paulosts Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 ξέρετε αν υπάρχουν ιστοσελίδες στο ίντερνετ που μπορώ να βρω το κινητό αυτό HTC one ?? π.χ κινέζικες ιστοσελίδες με κινητά κλπ κλπ !! γτ δεν το βρίσκω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Πιάνω 4 ώρες και κάτι με χρήση WiFi, ενώ ακόμη και με χρήση 3G δεν πέφτω κάτω από 3.5 ώρες.Οπότε δεν υπάρχει καν θέμα για τον αν βγάζει τη μέρα. Η μπαταρία με 3G/4G, δεδομένα και bluetooth συνεχώς ανοιχτά και λίγη ώρα wifi βγάζει 1, ίσως οριακά 1,5 μέρα. Το κινητό μάλιστα "φορτωμένο" με εφαρμογές. Εσάς που δεν βγάζει ούτε μέρα δεν ξέρω τι κάνετε.... Αυτά τα νούμερα μου φαίνονται διαστημικα. Εγώ με venom ούτε 2 ώρες οθόνη δε βγάζω με 3g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αυτά τα νούμερα μου φαίνονται διαστημικα. Εγώ με venom ούτε 2 ώρες οθόνη δε βγάζω με 3g... Είτε θα πιάνεις 2 ώρες οθόνη επειδή το χρησιμοποιείς λίγο και έτσι βγάζεις κανα τριήμερο χρήσης, είτε κάποια εφαρμογή τρέχει και σου τραβάει τη μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Σημερινή χρήση μόνο 3g https://app.box.com/s/novwd2as8v4ybqsyad4n Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Παιδια καλησπερα, Ειμαι δε κοσμοτε και θελω να ρωτησω οταν το κινητο εχει ενδειξη Η ειναι σε 4g ? Ποτε δεν εχει βγαλει 4g ενδειξη και ειμαι στην αθηνα. To H λογικα ειναι 3.5g η κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Παιδια καλησπερα, Ειμαι δε κοσμοτε και θελω να ρωτησω οταν το κινητο εχει ενδειξη Η ειναι σε 4g ? Ποτε δεν εχει βγαλει 4g ενδειξη και ειμαι στην αθηνα. To H λογικα ειναι 3.5g η κανω λαθος? οταν ειναι 4g θα γραφει ειτε lte ειτε 4g. Αν δε στο βγαζει δεν το εχεις ενεργοποιησει στις ρυθμισεις(ρυθμισεις-δεδομενα,λεοτουργια δικτυου), η δεν εχεις στειλει μηνυμα στην κοσμοτε για ενεργοποιηση του(4g στο 1333), η πολυ απλα στην περιοχη που εισαι δεν πιανεις 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Δεν το εχω ενεργοποιηση ,ουτε μου το ειχαν πει ποτε απο κοσμοτε ,εγω νομιζα πως λςιτουργει αυτοματα οταν το ενεργοποιω απο το τηκεφωνο,αλλα διαβασα καπου τυχαια πως βγαζει 4g icon ,γιαυτο ρωτησα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Επειδη παλι επανηρθε το θεμα με μπαταρια και 4g να σας πω και την δικια μου εμπειρια... Καταρχην για δουλεψετε σε 4g πρεπει να ειναι και η σιμ 4g... Αν εχετε παλια καρτα πρεπει να την αλλαξετε... Το 3g στην Ελλαδα πλεον εχει περασει σε δευτερημοιρα και εχουν πεσει ολοι επανω στο 4g με αποτελεσμα οι παλιες καρτες να τρβανε ενεργεια... Εγω απο τοτε που αλλαξα καρτα ειδα διαφορα στις ωρες λειτουργιας της μπαταριας. Η δικια μου χρηση με το 4g ανοιχτο συνεχεια μου δινει μιαμιση μερα...ασχετα αν το βαζω αν το βαζω να φορτιζει καθε βραδυ... Το υπιλοιπο μπαταριας το βραδυ ειναι απο 30 εως 45 % . Να πω επισης οτι ειμαι σε στοκ ρομ και με ξεκλειδωτο bootloader. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Επειδη παλι επανηρθε το θεμα με μπαταρια και 4g να σας πω και την δικια μου εμπειρια... Καταρχην για δουλεψετε σε 4g πρεπει να ειναι και η σιμ 4g... Αν εχετε παλια καρτα πρεπει να την αλλαξετε... Το 3g στην Ελλαδα πλεον εχει περασει σε δευτερημοιρα και εχουν πεσει ολοι επανω στο 4g με αποτελεσμα οι παλιες καρτες να τρβανε ενεργεια... Εγω απο τοτε που αλλαξα καρτα ειδα διαφορα στις ωρες λειτουργιας της μπαταριας. Η δικια μου χρηση με το 4g ανοιχτο συνεχεια μου δινει μιαμιση μερα...ασχετα αν το βαζω αν το βαζω να φορτιζει καθε βραδυ... Το υπιλοιπο μπαταριας το βραδυ ειναι απο 30 εως 45 % . Να πω επισης οτι ειμαι σε στοκ ρομ και με ξεκλειδωτο bootloader. Ξεχασα.... Χρησιμοποιω και το greenify που πλεον λειτουργει και σε nonroot συσκευες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Αυτά τα νούμερα μου φαίνονται διαστημικα. Εγώ με venom ούτε 2 ώρες οθόνη δε βγάζω με 3g... Σημερινή χρήση μόνο 3g https://app.box.com/s/novwd2as8v4ybqsyad4n https://dl.dropboxusercontent.com/u/67693680/Screenshot_2014-12-26-13-00-38.png Το δοκίμασα σήμερα από περιέργεια μόνο με χρήση 3G (Wind) και μάλλον είχατε δίκιο:D.Με 1 ώρα και 10 λεπτά μου έφαγε περίπου τη μισή μπαταρία.Η διαφορά με χρήση WiFi είναι τεράστια αφού με μισή μπαταρία θα είχα βγάλει τις 2 ώρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 https://dl.dropboxusercontent.com/u/67693680/Screenshot_2014-12-26-13-00-38.png Το δοκίμασα σήμερα από περιέργεια μόνο με χρήση 3G (Wind) και μάλλον είχατε δίκιο:D.Με 1 ώρα και 10 λεπτά μου έφαγε περίπου τη μισή μπαταρία.Η διαφορά με χρήση WiFi είναι τεράστια αφού με μισή μπαταρία θα είχα βγάλει τις 2 ώρες. Δυστυχώς έτσι είναι. Η κατανάλωση σε 3g είναι απελπιστική. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ακούστε τι έχω πάθει. Πριν 2 μέρες έκανα τη διαδρομή Αθήνα - Γιάννενα με το κινητό για πλοηγό με ενεργοποιημένο το GPS και τα δεδομένα και συνδεδεμένο με το φορτιστή αυτοκινήτου. Σε κάποια φάση κόλλησε η ένδειξη της μπαταρίας στο 99% και από τότε μου δείχνει στις ρυθμίσεις κουλά στατιστικά. Πολλές φορές μου δείχνει ότι έχω ενεργό συνεχώς το WiFi. Λέτε με μια επαναφορά να στρώσει ή τσάκισα τη μπαταρία; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αυτό που σου δείχνει συνεχώς ενεργό το WiFi είναι πιθανόν γιατί έχεις ενεργοποιήσει το "Η σάρωση είναι πάντα διαθέσιμη" στις ρυθμίσεις. :) Απενεργοποίησε το και θα κλείνει κανονικά. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Αυτό που σου δείχνει συνεχώς ενεργό το WiFi είναι πιθανόν γιατί έχεις ενεργοποιήσει το "Η σάρωση είναι πάντα διαθέσιμη" στις ρυθμίσεις. :) Απενεργοποίησε το και θα κλείνει κανονικά. Έτσι το είχα πάντα και μου το έδειχνε σωστά. Το απενεργοποίησα για test. Edit: Δείχνει να είναι αυτό που λες. Ευχαριστώ. Κατά τα λοιπά έχει κανείς ιδέα; Edited December 27, 2014 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Χμμ μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις calibration της μπαταρίας ή jump charge, δεν έχω ιδέα όμως αν δεις κάποια βελτίωση, δεν τα έχω δοκιμάσει. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Χμμ μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις calibration της μπαταρίας ή jump charge, δεν έχω ιδέα όμως αν δεις κάποια βελτίωση, δεν τα έχω δοκιμάσει. Οκ. Θα τα δοκιμάσω Feedback: Όλα λειτουργούν σωστά απ' ο,τι φαίνεται. Καθάρισα και την cache κι έκανα και το κόλπο που αναφέρεται στο link. Ευχαριστώ. Γλίτωσα μια επαναφορά την οποία έχω προγραμματίσει για τη lollipop φάση. Edited December 28, 2014 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash3 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Θέλω να ρωτήσω οι διαφορές του sense 5,5 σε σχέση με το 6 είναι εμφανής; Δηλαδή υπάρχει λειτουργική βελτίωση στο τηλέφωνο; Διότι επειδή δεν μπορώ να το περάσω στο τηλ λέω αν αξίζει τον κόπο να το πάω σε κάποιον που ίσως μπορέσει να το περάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Οχι δεν ειναι εμφανης,αλλα μεσω ΟΤΑ update η αναβαθμιση του γινεται αμεσα,δεν μπορω να καταλαβω ποιο ακριβος πλροβλημα εχεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash3 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Οχι δεν ειναι εμφανης,αλλα μεσω ΟΤΑ update η αναβαθμιση του γινεται αμεσα,δεν μπορω να καταλαβω ποιο ακριβος πλροβλημα εχεις, Το κατεβάζω κανονικά και όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει failed με κόκκινα γράμματα. Η έκδοση είναι η 5.11.401.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 4.4.3 htc sence 6.0 6.09.401.11 εγω εχω αυτα σε unbranded κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash3 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) 4.4.3 htc sence 6.0 6.09.401.11 εγω εχω αυτα σε unbranded κινητο Δε ξέρω ****το τι γίνεται. Εγώ το πήρα από skroutz και από ότι έψαξα πρέπει να είναι από Γερμανία. imei έχω Edited December 30, 2014 by kollatos διαγραφή imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) edit: τώρα είδα ότι το πήρες καινούριο. Ίσως αν κάνεις clear cache από recovery μπορέσεις να την περάσεις αλλά δεν έχω ιδέα αν και πως γίνεται αυτό σε stock συσκευή. Περίμενε να ακούσεις και καμιά άλλη άποψη :) Edited December 29, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά.Για όσους είχαν θέμα με το πληκτρολόγιο και με το ότι αργούσε λίγο όταν πληκτρολογείς γρήγορα, φταίει το προσωπικό λεξικό.Δοκίμασα τα πάντα και μόνο όταν δεν αποθηκευω λέξεις δουλεύει απροβλημάτιστα ακόμα και με εξοικονόμηση ενεργοποιημένη. Οπότε η λύση είναι να κάνετε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής HTC input και να μην αποθηκεύετε λέξεις δικιές σας.Τουλάχιστον όχι πολλές. Σε μένα τουλάχιστον έτσι διορθώθηκε. Edited December 30, 2014 by thanos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Δε ξέρω ****το τι γίνεται. Εγώ το πήρα από skroutz και από ότι έψαξα πρέπει να είναι από Γερμανία. imei έχω Για clear που λει και ο φιλος πιο πανω και σε στοκ recovery κανεις τα παρακατω.... Με κλειστο κινητο πατας volume down και το κουμπι εκινησης ταυτοχρονα και τα κρατας πατημενα μεχρι να αναψουν τα κατω led. Αφου κανει εκινηση το κινητο θα σου βγαλει μια συσκευη με κοκκινο τριγωνο. Μετα απο 10 δευτερολεπτα οατας το volume up συνεχωμενα και μπαινεις στο μενου. Επιλεγεις recovery και κανεις την δουλεια σου.... Τωρα ομως υπαρχει και η περιπτωση να εχεις πεσει σε T mobile κινητο που νομιζω οτι ακομα δεν εχουν παρει την αναβαθμιση.... Εδω θα μιλησει αλλος.... Και μην δινεις το ιμει ετσι απλα φορα παρτιδα... Το ποστ μπορουν να το δουν και επισκεπτες!!!!! Edited December 30, 2014 by kollatos διαγραφή imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μικρό update στο Developer και US Unlocked, 180MB περίπου. System enhancements γραφει, απ' ότι κατάλαβα φτιάχνει κάποια προβλήματα σε κλήσεις που υπήρχαν (εγώ δεν τα είχα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Δοκιμασα σήμερα το g3 και έχω να πω ότι το ui είναι τραγικά βαρύ.Δεν φεύγω από το sense ποτέ!Ο,τι δοκιμάζω μου φαίνεται αργό και κουραστικό γεμάτο άχρηστα πράγματα.Αν το m9 είναι όπως στις φήμες μιλάμε για διαστημικές καταστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts