pavlitakis1 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλησπέρα πηρα ενα one κ παρατηρησα οτι ζεσταίνεται παρα πολυ η συσκευή να ανησυχώ.? Τωρα το καλοκαιρι δεν ειναι οτι καλυτερο. Η ζεστη ερχεται απο καποιο σημειο η ζεσταινεται ολο το τηλ; μηπως το φορτιζεις οταν ζεσταινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ολη η πλατη ηταν ζεστη φουλ κ λιγο κ μπροστα, ακουγα tune in radio. Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Αν ηταν στη φορτιση ειναι φυσιολογικο .......;;; Αλλα χωρις φορτιστη δεν ειναι σωστο. Θα το κυτταξω σ ενα φιλο που το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλησπέρα πηρα ενα one κ παρατηρησα οτι ζεσταίνεται παρα πολυ η συσκευή να ανησυχώ.? Φυσιολογικό είναι, καίει αρκετά η συσκευή ειδικά όταν είσαι συνδεδεμένος σε 3G/LTE, όταν βλέπεις ΗD videos στο YouTube κτλ. Σε σχέση με το 5αρι που ήμουν πριν ζεσταίνεται σχεδόν 2 φορές παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 καλησπερα και απο εμενα......ως πρωην κατοχος s3 και νυν κατοχος του one εχω να πω τα εξης προβληματα.....πρωτον και κυριοτερο η μπαταρια αργει ΠΟΛΥ να φορτισει.....αυτο σε συνδιασμο του οτι αδειαζει σχετικα γρηγορα (αναλογα την χρηση παντα) και το οτι δεν εχεις την δυνατοτητα να την αλαξεις κατ εμε ειναι απιστευτα αρνητικο......κοντα 5 ωρες για να γεμισει???μετα παρατηρησα κατι αλλο περιεργο.....εχω την συνηθεια και ακουω μουσικη την ωρα που οδηγαω την μηχανη μου,ακουγωντας λοιπον ενα μιξαρισμενο σιντι μεγεθους μιας ωρας περιπου συνεχομενης εκει που επαιζε η μουσικη ξαφνικα μου γυριζε το τρακ παλι απο την αρχη το κινητο μονο του....σαν να παταγα επαναληψη.....σε ασχετα σημεια και σε ασχετους χρονους...καποιες στιγμες το εκανε 10 φορες σερι καποιες αλλες επαιζε κανονικα μεχρι τη μεση το σιντι και μετα με γυριζε απο την αρχη κ με ξενερωνε.....κατεβασα αλλες εφαρμογες κτλ τιποτα το ιδιο.....σταματησε το φαινομενο οταν εβγαλα τα ακουστικα της συσκευασιας και εβαλα αλα ασχετα του εμποριου.....να προσθεσω πως σε σταθερη κατασταση δηλαδη το κινητο ακινητο στο χερι μου δεν το εκανε με τα εργοστασιακα........επισης.....δυο τρεις φορες το κινητο μ εχει κολησει τελειως....οχι παγωμα αλα να παταω καποια εντολη πχ ιντερνετ και ενω εδειχνε το κουμπι να πατιεται το κινητο δεν υπακουε......ηρθε μονο με hard reset δηλαδη το power κουμπι πατημενο παρατεταμενα......με ολα αυτα εχω ξενερωσει κ ειμαι ετοιμος να το ανταλαξω με s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) καλησπερα και απο εμενα......ως πρωην κατοχος s3 και νυν κατοχος του one εχω να πω τα εξης προβληματα.....πρωτον και κυριοτερο η μπαταρια αργει ΠΟΛΥ να φορτισει.....αυτο σε συνδιασμο του οτι αδειαζει σχετικα γρηγορα (αναλογα την χρηση παντα) και το οτι δεν εχεις την δυνατοτητα να την αλαξεις κατ εμε ειναι απιστευτα αρνητικο......κοντα 5 ωρες για να γεμισει???μετα παρατηρησα κατι αλλο περιεργο.....εχω την συνηθεια και ακουω μουσικη την ωρα που οδηγαω την μηχανη μου,ακουγωντας λοιπον ενα μιξαρισμενο σιντι μεγεθους μιας ωρας περιπου συνεχομενης εκει που επαιζε η μουσικη ξαφνικα μου γυριζε το τρακ παλι απο την αρχη το κινητο μονο του....σαν να παταγα επαναληψη.....σε ασχετα σημεια και σε ασχετους χρονους...καποιες στιγμες το εκανε 10 φορες σερι καποιες αλλες επαιζε κανονικα μεχρι τη μεση το σιντι και μετα με γυριζε απο την αρχη κ με ξενερωνε.....κατεβασα αλλες εφαρμογες κτλ τιποτα το ιδιο.....σταματησε το φαινομενο οταν εβγαλα τα ακουστικα της συσκευασιας και εβαλα αλα ασχετα του εμποριου.....να προσθεσω πως σε σταθερη κατασταση δηλαδη το κινητο ακινητο στο χερι μου δεν το εκανε με τα εργοστασιακα........επισης.....δυο τρεις φορες το κινητο μ εχει κολησει τελειως....οχι παγωμα αλα να παταω καποια εντολη πχ ιντερνετ και ενω εδειχνε το κουμπι να πατιεται το κινητο δεν υπακουε......ηρθε μονο με hard reset δηλαδη το power κουμπι πατημενο παρατεταμενα......με ολα αυτα εχω ξενερωσει κ ειμαι ετοιμος να το ανταλαξω με s4 Απο αυτά που λες δε μου έχει τύχει κανένα. Πάντως εφόσον οι ανάγκες σου περιλαμβάνουν αλλαγή μπαταρίας κακώς διάλεξες αυτή τη συσκευή. Ήξερες τι έπαιρνες... Υ.Γ. Σε μια ώρα η μπαταρία έχει φορτίσει παραπάνω από 60%. Επειδή πια δε μιλάμε για παλιές μπαταρίες δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις να φτάσει στο 100%. Μάλιστα κάπου διάβασα ότι το καλύτερο για τις μπαταρίες λιθίου είναι και να μην φορτίζουν και να μην ξεφορτίζουν τελείως. Edited June 21, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Με εξαίρεση ότι η μπαταρία φορτίζει σχετικά αργά (κάτι που γίνεται επίτηδες από ότι έχω διαβάσει) τα υπόλοιπα δεν μου έχουν τύχει. Δεν μου έχει κολλήσει καθόλου μέχρι τώρα όσο το έχω, η μπαταρία κρατάει αρκετά και με την μουσική (αν και δεν έχω ακούσει πολύ) δεν είχα κάποιο θέμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι για τα συγκεκριμένα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Κοντευω σχεδον μηνα με το HTC ONE και ακομα δεν το εχω κανει εστω μα φορα επανεκκινιση. Ποιο σταθερο πεθαινεις..... Η αποδοση της μπαταριας για την προσωπικοτητα του τηλεφωνου κρινεται αριστη !! Με την φωτεινοτητα στο 30% και με Normal χρηση WIFI και 3G βγαζω ανετα 72 ωρες χρησης (3 μερονυχτα). Η μπαταρια απο το 6% παει στο 100% με φωρτιση 3 ωρες και 10 λεπτα με τον μαμα φωρτιστη. Μηπως το φωρτιζες και παραλληλα το χρησημοποιησες φιλος ??? 5 ωρες φωρτιση ειναι υπερβολη. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Κοντευω σχεδον μηνα με το HTC ONE και ακομα δεν το εχω κανει εστω μα φορα επανεκκινιση. Ποιο σταθερο πεθαινεις..... Η αποδοση της μπαταριας για την προσωπικοτητα του τηλεφωνου κρινεται αριστη !! Με την φωτεινοτητα στο 30% και με Normal χρηση WIFI και 3G βγαζω ανετα 72 ωρες χρησης (3 μερονυχτα). Η μπαταρια απο το 6% παει στο 100% με φωρτιση 3 ωρες και 10 λεπτα με τον μαμα φωρτιστη. Μηπως το φωρτιζες και παραλληλα το χρησημοποιησες φιλος ??? 5 ωρες φωρτιση ειναι υπερβολη. λοιπον ναι οντως οι 5 ωρες ηταν υπερβολη με σωστη μετρηση ειναι τοσο οσο λες εσυ φιλε μου.....αλα δυστηχως.....το εχω επανεκινησει 3 φορες ως τωρα.....και με την ιδια ακριβως χρηση καθημερινη το ονε πεθαινει πολυ γρηγορα ενω το σ3 που ειχα κ που δεν φημιζεται για την μπαταρια του μου εβγαζε μερα.....μπορει απλα να ετυχα στην συσκευη δεν λεω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 λοιπον ναι οντως οι 5 ωρες ηταν υπερβολη με σωστη μετρηση ειναι τοσο οσο λες εσυ φιλε μου.....αλα δυστηχως.....το εχω επανεκινησει 3 φορες ως τωρα.....και με την ιδια ακριβως χρηση καθημερινη το ονε πεθαινει πολυ γρηγορα ενω το σ3 που ειχα κ που δεν φημιζεται για την μπαταρια του μου εβγαζε μερα.....μπορει απλα να ετυχα στην συσκευη δεν λεω.... με custom rom αναγκαστηκα να κανω επανεκκινηση.με τη μαμα ρομ ΠΟΤΕ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 λοιπον ναι οντως οι 5 ωρες ηταν υπερβολη με σωστη μετρηση ειναι τοσο οσο λες εσυ φιλε μου.....αλα δυστηχως.....το εχω επανεκινησει 3 φορες ως τωρα.....και με την ιδια ακριβως χρηση καθημερινη το ονε πεθαινει πολυ γρηγορα ενω το σ3 που ειχα κ που δεν φημιζεται για την μπαταρια του μου εβγαζε μερα.....μπορει απλα να ετυχα στην συσκευη δεν λεω.... Ψάξε να δεις τι σου τρώει την μπαταρία γενικά, κλείσει πράγματα που δεν χρησιμοποιείς κτλ Πάντα έχει να κάνει με τη χρήση του καθενός βέβαια, εμένα με βολεύει αρκετά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Tελικα τι εγινε? Το παιδι που ειχε προβλημα με το τζαμι της καμερας βρηκε λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) οχι ακομα...αλλα δεν ασχοληθηκα κιολας περισσοτερο... η HTC στο Facebook μετα το αρχικο ενδιαφερον με εγραψε κανονικα παρα τις πολλες αναρτησεις μου στη σελιδα τους... οι λυσεις που ειχα (και εχω) ειναι 1)το στελνω arvato , μου λενε οτι ειναι δικη μου υπαιτιοτητα και ειτε το πληρωνω ειτε πλακωνομαι και μπλεκω με ινστιτουτο καταναλωτη κτλ 2)μιλαω με το παιδι απο εδω απ'οπου το αγορασα και του λεω να στειλει Mail στο amazon.de με αιτημα για αντικατασταση.. και οι 2 περιπτωσεις απαιτουν να μεινω χωρις κινητο (με μια μπακατελα samsung παλια) για τουλαχιστον μισο μηνα , οπως το κοβω... θα δω...ψιλοαπογοητευτηκα... η αλλη επιλογη ειναι να το βγαλω προς πωληση κανα 350αρι και να αναλαβει ο νεος αγοραστης να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια... Για την ιστορια , το αντιστοιχο thread στο xda forum εχει ηδη φτασει στις 72 σελιδες...Στη Γερμανια ηδη τους αντικαθιστουν....εδω...τιιιιιιιποτα..... Edited June 26, 2013 by Chameleon Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγώ στο ξαναείπα. Πρέπει να το κοιτάξεις μέσω Amazon και κακώς το αργείς. Το ξέρω ότι είναι μανούρα, αλλά είναι αμαρτία να το αφήσεις έτσι. Από εκεί και πέρα το παρακολουθώ κι εγώ το τόπικ, είδα ότι κάποιος από Γερμανία έγραψε ότι του το αναγνώρισαν. Κάποιοι από Αγγλία-Ολλανδία τίποτα. Επειδή αν γίνει κάτι στην Ελλάδα θα γίνει αργά, σου ξαναλέω να το κοιτάξεις μέσω Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Φυσιολογικό είναι, καίει αρκετά η συσκευή ειδικά όταν είσαι συνδεδεμένος σε 3G/LTE, όταν βλέπεις ΗD videos στο YouTube κτλ. Σε σχέση με το 5αρι που ήμουν πριν ζεσταίνεται σχεδόν 2 φορές παραπάνω. Το 5αρι δεν εχει 1.7GHz Quad-Core τερας για να ζεσταθει τοσο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 το ξερω,,,,ως ενα σεβαστο βαθμο , φταιω εγω που το καθυστερω...περιμενω ομως να δω και πως θα κυλησει σαν θεμα...ηδη καθε εβδομαδα αυξανονται τα "κρουσματα".. πχ στη Γερμανια το αναγνωριζουν σαν προβλημα....αν το ειχα παραγγειλει εγω ο ιδιος απο το amazon.de θα ηταν πιο απλα τα πραγματα... αλλα εμπλεκεται αλλο μελος του forum και δεν ξερω τι προθεσεις εχει...θα το προχωρησω ομως μεσα στην εβδομαδα.. για να ειμαι ειλικρινης παντως , σοβαρο προβλημα στις φωτογραφιες δεν προκαλει....ισως στο πολυ φως να αλλοιωνεται το αποτελεσμα.. δεν ειναι και της φωτογραφιας γενικα....απλα ειναι αμαρτια.. Εγώ στο ξαναείπα. Πρέπει να το κοιτάξεις μέσω Amazon και κακώς το αργείς. Το ξέρω ότι είναι μανούρα, αλλά είναι αμαρτία να το αφήσεις έτσι. Από εκεί και πέρα το παρακολουθώ κι εγώ το τόπικ, είδα ότι κάποιος από Γερμανία έγραψε ότι του το αναγνώρισαν. Κάποιοι από Αγγλία-Ολλανδία τίποτα. Επειδή αν γίνει κάτι στην Ελλάδα θα γίνει αργά, σου ξαναλέω να το κοιτάξεις μέσω Amazon. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Kατι εχει παθει παραπανω και δεν εμφανιζεται το ποστ μου. Το κανω edit συνεχεια και δεν λεει να βγει. Ελεγα μηπως μπορειτε να γραψετε το λινκ απ το xda. Eχουν κανει καμια λιστα με τους χρηστες που εχουν το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42412431&postcount=616 εδω ειναι η λιστα στις 10 Ιουνιου.... απο τοτε εχουν προστεθει κι αλλοι , απλα δεν εχει ανανεωθει.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Το μόνο σχετικά παρήγορο είναι ότι κάπως μειώθηκε ο ρυθμός των κρουσμάτων. Αν πάντως οι Γερμανοί της HTC το παραδέχονται, θα είναι και πιο εύκολο από το γερμανικό άμαζον να γίνει κάτι. Βέβαια από την στιγμή που εμπλέκεται τρίτος σε καταλαβαίνω. Πάντως αν κατά τα άλλα το κινητό το χρησιμοποιείς και σου αρέσει είναι αμαρτία να μην το κυνηγήσεις το ζήτημα. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα (άσε που κοιτάω κάθε μέρα το τζαμάκι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (άσε που κοιτάω κάθε μέρα το τζαμάκι). Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που μ'έχει πιάσει αυτή η ψύχωση..!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που μ'έχει πιάσει αυτή η ψύχωση..!!:p Σπαει δηλαδη ετσι στα καλα του καθουμενου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Μπα όχι, απλά μ'αυτά τα - ελάχιστα - περιστατικά που έχουν συμβεί υπάρχει ένας φόβος. Περισσότερο ψυχολογικό είναι επειδή το'χω διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis p. Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Να αλλάξουμε λίγο θεμα.... Προχθές μια φίλη πήρε το One και τα πλαϊνά πλαστικά είχαν χρώμα γκρι-ασπρο... Τα δικα σας τι χρώμα έχουν; Το δικό μου είναι άσπρο σαν το γάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Να αλλάξουμε λίγο θεμα.... Προχθές μια φίλη πήρε το One και τα πλαϊνά πλαστικά είχαν χρώμα γκρι-ασπρο... Τα δικα σας τι χρώμα έχουν; Το δικό μου είναι άσπρο σαν το γάλα. άσπρο προς γκρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRantoine Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καταρχήν καλησπέρα σε όλους σας!! Αγόρασα, μέσω internet, ένα HTC ONE την προηγούμενη εβδομάδα από κατάστημα της Αθήνας στην Ομόνοια (είμαι από επαρχία). Η συσκευή ήταν ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας όπως μου είπανε στο τηλέφωνο πριν τοποθετήσω την παραγγελία και η μόνη διαφορά θα ήταν ότι το user manual δε θα ήταν στα ελληνικά. Το τηλέφωνο ήρθε την επομένη αλλά ελέγχοντας το πολύ προσεκτικά εντόπισα 3-4 σημάδια από προηγούμενη χρήση σε διάφορα μέρη του. Επικοινώνησα μαζί τους και δέχτηκαν να μου το αντικαταστήσουν σχετικά εύκολα θα έλεγα. Το δεύτερο δεν είχε σημάδια στο σώμα του κινητού αλλά δίπλα στη sim στην ειδική εσοχή όπου μπαίνει το εξάρτημα για την εξαγωγή της είδα 2 σημάδια. Δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά αλλά αμφιβάλλω για το αν τα κινητά αυτών των εταιρειών που έρχονται από ξένες αντιπροσωπείες και είναι πιο φτηνά από τα ελληνικά είναι απολύτως καινούργια ή είναι refurbished.... Το κινητό το κράτησα αλλά έχω τα εξής 2 προβλήματα: 1)Στην επιλογή της γλώσσας είχε Ελληνικά (ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ). Επέλεξα Ελληνικά (Γερμανία) όμως εκτός από το μενού το τηλέφωνο δεν είναι πλήρως λειτουργικό αφού η αναγνώριση ομιλίας δεν υποστηρίζει ελληνικά, και γενικά οι επιλογές περιεχομένου είναι προσανατολισμένες για Γερμανία. 2) Με έχει τρελάνει το HTC SENSE!!! Συνέχεια βγάζει το τρίγωνο με το θαυμαστικό στις ειδοποιήσεις και γράφει πρόβλημα εξουσιοδότησης. Αφορά το facebook for HTC Sense το οποίο δεν μπορεί να συγχρονιστεί με το facebook ώστε να λειτουργεί σωστά το blinkfeed. Έχω προσπαθήσει αρκετά χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι πρότινος ήμουν ios user οπότε από android ξέρω ελάχιστα.... Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τα παραπάνω παρακαλώ ας μου δώσει κανά tip.!!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts