nek46 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 4.2.2 ή 4.4.2 είχε το τηλέφωνο όταν το πήρα μτχ, με τη μια ξεκλειδωνω bootloader. Έκτοτε, ολα τα updates τα έχω βάλει με ξεκλειδωτο bootloader... Kαι εγω αυτο ξερω οτι με ξεκλειδωτο boot update δεν περναει, να πρoτεινω κατι, αν εχεις κρατησει το unlock bin κλειδωσε τον boot βαλε stock recovery τρεξε το update σου να δεις αν θα το περασει και ξανα κανε unlock. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονία, Σήμερα το πρωϊ έχει εμφανιστεί ενα αστέρι δίπλα απο την μπάρα του σήματος. Ξέρουμε τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Χρόνια πολλά φιλαράκι. Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις μόνο από αριθμούς με προτεραιότητα. Πάτα το volume και επίλεξε: όλα. Edited January 8, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Να σαι καλά, ευχαριστώ πολύ! Κρίμα όμως γιατί νόμιζα ότι με επέλεξε η HTC και θα μου έκανε δώρο το Μ10! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ωραίος! Πλάκα πλάκα το περιμένω πως και πως μπας και με πείσει να κάνω αλλαγή Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κάτι είδα για 6 ίντσες! WHY!?! :protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Να το πάρουνε να παίζουν ρακέτες αν το βγάλουν στις 6... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δε νομίζω να πάμε στις 6 ίντσες. Ίσα ίσα από αυτά που διαβάζω μιλάμε για 5 ίντσες. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Τα έχω βρει όλα γραμμένα εγώ. Όλη τη γκάμα από 5 μέχρι και 6. Θα δείξει. Μακάρι να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις 5. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Εδώ οι πληροφορίες Ωραία, βάζω αυτή τη recovery (από εκεί την κατέβασα και γω), fastboot erase cache και βάζω το αρχείο του update (χωρίς rename) στο root του τηλεφώνου (αλλά και της "κάρτας") Ιδού το αποτέλεσμα :(, δοκίμασα πρώτα apply from sd card και μετά apply from phone storage Ευχαριστώ και πάλι :) Καλησπέρα, σήμερα κατάφερα να ξαναδοκιμασω. Με relocked boot loader, .30 recovery και unrooted. Και μου βγάζει ακριβώς το ίδιο error! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπερα ! μετα απο αναβαθμιση δεν αναγνωριζει κανενα δικτυο τηλεφωνιας! Δεν υπαρχει Imei . Ξερει κανεις πως μπορω να το επαναφερω με καποια συγκεκριμενη rom? Eυχαριστω Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Όταν λες αναβάθμιση; Ήρθε OTA; Φλασαρες κάτι εσύ; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλησπερα! Χρειαζομαι την βοηθεια σας διοτι το κινητο μου μετα απο 2,5 χρονια απροβληματιστης λειτουργια μαλλον το εριξε στα ναρκωτικα τις τελευταιες μερες! Και εξηγουμε: καταρχην φορτιζει οποτε το θυμηθει και μερικες φορες εχει και "προτιμηση" στο καλωδιο μαλιστα καθως με ενα συγκεκριμενο φορτιζει κ με ενα αλλο οχι! επισης καποιες φορες οταν φορτιζει και η οθονη του ειναι αναμμενη, αυτη δεν σβηνει καθολου αν δεν πατησω το on/off button!επισης, οταν το βαζω για φορτιση και δεν φορτιζει μου βγαζει την εξης ειδοποιηση: "αδυνατη η φορτιση του τηλεφωνου κατα τη λειτουργια κεντρικου υπολογιστη" !!! ειμαι σιγουρος πως δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο!! και το πιο απιστευτο;;; εκτος απο ναρκωτικα φαινεται πως απεκτησε και περιεργες υπερδυναμεις καθως καποιες φορες αν το γυρισω αναποδα 180 μοιρες (με το λογοτυπο htc στη πανω μερια δλδ) γυρναει και η οθονη μαζι! κατι σαν landscape 180 μοιρων οπως τα tablets!!! οποιαδηποτε ιδεα η βοηθεια θα ηταν σωτηρια καθως εχει αρχισει κ γινεται πολυ σπαστικο το ολο θεμα! :blink: να σημειωσω πως εκανα hard reset σβηνωντας τα παντα αλλα το προβλημα δεν λυθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπερα! Χρειαζομαι την βοηθεια σας διοτι το κινητο μου μετα απο 2,5 χρονια απροβληματιστης λειτουργια μαλλον το εριξε στα ναρκωτικα τις τελευταιες μερες! Και εξηγουμε: καταρχην φορτιζει οποτε το θυμηθει και μερικες φορες εχει και "προτιμηση" στο καλωδιο μαλιστα καθως με ενα συγκεκριμενο φορτιζει κ με ενα αλλο οχι! επισης καποιες φορες οταν φορτιζει και η οθονη του ειναι αναμμενη, αυτη δεν σβηνει καθολου αν δεν πατησω το on/off button!επισης, οταν το βαζω για φορτιση και δεν φορτιζει μου βγαζει την εξης ειδοποιηση: "αδυνατη η φορτιση του τηλεφωνου κατα τη λειτουργια κεντρικου υπολογιστη" !!! ειμαι σιγουρος πως δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο!! και το πιο απιστευτο;;; εκτος απο ναρκωτικα φαινεται πως απεκτησε και περιεργες υπερδυναμεις καθως καποιες φορες αν το γυρισω αναποδα 180 μοιρες (με το λογοτυπο htc στη πανω μερια δλδ) γυρναει και η οθονη μαζι! κατι σαν landscape 180 μοιρων οπως τα tablets!!! οποιαδηποτε ιδεα η βοηθεια θα ηταν σωτηρια καθως εχει αρχισει κ γινεται πολυ σπαστικο το ολο θεμα! :blink: να σημειωσω πως εκανα hard reset σβηνωντας τα παντα αλλα το προβλημα δεν λυθηκε! Αμα θες μπορεις να περασεις μια custom rom να δεις αν θα θα φτιαξουν τα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Αμα θες μπορεις να περασεις μια custom rom να δεις αν θα θα φτιαξουν τα προβληματα Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα μπει ποτε στο τρυπακι να δοκιμασω καποια custom rom καθως το κινητο λειτουργουσε αψογα! εχεις καποια δοκιμασμενη να μου προτεινεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 καλησπέρες. Για Ελλάδα το 801n δεν είναι? Το γαλάζιο(που βρήκα) κυκλοφορούσε σε 801n? ή κυκλοφορούσε σε 801e κτλ? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα μπει ποτε στο τρυπακι να δοκιμασω καποια custom rom καθως το κινητο λειτουργουσε αψογα! εχεις καποια δοκιμασμενη να μου προτεινεις;; Δοκιμασε την InsertCoin (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694142) ή την Viper (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2334294) αν θελεις να εχεις την rom της HTC (την πρωτη τη χρησιμοποιω απροβληματιστα σχεδον απο την αρχη). Αν θελεις να δοκιμασεις AOSP, βαλε οποιαδηποτε με Android 5.1.1.... Μην πας σε 6.0.1, δεν δουλευουν καλα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδια εχω παθει μητρικη σε μια συσκευη. Σε περιπτωση που παρω μια μητρικη η οποια λεει οτι ειναι Verizon τι παιζει θα δουλευει η ελληνικη sim? Η συσκευη ηταν unlocked οταν αγοραστηκε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Σύντροφοι.... ετοιμαστείτε να αλλάξουμε κινητό http://techblog.gr/mobile/htc-one-m10-perfume-specs-leaked-5643/comment-page-1/#comment-623969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το κοιτάω μέρες τώρα και περιμένω να επιβεβαιωθούν οι φήμες. Μακάρι να είναι τουμπανάκι. Μαζεύω χρήμα! Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εν τω μεταξύ τις πληροφορίες τις έδωσε άτομο που έχει πρωτότυπο. Οπότε λογικό να μην έχει boomsound speakers. Στο τελικό μοντέλο λογικά θα έχει Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Αν έβαζαν και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη κι όχι σ' αυτό το κακάσχημο κουμπί που είχε το M9 plus θα το αγόραζα την προηγούμενη της παρουσίασης. Αλλά δεν το βλέπω δυστυχώς... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Παιδια εχω παθει μητρικη σε μια συσκευη. Σε περιπτωση που παρω μια μητρικη η οποια λεει οτι ειναι Verizon τι παιζει θα δουλευει η ελληνικη sim? Η συσκευη ηταν unlocked οταν αγοραστηκε και δεν το παιρνεις μτχ απο fastcardtech 99δολ,απτο να μπλεκεις? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEAN Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Σύντροφοι.... ετοιμαστείτε να αλλάξουμε κινητό http://techblog.gr/mobile/htc-one-m10-perfume-specs-leaked-5643/comment-page-1/#comment-623969 Αλλάξαμε ηδη! Μετα το Μ8 και το Ε8 (που δεν μου αρεσαν) βρήκα τον αντικαταστατη του Μ7 μου οταν πήρα HTC One ME (M9ew). Προφανώς και ο νέος snapdragon, το +1GB Ram και υποθέτω η καλύτερη κάμερα δεν αποτελούν λόγο για να πάρω το Μ10. Αυτό που πραγματικά θα ηθελα είναι λιγο μικρότερη οθόνη, αλλα και αυτό πάλι στις 5.1 ιντσες μεγάλο μου φαινεται! Δεν θελουμε τηλεορασεις, τηλεφωνο αγοραζουμε βρε HTC! Παράθεση My Smarphones after Siemens SX1 ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoloulop Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Χαιρεται καινουριο μελος και εχω αγορασει ενα htc one m7 ευρωπαικο. Επειδη η μπαταρια δεν παλευοταν και διαβαζοντας τα Post σας φλασαρα arhd 93.(την τελευταια δλδ). Παρατηρησα ομως οτι στην εφαρμογη της καμερας δεν εχω τα Live filters π εχει κανονικα η στοκ. Το εχει και καποιος αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts