Tasos19s Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Πάντως το κινητό είναι εξαιρετικό. Κρίμα που έμεινε στην 5.0.2! Παρόλα αυτά δεν κολλάει πουθενά, είναι πολύ βολική συσκευή κι έχει αντικαταστήσει μέχρι και τα τηλεκοντρόλ στο σπίτι!!! Ο επεξεργαστής του δεν κάνει για παραπάνω Έχω βάλει rom android revolution. Δουλεύει σφαίρα αλλα ως εκεί. Δεν σηκώνει πολλά πολλά Φυσικά η συσκευή είναι ωραία δεν αμφιβάλλει κανεις Το προσπάθησα για 1,5 μέρα να το έχω για πρώτο τηλέφωνο αλλα γύρισα γρήγορα στο 6s Η άτιμη η Apple εχει κάτι ανεξήγητο που σε δίνει να το θέλεις συνέχεια στο χέρι το iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Ο επεξεργαστής του μια χαρά κάνει για την 6.0, απλά η εταιρία έδωσε μέχρι την 5.0 λόγω χρονικού ορίου αναβαθμίσεων (2 χρόνια). Ενδεικτικά αναφέρω πως ένα LG Zero που πέρασε από τα χέρια μου (Snapdragon 410, Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53, Adreno 306 & 1.5GB RAM) έτρεχε την 6.0 χωρίς να κολλάει πουθενά! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σαφώς και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τωρινά high-end αλλά είναι καλύτερο από πολλά mid-range που κυκλοφορούν. Το iPhone παίζει σε άλλη κατηγορία με άλλο λειτουργικό. Ωστόσο όταν είχε βγει το 5 είχε γίνει μια σχετική σύγκριση και κάποιοι έβγαζαν καλύτερο το HTC. Προσωπικά πάντως δεν θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για ένα κινητό και αυτός είναι ο λόγος που το πήρα μετά από 3 χρόνια. Το είχα απωθημένο! Και όσο κρατήσει... Edited November 9, 2016 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ο επεξεργαστής του μια χαρά κάνει για την 6.0, απλά η εταιρία έδωσε μέχρι την 5.0 λόγω χρονικού ορίου αναβαθμίσεων (2 χρόνια). Ενδεικτικά αναφέρω πως ένα LG Zero που πέρασε από τα χέρια μου (Snapdragon 410, Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53, Adreno 306 & 1.5GB RAM) έτρεχε την 6.0 χωρίς να κολλάει πουθενά! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σαφώς και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τωρινά high-end αλλά είναι καλύτερο από πολλά mid-range που κυκλοφορούν. Το iPhone παίζει σε άλλη κατηγορία με άλλο λειτουργικό. Ωστόσο όταν είχε βγει το 5 είχε γίνει μια σχετική σύγκριση και κάποιοι έβγαζαν καλύτερο το HTC. Προσωπικά πάντως δεν θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για ένα κινητό και αυτός είναι ο λόγος που το πήρα μετά από 3 χρόνια. Το είχα απωθημένο! Και όσο κρατήσει... Το θέμα των αναβαθμίσεων είναι αρκετά μεγάλο Εννοείται πως δεν ανέφερα το iPhone για σύγκριση αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι κάποιο άλλο τηλέφωνο με βολεύει περισσότερο Η συσκευή και χωρίς το 6.0 μια χαρά κάνει την δουλειά της Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 εχω ενα Μ7 στα χερια μου που μενει στο αρχικο logo οταν το ανοιγω.φοραει custom rom.προσπαθησα να κανω recovery αλλα δε μπαινει.υπαρχει λυση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Υπάρχει. Περνάς μια νέα custom rom κάνοντας full wipe και είσαι έτοιμος.. Αν δεν μπαίνει καν στο recovery τότε πέρνα καινούριο και δοκίμασε πάλι.. Εναλλακτικά βρίσκεις την επίσημη rom της HTC, την περνάς και τελειώνει η δουλειά.. ;) Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Υπάρχει. Περνάς μια νέα custom rom κάνοντας full wipe και είσαι έτοιμος.. Αν δεν μπαίνει καν στο recovery τότε πέρνα καινούριο και δοκίμασε πάλι.. Εναλλακτικά βρίσκεις την επίσημη rom της HTC, την περνάς και τελειώνει η δουλειά.. ;) Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δε μπαινει καν στο menu για να το κανω.μενει σε μπλε φοντο που λεει teamwin οταν παταω recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 δε μπαινει καν στο menu για να το κανω.μενει σε μπλε φοντο που λεει teamwin οταν παταω recovery. Πήγαινε στο bootloader και φλασαρε άλλο recovery μέσω fastboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Πήγαινε στο bootloader και φλασαρε άλλο recovery μέσω fastboot θες να με βοηθησεις με τον τροπο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 θες να με βοηθησεις με τον τροπο? Check το pm σου.:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί καινούργιο στο κουτί του HTC One M7 ; Στο ebay βρίσκω μόνο κινεζιές (μάλλον κλώνοι) από Hong Kong. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Είχα πετύχει αυτή την αγγελία, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Αλλά είναι πιο πιθανό να το βρεις μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση όπως το πήρα εγώ και το πολύ να χρειαστεί μια αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δεν μπορώ να συνδέσω με τίποτα το κινητό σε pc που έχει windows 10! Δεν βλέπει τη συσκευή σαν αποθηκευτικό χώρο, ούτε βέβαια κάνει συγχρονισμό με το htc sync. Έκανα update και τους usb drivers αλλά τίποτα. Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί καινούργιο στο κουτί του HTC One M7 ; Στο ebay βρίσκω μόνο κινεζιές (μάλλον κλώνοι) από Hong Kong. Χλωμο το βλεπω, μιας και ειναι αρκετα παλιο μοντελο.. Δεν μπορώ να συνδέσω με τίποτα το κινητό σε pc που έχει windows 10! Δεν βλέπει τη συσκευή σαν αποθηκευτικό χώρο, ούτε βέβαια κάνει συγχρονισμό με το htc sync. Έκανα update και τους usb drivers αλλά τίποτα. Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Μηπως το συνδεεις σε usb 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Usb-2 είναι αλλά δεν το αναγνωρίζει σαν αποθηκευτικό χώρο και φορτίζει μόνο. Τέλος πάντων μέχρι να βρω κάποια λύση θα περάσω τα αρχεία που θέλω από φλασάκι με καλώδιο usb otg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Για δοκίμασε άλλο καλώδιο και μετά άλλη θύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Τελικά είναι πρόβλημα των Windows 10 και δεν μπόρεσα να βρω συγκεκριμένους drivers που να κάνουν. Στα 7 δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Δηλαδη περασες το htc sync απο εδω http://www.htc.com/us/support/software/htc-sync-manager.aspx και συνεχιζει να μην βλεπει την συσκευη ? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Μα δεν φταίει το htc sync φίλε μου. Είναι θέμα drivers στα Windows 10. Κανονικά πρέπει να εμφανίζεται στο pc σαν αποθηκευτικός χώρος. Στα 7 εγκατέστησε τους drivers αυτόματα και δούλεψε χωρίς το htc sync. Έτσι γινόταν και στις προηγούμενες συσκευές μου. Τουλάχιστον διαβάζει το φλασάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 οι drivers βρισκονται στο htc sync απλα το απενεργοποιεις και εχεις τους drivers, μου κανει εντυπωση που δεν το βλεπει και εγω στο laptom μου win 10 εχω ,και δεν εχω καποιο θεμα με το μ9 μου. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Μαι χαρά φαίνεται το μ7 στα win10 ως αποθηκευτικός χώρος. Και μάλιστα σε δύο διαφορετικά pc. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Τι να σας πω βρε παιδιά δεν ξέρω. Θα το κάνω μια επανεγκατάσταση μπας και στρώσει, αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Πόση ώρα κανει να φορτίσει η συσκευή παιδιά γνωρίζει κανένας; Άλλαξα καλώδιο αλλά πάλι βλέπω αργεί Στην εφαρμογή ampere μου δείχνει με ανοιχτή οθόνη ποτέ 400mah πότε 150mah Έπρεπε να πιάνει πάνω από 800mah πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Από το 15% μου κάνει περίπου δυόμιση ώρες. Δοκίμασε και άλλον φορτιστή, κατά προτίμηση από 1Α και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Από το 15% μου κάνει περίπου δυόμιση ώρες. Δοκίμασε και άλλον φορτιστή, κατά προτίμηση από 1Α και πάνω. 1Α είναι αυτός που έχω από το iPhone Να πάρω μήπως άλλο καλώδιο; Τόσο αργή φόρτιση δεν είναι λογικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Αν είναι το καλώδιο της HTC τότε πολύ πιθανό να έχει χαλάσει. Είναι η 2η φορά που το έχω πάθει εγώ με τέτοιο καλώδιο και όπως φαίνεται δεν είναι πολύ καλής ποιότητας. Πάρε καλύτερα ένα άλλο καινούργιο. Τελικά έκανα επανεγκατάσταση και δούλεψε ο αποθηκευτικός χώρος με το htc sync. Ίσως δεν είχε κάτσει κάτι καλά. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts