Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά μόλις αγόρασα και εγώ τι m7.το τηλέφωνο καταπληκτικό, το μόνο ότι έχει αγγλικό μενού.έκανα την πρώτη εκκίνηση με τη Sim,αλλά δεν βγάζει ελληνικό μενού...δοκίμασα και factory reset όπως είχα διαβάσει με την Sim αλλά και πάλι τίποτα...

Υπάρχει κάποια άλλη λύση ?

Επίσης η οθόνη χρήζει μεμβράνης?η είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές?

Ευχαριστώ

Θα σου απαντήσω μόνο για την οθόνη.Από προσωπική χρήση.Εγώ το πρόσεχα σαν τα μάτια μου(πραγματικά) και μου εμφάνισε γρατζουνιές.Όχι τρομερές.Μια ήταν εμφανής και αυτή με δυσκολία και πολλές μικρές μικρές.Τα παιδιά εδώ μου είπαν ότι ίσως επειδή κάποιες φορές το σκουπιζα με ρούχο και είχε πάνω σκόνη, γινόταν γρατζουνιά.Όπως και να χει έβαλα ένα screen protector τώρα και όλα οκ.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν παιδιά μόλις αγόρασα και εγώ τι m7.το τηλέφωνο καταπληκτικό, το μόνο ότι έχει αγγλικό μενού.έκανα την πρώτη εκκίνηση με τη Sim,αλλά δεν βγάζει ελληνικό μενού...δοκίμασα και factory reset όπως είχα διαβάσει με την Sim αλλά και πάλι τίποτα...

Ευχαριστώ

Θα σου απαντήσω μόνο για την οθόνη.Από προσωπική χρήση.Εγώ το πρόσεχα σαν τα μάτια μου(πραγματικά) και μου εμφάνισε γρατζουνιές.Όχι τρομερές.Μια ήταν εμφανής και αυτή με δυσκολία και πολλές μικρές μικρές.Τα παιδιά εδώ μου είπαν ότι ίσως επειδή κάποιες φορές το σκουπιζα με ρούχο και είχε πάνω σκόνη, γινόταν γρατζουνιά.Όπως και να χει έβαλα ένα screen protector τώρα και όλα οκ.

Μου κανει εντυπωση αυτο που λετε για τις γρατζουνιες... Εχω να δω τετοιο πραγμα απο τοτε που ειχα το Nokia 6600... Μιλαμε για πανω απο 10 χρονια... Το να γδαρθει το πισω μερος, το καταλαβαινω. Αλλα η οθονη? Και μαλιστα απο σκονισμενο ρουχο?

Μηπως εχει φαει τιποτα "τουμπες"?

[sIGPIC][/sIGPIC]

BΒάλε ενα tempered glass 0.2 η 0.3 απο eBay να εχεις το κεφάλι ήρεμο! 5-15 ευρώ θα βρεις.

Εγω μονο tempered glass (γυάλινη προστασια οθονης )χρησιμοποιώ και δεν κανει γρατσουνιές και ΑΣΕ π δεν σπάει η οθόνη εύκολα! Σε όλα τα κινητά π είχα αυτό χρησιμοποιούσα!

Μου κανει εντυπωση αυτο που λετε για τις γρατζουνιες... Εχω να δω τετοιο πραγμα απο τοτε που ειχα το Nokia 6600... Μιλαμε για πανω απο 10 χρονια... Το να γδαρθει το πισω μερος, το καταλαβαινω. Αλλα η οθονη? Και μαλιστα απο σκονισμενο ρουχο?

Μηπως εχει φαει τιποτα "τουμπες"?

Σαν τα μάτια μου.Καμία τούμπα.Καμία επαφή με κλειδιά κλπ.Τίποτα.Είχα κάνει θέμα εδώ και αυτό μου είπαν.Αν ισχύει ή όχι δεν το γνωρίζω.

Ευχαριστώ

Για δοκίμασε με το morelocale μήπως σου βγάλει τα ελληνικά.

Όσο για την οθόνη κι εγώ χύμα τα είχα και τα δύο ✌ και δεν είχα θέμα, τι να σου πω τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έχει κανά δυο μέρες που είναι συνεχώς awake το κινητό με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί και η κατανάλωση. Κάποιο app προφανώς την κάνει τη δουλειά ή κάποιος συγχρονισμός που έχει κολλήσει, αλλά δεν λέει να ησυχάσει ούτε με restart.

Στην κατανάλωση δεν βγάζω άκρη με το GSam γιατί τα wakelocks τα έχει συνολικά και δεν είμαι ρουταρισμένος για να έχω παραπάνω πληροφορίες.

Καμία ιδέα για το πώς να βρω τον ένοχο;

Έχει κανά δυο μέρες που είναι συνεχώς awake το κινητό με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί και η κατανάλωση. Κάποιο app προφανώς την κάνει τη δουλειά ή κάποιος συγχρονισμός που έχει κολλήσει, αλλά δεν λέει να ησυχάσει ούτε με restart.

Στην κατανάλωση δεν βγάζω άκρη με το GSam γιατί τα wakelocks τα έχει συνολικά και δεν είμαι ρουταρισμένος για να έχω παραπάνω πληροφορίες.

Καμία ιδέα για το πώς να βρω τον ένοχο;

Περνάς το wakelock detector στον υπολογιστή και δουλεύει όπως όταν είσαι root. Υπάρχουν οδηγίες στο xda στο θέμα της εφαρμογής. Έχει και λινκ στο playstore.

Είχα βρει αλλά δεν θυμάμαι από που ένα wallpaper HD με "λάβα" με χρώμα κόκκινο και μαύρο-γκρι... Δεν θυμάμαι αν ήταν εικόνα έτοιμη στο κινητό ή κάποιο πρόγραμμα με wallpapers, αλλά τέτοιο πρόγραμμα θα έπρεπε να το βλέπω στο googleplay και δεν έχω! Σίγουρα επίσης δεν ήταν εικόνα που βρήκα και κατέβασα εγώ. Ξέρουμε που αποθηκεύεται μια εικόνα που έχουμε κάνει ταπετσαρία?

Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα να το βάλω στο νέο κινητό που μου ήρθε... Καμιά ιδέα - βοήθεια?

Είχα βρει αλλά δεν θυμάμαι από που ένα wallpaper HD με "λάβα" με χρώμα κόκκινο και μαύρο-γκρι... Δεν θυμάμαι αν ήταν εικόνα έτοιμη στο κινητό ή κάποιο πρόγραμμα με wallpapers, αλλά τέτοιο πρόγραμμα θα έπρεπε να το βλέπω στο googleplay και δεν έχω! Σίγουρα επίσης δεν ήταν εικόνα που βρήκα και κατέβασα εγώ. Ξέρουμε που αποθηκεύεται μια εικόνα που έχουμε κάνει ταπετσαρία?

Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα να το βάλω στο νέο κινητό που μου ήρθε... Καμιά ιδέα - βοήθεια?

Κατέβασε το zedge από playstore και πάτα στο search htc θα σου βγάλει όλα τα wallpaper το m7 η του. M8

Θα το δοκιμάσω... Μια άλλη ερώτηση στο Blinkfeed υπάρχει το gallery photos σαν επιλογή? Γιατί νόμιζα ότι υπήρχε αλλά δεν μου το βγάζει πλέον!!!

Μήπως το αφαιρέσανε στο τελευταίο update?

Edited by harris78

Για δοκίμασε με το morelocale μήπως σου βγάλει τα ελληνικά.

Όσο για την οθόνη κι εγώ χύμα τα είχα και τα δύο ✌ και δεν είχα θέμα, τι να σου πω τώρα.

με το morecale μπαινει το γνησιο ελληνικο μενου η ειναι απλως μεταφραση?

το κατεβασα αλλα θελει διαδικασια μεσω pc και θα το κανω μολις βρω χρονο...ελπιζω να αξιζει τον κοπο!

ευχαριστω!

Καθαρά πληροφοριακά, μιας και δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να το φτιάξω, γνωρίζετε πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή κάμερας/σένσορα για το περιβόητο μωβ πέπλο; :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Παντως σστο δικο μου μετα την αναβαθμιση σε 4.4.3 ειτε καστομ ειτε στοκ η μπαταρια ειναι τραγικη...

Και σε μένα τα ίδια και δεν μπορώ να βρω άκρη

Παιδιά γιατί δεν υπάρχει η επιλογή να εμφανίζονται στοιχεία χρήστη στην οθόνη κλειδώματος;Γινόταν νομίζω από την ασφάλεια στις ρυθμίσεις. Νομίζω ότι σε καμία έκδοση android δεν το χα στο one.

Καθαρά πληροφοριακά, μιας και δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να το φτιάξω, γνωρίζετε πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή κάμερας/σένσορα για το περιβόητο μωβ πέπλο; :)

Εντελως δωρεαν φιλε :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Να ξανα ζητήσω μια χάρη: Στο Blinkfeed στις επιλογές εφαρμογών (εκεί που εκεί facebook, twiter, κτλ...), υπάρχει η επιλογή φωτογραφιών από την gallery του κινητού? Ή κάπου αλλού? Αν δεν υπάρχει, υπήρχε σε παλιότερη έκδοση? Γιατί έχω φάει "κόλλημα" μήπως το μπλόκαρα από μια βλακεία που έκανα (διέκοψα restore!!!).

Ευχαριστώ!

Να ξανα ζητήσω μια χάρη: Στο Blinkfeed στις επιλογές εφαρμογών (εκεί που εκεί facebook, twiter, κτλ...), υπάρχει η επιλογή φωτογραφιών από την gallery του κινητού? Ή κάπου αλλού? Αν δεν υπάρχει, υπήρχε σε παλιότερη έκδοση? Γιατί έχω φάει "κόλλημα" μήπως το μπλόκαρα από μια βλακεία που έκανα (διέκοψα restore!!!).

Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχει πια. Πρέπει να υπήρχε παλιότερα.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει πια. Πρέπει να υπήρχε παλιότερα.

Σε ευχαριστώ! Με την ευκαιρία το κινητό που μου ήρθε από Expansys χθες, είναι Νορβηγικό unbranded με ημερομηνία κατασκευής 6/2014!

Άρα χωρίς τις "παιδικές" ασθένειες του προηγούμενου... ελπίζω! Πάντως μωβ κάμερα δεν έχει και η εφαρμογή του τζαμιού και γενικά όλο το εξωτερικό του κινητού είναι άψογο...

Έχω το εξής πρόβλημα με τις επαφές και το facebook. Τις έχω συνδέσει κανονικά και τις έχω βάλει ως φωτογραφία κάθε επαφής να παίρνει την φωτογραφία από το προφίλ του facebook. Ενώ αρχικά το κάνει, μετά από λίγο (σε επόμενο συγχρονισμό) οι φωτογραφίες μερικών επαφών (κυρίως των περισσότερων από αυτές που έχω καλέσει!!!) "σβήνουν", ενώ στο facebook οι φωτογραφίες υπάρχουν κανονικά. Και όταν πάω να επιλέξω φωτογραφία επαφής πάλι, στην επιλογή facebook δεν εμφανίζεται η φωτογραφία. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Επίσης έχει μια επιλογή στις επαφές για κατέβασμα μεγάλης φωτογραφίας μόνο ή κάπως έτσι... Έχει καμία σχέση αυτή η ρύθμιση? Ευχαριστώ

Με την τελευταια αναβαθμιση σε 4.4.3 εχει πεσει και σε εμενα η αυτονομια του κινητου... Με ιδια χρηση η μπαταρια κραταει τουλαχιστον 10% λιγοτερο...

με το morecale μπαινει το γνησιο ελληνικο μενου η ειναι απλως μεταφραση?

το κατεβασα αλλα θελει διαδικασια μεσω pc και θα το κανω μολις βρω χρονο...ελπιζω να αξιζει τον κοπο!

ευχαριστω!

τελικα υστερα απο λιγο ψαξιμο εβαλα μεσω υπολογιστη (adb),ελληνικα...

ξερει κανεις εαν ειναι απλως μεταφραση η το ελληνικο μενου της htc?

Παιδιά καλησπέρα. Το κινητό ενώ αρχικά είχε κάποιες εγκατεστημένες εφαρμογές, τώρα δεν τις βρίσκω. π.χ. ο φακός led, η ηχογράφηση, στις ρυθμίσεις του ήχου π.χ. ή των κλήσεων δεν υπάρχει η επιλογή να κάνει σίγαση το τηλ όταν το γυρνάς ανάποδα ενώ και τα εφέ του καιρού δεν λειτουργούν. Μπορεί να ξέρει κάποιος για πιο λόγο το κάνει αυτό; Έχω sense 5,5 και adroid 4.4.2