tolisrx8 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Device serial number τα πρώτα αλφαριθμητικα πχ FA42xxxxxx Λεπτομερειες έχουν γραφτεί στο νήμα. συμφωνα με το παρακατω site και s/n fa3clw?????? βγαινει οτι ειναι 20/12/13 http://sndeep.info/en το http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN δεν βγαζει κατι... επισης διαβαζοντας ειδα οτι το κινητο μου εχει gap οπως φαινεται στο βιντεο αλλα σε μικροτερο βαθμο...(δεν το ειχα παρατηρησει) ειναι κατι σοβαρο για να περασει εγγυηση η να το αφησω ετσι?εσεις το εχετε? (δεν θελω να μεινω χωρις κινητο για κανα μηνα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 συμφωνα με το παρακατω site και s/n fa3clw?????? βγαινει οτι ειναι 20/12/13 http://sndeep.info/en Σωστό μου φαίνεται. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Σωστό μου φαίνεται. οσο αφορα το πολυ μικρο gap αξιζει να ασχοληθω η ειναι συχνο και υπαρχει πιθανοτητα εαν τελικα παω για αλλαγη να ξαναπεσω σε παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδιά η δόνηση δεν απενεργοποιείται όταν μπαίνει σε εξοικονόμηση όπως λέει.Αυτό είναι γνωστό.Τώρα παρατήρησα ότι αν θέλω να το χω μόνο με ήχο ,πάλι δεν απενεργοποειται ακόμα και αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις του ήχου.Η δόνηση δηλαδή μένει πάντα.Έχετε και εσείς το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Καλησπερα..Κάποιος που έχει ασχοληθεί μπορεί να μου δώσει ένα λινκ για να αγοράσω καπάκι γνήσιο σε μαύρο χρώμα απεξω;Ρώτησα στην αρβατο και με έπιασε εγκεφαλικό μόλις μου είπαν τιμη... Edited October 7, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα..Κάποιος που έχει ασχοληθεί μπορεί να μου δώσει ένα λινκ για να αγοράσω καπάκι γνήσιο σε μαύρο χρώμα απεξω;Ρώτησα στην αρβατο και με έπιασε εγκεφαλικό μόλις μου είπαν τιμη... το μεταλλικό πίσω μέρος εννοείς? http://www.amazon.com/Genuine-Original-Housing-Camera-Chassis/dp/B00E0DPA58 κοίτα και σε κανά ebay όλο και κάτι θα έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 το μεταλλικό πίσω μέρος εννοείς? http://www.amazon.com/Genuine-Original-Housing-Camera-Chassis/dp/B00E0DPA58 κοίτα και σε κανά ebay όλο και κάτι θα έχει Ωραίο φαίνεται για αλλαγή. Αλλά ποιος το τοποθετεί? Μόνοι μας? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 http://www.amazon.com/Original-Black-Battery-Housing-HTC/dp/B00DTLLU3I/ref=pd_cp_cps_0 και αυτό βρήκα, δεν ξέρω για αλλαγή αν είναι μπελαλίδικο ή όχι. καλύτερα να το αλλάξει κάποιο μαγαζί που ασχολείται με κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 http://www.amazon.com/Original-Black-Battery-Housing-HTC/dp/B00DTLLU3I/ref=pd_cp_cps_0 και αυτό βρήκα, δεν ξέρω για αλλαγή αν είναι μπελαλίδικο ή όχι. καλύτερα να το αλλάξει κάποιο μαγαζί που ασχολείται με κινητά Κάτι τέτοιο εννοώ αλλά original ομως γιατί βρήκα μαγαζι που το τοποθετεί με 25 ευρώ αλλά μόνο αν είναι γνήσιο γιατί μου ειπαν Ότι τα ιμιτασιον δημιουργούν προβλήματα στην τοποθέτηση και στην λειτουργία του κινητού.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω δυο απορίες που έχω καθώς δεν είχε τύχει να χρησιμοποιήσω μέχρι τώρα: 1) Δεν είχα σήμερα μαζί το OTG καλώδιο και ήθελα να πάρω ένα αρχείο. Στο LG G Pad βρήκα την επιλογή Ασύρματος Αποθηκευτικός Χώρος απο όπου μπόρεσα να δω απο υπολογιστή την SD. Έχει το One κάτι αντίστοιχο και δεν το βρήκα; 2) Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το Mocana KeyVPN που έχει προεγκατεστημένο; Δημιούργησα VPN και δεν συνδέεται. Με τα ίδια στοιχεία απο Ρυθμίσεις->Περισσότερα->VPN συνδέεται, αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω συντόμευση γι'αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδιά η δόνηση δεν απενεργοποιείται όταν μπαίνει σε εξοικονόμηση όπως λέει.Αυτό είναι γνωστό.Τώρα παρατήρησα ότι αν θέλω να το χω μόνο με ήχο ,πάλι δεν απενεργοποειται ακόμα και αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις του ήχου.Η δόνηση δηλαδή μένει πάντα.Έχετε και εσείς το ίδιο; Η δόνηση έχω την εντύπωση ότι φεύγει μόνο όταν είναι σε σιγαση το κινητό,δηλαδή όταν δεν έχει ήχο μπορείς να βγάλεις και τη δόνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Η δόνηση έχω την εντύπωση ότι φεύγει μόνο όταν είναι σε σιγαση το κινητό,δηλαδή όταν δεν έχει ήχο μπορείς να βγάλεις και τη δόνηση.. Ναι αυτό το γνωρίζω.Εγώ ήθελα να έχω ήχο μόνο και όχι δόνηση και δεν γίνεται!Απαράδεκτο να μην το χουν διορθώσει με τόσα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω δυο απορίες που έχω καθώς δεν είχε τύχει να χρησιμοποιήσω μέχρι τώρα: 1) Δεν είχα σήμερα μαζί το OTG καλώδιο και ήθελα να πάρω ένα αρχείο. Στο LG G Pad βρήκα την επιλογή Ασύρματος Αποθηκευτικός Χώρος απο όπου μπόρεσα να δω απο υπολογιστή την SD. Έχει το One κάτι αντίστοιχο και δεν το βρήκα; 2) Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το Mocana KeyVPN που έχει προεγκατεστημένο; Δημιούργησα VPN και δεν συνδέεται. Με τα ίδια στοιχεία απο Ρυθμίσεις->Περισσότερα->VPN συνδέεται, αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω συντόμευση γι'αυτό Μόνο για το πρώτο ξέρω να σου απαντήσω. Δοκίμασε την εφαρμογή airdroid. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά η δόνηση δεν απενεργοποιείται όταν μπαίνει σε εξοικονόμηση όπως λέει.Αυτό είναι γνωστό.Τώρα παρατήρησα ότι αν θέλω να το χω μόνο με ήχο ,πάλι δεν απενεργοποειται ακόμα και αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις του ήχου.Η δόνηση δηλαδή μένει πάντα.Έχετε και εσείς το ίδιο; Αν ξετικάρεις τη δόνηση στις κλήσεις συνεχίζει και δονείται; Εμένα δε δονείται Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αν ξετικάρεις τη δόνηση στις κλήσεις συνεχίζει και δονείται; Εμένα δε δονείται[/quote Πάω ρυθμίσεις-ήχος και ξετικαρω τη δόνηση ναι. συνεχίζει να δονείται σε κλήσεις παρόλα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αν ξετικάρεις τη δόνηση στις κλήσεις συνεχίζει και δονείται; Εμένα δε δονείται[/quote Πάω ρυθμίσεις-ήχος και ξετικαρω τη δόνηση ναι. συνεχίζει να δονείται σε κλήσεις παρόλα αυτά... Και αυτό συμβαίνει σε όλους; Εγώ είμαι ο τυχερός δηλαδή; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Και αυτό συμβαίνει σε όλους; Εγώ είμαι ο τυχερός δηλαδή; Στην εξοικονόμηση ενέργειας δεν απενεργοποιείται σε κανέναν.Στις κλήσεις σε μένα κάτι έκανα και έγινε τώρα.Έκανα και reboot. Κάτι πείραξαν από τις λειτουργίες τσέπης κλπ και διορθώθηκε. Άμα κάτσει δλδ δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Και αυτό συμβαίνει σε όλους; Εγώ είμαι ο τυχερός δηλαδή; Σε μένα δε συμβαίνει, όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavroulis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πρόβλημα - bug καποιες φορές αρκετά συχνά όταν καλέσω κάποιον Δεν ακούω τίποτα ακόμα κ αν τ βάλω σε ανοιχτή ακρόαση , το κινητό δονείται όταν συνδεθεί με τον άλλον αλλά δεν ακούς τίποτα! Το κάνει κάποιες φορές Και είναι αρκετά σπαστικό! γιατί αν περιμενεις σημαντικό τηλεφώνημα και τ παθει είναι πρόβλημα. Παρουσιαζετε σε κανέναν από εδώ μέσα το ίδιο bug ? Έχω την 4.4.3 , 6 sense. Vodafone edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Και σε εμένα το κάνει. Με 4.4.3 sense 6 αλλά t-mobile. Δίκτυο Cosmote Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavroulis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Λες να είναι θέμα της cosmote? Και εγώ cosmote έχω! Είναι πάντως πολύ σοβαρό bug κατά την άποψή μού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Και γω cosmote 4.4.3 και sense 6.Εγω νομιζα εφταιγε η ρομ που εχω(viper) αλλα μηπως δε φταιει η ρομ..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Με vodafone που έχω δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λέτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Και σε εμένα το κάνει και εγώ Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavroulis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πρέπει όμως να γίνει κατι γτ εμένα 2 στα 5 τηλεφώνηματα που κάνω παρουσιάζουν αυτό τ πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts