gsir Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 ετσι πιστευω και εγω.αντε να απολαυσουμε την 4.3.3 επιτελους Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κατι στα γρηγορα που ειδα. Το θετικο: Μπηκαν τα 25GB απο το promotion του Google Drive για Sense 5.5 http://imageshack.us/a/img11/4041/79jw.jpg και το αρνητικο: Εξαφανιστηκε τελειως απο το personalise οι αλλαγες που μπορεις να κανεις στο lockscreen. Δεν μπορεις πια να εχεις το ημερολογιο ή ολες τις αλλες επιλογες που υπηρχαν πριν. Το εψαξα λιγο και υπαρχουν και αλλοι χρηστες που παραπονεθηκαν για αυτο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) το ημερολόγιο μπορείς να το βάλεις σαν widget παρόλα αυτά στη lockscreen edit: κάτι άλλο που παρατήρησα έιναι ότι στις εφαρμογές η ελευθερη ram πλέον είναι 1,7gb και όχι 1,5. λόγο opengl είναι αυτό; Edited November 5, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τέλη Ιανουαρίου έρχεται το 4.4 στο One και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου στο Google Edition. Stay tuned για το σχετικό άρθρο στις 18.10. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πριν λιγο τη περασα και γω.Το τηλεφωνο πραγματικά φυσάει... Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ανέβασαν την ανάλυση στο slow motion video? (Βασικά αν μπορούσαν να το κάνουν , θα μιλάγαμε για το καλύτερο κινητό στην αγορά! Να μου πεις δεν ενδιαφέρει και πολλούς το mode αυτό, αλλά είναι ωραίο εφέ !!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πάντως widget για φωτογραφίες συνεχίζει να μην υπάρχει. Κατά τα άλλα, super. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Έχοντας την Google Edition, έχω κάμποσο καιρό την 4.3 και πραγκατικά το TRIM κάνει δουλειά. Περιμένω να δώ εντός του μηνός την 4.4 και τη βελτιστοποίηση στην αυτονομία που υπόσχεται. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Προφανώς ήρθε σε όλους. Ήρθε και στο δικό μου ελληνικό - ισπανικό. HTC_304. Me 2! Δεκα χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Έχοντας την Google Edition, έχω κάμποσο καιρό την 4.3 και πραγκατικά το TRIM κάνει δουλειά. Περιμένω να δώ εντός του μηνός την 4.4 και τη βελτιστοποίηση στην αυτονομία που υπόσχεται. οταν λες κάνει δουλεια πως το καταλαβαίνεις. ξέρω τι κάνει το trim αλλα στην ουσία το αν δουλευει η οχι δε θα φανει μακροπροθεσμα με την αποδοση της συσκευης να παραμένει στα ίδια επιπεδα αν όντως λειτουργεί; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εδω και λιγες ωρες με 4.3!τι λετε χρειαζεται hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 θα έλεγα ναι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ρε παιδια τι γινεται; Εχω απενεργοποιημενα τα δεδομενα και μου συνδεθηκε στο ιντερνετ 2 φορες τις τελευταιες μερες.Πώς γινεται αφου εκλεισα τα δεδομενα; Τι κανω, βοηθεια γιατι χανω λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 τις επομενες 30 μερες αναμένεται και το 4.4 στην developers edition, οποτε ελπιζω να ερθει πακετακι με το sense 5.5 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Το να μη σου δίνει επιλογή να έχεις ξεκλείδωτη την οθόνη μεγάλη βλακεία. Έβαλλαν ένα σορό μπούρδες και έβγαλαν κάτι που σε απασχολεί όλη την ώρα........κουμπί....σύρσιμο και πάμε πάλι. Edited November 5, 2013 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Πολύ καλή η αναβάθμιση και επιτέλους μπορείς να βγάλεις φώτο σε πίσσα σκοτάδι(με φλας εννοείται) χάρη στο flash to focus! κάτι προσπάθησαν να κάνουν στη κάμερα και με το purple tint αλλα απ ότι κατάλαβα ρίχνουν το iso. όλες οι προσθήκες μου άρεσαν και εννοείται σφαιράτο! να δουμε τι γινεται και με τη μπαταρία. Στο blinkfeed κατάφερα να προσθέσω rss(techblog, insomnia) αλλα το myphone δεν μπόρεσα. εν ολίγοις πολύ καλή η αναβάθμιση! Φίλε μία μικρή βοήθεια. Πως τα πρόσθεσες τα rss? Σε αναζήτηση μου βγάζει μόνο τα κανάλια στο youtube ή του λογαριασμούς twitter των παραπάνω site. Επίσης αν τα βάλω στους κύκλους μου στο google+ τότε μπορώ να τα δω στο blinkfeed αλλά αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδιο με το rss αφού 1ον αν πατήσω πάνω σε κάποιο ανοίγει την εφαρμογή google+ και 2ον προβάλει και άλλα άσχετα που δεν θέλω να προβάλλονται από τους υπόλοιπους κύκλους μου. Μια βοήθεια για το rss λοιπόν;;; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Φίλε μία μικρή βοήθεια. Πως τα πρόσθεσες τα rss? Σε αναζήτηση μου βγάζει μόνο τα κανάλια στο youtube ή του λογαριασμούς twitter των παραπάνω site. Επίσης αν τα βάλω στους κύκλους μου στο google+ τότε μπορώ να τα δω στο blinkfeed αλλά αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδιο με το rss αφού 1ον αν πατήσω πάνω σε κάποιο ανοίγει την εφαρμογή google+ και 2ον προβάλει και άλλα άσχετα που δεν θέλω να προβάλλονται από τους υπόλοιπους κύκλους μου. Μια βοήθεια για το rss λοιπόν;;; :O Βρίσκεις στο site που θέλεις τη σελίδα με τα RSS. Διαλέγεις το θέμα που θέλεις και πατάς το εικονίδιο του RSS. Σε μεταφέρει στο Blinkfeed όπου πάνω δεξιά έχει ένα κουμπί +. Το πατάς και έγινε. Ειδικά για το myphone, πηγαίνεις εδώ http://www.myphone.gr/rss/ επιλέγεις την κατηγορία που θέλεις πχ ειδήσεις (όλα) πατώντας δεξιά του το εικονίδιο του RSS και μεταφέρεσαι εδώ http://feeds.myphone.gr/myphone όπου επιλέγεις view feed xml και μετά το γνωστό + στο Blinkfeed. Για την συγκεκριμένη κατηγορία παίζει να δουλεύει άμεσα αυτό http://feeds.myphone.gr/myphone?format=xml Η επιλογή αυτόματο στην "λήξη ορίου χρόνου οθόνης" υπήρχε πάντα; Από xda: I was intrigued to know the answer myself. Not being able to find the answer, I tried the following on my phone: I placed the phone horizontally on a table and left it there without touching the screen or moving it until the screen turned off. It took 1 minute for the screen to time out. I placed the phone at an angle (approximately 45 degrees) and left it still without touching the screen or moving it until the screen turned off. Again, it took 1 minute for the screen to time out. I grabbed the phone and moved it constantly without touching the screen. I keep doing this for over 2 minutes and the screen never timed out. I got bored, so I put the phone down and from that moment, it took 1 minute for the screen to time out. I tried this at different angles and I realized the angle doesn't really matter as long as the phone is in motion. This made me to conclude the phone uses the the gyroscope when "auto sleep" is selected to determine when to turn off the screen. Edited November 6, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdimit Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Φίλε μία μικρή βοήθεια. Πως τα πρόσθεσες τα rss? Σε αναζήτηση μου βγάζει μόνο τα κανάλια στο youtube ή του λογαριασμούς twitter των παραπάνω site. Επίσης αν τα βάλω στους κύκλους μου στο google+ τότε μπορώ να τα δω στο blinkfeed αλλά αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδιο με το rss αφού 1ον αν πατήσω πάνω σε κάποιο ανοίγει την εφαρμογή google+ και 2ον προβάλει και άλλα άσχετα που δεν θέλω να προβάλλονται από τους υπόλοιπους κύκλους μου. Μια βοήθεια για το rss λοιπόν;;; :O αν ανοίξεις την καινούργια καρτέλα που υπάρχει πλέον αριστερά στην οθόνη του blinkfeed, βλέπεις το πεδίο "αναζήτηση περιεχομένου" γράφεις τι θέλεις να ψάξεις και σου φέρνει ότι βρει. διαλέγεις ποιο απ όλα θες και πατάς +. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ευχαριστώ πολύ του φίλους bouss και sdimit. Δηλώνω υπόχρεος !!! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Να προσθέσω ότι (κακώς) τα RSS δεν προστίθενται μαζί με τα άλλα feed ειδήσεων στο blinkfeed, αλλά μπορεί κάποιος να τα δει μόνο ξεχωριστά. Μισή δουλειά έκαναν... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 καλύτερα οργανωμένα για μένα οπως τα χει τώρα. προσέξατε αυτό που ανέφερα ότι η διαθεσιμη ραμ ειναι 1.7 και όχι 1.5gb οπως πριν;λογω opengl συμβαίνει αυτό; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Επιβεβαιωνω και εγω με cid HTC_001 οτι ηρθε η αναβαθμιση.Θα ηθελα να ρωτησω τωρα καπια πραγματακια..Πρωτον πως κανουμε το hard reset.Δευετρον,το backup που εχω,αν οταν κανω το reset,το επαναφερω,για ρυθμισεις και τετοια,θα υπαρχει προβλημα ή θα πρεπει να τα ξανακανω ολα απο την αρχη;Επισης,καπια δεδομενα απο παιχνιδια κυριως,μπορω με καποιο τροπο να τα σωσω;Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Επιβεβαιωνω και εγω με cid HTC_001 οτι ηρθε η αναβαθμιση.Θα ηθελα να ρωτησω τωρα καπια πραγματακια..Πρωτον πως κανουμε το hard reset.Δευετρον,το backup που εχω,αν οταν κανω το reset,το επαναφερω,για ρυθμισεις και τετοια,θα υπαρχει προβλημα ή θα πρεπει να τα ξανακανω ολα απο την αρχη;Επισης,καπια δεδομενα απο παιχνιδια κυριως,μπορω με καποιο τροπο να τα σωσω;Ευχαριστω. Για backup δες στο playstore το helium. Δουλεύει χωρίς root. Για το hard reset θα το βρεις στις ρυθμίσεις της συσκευής backup & reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Για backup δες στο playstore το helium. Δουλεύει χωρίς root. Για το hard reset θα το βρεις στις ρυθμίσεις της συσκευής backup & reset. Αν κανω μπακαπ με αυτο το helium,μετα θα εχει προβλημα στην νεα ρομ;Θα "κατσει" καλα το μπακαπ ή καλυτερα να τα κανω ολα απο την αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts