Imperia Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Δε νομίζω να αφορά την ομιλία το θέμα. Αυτο μάλλον είναι θέμα δικτύου. Η αλλαγή επηρεάζει βασικά την ηχογράφηση σε θορυβώδη μέρη. Τώρα μπήκα στη μπρίζα.....θα αρχίσω να τους ρωτάω όλους σε πιο δίκτυο είναι και θα βγάλω τα στατιστικά μου :):p:D;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Όλα καλά με την 4.2 αλλά ο καινούριος launcher έχει 2 θέματα που δεν μου αρέσουν. Το home σε πηγαίνει πάντα στην επιφάνεια εργασίας (προτιμούσα όταν σε πήγαινε εκεί που ήσουν ) και οι εφαρμογές πλέον μπορεί να είναι και στο app drawer και στην μπάρα κάτω που πλέον γεμίζει το app drawer με εφαρμογές που δε θέλω να βλέπω και εκεί (παλιά ό,τι έμπαινε στην μπάρα έφευγε από το app drawer) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Όλα καλά με την 4.2 αλλά ο καινούριος launcher έχει 2 θέματα που δεν μου αρέσουν. Το home σε πηγαίνει πάντα στην επιφάνεια εργασίας (προτιμούσα όταν σε πήγαινε εκεί που ήσουν ) και οι εφαρμογές πλέον μπορεί να είναι και στο app drawer και στην μπάρα κάτω που πλέον γεμίζει το app drawer με εφαρμογές που δε θέλω να βλέπω και εκεί (παλιά ό,τι έμπαινε στην μπάρα έφευγε από το app drawer) Δεν έχει Hide επιλογή; Μπορεί να μπερδεύομαι γιατί έχω Nova Launcher, αλλά νόμιζα ότι μπορείς να κρύψεις κάποια apps. Τα εξαφανίζει τελείως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Δεν έχει Hide επιλογή; Μπορεί να μπερδεύομαι γιατί έχω Nova Launcher, αλλά νόμιζα ότι μπορείς να κρύψεις κάποια apps. Τα εξαφανίζει τελείως; Δυστυχώς αν τις κρύψεις τις αφαιρεί και από την μπάρα κάτω. Ο παλιός launcher ήταν πιο ορθολογικός στο σχεδιασμό του. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν κάποιος το έχει ψάξει? Το autorotation αν είναι μονίμως ενεργοποιημένο έχει κάποιο σοβαρό impact στην μπαταρία? Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει σαν επιλογή στο power saver καθώς νομίζω ότι κρατάει τους motion detectors μονίμως ανοικτούς και σίγουρα αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στη μπαταρία. Εσείς το έχετε μόνιμα ανοικτό? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν κάποιος το έχει ψάξει? Το autorotation αν είναι μονίμως ενεργοποιημένο έχει κάποιο σοβαρό impact στην μπαταρία? Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει σαν επιλογή στο power saver καθώς νομίζω ότι κρατάει τους motion detectors μονίμως ανοικτούς και σίγουρα αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στη μπαταρία. Εσείς το έχετε μόνιμα ανοικτό? Προσωπικα ναι φιλε μου, παντα ανοικτό. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Same here, always enabled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εγώ το χω κλειστό. Έχω διαβάσει οτι καταναλώνει μπαταρία Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εγώ το χω κλειστό. Έχω διαβάσει οτι καταναλώνει μπαταρία Εγώ πάντα ενεργό το έχω και δεν έχω κάποιο θέμα με τη μπαταρία. Δεν ισχύει κάτι τετοιο διότι δεν έχω wakelocks από σενσορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εγώ πάντα ενεργό το έχω και δεν έχω κάποιο θέμα με τη μπαταρία. Δεν ισχύει κάτι τετοιο διότι δεν έχω wakelocks από σενσορες Βασικά εμένα με ενοχλεί κάποιες φορές που παίρνει κάποιες μικρές κλίσεις το τηλέφωνο και αμέσως περιστρέφεται ! θα το ενεργοποιήσω όμως γιατί πρέπει να είναι πολύ βολικό στο γράψιμο! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εκανα χθες το κινητο ρουτ και ολα μια χαρα..σημερα εγκατεστησα το modaco toolkit και ανοιξε κανονικα και εκανα ενα reboot.Μετα επελεξα καποιες απο τις επιλογες που εχει για το htc one( συγκεκριμενα το % στην μπαταρια και το blinkfeed) κια μου ειπε να κανω restart και εχει κολλησει εδω και πολυ ωρα στο boot animation..Τι να κανω;;; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εκανα χθες το κινητο ρουτ και ολα μια χαρα..σημερα εγκατεστησα το modaco toolkit και ανοιξε κανονικα και εκανα ενα reboot.Μετα επελεξα καποιες απο τις επιλογες που εχει για το htc one( συγκεκριμενα το % στην μπαταρια και το blinkfeed) κια μου ειπε να κανω restart και εχει κολλησει εδω και πολυ ωρα στο boot animation..Τι να κανω;;; Ευχαριστω πολυ Ελπίζω να έχεις πάρει ενα backup την rom που είχες ώστε να την περάσεις μπαίνοντας σε cwm . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ελπίζω να έχεις πάρει ενα backup την rom που είχες ώστε να την περάσεις μπαίνοντας σε cwm . αμα δεν εχω παρει τι κανω;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) αμα δεν εχω παρει τι κανω;:O Πέρνα ξανά το modaco switch μήπως και ανοίξει . Ποιο recovery έχεις περάσει ? Ελπίζω να διάβασες εδω πριν το περάσεις . Edited August 1, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πέρνα ξανά το modaco switch μήπως και ανοίξει . Ποιο recovery έχεις περάσει ? Ελπίζω να διάβασες εδω πριν το περάσεις . εχω twrp και το switch δεν ειναι διαφορετικο απο το toolkit που δημιουργησε το προβλημα; ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εχω twrp και το switch δεν ειναι διαφορετικο απο το toolkit που δημιουργησε το προβλημα; ευχαριστω πολυ Φυσικά και είναι διαφορετικό εγώ μπερδεύτηκα και νόμισα οτι αναφερόσουν στο modaco switch . Λογικά έχεις περάσει το FRAMEWORK ώστε να δουλέψει το toolkit . Ποιες οδηγίες ακολούθησες για εγκαταστήσεις το xposed ,μηπως αυτες ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Φυσικά και είναι διαφορετικό εγώ μπερδεύτηκα και νόμισα οτι αναφερόσουν στο modaco switch . Λογικά έχεις περάσει το FRAMEWORK ώστε να δουλέψει το toolkit . Ποιες οδηγίες ακολούθησες για εγκαταστήσεις το xposed ,μηπως αυτες ? ναι με αυτον τον τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 ναι με αυτον τον τροπο. Κανε ενα clear cache απο recovery ,αν δεν ανοίξει μπορείς να ξαναπεράσεις το recovery ή να κατεβάσεις μια rom και χρησιμοποιώντας το Sideload του TWRP να την περάσεις στο τηλέφωνο ώστε να ανοίξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Κανε ενα clear cache απο recovery ,αν δεν ανοίξει μπορείς να ξαναπεράσεις το recovery ή να κατεβάσεις μια rom και χρησιμοποιώντας το Sideload του TWRP να την περάσεις στο τηλέφωνο ώστε να ανοίξει . με το clear cache δεν αλλαξε κατι...αμα περασω ρομ δε θα χρειαστει να κανω factory reset;οποτε να κανω απλα factory reset...αλλα με αυτον τον τροπο σιγουρα θα χαθουν οι εφαρμογες αλλα θα χαθουν και οι φωτογραφιες,μουσικη κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 με το clear cache δεν αλλαξε κατι...αμα περασω ρομ δε θα χρειαστει να κανω factory reset;οποτε να κανω απλα factory reset...αλλα με αυτον τον τροπο σιγουρα θα χαθουν οι εφαρμογες αλλα θα χαθουν και οι φωτογραφιες,μουσικη κτλ; Λογικά δεν θα σου πειράξει την εξωτερική μνήμη αλλά μόνο την εσωτερική (δηλαδη επαφές /εφαρμογές/ sms κ.τ.λ) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Λογικά δεν θα σου πειράξει την εξωτερική μνήμη αλλά μόνο την εσωτερική (δηλαδη επαφές /εφαρμογές/ sms κ.τ.λ) αυτα να φανταστω δεν γινεται να τα παρω καπως...; βρηκα μεσω το twrp ενα zip που εγραφε uninstall xposed,το επελεξα και τωρα ανοιξε κανονικα το τηλεφωνο χωρις κανενα προβλημα.. Ευχαριστω παρα πολυ Edited August 1, 2013 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) αυτα να φανταστω δεν γινεται να τα παρω καπως...; Μπορείς να κανεις backup με adb γράφοντας adb backup - apk -all -f - backup ab αλλα δεν ξερω αν θα σου κάνει όλα αυτά που θελεις. . ok όλα καλά . Edited August 1, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μετα απο 2 βδομαδες παιξιματος μαζι του και με την εκδοση 4.1.2, την επισημη, μπορω να πω οτι μου λειπει το iOS και οι τοσες πολλες μικρες λεπτομερειες που εχει κανοντας τη ζωη σου υπερβολικα πιο ευκολη. Επισης το iOS ειναι πιο "μελετημενο" και πιο συμπαγες. Το Android σου δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγο ψιλοχυμα. Πως μπορω να βλεπω τα videos σε οποιαδηποτε εφαρμογη κι αν ειμαι, πχ browser/twitter, σε fullscreen; Πως μπορω να ορισω μεσα απο το μενου ποια εφαρμογη θελω να ανοιγει ολα μου τα videos, ποια να ανοιγει τα tweets μου, ποια θα ανοιγει την μουσικη μου κτλ; Αν ειναι δυνατον, λειτουργικο του 2013 και να μην υποστηριζει natively την λειτουργια PRINT στον browser και στο email app. Επισης δεν δινει καμια δυνατοτητα παραμετροποιησης της ασφαλειας και της ιδιωτικοτητας. Που ειναι οι διακοπτες ωστε να μπορω μαζικα να του πω οτι ΔΕΝ θελω προσβαση στις επαφες μου απο ΚΑΜΙΑ εφαρμογη. Ενα απλο on/off. Hardwarικα παντως ειναι ενα διαμαντι το κινητο και μου αρεσει πολυ. Απιστευτος ηχος με λεπτομερεια που την ακους μονο απο αυτη την συσκευη. Η οθονη... ΟΘΟΝΑΡΑ! Απιστευτα γρηγορο σε LTE και δεν κολλαει. Ελπιζω με το 5 η Google να παρει ιδεες απο το iOS και να το κανει πιο φιλικο. Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μετα απο 2 βδομαδες παιξιματος μαζι του και με την εκδοση 4.1.2, την επισημη, μπορω να πω οτι μου λειπει το iOS και οι τοσες πολλες μικρες λεπτομερειες που εχει κανοντας τη ζωη σου υπερβολικα πιο ευκολη. Επισης το iOS ειναι πιο "μελετημενο" και πιο συμπαγες. Το Android σου δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγο ψιλοχυμα. Πως μπορω να βλεπω τα videos σε οποιαδηποτε εφαρμογη κι αν ειμαι, πχ browser/twitter, σε fullscreen; Πως μπορω να ορισω μεσα απο το μενου ποια εφαρμογη θελω να ανοιγει ολα μου τα videos, ποια να ανοιγει τα tweets μου, ποια θα ανοιγει την μουσικη μου κτλ; Αν ειναι δυνατον, λειτουργικο του 2013 και να μην υποστηριζει natively την λειτουργια PRINT στον browser και στο email app. Επισης δεν δινει καμια δυνατοτητα παραμετροποιησης της ασφαλειας και της ιδιωτικοτητας. Που ειναι οι διακοπτες ωστε να μπορω μαζικα να του πω οτι ΔΕΝ θελω προσβαση στις επαφες μου απο ΚΑΜΙΑ εφαρμογη. Ενα απλο on/off. Hardwarικα παντως ειναι ενα διαμαντι το κινητο και μου αρεσει πολυ. Απιστευτος ηχος με λεπτομερεια που την ακους μονο απο αυτη την συσκευη. Η οθονη... ΟΘΟΝΑΡΑ! Απιστευτα γρηγορο σε LTE και δεν κολλαει. Ελπιζω με το 5 η Google να παρει ιδεες απο το iOS και να το κανει πιο φιλικο. Full screen έχει ένα κουμπάκι κάτω δεξιά. Το ποια εφαρμογή θα ανοιγει τι στο ρώτησε την πρώτη φορά που πήγες να ανοίξεις αυτόν τον τύπο (και είναι αστείο να λες ότι σου λείπει αυτό από το ios που δε σου έδινε καν την επιλογή της εναλλακτικής). Παραμετροποίηση της ιδιωτικότητας μπορείς να κάνεις με εφαρμογή (ακούστηκε κάτι και για κρυφό μενού στην 4.3). Η αλήθεια είναι ότι το Android είναι πιο χύμα. Όσο για την ευχή σου, εγώ δε θα συμφωνήσω. Πολλά πράγματα του ios φαίνονται καλές ιδέες αλλά στην ουσία περιορίζουν την εμπειρία. Αν δοκιμάσω εγώ το ανάποδο πέρασμα (από Android σε ios) υπάρχει καλή πιθανότητα να βαράω τη συσκευή στον τοίχο (αν όχι το κεφάλι μου). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Αν δοκιμάσω εγώ το ανάποδο πέρασμα (από Android σε ios) υπάρχει καλή πιθανότητα να βαράω τη συσκευή στον τοίχο (αν όχι το κεφάλι μου). Καλησπέρα, εγώ έκανα το πέρασμα από android σε ios (iphone 5 -το οποίο είχα κάνει και jb αλλά, μικρές βελτιώσειςς-) διότι νόμιζα πως είχα βαρεθεί τo android και επιπλέον της περιέργιας για το τι είναι το ios...ε ΔΕΝ άντεξα πάνω από τρεις μήνες, εκτός της καταπληκτικής οθόνης που έχει η συγκεκριμένη συσκευή και των πολύ ικανοποιητικών φωτογραφιών όλα ήταν βουνό για μένα, ακόμη και για τις πιο απλές εφαρμογές που στο andorid είναι default στο ios έπρεπε να πληρώσεις (πχ polaris, επεξεργασία κειμένου κα), να μην αναφέρω δε το συγχρονισμό με εκείνο το itunes για να τα καταφέρεις έπρεπε να έχεις πτυχίο αναλυτή-προγραμματιστή Η/Υ και πάλι δύσκολο θα ήταν, τες πα μη κουράζω..το πούλησα, προπαρήγγειλα το one και ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts