gsir Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 φαινεται να μην υπάρχει πουθενα πλεον αυτη η θηκη σε αυτο το χρωμα..ναι εχει αναφερθεί.. γιατί να το ρισκάρεις; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Την θηκη αυτη την πηρα κι εγω μαζι με το τηλεφωνο... Δεν εχω παρατηρησει γρατζουνιες, αλλα δεν μπορω να πω οτι μ'αρεσει ιδιαιτερα, απλα μου δινει ασφαλεια... Και μαλιστα δεν εχω βρει και καμμια αλλη η οποια να ειναι καλη κατασκευη, να "αγκαλιαζει" την συσκευη οπως αυτη και να ειναι πιο διακριτικη... Χωρις αυτη η συσκευη ειναι πανεμορφη, αλλα το φοβαμαι... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEAN Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Με αυτή το κινητό δε βλέπεται και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι και τριχρωμη με 2 αποχρώσεις του γκρι και το άκυρο κόκκινο. Κατά τ αλλά με έχει σώσει από 2 light τούμπες.! Οπότε την ανέχομαι! Παράθεση My Smarphones after Siemens SX1 ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Για θήκη πήρα την incipio frequency. Ήθελα να καλύπτει όλο το κινητό, είναι αρκετά λεπτή και πρέπει να κάνει καλή δουλειά. Δένει ωραία με το κινητό. Πήρα και αυτό το pouch. Πολύ καλό και τελικά αυτό χρησιμοποιώ αποκλειστικά αυτόν τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δες κι αυτήν μιας και εχεις το μαύρο http://m.ebay.com/itm/290979521108?nav=SEARCH&sbk=1 την χρησιμοποιώ απο τοτε που το πήρα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δες κι αυτήν μιας και εχεις το μαύρο http://m.ebay.com/itm/290979521108?nav=SEARCH&sbk=1 την χρησιμοποιώ απο τοτε που το πήρα ειναι οντως μαλακο υλικο?δενει καλα με την συσκευη η αφηνει κενα?σφιγγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δες κι αυτήν μιας και εχεις το μαύρο http://m.ebay.com/itm/290979521108?nav=SEARCH&sbk=1 την χρησιμοποιώ απο τοτε που το πήρα Ήταν να την πάρω, αλλά είδα ότι ήθελε πολύ καιρό να έρθει και βιαζόμουν. Κάποια στιγμή θα την πάρω κι αυτή, είναι και τόσο φθηνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Σου ήρθε η incipio;Καλή εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 ειναι οντως μαλακο υλικο?δενει καλα με την συσκευη η αφηνει κενα?σφιγγει? Ναι μαλακή είναι και έχει άψογη εφαρμογή. Δεν το περίμενα τότε για τα λεφτά που έκανε.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Πήρα την oterbox commuter, Καλή θήκη αλλά πολύ χοντρή,ήθελα και πιο λεπτό.Την έχω 2 μέρες σε χρώμα ανοιχτό πράσινο.αν κάποιος έχει την incipio σε μαύρο και θέλει να ανταλλάξουμε ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Σου ήρθε η incipio;Καλή εφαρμογή; Ναι, ήρθε. Μια χαρά είναι η εφαρμογή. Σίγουρα όμως η άλλη που ποσταρε ο gsir είναι πιο λεπτή και ίσως πιο ελαφριά. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημενος και είναι μια καλή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 παιδια καλημερα, η puro η διαφανες τι λεει? ειναι λεπτη,μαλακη? απο που μπορουμε να την αγορασουμε? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Τσεκαρε κανα 2 σελίδες έχω ποσταρει μια διαφανή απο ebay που είναι πολύ καλή μαλακή και λεπτή. Για ασήμι τηλέφωνο είναι οτι πρέπει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Πάρε την διαφανή που έχει στο Πλαίσιο με 2,90€,είναι μια χαρά και σχεδόν δεν φαίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Τσεκαρε κανα 2 σελίδες έχω ποσταρει μια διαφανή απο ebay που είναι πολύ καλή μαλακή και λεπτή. Για ασήμι τηλέφωνο είναι οτι πρέπει.. Έχεις άποψη πως είναι από άποψη πάχους σε σύγκριση με την Puro; Αγόρασα την τελευταία ως λύση ανάγκης κατεπειγόντως (δεν ήθελα να αφήσω ούτε λεπτό το "κανούργιο κοσκινάκι" μου χωρίς θήκη :p ), αλλά την βρίσκω παχειά και με δυσκολεύει πολύ με το $@%&-power button :rocket: Θα παραγγείλω οπωσδήποτε κι αυτή, αλλά με τρώει και για αυτή που προτείνεις... παιδια καλημερα, η puro η διαφανες τι λεει? ειναι λεπτη,μαλακη? απο που μπορουμε να την αγορασουμε? ευχαριστω Δεν έχω και την καλύτερη άποψη, όπως προαναφέρω, αλλά δεν είναι και κακή. Μαλακή, κάπως χοντρή, δυσκολεύει το power button, καλύπτει τα volume keys και δεν μπορείς να καταλάβεις αν και τι πατάς. Epic fail το σήμα της Puro ακριβώς πάνω σε εκείνο της Beats audio. Τουλάχιστον είναι διάφανη και παρεμβαίνει όσο το δυνατόν λιγότερο στην αισθητική της συσκευής. Edited January 2, 2014 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχεις άποψη πως είναι από άποψη πάχους σε σύγκριση με την Puro; Ναι έχω γιατι τις έχω πάρει και τις 2:p αν δεν σου κανει κόπο ποσταρε μου λίγο τη puro απο το πλαίσιο γιατί έχω μια εντύπωση οτι βγαίνουν 2 διαφορετικές διαφανές. Όπως και να χει η διαφανής που σου ποσταρα είναι λεπτή (πιο λεπτή απ τη puro σίγουρα) με άψογη εφαρμογή αλλά και όση προστασία χρειάζεται αφήνει δηλαδή λίγο νυχακι μπροστά ουτως ώστε αν αφήνεις το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα κάτω να μην ακουμπάει στην επιφάνεια.. Δεν έχει και κανένα fail σήμα αυτή πουθενά.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 αν δεν σου κανει κόπο ποσταρε μου λίγο τη puro απο το πλαίσιο γιατί έχω μια εντύπωση οτι βγαίνουν 2 διαφορετικές διαφανές. Αυτή (εγώ την πήρα από Vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Είναι λίγο διαφορετική η δική μου. Λίγο πιο μετά θα σου ποστάρω φωτο και με τις δύο να σου φύγει η περιέργεια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 puro http://s27.postimg.org/4ocx2edsv/CAM00665.jpg http://s27.postimg.org/5clrlccin/CAM00666.jpg fonem8 http://s18.postimg.org/itdn1mm5x/CAM00670.jpg http://s18.postimg.org/fl4kauaid/CAM00669.jpg τωρα που τις ξαναδοκιμασα δεν εχουν καμια τρελή διαφορα στο παχος. η fonem8 ειναι λιγο πιο λεπτη, πιο ομορφη και αγκαλιαζει πολυ πιο σφιχτα το κινητο. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Η δική μου Puro είναι see-through (βλέπετε φωτό). Πάντως, παράγγειλα και την FoneM8 και αυτή, αντίστοιχη της οποίας είχα για το Galaxy SIII και έμεινα πολύ ικονοποιημένος, γιατί ήταν πολύ λεπτή. Βέβαια, δεν προστατεύει πολύ από πτώσεις, αλλά κυρίως από γρατζουνιές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 το σημα της puro ειναι χαλι..δοκιμασε κανα οινοπνευμα μπας και σβηστει..πολυ εκνευριστικό.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Πάρτε ρε σεις την sentio από το Πλαίσιο, 2,90 έχει και είναι μια χαρά χωρίς να χαλάει την εικόνα του κινητού. Είναι κι αυτή υπερδιαφανη χωρίς λογότυπα πάνω και τέτοια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλημερα σας,αυτη τη θηκη την γνωριζει κανεις?http://www.youtube.com/watch?v=TMaF8Y7Nrns. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ναι μια χαρά θηκουλα. Μαυρο θα πάρεις; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ναι μια χαρά θηκουλα. Μαυρο θα πάρεις; καλημερα φιλε μου,σε ασημι μ αρεσει, αυτη λεω για καλυτερη προστασια ε?http://www.youtube.com/watch?v=Y9jz22s4HRo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts