Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκιμασα εγω.νομιζω σωστα δουλευει.τι δεν σου κανει εσενα;

Δεν κρατά το βίντεο σωστά την ευθεία. Ψάχνοντας είδα ότι το κάνει κάτι σε άλλες εφαρμογές πχ smart tools αλλά μόνο επαναλαμβάνω όταν τοπ κινητό είναι τελείως κάθετα. Τα παιδιά που φτιάχνουν το horizon μου είπαν ότι και άλλο παιδί με m7 είχε το ίδιο πρόβλημα και πως είναι όπως όλα δείχνουν σφάλμα υλικού

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε μένα έκαναν 2 βδομάδες κ μου αντικατεστησαν την συσκευή.( ελληνική συσκευή εχω). Όταν τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις αν δικαιούσε προσωρινή συσκευή αντικατάστασης. Όταν πήγα να παραλάβω το δικό μου με ρώτησαν αν μου είχαν δώσει συσκευή κ τους απάντησα όχι. Μου είπε ότι αν τους ζητούσα θα μου έδιναν!

Και εμένα Ελληνικό πρέπει να είναι. Το είχα αγοράσει από τον Κωτσοβολο. Θα τους το αφήσω σε 3 μέρες μιας και θα είμαι εκτός Αθηνών για κάνα 10ημερο. Θα ενημερώσω σχετικά για την εμπειρία μου στην arvato!

Άντε να δούμε..... :)

Καλή σας μέρα!

Δεν κρατά το βίντεο σωστά την ευθεία. Ψάχνοντας είδα ότι το κάνει κάτι σε άλλες εφαρμογές πχ smart tools αλλά μόνο επαναλαμβάνω όταν τοπ κινητό είναι τελείως κάθετα. Τα παιδιά που φτιάχνουν το horizon μου είπαν ότι και άλλο παιδί με m7 είχε το ίδιο πρόβλημα και πως είναι όπως όλα δείχνουν σφάλμα υλικού

Μόλις το δοκίμασα αλλά μετά από ορισμένα βίντεο που τράβηξα, κρατώντας εντελώς κάθετα το HTC, δεν παρατήρησα κάποια δυσλειτουργία.....

καλησπερα σε ολους!

πριν 20-25 μερες ειχα στείλει το htc one m7 αγορασμένο απο το scroutz για σερβις.

είχε προβλημα με τον αισθητήρας της καμερας και τραβουσε ροζ φωτο.

ακομη οταν άνοιγες την καμερα και τραβουσες video το κινητο υπερθερμαινόταν παρα πολυ!

καποιες φορες εκανε διακυμάνσεις το ακουστικο κατα την διαρκεια της κλησης και ακομη ειχε μεγαλο battery drain ,το οποιο ειναι γνωστο προβλημα για τα htc one m7 μιας και εχει μικρή μπαταρια!

εντωμεταξύ οταν το ειχα αγρασει , απο τον πρώτο μηνα μ ειχε χαλασει η δόνηση το έστειλα για σερβις και εκανε ενα μηνα + να ερθει αλλα το επιδιόρθωσαν!

σήμερα πηρά τηλ την htc και ζητησα να μ πουν την πορεια της συσκευης μ , μ ειπαν οτι ειναι ετοιμο και οτι αλλαξαν ΠΛΑΚΕΤΑ οταν λενε πλακετα εννοουν την μητρική -δηλαδή στην ουσία ολο το κινητο εσωτερικά (επεξεργαστες ραμ και ολα αυτα που ειναι πανω στην πλακετα η κατι αλλο)?

εγω ειχα γράψει στο χαρτι με τα προβληματα να μ αντικαταστήσουν την συσκευη γιατι ειχε πολλα ελαττώματα αλλα μαλλον αυτο δεν εγινε ...

οπως και να εχει περιμενω να δω τι στο καλο εχουν αλλάξει!

παντως ευχαριστω παρα πολυ τον Finn που με βοηθησε να ξανα φερω το κινητο οπως ηταν οταν το αγόρασα διοτι του ειχα αλλαξει ρομ!

Φυσικά και μπορεί να γίνει.. Το imei είναι μοναδικό, όχι το serial. Το serial δηλώνει πότε κατασκευάστηκε η συσκευή και που, όπως λοιπόν καταλαβαίνεις το κάθε εργοστάσιο δεν βγάζει μια συσκευή τη μέρα..

Καλησπέρα, αγορασμένο από τον Μάιο του 2013 μου έβγαλε το πρόβλημα με το ροζ στη κάμερα αρχές του μήνα, η ερώτησή μου είναι η εξής: επειδή διαβάζω πως όταν επιστρέφονται τα τηλ. από το service κάποια έχουν διαφορετικό ΙΜΕΙ, αυτό σημαίνει πως θα παραλάβω άλλη συσκευή και όχι αυτή που τους έδωσα? πως μπορώ να το εξακριβώσω αυτό?

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Καλησπέρα, αγορασμένο από τον Μάιο του 2013 μου έβγαλε το πρόβλημα με το ροζ στη κάμερα αρχές του μήνα, η ερώτησή μου είναι η εξής: επειδή διαβάζω πως όταν επιστρέφονται τα τηλ. από το service κάποια έχουν διαφορετικό ΙΜΕΙ, αυτό σημαίνει πως θα παραλάβω άλλη συσκευή και όχι αυτή που τους έδωσα? πως μπορώ να το εξακριβώσω αυτό?

Αν έχει άλλο imei τότε ναι είναι άλλη συσκευή.. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν απλά να αλλάξουν πλακέτα αφήνοντας τα υπόλοιπα τα ίδια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά είναι φυσιολογικό ή μπαταρία σε h+ σερφάρισμα μέσα σε 2 ώρες να πέσει από 80% σε 30%?

Γιαυτο το κινητο ναι ειναι...Μονο με την L πιστευω θα δουμε προκοπη στην μπαταρια

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Παιδιά είναι φυσιολογικό ή μπαταρία σε h+ σερφάρισμα μέσα σε 2 ώρες να πέσει από 80% σε 30%?

Ναι και μένα τόσο έκανε περίπου σήμερα αλλά εγώ εδώ που είμαι δεν έχω καλό σήμα. Έχω βάλει την επιλογή 3g only και έχω h+ ενώ στον αυτόματο μου δείχνει g και edge μάλλον είναι εικονικό αλλά μπορώ να δω και βίντεο YouTube.

Φίλε μου μήπως μπορείς να μου πεις από πιο μαγαζί γιατί και εγώ έχω πρόβλημα στην δόνηση χάλασε ξαφνικά και σήμερα μου παρουσίασε και πρόβλημα στον φωτισμό τον soft button αλλά μου έφτιαξε με hard reboot. Από το κινητό .gr το έχω πάρει και αναρωτιέμαι αν το δώσω σε πόσο θα το πάρω πίσω και σε τι κατάσταση..

Φίλε μου μήπως μπορείς να μου πεις από πιο μαγαζί γιατί και εγώ έχω πρόβλημα στην δόνηση χάλασε ξαφνικά και σήμερα μου παρουσίασε και πρόβλημα στον φωτισμό τον soft button αλλά μου έφτιαξε με hard reboot. Από το κινητό .gr το έχω πάρει και αναρωτιέμαι αν το δώσω σε πόσο θα το πάρω πίσω και σε τι κατάσταση..

εγω απο το birdphone το ειχα παρει! ειναι htc one vodafone UK και μεσα σε 2 μηνες δεν λειτουργουσε καθολου η δονηση! το εστειλα εκανε 40 μερες περιπου αλλα το εφτιαξαν χωρις να εχουν κανει καμια ζημια στο κινητο! στην arvato το εστειλα!

τώρα πιστεύω είναι και να σ τυχει οπως ειπα πιο πριν το κινητο το εχω στείλει για σερβις τωρα 20 μερες μπορει και πιο λιγο και μ ειπαν οτι ειναι ετοιμο....

πάντως με αυτα τα προβλήματα που αντιμετώπισα άλλα και π βλεpω να εχουν οι περισσοτεροι με τa htc one m7, νομίζω οτι δεν προκειται να ξανα αγοράσω htc.... και ας ειναι σε γενικες γραμμές καλο κινητο κατα τα αλλα...

κατοχος και εγω htc one black ,παρα πολυ ωραιο το τηλ!!τελειο sense!
I Want To Believe

Toν τελευταίο καιρό είχα κάτι θέματα με wakelocks, δεν "κοιμόταν" ποτέ.

Το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα μεγάλη άκρη.

Κάπου είδα να γράφεται σε ένα τόπικ για Android για δοκιμή να το βάζεις σε airplane mode, μετά κλείσιμο, άνοιγμα και απενεργοποίηση του airplane mode. To έκανα και είδε τρομακτική διαφορά. Η χρήση δεν είναι μεγάλη προφανώς γιατί αυτές τις μέρες δεν το χρησιμοποίησα, αλλά μιλάμε για 3 μέρες που εκτός από το βράδυ που κοιμόμουν τα δεδομένα ήταν ανοιχτά και από κάτω συγχρόνιζαν ένα σωρό υπηρεσίες. Με ίδια χρήση (1 ώρα οθόνη και λίγα τηλέφωνα) έφτανα τις 2 μέρες τον τελευταίο καιρό.

Γενικά έχω την εντύπωση ότι το μεγαλύτερο κακό το κάνουν το Facebook, τα Google Play services και ίσως και το Backup.

Toν τελευταίο καιρό είχα κάτι θέματα με wakelocks, δεν "κοιμόταν" ποτέ.

Το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα μεγάλη άκρη.

Κάπου είδα να γράφεται σε ένα τόπικ για Android για δοκιμή να το βάζεις σε airplane mode, μετά κλείσιμο, άνοιγμα και απενεργοποίηση του airplane mode. To έκανα και είδε τρομακτική διαφορά. Η χρήση δεν είναι μεγάλη προφανώς γιατί αυτές τις μέρες δεν το χρησιμοποίησα, αλλά μιλάμε για 3 μέρες που εκτός από το βράδυ που κοιμόμουν τα δεδομένα ήταν ανοιχτά και από κάτω συγχρόνιζαν ένα σωρό υπηρεσίες. Με ίδια χρήση (1 ώρα οθόνη και λίγα τηλέφωνα) έφτανα τις 2 μέρες τον τελευταίο καιρό.

Γενικά έχω την εντύπωση ότι το μεγαλύτερο κακό το κάνουν το Facebook, τα Google Play services και ίσως και το Backup.

:blink:Δηλαδη εκανες αυτο και μετα εφτασες ανοιχτη οθονη 6.30 ωρες?Με τι χρηση?

Παιδιά βοήθεια.Σήμερα πήρα το τηλέφωνο για την γυναίκα μου και δεν έχει ελληνικά.Μεσα στις ρυθμίσεις για την γλώσσα,έχει αγγλικά,γαλλικά,γερμανικά,τούρκικα.Μενω Γερμανία και είναι απο 1&1 η συσκευή.Μπορω να του κατεβασω ελληνικά χωρίς να το κάνω ρουτ;Ευχαριστώ.

Το τηλέφωνο δεν έχει τα ελληνικά στις επιλογές,για αλλαγή γλώσσας τηλεφωνου

Edited by kollatos

Παιδιά βοήθεια.Σήμερα πήρα το τηλέφωνο για την γυναίκα μου και δεν έχει ελληνικά.Μεσα στις ρυθμίσεις για την γλώσσα,έχει αγγλικά,γαλλικά,γερμανικά,τούρκικα.Μενω Γερμανία και είναι απο 1&1 η συσκευή.Μπορω να του κατεβασω ελληνικά χωρίς να το κάνω ρουτ;Ευχαριστώ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

:blink:Δηλαδη εκανες αυτο και μετα εφτασες ανοιχτη οθονη 6.30 ωρες?Με τι χρηση?

Όχι μην μπερδεύεσαι, καλά θα ήταν. Το Active είναι πόση ώρα δεν "κοιμάται". Δηλαδή οθόνη + awake.

Το περισσότερο που έχω φτάσει είναι 4 ώρες και κάτι νομίζω, αλλά γενικά η χρήση που του κάνω είναι το ανοίγω πολλές φορές από λίγο (π.χ. να δω μέιλ, facebook, twitter, κάποια σελίδα που θέλω). Συνεπώς δεν με νοιάζει προσωπικά να βγάζει πολλές ώρες οθόνη, όσο να έχει πολλές ώρες αναμονή. Τον τελευταίο καιρό κάτι το κρατούσε awake συνέχεια με αποτέλεσμα να έχει τρομερή κατανάλωση σε idle.

Προσπαθώ λοιπόν να δω τι έφταιγε ή έστω αν κάπως αντιμετωπίζεται αυτό.

Όχι μην μπερδεύεσαι, καλά θα ήταν. Το Active είναι πόση ώρα δεν "κοιμάται". Δηλαδή οθόνη + awake.

Το περισσότερο που έχω φτάσει είναι 4 ώρες και κάτι νομίζω, αλλά γενικά η χρήση που του κάνω είναι το ανοίγω πολλές φορές από λίγο (π.χ. να δω μέιλ, facebook, twitter, κάποια σελίδα που θέλω). Συνεπώς δεν με νοιάζει προσωπικά να βγάζει πολλές ώρες οθόνη, όσο να έχει πολλές ώρες αναμονή. Τον τελευταίο καιρό κάτι το κρατούσε awake συνέχεια με αποτέλεσμα να έχει τρομερή κατανάλωση σε idle.

Προσπαθώ λοιπόν να δω τι έφταιγε ή έστω αν κάπως αντιμετωπίζεται αυτό.

Φιλε μου πολυτιμη η βοηθεια σου..Ειχα παρατηρησει και γω drain οταν το ειχα σε idle αλλα δεν ηξερα τι φταιει..Φαντασου το αφηνα με 95% το βραδυ και το πρωι ειχε φτασει 65-70..ελπιζω σημερα που θα το κανω να εχει διαφορα..

Καλησπέρα παιδιά Σήμερα παρελαβα το HTC one μου που το είχα στείλει για σέρβις στην αρβατο .

Το οποίο είχε πρόβλημα με την κάμερα μοβ ροζ πέπλο.

Έκανε διακυμάνσεις το ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης και είχε πρόβλημα με την υπερθέρμανση ειδικά όταν άνοιγες την κάμερα.

*

Σήμερα λοιπόν παρέλαβα μια συσκευή με διαφορετικό imei , η αρβατο έγραφε ότι έχει γίνει αντικατάσταση πλακετας τα .

Το HTC one που παρέλαβα είχε καινούργιο μπροστά μέρος δηλαδή καινούργια bazels και το παλιό μου πίσω μέρος.

Είχε διορθωθεί το πρόβλημα της κάμερας καθώς κ του ακουστικού !

Το μόνο αρνητικό π υπάρχει είναι ότι το κινητό σαν να μην έχει κουμπωσει καλά η πάνω πλευρά όπου βρίσκετε το ακουστικό και προεξέχει λιγάκι (ελάχιστα) λέτε να τ ξανά στείλω για αυτό?*

Ακόμη όταν έκανα update σε εφαρμογές κ χρησιμοποιούσα το WiFi. Το κινητό είχε υπερθερμανθει ΑΡΚΕΤΆ στο πίσω μέρος!*

Λέτε όλα να είναι οκ; ή να τ ξανά στείλω;.

κατεβασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el

εαν δεν δουλεψει κανε κ αυτο http://droider.eu/2013/07/22/morelocale-2-not-working-on-4-2-2-without-su-or-pm/ και υστερα θα εισαι κομπλε! ;)

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις,αλλά είναι λογικό να μην υπάρχει η ελληνική γλώσσα μέσα σε Android κινητό;

Δυστυχώς ναι, είναι. Μόνο η HTC το κάνει αυτό.

Καλησπερα...Εχω ενα προβλημα με το κινητο και θελω να δω αν παρουσιαστηκε και σε αλλους...Δεν μπορω να κατεβασω το notification bar...Κατεβαινει μονο οταν εχω το κινητο γυρισμενο στα πλαγια...Αν ειναι κανονικα τοτε δεν κατεβαινει με τπτ...Το εχει παθει κανεις αλλος???