Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Σε αυτό το θέμα θα συγκεντρώσουμε πληροφορίες για την διάθεση της συσκευής στα ελληνικά καταστήματα και όχι μόνο άλλα και συμβουλές/εμπειρίες για αγορά αυτής μέσω on-line καταστημάτων.

Παρακαλώ να περιοριστούν μόνο εδώ αυτές οι συζητήσεις, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε το επίσημο θέμα για απορίες και συζητήσεις των κατόχων της συσκευής.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 316
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το media mark είχε βαλει 36 άτοκες δόσεις αλλά λήγει σήμερα,παραδόξως αφού πήρα 2-3 τηλέφωνα στην εταιρεία μου είπαν δεν είχαν Καν ούτε σε ηλεκτρονικούς καταλόγους αλλά ούτε στα καταστήματα διαθέσιμο ,στην περιοχή μου δεν έχει το έν λόγω κατάστημα αλλιώς θα το είχα δει και με τα ματιά μου,αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που έχει κοντά του το κατάστημα.

Απάντηση από expansys για τη διαθεσιμότητα.

Δυστυχώς έχουμε καθυστερήσεις στο stock.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τον προμηθευτή μας,

η επόμενη παραλαβή έχει οριστεί για την επόμενη Παρασκευή.

Με εκτίμηση,

EXPANSYS

1) Note 8

2) Note III

Από τα μαγαζιά που βγάζει το skroutz εκτός από τα Play247 και Armaos που λένε ξεκάθαρα οτι είναι ελληνικής αντοπροσωπείας υπάρχει κάποιο άλλο;

Έχει αγοράσει κάποιος από αυτά;

Πότε προβλέπετε να πέσει η τιμή;

Γιατί και από αυτά τα μαγαζιά να αγοράσεις αν βάλεις μεταφορικά και αντικαταβολή για 35€ λιγότερο δεν αξίζει τον κόπο σε περίπτωση ελλατωματικής συσκευής.

Edited by Diagrafeas

Το expansys δείχνει διαθεσιμότητα 100+ τεμάχια για το μαύρο χρώμα. Τι λέτε είναι αλήθεια?
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Το expansys δείχνει διαθεσιμότητα 100+ τεμάχια για το μαύρο χρώμα. Τι λέτε είναι αλήθεια?

Δες δυο ποστ πανω απο το δικο σου.99.9% μουφα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Έχει κάποιος κάποια υπόθεση γιατί δεν το φέρνουν E-Shop και You;

Λέτε να περιμένουν να το φέρουν φθηνότερα;

Πότε και πόσο άραγε;

Δες δυο ποστ πανω απο το δικο σου.99.9% μουφα

Μου έστειλαν από expansys το παρακάτω μήνυμα που αφορά το HTC One σε μαύρο χρώμα:

Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε,

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας με την eXpansys.

Έχετε επιλέξει να πληρώσετε με αντικαταβολή μετρητοίς στον διανομέα

της UPS.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι έχετε επιλέξει την σωστή μέθοδο

αποστολής και ότι αποδέχεστε την μέθοδο πληρωμής (αντικαταβολή μόνο

μετρητοίς) απαντώντας σε αυτό το email.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν όλα τα

προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

H μέθοδος αποστολής “UPS Cash on Delivery” (“UPS αντικαταβολή”) δεν

είναι διαθέσιμη για την Κύπρο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Φιλικά,

eXpansys

eXpansys

HTC Partner

Parrot Partner

+30 211 1768202

+357 25025095

info@expansys.com.gr

http://www.expansys.com.gr

Τι να πιστέψω τώρα? Δεν έχω ξαναψωνίσει από αυτούς

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Καλημερα.Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.Το email λεει οτι η αντικαταβολη στη Κυπρο δεν ειναι διαθεσιμη με ups και τα προϊοντα που εχεις επιλεξει θα αποσταλουν οταν ειναι διαθεσιμα.Ο τροπος που εχεις επιλεξει να πληρωσεις δεν ειναι διαθεσιμος οποτε πρεπει να χρησιμοποιησεις αλλη μεθοδο πληρωμης

Το προβλημα με την expansys ειναι η διαθεσιμοτητα (εκει πηγαινε και το "μουφα" στο ποστ μου)

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημερα.Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.Το email λεει οτι η αντικαταβολη στη Κυπρο δεν ειναι διαθεσιμη με ups και τα προϊοντα που εχεις επιλεξει θα αποσταλουν οταν ειναι διαθεσιμα.Ο τροπος που εχεις επιλεξει να πληρωσεις δεν ειναι διαθεσιμος οποτε πρεπει να χρησιμοποιησεις αλλη μεθοδο πληρωμης

Το προβλημα με την expansys ειναι η διαθεσιμοτητα (εκει πηγαινε και το "μουφα" στο ποστ μου)

Βρίσκομαι στο Κιλκίς και όχι Κύπρο. Φαντάζομαι αυτό το κειμενάκι για Κύπρο το στέλνουν σε όλους. Ακόμα και τώρα 07:45 το πρωί, δείχνει διαθεσιμότητα 100+ τεμαχίων, οπότε μπορώ φαντάζομαι να συμπεράνω ότι έχουν παραλάβει μεγάλο αριθμό συσκευώ, έχουν ήδη εξυπηρετήσει όλες τις προπαραγγελίες, και τωρα θα εξυπηρετούν κανονικά πελάτες ημέρας?

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Βρίσκομαι στο Κιλκίς και όχι Κύπρο. Φαντάζομαι αυτό το κειμενάκι για Κύπρο το στέλνουν σε όλους. Ακόμα και τώρα 07:45 το πρωί, δείχνει διαθεσιμότητα 100+ τεμαχίων, οπότε μπορώ φαντάζομαι να συμπεράνω ότι έχουν παραλάβει μεγάλο αριθμό συσκευώ, έχουν ήδη εξυπηρετήσει όλες τις προπαραγγελίες, και τωρα θα εξυπηρετούν κανονικά πελάτες ημέρας?

Ισως ναι (το κειμενακι για Κυπρο.Δεν εχω παρει ποτε απο αυτους αντικαταβολη).Εχω ψωνισει αρκετες φορες ,δεν ειχα ποτε θεμα εκτος απο το htc one.Η διαθεσιμοτητα που λενε για το συγκεκριμενο στο site τους ειναι συνηθως πλασματικη.Καλυτερα να επικοινωνησεις μαζι τους τηλεφωνικα (μονο τηλεφωνικα.Μη στειλεις mail) και να επιβεβαιωσεις οτι το εχουν

Μιλησα με εξπανσυς πριν λιγο , για το μαυρο μου ειπαν οτι παρελαβαν 110 κομματια κομματια και εχουν να εξυπηρετησουν 190 παραγγελιες.. η επομενη παραλαβη πιθανον τη παρασκευη, επισης μου τονισαν οτι δεν ειναι δικο τους το προβλημα αλλα της HTC η γραμμη παραγωγης της οποιας αδυνατει να καλυψει τη ζητηση.. αυτα..οποτε λιγη ακομα υπομονη :(
if you are able to compromise be able to pay the price..

Μιλησα με εξπανσυς πριν λιγο , για το μαυρο μου ειπαν οτι παρελαβαν 110 κομματια κομματια και εχουν να εξυπηρετησουν 190 παραγγελιες.. η επομενη παραλαβη πιθανον τη παρασκευη, επισης μου τονισαν οτι δεν ειναι δικο τους το προβλημα αλλα της HTC η γραμμη παραγωγης της οποιας αδυνατει να καλυψει τη ζητηση.. αυτα..οποτε λιγη ακομα υπομονη :(

Τα amazon.de και το amazon.co.uk έβγαλαν αρκετές φορές το μαύρο και το ασημί σε διαθεσιμότητα.Γιατί δεν το παραγγείλατε από εκεί και περιμένετε την expansys? (μη μου πείτε για ενδοκοινοτικό αφμ γιατί και στο amazon ενεργοποιείτε και γίνεται η αγορά χωρίς φπα).Άσε που έχεις και 30 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χωρίς πολλά πολλά. Το μοναδικό πλεονέκτημα του expansys είναι το next day delivery,το οποίο πάει περίπατο γιατί δεν το έχει ποτέ διαθέσιμο το τηλέφωνο ;)

Το amazon το δινει πιο ακριβα ομως απο expansys και handtec. Αν ειναι το παιρνουμε και απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο

Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro

Το amazon το δινει πιο ακριβα ομως απο expansys και handtec. Αν ειναι το παιρνουμε και απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο

+1 Ναι και εγω για αυτο αλλα .. ιδωμεν..

if you are able to compromise be able to pay the price..

Ποιό amazon?To γερμανικό έχει τιμή στα 599 (οκ για την ώρα δεν το έχει διαθέσιμο) και το αγγλικό £530 (630 ευρώ).Το expansys 640 (επίσης μη διαθέσιμο) ...και τα σκρουτζομάγαζα 683

Βλέπω λάθος τιμές?

Edited by afilopou

Ποιό amazon?To γερμανικό έχει τιμή στα 599 (οκ για την ώρα δεν το έχει διαθέσιμο) και το αγγλικό £530 (630 ευρώ).Το expansys 640 (επίσης μη διαθέσιμο) ...και τα σκρουτζομάγαζα 683

Βλέπω λάθος τιμές?

οχι, δικιο εχεις, απλα επειδη δεν ηταν διαθεσιμο εδειχνε απο αλλα καταστηματα που το ειχαν στα 699

τοτε συμφερει καλυτερα απο το γερμανικο αμαζον απλα παλι πρεπει να περιμενεις..

Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro

Παιδιά καλησπέρα. Τέλικά η expansys μου το έστειλε. Περιμένω να το παραλάβω την ερχόμενη Πέμπτη 23/5, σε μαύρο χρώμα. Εγώ όμως έχω ήδη βολευτεί αγοράζοντας το ασημί από αγγελία. Ενημέρωσα την expansys για τις ενέργειές μου ώστε να το ακυρώσω και μου είπαν ότι είναι στον δρόμο και καλύτερα να κάνω άρνηση της παραλαβής (refuse delivery) στο διανομέα για να επιστραφεί το δέμα πίσω σε αυτούς. Αν κάποιος από εδώ μέσα το θέλει, ας με ενημερώσει, αλλοιώς το επιστρέφω. Θανάσης.
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Αν έχει σε σκρουτζομάγαζα 683 πόσο θα έχει σε κωτσόβολο?????900 ευρώ???? to xperia z sta 479 ευρώ σε σκρουτζομάγαζα το βρίσκω το πιο οικονομικό κινητό για την κατηγορία των πολύ δυνατών κινήτων ειδικά στην περίοδο που βρίσκομαστε και όλοι μας κοιτάμε την οικονομία μας .

Αν έχει σε σκρουτζομάγαζα 683 πόσο θα έχει σε κωτσόβολο?????900 ευρώ???? to xperia z sta 479 ευρώ σε σκρουτζομάγαζα το βρίσκω το πιο οικονομικό κινητό για την κατηγορία των πολύ δυνατών κινήτων ειδικά στην περίοδο που βρίσκομαστε και όλοι μας κοιτάμε την οικονομία μας .

729 ευρω εχει στα μεγαλα μαγαζια (κοτσοβολος,πλαισιο κλπ)

Αυτη τη στιγμη στο γερμανικο Αμαζον ειναι διαθεσιμο το ασημι στα 599 ευρω.

http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-Touchscreen-Display-Ultrapixel-Quad-Core/dp/B00BFUS8C6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1369228024&sr=8-2&keywords=htc+one