλλαξω τις επιλογες? Τελος το απογευμα θα βαλω το airdroid, αλλα ασχετα απο αυτο δεν γινεται να μην βλεπω την SD Card ε?ε?ε?ε? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts