Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο ελλαδα φιλε μου το κοκκινο η εξωτερικο το πηρες?

Aπα expansys ειναι παιδια.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και το LG G2 μια χαρά ανταγωνιστική τιμή έχει αλλά δεν βλέπω να συγκινούνται εκεί στην HTC...

Εχεις ενα δικιο, απλα το Nexus θα ειναι άμεσος ανταγωνιστής και στο θέμα ίντσες. Στο lg g2 μιλαμε για πανω απο 5"

...

Ναι, το LG G2 είναι πιο πολύ στην κατηγορία του SAMSUNG GALAXY NOTE 3 και του ΟΝΕ ΜΑΧ.

Αλλά οι τιμές δεν είναι σταθερές, μεταβάλλονται. Ήδη εάν δείτε έχουν μεταβληθεί από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε, άρα σίγουρα η HTC δεν κρατάει την τιμή σταθερή.

http://i.imgur.com/HE5WrBI.jpg

(από Skroutz.gr)

Κατά μια έννοια τις τιμές τις προσδιορίζει η αγορά και όχι η HTC. Αν υπάρχει ανταγωνιστικό μοντέλο σε κατώτερη τιμή, κανείς δεν θα αγόραζε το ONE και η HTC θα αναγκαζόταν να μειώσει την χονδρική τιμή της και το περιθώριο κέρδους τους.

Και μιλάω για το NEXUS γιατί είναι ευπαρουσιάστο και όχι για το SAMSUNG S4 το οποίο είναι σαν να έχουν προσπαθήσει να το κάνουν όσο πιο άσχημο γίνεται.

Εχεις ενα δικιο, απλα το Nexus θα ειναι άμεσος ανταγωνιστής και στο θέμα ίντσες. Στο lg g2 μιλαμε για πανω απο 5"

Ερωτηση. Απο τοτε που εχω το Android 4.3 η μπαταρια πιανει τρομερα ποσοστά, μεγάλη βελτίωση και αυτό ηταν γενικά γνωστό. Ειχα κανει restore μεσω της HTC, οποτε ολα τα apps που είχα τα εχω και τωρα, αρα σίγουρα δεν εχανε η μπαταρια μου προ-4.3 λόγω κάποιου app με περιεργα wakelocks κτλ.

Η μοναδικη διαφορά που υπάρχει περα του android, ειναι οτι εχω ξεχάσει να ενεργοποιήσω το Google Now (για καποιο λογω το HTC Backup δεν κρατησε τις ρυθμίσεις του). Να το ενεργοποιήσω, ή μήπως τραβάει τρελά juice η συγκεκριμένη υπηρεσία? :worry:

Με το 4.3 βελτιώνεται η κατάσταση σίγουρα, αλλά το Google Now τρώει αρκετή μπαταρία. Αν δεν το χρησιμοποιείς τότε μην το ενεργοποιείς.

τώρα που αναφέρθηκε το google now έχω μια ερώτηση. μιας και στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται έχει νόημα να απενεργοποιήσω την εφαρμογή, θα δω βελτίωση στη μπαταρία και αν ναι ποια εφαρμογή απενεργοποιώ;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

τώρα που αναφέρθηκε το google now έχω μια ερώτηση. μιας και στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται έχει νόημα να απενεργοποιήσω την εφαρμογή, θα δω βελτίωση στη μπαταρία και αν ναι ποια εφαρμογή απενεργοποιώ;

To google now υποστηριζεται κανονικα στην Ελλαδα. Απλα πρεπει να γυρισεις την γλωσσα του κινητου σου στα Αγγλικα.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

ok μιας και δεν το χρησιμοποιώ τότε τι απενεργοποιώ;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πηγαίνεις στα settings του Google και το κάνεις turn off.

Δεν φεύγει εντελώς, απλά δεν το έχεις enabled.

Καλησπέρα,

τι γίνεται στην περίπτωση κατά την οποία το ONE πάθει κάτι (φτου φτου, κλπ για το ξεμάτιασμα) μετά το πέρας των 2 χρόνων, δεδομένου ότι η κατασκευή του είναι unibody (ή κάπως έτσι?). Θα υπάρχει δυνατότητα επισκευής του?... με κόστος αλλά iPhone?

Είναι μια παράμετρος που μόλις τώρα τη συνειδητοποίησα μιας και το περιτριγυρίζω για αγορά... Και το LG από την άλλη σαν εναλλακτική λύση, μια από τα ίδια είναι μάλλον...

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Πηγαίνεις στα settings του Google και το κάνεις turn off.

Δεν φεύγει εντελώς, απλά δεν το έχεις enabled.

δεν εχει κάποια επιλογή για το google now οπότε υποθέτω ότι αφού εχω στα ελληνικά τη συσκευή δε λειτουργεί ουτως η άλλως

Καλησπέρα,

τι γίνεται στην περίπτωση κατά την οποία το ONE πάθει κάτι (φτου φτου, κλπ για το ξεμάτιασμα) μετά το πέρας των 2 χρόνων, δεδομένου ότι η κατασκευή του είναι unibody (ή κάπως έτσι?). Θα υπάρχει δυνατότητα επισκευής του?... με κόστος αλλά iPhone?

Είναι μια παράμετρος που μόλις τώρα τη συνειδητοποίησα μιας και το περιτριγυρίζω για αγορά... Και το LG από την άλλη σαν εναλλακτική λύση, μια από τα ίδια είναι μάλλον...

στη περιπτωση που μετά το πέρας τον 2 χρόνων χρειαστείς service θα γινει ότι και σε όλα τα υπολοιπα κινητα που εχει λήξει η εγγυηση. θα χρεωθείς το εκαστοτε πρόβλημα που ίσως προκυψει..

- Oneplus 12

στη περιπτωση που μετά το πέρας τον 2 χρόνων χρειαστείς service θα γινει ότι και σε όλα τα υπολοιπα κινητα που εχει λήξει η εγγυηση. θα χρεωθείς το εκαστοτε πρόβλημα που ίσως προκυψει..

Ναι, λογικό, αλλά στα άλλα κινητά είναι εύκολη υπόθεση η πρόσβαση στο εσωτερικό τους οπότε και το κόστος δεν πρέπει να είναι (πολύ) μεγάλο..

Τούτο δω αποσυναρμολογείται? (και επανασυρμαλογείται στη προτέρα κατάσταση?)

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

το μόνο που γίνεται πιο εύκολα στα κινητά με αποσπώμενη μπαταρία ειναι η αλλαγή μπαταρίας. οτιδήποτε εχει σχέση με τα ενδοτερα του κινητου η δυσκολια πιστεύω ειναι η ιδια. τώρα το κοστος πιστευω εξαρτάται απο το εκάστοτε service. τώρα για το αν θα συναρμολογηθει σωστα αυτό πιστεύω δε πρέπει να χωράει αμφιβολια. αυτά τα άτομα εχουν εκπαιδευτεί και έχουν λύσει και δεσει ποσα κινητα.

- Oneplus 12

Την είδα από κοντά και μου άρεσε πάρα πολύ.

Εξαιρετική οθόνη και ηχεία.

Η τύπου flipboard αρχική οθόνη γίνεται να αφαιρεθεί;

Καλό σαν ιδέα, αλλά άβολο.

Ποιότητα κατασκευής για μένα μόνο με το Iphone μπορεί να συγκριθεί. Ούτε πλαστικούρες, ούτε φθηνά υλικά.

Αν και σ' αυτό μας έχει συνηθίσει η HTC.

Έχω ενδοιασμούς μόνο για την μπαταρία.

ΥΓ. Παιδιά θέλω να το πάρω, αλλά επειδή δεν με παίρνει οικονομικά, το ψάχνω μεταχειρισμένο. Όποιος το έχει και το δίνει, το ανταλλα΄ζω και Iphone 4. :rolleyes:

Την είδα από κοντά και μου άρεσε πάρα πολύ.

Εξαιρετική οθόνη και ηχεία.

Ποιότητα κατασκευής για μένα μόνο με το Iphone μπορεί να συγκριθεί. Ούτε πλαστικούρες, ούτε φθηνά υλικά.

ΥΓ. Παιδιά θέλω να το πάρω, αλλά επειδή δεν με παίρνει οικονομικά, το ψάχνω μεταχειρισμένο. Όποιος το έχει και το δίνει, το ανταλλα΄ζω και Iphone 4. :rolleyes:

το flipboard έχει επιλογή να αφαιρεθεί στην 4.3 android sense 5.5. η μπαταρία με βγάζει άνετα 1 μέρα με αρκετή χρήση όλη μέρα wifi, 3G κανά game. για μέτρια χρήση 2 μέρες σίγουρα.

technoholic maniac reviewer

Ρε παίδες..Έχω γρατζουνίσει την οθόνη του One και ψαχνόμουν γενικά ν' αλλάξω τζαμάκι αλλα παντού πήγαινε πακέτο με οθόνη.Μου απάντησαν σήμερα απο μία εταιρία που μου είχε προτείνει φίλος απ' το forum και μπορούν να αναλάβουν την επισκευή αλλάζοντας μόνο το digitizer.Δεδομένου οτι όλοι οι υπόλοιποι μου ζητούσαν ~150€ και αυτοί μου ζήτησαν τα μισά, τι λέτε να κάνω;Λέτε να 'χει κανα θέμα μετά?

Ακόμα και το Sense 5.5 να μην έχεις, μπορείς να βάλεις σαν default οθόνη μια άλλη, ώστε να μην γυρίζει κάθε φορά στο Blinkfeed.

Αν και το καλύτερο είναι να βάλεις έναν άλλο launcher αντί του SENSE, π.χ. APEX ή NOVA. Το SENSE είναι πολύ πίσω σε παραμετροποίηση σε σχέση με άλλους launchers.

To design και τα επιλεγμένα υλικά είναι άριστα. Στην ποιότητα συναρμολόγησης όμως, το ποσοστό των συσκευών που είναι άριστο είναι σίγουρα μικρότερο από το ποσοστό των iPhone. Επίσης, γενικότερα, το ποσοστό των συσκευών που έχουν κάποιο πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των iPhone. Η Apple ποτέ δεν θα άφηνε να περάσουν παρτίδες με τόση μεγάλη αναλογία ελαττωματικών modules. Είναι καθαρά θέμα positioning των εταιριών. Αν πετύχεις πάντως καλή συσκευή, είτε από την αρχή, είτε μετά από κάμποσες αλλαγές, θα έχεις ίσως την κορυφαία συσκευή android για αυτό το μέγεθος.

Η μπαταρία είναι μικρό πρόβλημα. Αν μετά από 2 χρόνια πέσει η απόδοσή της, θα το πας στο σέρβις για αντικατάσταση της μπαταρίας. Φορτίζει αργά σχετικά για να κρατήσει περισσότερο.

Όπως καταλαβαίνεις είναι απίθανο να βρεις κάποιον να θέλει να δώσει το ONE (αν δεν έχει προβλήματα) για να πάρει το iPhone4.

Πούλα το iPhone4 και πάρε το ONE.

Ναι, λογικό, αλλά στα άλλα κινητά είναι εύκολη υπόθεση η πρόσβαση στο εσωτερικό τους οπότε και το κόστος δεν πρέπει να είναι (πολύ) μεγάλο..

Τούτο δω αποσυναρμολογείται? (και επανασυρμαλογείται στη προτέρα κατάσταση?)

Μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν χρειαστεί να επισκευαστεί κάτι, θα ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία:

Σχετικά με το ζήτημά σας, θα χρειαστεί να στείλετε την συσκευή για έλεγχο στο service Arvato στη λεωφόρο Κηφισού 38Α πάνω από τα ΚΤΕΛ, τηλέφωνο 2105197500 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-16:00) ή μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στo 0080044127482 Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-21:00 για να σας αποστείλουμε δωρεάν courier στο χώρο σας για να παραλάβει την συσκευή. Πριν παραδώσετε την συσκευή αφαιρέστε όλα τα αξεσουάρ, κάντε ένα back up τα δεδομένα σας και να παραδώσετε μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς και αναφορά βλάβης. Αν είστε εκτός εγγύησης θα ενημερωθείτε για το κόστος επισκευής και σε περίπτωση που αρνηθείτε την επισκευή θα χρεωθείτε με 20 ευρώ για το κόστος ελέγχου.

Παιδιά όποιος έχει εγκαταστήσει custom rom με Sense 5.5 μπορεί να μου πει αν έχει πληκτρολόγιο τηλεφώνου στις επιλογές? Είχα βάλει μια απο τις πρώτες και την έβγαλα επειδή είχε μόνο qwerty πληκτρολόγιο.

Ξαφνικά μου βγάζει 2.5 mb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη...ενώ γενικά έχω πάνω από 24gb ελεύθερα. Τι κουφό είναι πάλι αυτό?

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

και μένα μου το βγάζει. κάνα χαζοbug θα ειναι. δε σου δημιουργεί θέμα

- Oneplus 12

Μόλις κατάφερα να πάρω την προσφορά της Google για το Drive.. Δυστυχώς όμως πήρα μόνο 25Gb κι όχι τα 40 που λέγανε :(...

Σύνολο βέβαια έχω 50Gb τώρα οπότε μικρό το κακό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εμείς με την Google Edition στην απέξω αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε 4.4 σε λίγες μέρες :)
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

https://twitter.com/urbanstrata/status/395974680512696320

Μάλλον την GPE θα εννοεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Εμείς με την Google Edition στην απέξω αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε 4.4 σε λίγες μέρες :)

Αν έχεις s-off όλα γίνονται ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδιά ξέρει κανεις ποσο κοστίζει να σου αλλάξουν το κάλυμμα τις μπαταρίας ,γιατί μου έχει γρατζουνιστεί,και μαζί μετά τα "άσπρα " πλαστικά πάνω και κάτω ?(αυτό που μπαίνει το βύσμα για το καρφί για τον ήχο),έχει αλλάξει κανεις?αλλάζει εύκολα?αν το παραγγείλω από ebay παίζει να το κάνουμε μονι μαs η είναι δύσκολο?

Ξαφνικά μου βγάζει 2.5 mb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη...ενώ γενικά έχω πάνω από 24gb ελεύθερα. Τι κουφό είναι πάλι αυτό?

και μένα μου το βγάζει. κάνα χαζοbug θα ειναι. δε σου δημιουργεί θέμα

Same here.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Παιδιά το δικό μου το έδωσα τελικά ανταλλαγή σε Κατ/μα και πήρα με διαφορά τιμής το GaLaxy note 3.. Θα παρακολουθώ το thread όμως και εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και μόνο ευχάριστα να ακούτε!

Take care!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: