Imperia Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Αλλάξαμε ηδη! Μετα το Μ8 και το Ε8 (που δεν μου αρεσαν) βρήκα τον αντικαταστατη του Μ7 μου οταν πήρα HTC One ME (M9ew). Προφανώς και ο νέος snapdragon, το +1GB Ram και υποθέτω η καλύτερη κάμερα δεν αποτελούν λόγο για να πάρω το Μ10. Αυτό που πραγματικά θα ηθελα είναι λιγο μικρότερη οθόνη, αλλα και αυτό πάλι στις 5.1 ιντσες μεγάλο μου φαινεται! Δεν θελουμε τηλεορασεις, τηλεφωνο αγοραζουμε βρε HTC! Και άλλα πέντε χρόνια τη βγάζω με το M7.....φέτος όμως θα βρω διαφορες.. Αν η κάμερα είναι12 ultra.......yesss Edited February 23, 2016 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παίδες γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να αλλάξουμε τη μπαταρία εκτός Άρβατο; Και τιμή αν ξέρει κάποιος καλό θα ήτανε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Η μπαταρία έχει φθίνουσα πορεία γμτ. Εκεί που κράταγε 1 1/2 μέρα , τώρα περίπου μισή και κάτι.... Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 E να σου πω λογικό είναι... 2 χρόνια πόσα να αντέξει κι αυτή; Πάντως εγώ υπο-αναβαθμιστηκα (όπως το πάρει κανείς :P) σε ένα xiaomi RN2 και το m7 το έδωσα στη γυναίκα που έμεινε χωρίς κινητό αφού της έσπασε το 920.Είδε το φως το αληθινό λέμε!:lol: Δε λέω καλούλι το MIUI αλλά sense ΔΕΝ είναι! Δε λέω το πιο όμορφο κινητό ever το M7 (για μένα) αλλά κινητό χωρίς αποσπώμενη μπαταρία ΔΕ ξαναπαίρνω... Και για να γίνω πιο σαφής.Αν είχα τη δυνατότητα να έπαιρνα κάθε χρόνο καινούριο κινητό δε θα με ένοιαζε καν το θέμα της μπαταρίας.Αλλά εφόσον το κινητό, εκτός απροόπτου πάντα, μένει στα χέρια μου 2 χρόνια τουλάχιστον δε το ξανακάνω το λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπερα παιδια, εδω και λιγο καιρο καποιες μεμονομενες εφαρμογες εχουν αρχισει να κολλανε και δε ξερω τι στην ευχη φταιει. Εχω την ιδια ρομ πολυ καιρο (google play+ edition), εχω αλλαξει διαφορους kernel μηπως εφταιγε αυτο και σε 2 εφαρμογες (συγκεκριμενα πες βρες και mr phone) τρωει σκαλωματα. Το κινητο τρεχει κανονικα, οπως και ολες οι αλλες εφαρμογες. Εχω κανει format και δεν εφτιαξε. Εχει κανεις καμια ιδεα; Μπορει καποιος που εχει την ιδια ρομ να δοκιμασει την εφαρμογη να μου πει αν τρεχει σωστα σε αυτον; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπερα παιδια, εδω και λιγο καιρο καποιες μεμονομενες εφαρμογες εχουν αρχισει να κολλανε και δε ξερω τι στην ευχη φταιει. Εχω την ιδια ρομ πολυ καιρο (google play+ edition), εχω αλλαξει διαφορους kernel μηπως εφταιγε αυτο και σε 2 εφαρμογες (συγκεκριμενα πες βρες και mr phone) τρωει σκαλωματα. Το κινητο τρεχει κανονικα, οπως και ολες οι αλλες εφαρμογες. Εχω κανει format και δεν εφτιαξε. Εχει κανεις καμια ιδεα; Μπορει καποιος που εχει την ιδια ρομ να δοκιμασει την εφαρμογη να μου πει αν τρεχει σωστα σε αυτον; Ευχαριστω Εγώ πάντως που δοκίμασα καθαρή 6 και 5.0.2 με sense, μόνο προβλήματα έχω. Γι αυτό ξαναέβαλα την revolution και είμαι μια χαρά. Αυτή η Rom σχεδιάστηκε γι αυτή τη συσκευή. Αυτή δουλεύει και καλύτερα από όλες τελικά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μου κρασαρει συνέχεια η native εφαρμογή του email. Συγκεκριμένα έχω ένα οποιοδήποτε αρχείο. Το επισυνάπτω σε νεο mail, επιλέγω παραλήπτες (to, cc, bcc, δεν έχει σημασία) και μόλις αγγίξω για να γράψω στο μέιλ κρασαρει η εφαρμογή. Αν δεν δοκιμάσω να γράψω φεύγει κανονικά. Το ίδιο και αν κανω reply, forward. Έχω δοκιμάσει clear cache partition αλλά τζίφος. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μου κρασαρει συνέχεια η native εφαρμογή του email. Συγκεκριμένα έχω ένα οποιοδήποτε αρχείο. Το επισυνάπτω σε νεο mail, επιλέγω παραλήπτες (to, cc, bcc, δεν έχει σημασία) και μόλις αγγίξω για να γράψω στο μέιλ κρασαρει η εφαρμογή. Αν δεν δοκιμάσω να γράψω φεύγει κανονικά. Το ίδιο και αν κανω reply, forward. Έχω δοκιμάσει clear cache partition αλλά τζίφος. Έκανα ακριβώς τα βήματα που περιέγραψες και κράσαρε και σ' εμένα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Και τι κάνουμε τώρα; Τελικά γα να κάνω τη δουλειά μου κατέβασα την Microsoft outlook εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βολεύει. Ίσως να είναι και θέμα συνήθειας. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Εγώ έχω βάλει τους λογαριασμούς μου στην εφαρμογή του Gmail. Και τη native δεν την χρησιμοποιώ. Για να την τεστάρω μπήκα για να καταλάβεις. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Έκανα και διαγραφή όλων των λογαριασμών και στήσιμο από την αρχή, αλλά τζίφος. Οπότε native πάπαλα και μένουμε με εφαρμογή τρίτου. Καλο το outlook αλλά θα δοκιμάσω και το gmail. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Απίστευτο. Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για την εφαρμογή HTC mail. Update: δουλεύει κανονικά τώρα Edited March 6, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλά τα νέα, αλλά στο δικό μου δεν έχει έρθει το update ακόμα Edit: Μόλις ήρθε :-) Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς από εσάς βρε παλικάρια να κάνει uninstall το news republic που μας φόρτωσαν; Πώς δουλεύει το BlinkFeed μετά; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς από εσάς βρε παλικάρια να κάνει uninstall το news republic που μας φόρτωσαν; Πώς δουλεύει το BlinkFeed μετά; Αν το βγάλεις δε θα δουλεύει.Ουσιαστικά το news republic έχει αντικαταστήσει το blinkfeed Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μάλιστα. Έλεγα μήπως είχε κάποιο rss reader ανεξάρτητο από το news republic και μπορούσαμε τουλάχιστον να προσθέσουμε τις πηγές που μας ενδιαφέρουν. Τζίφος και δεν το πάω κάστανο το παλιόπραμα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μάλιστα. Έλεγα μήπως είχε κάποιο rss reader ανεξάρτητο από το news republic και μπορούσαμε τουλάχιστον να προσθέσουμε τις πηγές που μας ενδιαφέρουν. Τζίφος και δεν το πάω κάστανο το παλιόπραμα. Καλημερα ριξε μια ματια στο post # 5380 μηπως και σε βοηθηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6501515#post6501515 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι. Είναι στο thread του M8 αυτό αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι μπορώ να βάλω rss στο news republic. Έλεγα μήπως μπορούσα να αφαιρέσω αυτήν την εφαρμογή τελείως και ας χάσω όλες τις άλλες πηγές που έχει και να κρατήσω το BlinkFeed γυμνό μόνο με τις πηγές που βάζω εγώ. Δε γίνεται δυστυχώς. Ευχαριστώ παίδες! Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση πως μπορούμε να κάνουνε clear cash έχω δει 2 διαφορετικούς τρόπους και έχω μπερδευτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εγώ από recovery προτιμώ να κάνω. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δηλαδή ποιον συνδυασμό πρέπει να πατήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δες εδώ που τα έχει αναλυτικά http://droider.eu/2015/02/25/how-to-wipe-cache-partition-on-htc-one-m7-with-lollipop/ Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και μερικές μέρες μου εμφανίζεται αυτό το λευκό τετράγωνο όταν έχω ειδοποιήσεις (πχ τηλέφωνο, ξυπνητήρι) Το έχει ξαναδεί κανείς ή απλά τα έπαιξε? Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μου το είχε βγάλει κι εμένα αλλά δε θυμάμαι τι ήταν. Πάτα παρατεταμένα πάνω του να σου βγάλει πληροφορίες. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Εμφανίζεται μόνο αν είναι κλειστή η οθόνη και με πάρουν πχ τηλέφωνο και δεν μου επιτρέπεται να κατεβάσω την μπάρα για να δω λεπτομέριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts