pantelaras Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά και το δικό μου παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Νόμιζα πως ήταν θέμα SIM, γιατί ειναι παλιά και κομμένη! Είμαι stock, 4.4.3, sense 6 και Δίκτυο cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 http://www.ebay.com/itm/HTC-One-M7-Android-4-1-32GB-Smartphone-4G-LTE-Sprint-Glacial-Silver-/361070516228?pt=Cell_Phones&hash=item54117ad804 Καλησπερα. ενδιαφερομαι γι αυτο το κινητό μπορειτε να μου πειτε αν ειναι Locked και επισης να το εμπιστευτω ή οχι επειδη ειναι refurbished;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ρε σεις, σας κάνει τίποτα τρελά με την τοποθεσία το κινητό; Ώρες ώρες, αλλάζει μόνη της η ώρα και με βγάζει σε άκυρες τοποθεσίες. Πριν μία βδομάδα με έβγαζε Κίνα, χτες Μεξικό. Και κρατάει για λίγο, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά. Μάλλον πάω για factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 http://www.ebay.com/itm/HTC-One-M7-Android-4-1-32GB-Smartphone-4G-LTE-Sprint-Glacial-Silver-/361070516228?pt=Cell_Phones&hash=item54117ad804 Καλησπερα. ενδιαφερομαι γι αυτο το κινητό μπορειτε να μου πειτε αν ειναι Locked και επισης να το εμπιστευτω ή οχι επειδη ειναι refurbished;ευχαριστω Γράφει ότι είναι της Sprint (μάλλον Locked). Επίσης στα Αμερικάνικα μοντέλα, εκτός ότι δεν έχει εγγύηση στην Ελλάδα, νομίζω δεν λειτουργεί και το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω το εξεις θεμα. οταν περνω ενα τηλ. καποιες φορες ενω χτιπαει του αλλου κανωνικα κ το σηκώνει εγω δεν ακουω τιποτα, ουτε αυτος επισεις. οταν το κλισω και παρω το 1314 της κοσμοτε ξεκολαει κατευθειαν και μετα δουλευει κανονικα. δεν εχει κολησει καμια φορα στο νουμερο αυτο. αυτο γινεται κανα 2-3 φορες την μερα τελευταια να πω οτι το 1314 δεν το εχω αποθηκευμενο στης επαφες ενω τα αλλα ναι. επισεις σε καποια τηλ. οταν περνω και το σηκωνουν δονητε το τηλ. σε αλλα ομως νουμερα οχι. σε handsfree δεν υπαρχει προβλημα. αντιμετοπιζει κανενας τιποτα παρομιο θεμα? ευχαρηστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Τα προηγουμενα ποστ αναφερουν το ιδιο προβλημα με το δικο σου.οπως επισης και εγω το αντιμετοπιζω.αλλα επειδη ολοι εχουμε κοσμοτε απο οτι καταλαβα,μαλλον ειναι θεμα δικτυου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημέρα, κι εγώ με cosmote αλλά ευτυχώς δε μου το έχει παρουσιάσει (φτου φτου φτου) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μου ήρθε ένα update που διορθώνει , το πρόβλημα με τις φωτογραφίες επαφών από Facebook . Δουλεύει super ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μου ήρθε ένα update που διορθώνει , το πρόβλημα με τις φωτογραφίες επαφών από Facebook . Δουλεύει super ! Αναβάθμισή εφαρμογής ή firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μια μικρή αναβάθμιση εφαρμογής , αν πρόσεξα καλά γύρω στα 7 Mbytes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ρε παιδιά πως μπαίνουν οι φωτογραφίες του facebook στις επαφές έχουν γίνει Λίνκ και έκανα και εγώ την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ρε παιδιά πως μπαίνουν οι φωτογραφίες του facebook στις επαφές έχουν γίνει Λίνκ και έκανα και εγώ την αναβάθμιση Αφού έχεις κάνει συγχρονισμό επαφών με το facebook, μπαίνεις σε μία μία τις επαφές σου, πατάς στις 3 τελεέιες, σύνδεσμος κ σου έχει επιλογή facebook, watsapp, twiter κλπ. Επιλέγεις facebook κ μετά την επαφή facebook που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Αφού έχεις κάνει συγχρονισμό επαφών με το facebook, μπαίνεις σε μία μία τις επαφές σου, πατάς στις 3 τελεέιες, σύνδεσμος κ σου έχει επιλογή facebook, watsapp, twiter κλπ. Επιλέγεις facebook κ μετά την επαφή facebook που θέλεις. Σου βγαίνουν σε κανονική ανάλυση ή πιξελιασμένες και με τις τελίτσες; Παλιά δεν είχα θέμα, αλλά νομίζω μετά την 4.4.3 το έχω. Το update που λες ήταν της εφαρμογής του Facebook; Για το άλλο πρόβλημα που λέτε Cosmote είμαι κι εγώ, αλλά δεν το έχω παρατηρήσει προς το παρόν. Θα το κοιτάξω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δεν είναι μόνιμο το πρόβλημα με τις κλήσεις στην κοσμοτε οπότε μπορεί να μην σου έχει τύχει. Πρέπει να εξαρτάται και από την περιοχή που κινείσαι.... Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δεν είναι μόνιμο το πρόβλημα με τις κλήσεις στην κοσμοτε οπότε μπορεί να μην σου έχει τύχει. Πρέπει να εξαρτάται και από την περιοχή που κινείσαι.... Παντως ειναι πολυ ενοχλητικο, εμενα μου συμβαινει απο το καλοκαιρι και μετα...... (παρακολουθω την συγκεκριμενη συζητηση και με την ευκαιρια το επιβεβαιωνω ΚΑΙ εγω...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferrari84 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Στις Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας, βάλτε την επιλογή "μόνο gsm".Από τότε που άλλαξα τη ρύθμιση δε μου ξανάκανε αυτό το πρόβλημα που ήταν πολύ ενοχλητικό. Δίκτυο cosmote κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στις Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας, βάλτε την επιλογή "μόνο gsm".Από τότε που άλλαξα τη ρύθμιση δε μου ξανάκανε αυτό το πρόβλημα που ήταν πολύ ενοχλητικό. Δίκτυο cosmote κι εγώ. Και είσαι χωρίς 3g..... Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferrari84 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Και είσαι χωρίς 3g..... Διαλέγεις και παίρνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δοκίμασε να "βάψεις" την περιοχή πάνω περνώντας το δάχτυλο σου πολλές φορές από εκεί. Δες ποια σημεία δεν δουλεύουν. Αν υπάρχει έστω και το παραμικρό σημείο που δεν δουλεύει συνεχώς τότε έχεις θέμα. Δοκίμασε το και πες μου. To εκανα αυτο πυ λες αλλα και παλι τιποτα...Ειδα στο xda οτι πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα που τους δημιουργηθηκε απο την μια μερα στην αλλη...Τωρα τι ακριβως συνεβει δεν γνωριζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 To εκανα αυτο πυ λες αλλα και παλι τιποτα...Ειδα στο xda οτι πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα που τους δημιουργηθηκε απο την μια μερα στην αλλη...Τωρα τι ακριβως συνεβει δεν γνωριζω!! Σε μένα είχε συμβεί σε μια λωρίδα περίπου στο ύψος της δεύτερης γραμμής του πληκτρολογίου. Κάποια στιγμή η συσκευή είχε κολλήσει έκανε μια επανεκκίνηση μόνο του ενώ δεν "ένιωθε" και απέκτησε αυτό το πρόβλημα. Φυσικά η συσκευή ήταν για σέρβις το οποίο έγινε κανονικά (αντικατάσταση όπως πάντα). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 HTC One (801e) HTC ONE (801n) τι διαφορα υπαρχει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) HTC One (801e) HTC ONE (801n) τι διαφορα υπαρχει? HTC One 801n (M7) Specifications Network 2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz 3G: UMTS 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz 4G: LTE 700 / 850 / 1700 / 1900 / 2100 MHz HTC One 801e (M7) Specifications Network 2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz 3G: UMTS 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz Δεν έχει 4G Edited October 16, 2014 by Lippi διευκρίνηση Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα, σήμερα παρατήρησα, ότι ή στο εσωτερικό της οθόνης έχει μπει κάτι σαν πολυ μικρή σκόνη (το πιο πιθανό), ή κάποιο pixel παράγει μόνο μαύρο χρώμα. Εδώ να σημειώσω πως στο πάνω μέρος του κινητού, έψω κι εγώ το κλασσικό πρόβλημα με το gap, όπτε φοβάμαι πως μπορεί να έχει περάσει τίποτα, μιας το σημείο που εντοπίζεται το πρόβλημα έιναι πάνω πάνω αριστερά. Είναι πιναθόν να συμβεί κάτι τέτοιο; Επίσης, αξίζει να μιλήσω με αντιπροσωπεία, ή έχουν ακόμα για service την Αρβάτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 καλημερα, αρβατο και ξερο ψωμι... κι εγω εστειλα την Τριτη το κινητο μου(μεσω HTC με courier) για το γνωστο ροζ-μωβ στην καμερα σε σκοτεινη ληψη και τωρα στην ΥΥΥΥΥΥΥπομονΗΗΗΗΗΗΗΗ για να επιστρεψει σε κανα μηνα και βαλε (4-6 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ εβδομαδες).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σε καινούργια συσκευή ενός φίλου με 4.3. Ήρθε ενημέρωση για 4.4 864mb. Την κατέβασα παει να την περάσει και κλείνει και βγάζει σ ενα σημείο κόκκινο τριγωνάκι με θαυμαστικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts