aplostra Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ειμαι αναμεσα στα Amoi N828 και JIAYU G3S ποιο ειναι καλυτερο σαν συνολο. Και τι διαφορες εχει αυτο http://www.minideal.net/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html απο αυτο http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html. Το πρωτο γραφει MTK6589 ενω το δευτερο MTK6589T ποιες ειναι διαφορες του και ποιο ειναι πιο καλο? μονο στον χρονισμό βλέπω διαφορά,το ενα λειτουργεί στα 1,2ghz και το αλλο(Τ) στα 1,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Thanks Moderator, ειχε ξεφύγει λιγουλακι το τοπικ ;) ετσι δειχνει καλυτερα τωρα, σχετικα με τις διαφορες των MTK6589 και MTK6589T δεν ειναι μονο ο χρονισμος, ειναι και πολλές άλλες δυνατότητες οπως το OTG (σαν σκληρός δισκος, ενωμένος στην TV) , το Miracast (να εμφανίζει ασύρματα την οθονη του κινιτου στην TV), αλλος επεξεργαστης γραφικων, δυνατότητα διαχείρισης περισσότερης μνημης (2GBRAM 32GBROM), καλλίτερη διαχείριση μπαταριας κλπ κλπ αξιζει ΣΑΦΩΣ περισσοτερο να παρει κανεις το MTK6589T (Τurbo) παρα το απλο MTK6589 !!..... απο εκει και μετα, ειναι θεμα οικονομικό Edited July 31, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Thanks Moderator, ειχε ξεφύγει λιγουλακι το τοπικ ;) ετσι δειχνει καλυτερα τωρα, σχετικα με τις διαφορες των MTK6589 και MTK6589T δεν ειναι μονο ο χρονισμος, ειναι και πολλές άλλες δυνατότητες οπως το OTG (σαν σκληρός δισκος, ενωμένος στην TV) , το Miracast (να εμφανίζει ασύρματα την οθονη του κινιτου στην TV), αλλος επεξεργαστης γραφικων, δυνατότητα διαχείρισης περισσότερης μνημης (2GBRAM 32GBROM), καλλίτερη διαχείριση μπαταριας κλπ κλπ αξιζει ΣΑΦΩΣ περισσοτερο να παρει κανεις το MTK6589T (Τurbo) παρα το απλο MTK6589 !!..... απο εκει και μετα, ειναι θεμα οικονομικό δυνατότητα διαχείρισης μνήμης αλλα το κινητό βγαίνει με 1,υπάρχει πραγματικά λόγος να παρθει το Τ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 δυνατότητα διαχείρισης μνήμης αλλα το κινητό βγαίνει με 1,υπάρχει πραγματικά λόγος να παρθει το Τ; Για 15$ αξιζει, μιας και εχει λιγο καλυτερη αποδοση ο επεξεργαστης. Τα αλλα (OTG,Miracast,κλπ) ειναι σαλτσες του GAVEL, σε αλλα κινητα ναι μεν, αλλα στο G3S οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 εαν ειναι να παρω το Amoi N828 ή JIAYU G3S (MTK6589T ) ποιο προτεινετε? Και απο ποιο μαγαζι? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σχετικά με τον 6589Τ εγώ θα πρότεινα να τον πάρεις καθώς ο απλός έχει θέμα με την Cosmote και το bluetooth, οπότε θα δοκίμαζα αν αγόραζα τώρα να πάρω τον Τ με την ελπίδα να έχει λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σχετικά με τον 6589Τ εγώ θα πρότεινα να τον πάρεις καθώς ο απλός έχει θέμα με την Cosmote και το bluetooth, οπότε θα δοκίμαζα αν αγόραζα τώρα να πάρω τον Τ με την ελπίδα να έχει λυθεί. Τι πρόβλημα έχει με την Cosmote ?? :cry: Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σχετικά με τον 6589Τ εγώ θα πρότεινα να τον πάρεις καθώς ο απλός έχει θέμα με την Cosmote και το bluetooth, οπότε θα δοκίμαζα αν αγόραζα τώρα να πάρω τον Τ με την ελπίδα να έχει λυθεί. τι προβλημα εχει με την Cosmote ?? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Cosmote με ανοιχτό 3g και συνδεδεμένο bluetooth ακουστικό,μόλις πας να απαντήσεις χάνει το σήμα και τέλος η κλήση... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Cosmote με ανοιχτό 3g και συνδεδεμένο bluetooth ακουστικό,μόλις πας να απαντήσεις χάνει το σήμα και τέλος η κλήση... ευτηχως δεν με ενδιαφερει. Λεω να παρω JIAYU G3S (MTK6589T) απο που να το παρω και τι προβλημα εχει. Το Gps εαν εχει κανενα προβλημα (Μπορειτε να μου πειτε που να βρω φωτογραφιες απο την φωτογραφικη του μηχανη ωστε να δω το επιπεδο τους) Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ευτηχως δεν με ενδιαφερει. Λεω να παρω JIAYU G3S (MTK6589T) απο που να το παρω και τι προβλημα εχει. Το Gps εαν εχει κανενα προβλημα (Μπορειτε να μου πειτε που να βρω φωτογραφιες απο την φωτογραφικη του μηχανη ωστε να δω το επιπεδο τους) Μην περιμενεις φωτογραφιες. Ειναι χαλια. Το βραδυ, απλα ξεχνα τες. Την ημερα, αν εχεις μεγαλη αντιθεση και σκοτεινα σημεια, ακομα χειροτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μην περιμενεις φωτογραφιες. Ειναι χαλια. Το βραδυ, απλα ξεχνα τες. Την ημερα, αν εχεις μεγαλη αντιθεση και σκοτεινα σημεια, ακομα χειροτερα. εχω το Neo V αξιζει να κανω αλλαγη στο Jiayu G3s ? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 εχω το Neo V αξιζει να κανω αλλαγη στο Jiayu G3s ? Απο χτες. Ποσο μαλλον για το MTK6589T, που ειναι ακομα δυνατοτερο (εστω και λιγο) Και εγω το Neo V ειχα. Και με καλη custom rom. Το G3S θα σου φανει λιγο τουβλο στην αρχη, αλλα μετα απο 2 βδομαδες που το εχω, ειναι πολυ ανετο και δεν το αλλαζω με τιποτα. Και σε αποδοση και σε μπαταρια ειναι πολυ μρπστα σε σχεση με το Neo V. H καμερα ειναι μονο χειροτερη, προσωπικα δεν με νοιαζει, και στο Neo V την ειχα και σκουριαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 μαλλον θα το αγορασω, απο μαγαζι ποιο προτεινεται? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Παρηγγειλα το κινητό την Παρασκευή από το geek buying ακόμα δεν μ έστειλαν μαιλ οτι έστω δόθηκε στο ταχυδρομείο για αποστολή. Μπορώ να ακύρωσω την παραγγελία; Κ αν ναι από π να πάρω την καινούργια έκδοση του g3s 6589t σε ασήμι.. Αυτό π φοβάμαι είναι μήπως με τον απλό 6589 έχω πρόβλημα με το Bluetooth το οποίο δεν μπορώ να καταργησω..μιλάω μόνο μέσω Bluetooth τα τελευταία 5 τουλ χρονια:(:O Στο παρακάτω λίνκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2376283 Αναφέρεται ότι οι 6589 6589τ ουσιαστικά είναι το ίδιο chip; Edited August 1, 2013 by ntopas Ηθελα να διόρθωσω τον τίτλο,άτιμο ipad.. Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Αυτό π φοβάμαι είναι μήπως με τον απλό 6589 έχω πρόβλημα με το Bluetooth το οποίο δεν μπορώ να καταργησω..μιλάω μόνο μέσω Bluetooth τα τελευταία 5 τουλ χρονια:(:O Φίλε μου θα έχεις πρόβλημα με το bluetooth σίγουρα με τον απλό. Με τον άλλο δε ξέρω. Το πρόβλημα αφορά κυρίως τις εξερχόμενες κλήσεις. Εμένα μου το έχει κάνει μια φορά μόνο σε εισερχόμενη. Αυτό που κάπως με έχει βολέψει είναι να κλείνω τα δεδομένα πριν πάρω τηλέφωνο και να τα ανοίγω μετά. Ωστόσο σήμερα και με κλειστά δεδομένα πάλι το έκανε το πρόβλημα στις εξερχόμενες κλήσεις. Επίσης το πρόβλημα είναι ότι πέφτει το σήμα αλλά το κινητό που καλείς συνεχίζει να χτυπάει κανονικά για μερικά δευτερόλεπτα. Πάντως και το bluetooth μου δεν αντιδράει καλά στο κινητό, με την έννοια ότι το λαμπάκι του αναβοσβήνει τρελά γρήγορα ακόμα και σε κατάσταση αναμονής που δε το έχει κάνει ποτέ με κανένα τηλέφωνο. Αφορά μόνο το 3g και όχι το 2g. Βέβαια το android δε δίνει πλέον τη δυνατότητα για επιλογή 2g μόνο όπως ήταν παλιά.... Θα το δοκιμάσω και με την κάρτα της vodafone να δω αν το κάνει και εκεί το πρόβλημα και θα κάνω update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Φίλε μια χαρά υπάρχει η δυνατότητα μόνο για 2g,τουλάχιστον στο w7s.Αν παω ρυθμίσεις--->περισσότερα--->Δικτυα κινητής τηλεφωνίας--->υπηρεσια 3g--->απενεργοποίηση τότε κλειδώνει σε 2g.Και επισης αν έχεις 2 sim,η μια δουλεύει σε 3g/gsm εφόσον ειναι ανοιχτή η ρύθμιση που λέω και η άλλη ειναι μόνιμα κλειδωμένη σε 2g Edited August 1, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ναι το ξέρω αυτό που λες και στην αρχή μου είχε λύσει το πρόβλημα η απενεργοποίηση δεδομένων όπως είπα. Σήμερα όμως το έκανε. Τώρα το γύρισα μόνο σε 3g και εδώ και ώρα δε μου κάνει το πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Επανέρχομαι για να ρωτήσω ξανά για ένα -μάλλον σοβαρό- πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το G3S... Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post, η ROM με την οποία παρέλαβα το τηλέφωνο από το Minideal μου έγινε... brick (πήγα να κάνω ένα factory reset, προσπαθώντας να... θεραπεύσω τον mail client που έκανε συνεχώς force close, και βρέθηκα με το τηλέφωνο κολλημένο σε boot loop!) και πέρασα μια καινούρια rom (υποτίθεται από την ίδια τη Jiayu) την 20130614-120430. Από τότε το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά (και το mail επίσης!), με εξαίρεση κάτι αρκετά ενοχλητικό...: Κάθε φορά που η οθόνη είναι σβηστή και πάω να την ανάψω (με το power button), το άναμα γίνεται με μια καθυστέρηση από 3-4 δευτερόλεπτα (στην πολύ καλή περίπτωση), μέχρι και 10-15 δευτερόλεπτα (!!! - φτάνω να λέω "πάει, έχει σβήσει τελείως για κάποιο λόγο" - και μετά κάποια στιγμή ανάβει). Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, κάνει το -κατά τα άλλα πολύ ωραίο- τηλέφωνό μας τουλάχιστον δύσχρηστο / δυσάρεστο... Έχει κανείς ακούσει τίποτα σχετικό; Καμιά ιδέα ίσως για το τι θα μπορούσα να κοιτάξω...; Μια προφανής βεβαίως λύση είναι να επιχειρήσω να flashάρω κάποια άλλη rom (ή ίσως και την ίδια ξανά - δεν ξέρεις τι γίνεται... :-) αλλά θα προτιμήσω να το αφήσω αυτό σαν τελευταία επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πως την επρασες την rom απο την Jiayu; Απο στοκ recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Την... 