Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα εχω διαβασει ολα τα ποστ και νομιζω πως εχω μπερδευτει χειροτερα!!!!! Λοιπον μηπως υπαρχει κανενα γατονι εδω μεσα να με παρει χερακι χερακι μπας και δω προκοπη????? Βασικα θελω να μαθω αν κανω root , ξεκληδωσω bootloader κλπ υπαρχει δυνατοτητα να επαναφερω την συσκευη στην αρχικη κατασταση και σε περιπτωση που χρειαστει να παει σε service να ειναι ολα οκ???

Αυτό μόνο με s-off γίνεται. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα φαίνεται ότι το έχεις πειράξει. Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα μιας κι απ' ότι ξέρω πλέον η htc δεν απορρίπτει την εγγύηση σε ξεκλειδωμένο τηλέφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 960
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό μόνο με s-off γίνεται. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα φαίνεται ότι το έχεις πειράξει. Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα μιας κι απ' ότι ξέρω πλέον η htc δεν απορρίπτει την εγγύηση σε ξεκλειδωμένο τηλέφωνο.

Καταπληκτικα και εδω ερχεται το χερακι χερακι που αναφερα πιο πανω υπαρχει καποιος που μπορει να με κατευθηνει με s off και τα υπολοιπα.... ο βασικος λογος που θελω να πειραξω το τηλεφωνο ειναι μηπως και βελτιωσω λιγο την αυτονομια του... κατι ακομα το s off ειναι εφικτο σε ολες τις συσκευες η υπαρχει περιπτωση να εχεις καποια εκδοση λογισμικου που να μην υποστηριζεται???

Edited by intruder

Καταπληκτικα και εδω ερχεται το χερακι χερακι που αναφερα πιο πανω υπαρχει καποιος που μπορει να με κατευθηνει με s off και τα υπολοιπα.... ο βασικος λογος που θελω να πειραξω το τηλεφωνο ειναι μηπως και βελτιωσω λιγο την αυτονομια του... κατι ακομα το s off ειναι εφικτο σε ολες τις συσκευες η υπαρχει περιπτωση να εχεις καποια εκδοση λογισμικου που να μην υποστηριζεται???

Ξεκίνα διαβάζοντας αυτό το θέμα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2487888

Για το χεράκι χεράκι που λες, στεί λε μου pm να τα πούμε. Όσο για την τελευταία ερώτηση, ναι παίζει ρόλο η έκδοση λογισμικού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει το κινητό Google edition με αυτόν τον οδηγό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358781

Θα με ενδιέφερε κυρίως να μάθω αν το κινητό λειτουργεί πιο ομαλά/γρήγορα σε σχέση με το sense ή δεν παρατηρήσατε διαφορά.

Επίσης updates θα παίρνει από Google (μάλλον όχι;) ή κάθε φορά θα φλασαρουμε την νέα έκδοση;

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει το κινητό Google edition με αυτόν τον οδηγό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358781

Θα με ενδιέφερε κυρίως να μάθω αν το κινητό λειτουργεί πιο ομαλά/γρήγορα σε σχέση με το sense ή δεν παρατηρήσατε διαφορά.

Επίσης updates θα παίρνει από Google (μάλλον όχι;) ή κάθε φορά θα φλασαρουμε την νέα έκδοση;

Για το αν είναι πιο γρήγορο ή όχι δεν μπορώ να σου πω, αλλά και να είναι σιγά μην το καταλάβεις.. Το κινητό και με Sense δε μασάει πουθενά, οπότε...

Όσο για τα updates αν διαβάσεις τον οδηγό θα καταλάβεις, το αναφέρει αυτό που ρωτάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το αν είναι πιο γρήγορο ή όχι δεν μπορώ να σου πω, αλλά και να είναι σιγά μην το καταλάβεις.. Το κινητό και με Sense δε μασάει πουθενά, οπότε...

Όσο για τα updates αν διαβάσεις τον οδηγό θα καταλάβεις, το αναφέρει αυτό που ρωτάς.

Ευχαριστώ! Τον είχα διαβάσει όλο, αλλά δεν το είχε πάρει το μάτι μου. Τώρα είδα εκεί που λέει ότι με στοκ recovery παίρνει και τις ενημερώσεις OTA. Πολύ καλό!

Το σκέφτομαι σοβαρά το κινητό μιας και μπορείς να έχεις και τις 2 επιλογές, απροβλημάτιστη pure εμπειρία ή htc sense.

ξεκλειδωμένο = BOOTLOADER UNLOCKED ή SECURITY OFF ?

ξεκλειδωμένο = BOOTLOADER UNLOCKED ή SECURITY OFF ?

Προσωπικά όταν λέω ξεκλειδωμένο (unlocked) εννοώ τον bootloader. Το s-off είναι άλλο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, ειναι πιο γρηγορο, τουλαχιστον με το antutu benchmark, μου εδωσε 26700 (μικρη διαφορα για να την καταλαβει καποιος).

Αλλα ειναι τοσο αθλια σε σχεση με την sense που την πεταξα σε 24 ωρες.

Αν θελεις ταχυτητα βαζεις ενα κερνελ συμβατο με την ρομ που εχεις το υπερχρονιζεις ελαφρα (εχω το εχω στα 1890 για να εχω μπαταρια μεχρι το βραδυ) και παιρνεις μια επιδοση της ταξεως του 28000+.

Φιλικα.

Εχω κανει απο το xposed installer εγκατασταση το sense 5 toolbox και δοκιμασα να ενεργοποιησω καποια πραγματα απο το sense mods(οπως transparent dock,transparent widget κ.α.) αλλα δεν αλλαξε τιποτε..Εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευουν;Εχω android 4.3 με sense 5.0.Ευχαριστω πολυ.

Κατεβασε το sense 5 toolbox (εκδοση 2.4.1) και εισαι ετοιμος.(Παιζει και την sense 5.5 διοτι προφανως εκανες αναβαθμιση)

Καλησπέρα παιδιά ,

εχω ενα htc one το κινητο ειναι αγορασμενο απο birdphone

και εχει vodafone uk 4.22 με sence 5 και δεν κανει ota update στην 4,3 δεν ξέρω γιατι για αυτο θελω να βαλω αλλη εκδοση .Θα ηθελα να σας ρωτησω, αν αξίζει να μπω στο κόπο να βάλω στοκ Rom Google edition , εγώ το σκέφτομαι γιατί νομίζω ότι έχει βγει 4.4 κιτ κατ σε σε official update της Google Rom και αν δεν έχει βγει θα βγει σε λίγες μέρες νμζ. θα κανει μετα OTA UPDATES?

Και τέλος γνωρίζει κανείς . Να μου στηλει κανένα οδηγό πως να βάλω άλλη ρομ γιατί δεν γνωρίζω και πολύ . Είναι δύσκολο;

καθως και που θα βρω στοκ εκδοση google play edition ; στο xda εχει πολλες και δεν ξερω ποια.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358781 αυτη εδω κανει για αυτο που θελω και πως θα δω αν ειναι συμβατη με το κινητο μ.

η ακόμα αν είναι να του περάσω το official stock HTC android 4,3 με sense 5,5 αλλά θα κάνει ota updates και θα έχω μετά εγγύηση;

Καθώς και γίνετε να κάνω κάτι τώρα στην έκδοση που είμαι και να πάρω το update ! Έχει μεγάλες διαφορές ή 4,3 με sense 5,5 ; παντως τα κιτ κατ που τα είδα έχουν άλλο αέρα γι'αυτό θέλω να τα βάλω!

Η διαδικασία έχει ως εξής;

Κάνω unlock το bootloader με αυταβτα tokens

Μετά κάνω ρουτ .

αποθηκευω την στοκ ρομ τ κινητού (η οποία αποθηκεύετε που; και μετά την ξανά περναω πως; με τον ίδιο τρόπο;)

Στην συναιχεια βάζω μια καινούργια στοκ ρομ η οποία είναι unrooted . Χάνετε μετά το ρουτ και η συσκευή είναι ξανά όπως πριν με άλλο στοκ android και κάνει και ota updates.σωστά; υπάρχει περίπτωση να τ μπρικαρω; ή να χαθεί το imei tis συσκευής ;

Είναι λίγο μεγάλο το κειμενο μου αλλά έχω αρκετές απορίες γιατί είμαι καινούργιος στο android πρωιν κάτοχος ios συσκευής.

Σας ευχαριστώ

Edited by kavroulis

Εν συντομία:

1. Ξεκλειδωνεις boot loader μέσω HTC dev.

2. Κανείς s-off

3. Αλλάζεις το CID σε κάποιο generic πχ HTC_102

4. Κανεις downgrade το hboot στο 1.44

5. Κλειδωνεις τον bootkoader και Τρέχεις το RUU 1.28.401.7 και επαναφέρεις το τηλέφωνο σε WWE στοκ.

Από δω και πέρα λαμβάνεις κανονικά όλα τα OTA updates. Προαιρετικά αλλάζεις και το s-off σε s-on για λόγους εγγύησης.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μάλιστα , δηλαδή αρκετά δύσκολη διαδικασία που νομίζω ότι δεν προκειτε να την κανω ποτέ εκτός εάν υπάρχει κάτι και λέει βήμα βήμα πώς γίνετε! Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός στο site;

αλλιώς δεν θα πάρει ποτέ το update; με την ρομ της Vodafone;

Σε ευχαριστω φίλε!

Edited by kavroulis

Θα πάρεις την ενημέρωση Όταν αποφασίσει η Vodafone να την δώσει.

Θα πάρεις την ενημέρωση Όταν αποφασίσει η Vodafone να την δώσει.

Σε ευχαριστω και πάλι ! Νομίζω θα περιμένω τότε!

Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αρκεί να ακολουθήσεις τα βήματα πιστά και σε μισή ώρα έχεις τελειώσει

Είχα στείλει το κινητό για service (η κάμερα είχε χαλάσει τελείως), ήταν S-OFF, δεν μου είπαν τίποτα.

(όταν μου το επέστρεψαν, το S-OFF παρέμενε)

Παιδες καλησπερα.

Το one του φιλου μου δεν αναβει..μαλλον οταν αναβει μπαινει σε recovery mode κ ειναι ολα σβησμενα ουτε roms ουτε τιποτα..τι μπορω να κανω ???? (ααααα εχει το team win recovery)

[sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!!

Παιδες καλησπερα.

Το one του φιλου μου δεν αναβει..μαλλον οταν αναβει μπαινει σε recovery mode κ ειναι ολα σβησμενα ουτε roms ουτε τιποτα..τι μπορω να κανω ???? (ααααα εχει το team win recovery)

Μέσα από το TWRP, πήγαινε στην επιλογή Restore Backup και δες αν υπάρχουν διαθέσιμα backups.

Αν υπάρχει κάποιο, μπορείς να το κάνεις Restore.

Αν δεν υπάρχει κανένα, πρέπει να εγκαταστήσεις μια ROM.

Αν υπάρχει ήδη το .zip μιας ROM στο sdcard, απλά επιλέγεις install zip file και προχωράς στην εγκατάστασή της.

Αν δεν υπάρχει κανένα .zip κάποιας ROM στο sdcard, τότε πρέπει να κατεβάσεις μια ROM (π.χ. ARHD) και να την μεταφέρεις στο κινητό και μετά να την εγκαταστήσεις ως .zip file.

Η μεταφορά του .zip της ROM στο κινητό δεν γίνεται με απλό copy στα windows, γιατί όταν είσαι σε Recovery Mode, τα windows δεν βλέπουν την συσκευή ώστε να το μεταφέρεις με ένα απλό drag-n-drop.

Πρέπει να την ανεβάσεις στο κινητό με ADB PUSH. Διάβασε εδώ πως.

Παιδες καλησπερα.

2 τρόποι υπάρχουν για να περάσεις κάποια rom αν δεν έχει κάποια στην κάρτα μνήμης.

Ή μέσω adb sideload (google it) ή αν έχεις κάποιο OTG καλώδιο τότε ρίχνεις τη rom σε ένα φλασάκι και την περνάς!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο SENSE, γίνεται να αλλάξεις το σχήμα των folders των εικονιδίων (π.χ. να είναι στρογγυλό αντί τετράγωνο), και τα εικονίδια εντός του folder, πριν τον ανοίξεις, να είναι Stacked αντί Grid?

Γιατί με Grid δεν φαίνεται τελικά κανένα απ' όλα

Στο SENSE, γίνεται να αλλάξεις το σχήμα των folders των εικονιδίων (π.χ. να είναι στρογγυλό αντί τετράγωνο), και τα εικονίδια εντός του folder, πριν τον ανοίξεις, να είναι Stacked αντί Grid?

Γιατί με Grid δεν φαίνεται τελικά κανένα απ' όλα

Τελικά όσα mods και να βάλει κανείς στο sense, δεν μπορεί να φτάσει τη λειτουργικότητα και την παραμετροποίηση που έχουν οι άλλοι launchers. Εγώ έβαλα μεν μια sense rom αντί gpe για να κρατήσω το camera app με το zoe, αλλά έβαλα το apex launcher και βρήκα την υγειά μου. Τα mods του xposed framework λειτουργούν και χωρίς sense.

Τελικά όσα mods και να βάλει κανείς στο sense, δεν μπορεί να φτάσει τη λειτουργικότητα και την παραμετροποίηση που έχουν οι άλλοι launchers. Εγώ έβαλα μεν μια sense rom αντί gpe για να κρατήσω το camera app με το zoe, αλλά έβαλα το apex launcher και βρήκα την υγειά μου. Τα mods του xposed framework λειτουργούν και χωρίς sense.

Το θέμα είναι να βρεις αυτό που ψάχνεις. Αν το βρεις κάπου αλλού ποιος ο λόγος να γυρίσεις στο Sense;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το θέμα είναι να βρεις αυτό που ψάχνεις. Αν το βρεις κάπου αλλού ποιος ο λόγος να γυρίσεις στο Sense;

Έλα ντε. Είναι άδικος κόπος να προσπαθείς με mods να διαμορφώσεις ένα πράγμα που δεν παραμετροποιείται. Νομίζω ότι ο καλύτερος συνδυασμός είναι μια Sense based ROM (π.χ. ARHD) για το zoe που δεν υπάρχει σε ξεχωριστό .apk για 4.3, με εγκατάσταση ενός launcher όπως APEX ή NOVA, και το Xposed για λοιπά mods. Αντί του weather widget της HTC, έβαλα αυτό εδώ που έχει περισσότερες επιλογές εμφάνισης, αλλά χρησιμοποιώ και το weather app που έχει από τη μάνα του (που στην ουσία είναι το accuweather).

Edited by Nikos2k5