'έψησα' χρησιμοποιώντας τα SP_Flash_Tools (δεν περίμενα να την πάθω με ένα απλό Factory Reset και δεν είχα εγκαταστήσει ακόμα CWM - αλλά και να είχα, όπως είχε κολλήσει το τηλέφωνο, δε θα κατάφερνα να φτάσω ως αυτό...) Τα κατέβασα από εκεί που βρήκα και τη ROM (τα γράφω στο post #465) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Επανέρχομαι για να ρωτήσω ξανά για ένα -μάλλον σοβαρό- πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το G3S... Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post, η ROM με την οποία παρέλαβα το τηλέφωνο από το Minideal μου έγινε... brick (πήγα να κάνω ένα factory reset, προσπαθώντας να... θεραπεύσω τον mail client που έκανε συνεχώς force close, και βρέθηκα με το τηλέφωνο κολλημένο σε boot loop!) και πέρασα μια καινούρια rom (υποτίθεται από την ίδια τη Jiayu) την 20130614-120430. Από τότε το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά (και το mail επίσης!), με εξαίρεση κάτι αρκετά ενοχλητικό...: Κάθε φορά που η οθόνη είναι σβηστή και πάω να την ανάψω (με το power button), το άναμα γίνεται με μια καθυστέρηση από 3-4 δευτερόλεπτα (στην πολύ καλή περίπτωση), μέχρι και 10-15 δευτερόλεπτα (!!! - φτάνω να λέω "πάει, έχει σβήσει τελείως για κάποιο λόγο" - και μετά κάποια στιγμή ανάβει). Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, κάνει το -κατά τα άλλα πολύ ωραίο- τηλέφωνό μας τουλάχιστον δύσχρηστο / δυσάρεστο... Έχει κανείς ακούσει τίποτα σχετικό; Καμιά ιδέα ίσως για το τι θα μπορούσα να κοιτάξω...; Μια προφανής βεβαίως λύση είναι να επιχειρήσω να flashάρω κάποια άλλη rom (ή ίσως και την ίδια ξανά - δεν ξέρεις τι γίνεται... :-) αλλά θα προτιμήσω να το αφήσω αυτό σαν τελευταία επιλογή... Δοκίμασε Ρυθμίσεις--->Ασφάλεια--->Κλείδωμα οθόνης---> Κανένα...μπας και γίνει τίποτα Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 ρε παιδια καμια ρομ με ελληνικα ή τροπος υπαρχει; τα morelocale δε λειτουργουν με τη 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Δοκίμασε Ρυθμίσεις--->Ασφάλεια--->Κλείδωμα οθόνης---> Κανένα...μπας και γίνει τίποτα Από τα πρώτα πράγματα που είχα κάνει (βλέπεις... μισώ το κλείδωμα της οθόνης - σε Android 2.x.x ήμουν μονίμως με το NoLock app!) Οπότε... τίποτα δυστυχώς. Thanks, πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Την... 'έψησα' χρησιμοποιώντας τα SP_Flash_Tools (δεν περίμενα να την πάθω με ένα απλό Factory Reset και δεν είχα εγκαταστήσει ακόμα CWM - αλλά και να είχα, όπως είχε κολλήσει το τηλέφωνο, δε θα κατάφερνα να φτάσω ως αυτό...) Τα κατέβασα από εκεί που βρήκα και τη ROM (τα γράφω στο post #465) Μπορεις να πεις επιγραμματικα πως να περασει καποιος ρομ με το SP_Flash_tools? Δες και στο needrom.com, εχει ρομ μεταγενεστερη απο αυτην που εβαλες. http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3s/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts