Fick Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Όταν κάνετε επαναφορά, αργεί πολύ να ξαναφέρει τις εφαρμογές; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Όταν κάνετε επαναφορά, αργεί πολύ να ξαναφέρει τις εφαρμογές; Να τις ξανακατεβασει από το play store εννοείς; Δεν κατάλαβα. Αν εννοείς αυτό,υπάρχει επιλογή κάπου για επαναφορά μετά το reset.Όταν στη συνέχεια κάνεις το reset,με το που συνδέσεις τη συσκευή στο WiFi και την σεταρεις στην αρχή,αρχίζει και τις κατεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Να τις ξανακατεβασει από το play store εννοείς; Δεν κατάλαβα. Αν εννοείς αυτό,υπάρχει επιλογή κάπου για επαναφορά μετά το reset.Όταν στη συνέχεια κάνεις το reset,με το που συνδέσεις τη συσκευή στο WiFi και την σεταρεις στην αρχή,αρχίζει και τις κατεβάζει. Περίπου αυτό. Υποτίθεται ότι κάνει restore από το backup που έχεις κάνει πριν αλλά εμένα κόλλησε Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Είσαι και μακρυά... (Εγώ είμαι στο Ιπποκράτειο). Αν μετακινηθώ από την περιοχή αλλάζει και γίνεται Θεσσαλονίκη. Περίεργο... Δεν νομίζω ότι είναι τόσο θέμα κινητού... Κοίταζα φωτογραφίες από ένα ταξίδι στη Ρώμη, και όλες από την ρωμαϊκή αγορά και γύρω περιοχή έχουν geotagging... Κάτω Λιόσια, που δεν έχω πάει και ποτέ! Ενώ το GPS μου έδειχνε κανονικά που ήμουν... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Περίπου αυτό. Υποτίθεται ότι κάνει restore από το backup που έχεις κάνει πριν αλλά εμένα κόλλησε Έχει θεματάκια το δικό σου γενικότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πάντως στην προσπάθεια εύρεσης καταστήματος να το αγοράσω (το μαύρο), είδα ότι σχεδόν έχει εξαντληθεί... Στα ευρωπαϊκά amazon δεν υπάρχει (μόνο από ανεξάρτητους πωλητές που οι περισσότεροι δεν στέλνουν και Ελλάδα, handec το ίδιο, skroutzomagaza στα περισσότερα κατόπιν παραγγελίας και καλά...). Μόνο expansys και εκεί ελάχιστα κομμάτια. Το βλέπω να ακολουθεί την πορεία του HD2, δηλαδή να ανεβαίνει σιγά σιγά η αξία του ως μεταχειρισμένο και συλλεκτικό!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Έχει θεματάκια το δικό σου γενικότερα Μη γίνεσαι κακός... Η φάση είναι ότι έκανα επαναφορά για να φτιάξει το widget του lte και δεν έφτιαξε. Πάντως δεν έχω άλλο πρόβλημα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Μη γίνεσαι κακός... Η φάση είναι ότι έκανα επαναφορά για να φτιάξει το widget του lte και δεν έφτιαξε. Πάντως δεν έχω άλλο πρόβλημα. Για πλάκα το είπα!Έβαλα και φατσούλα αλλά δεν την εμφάνισε.Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για πλάκα το είπα!Έβαλα και φατσούλα αλλά δεν την εμφάνισε.Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει πάντως.. Ναι βρε! Το κατάλαβα. Σκέφτομαι μήπως φταίει κάποια ρύθμιση η οποία λόγω της επαναφοράς ενεργοποιήθηκε πάλι. Λες επειδή είναι branded Vodafone να έκαναν τίποτα στην 4.4.3 ή αυτή η αναβάθμιση ήρθε απευθείας από htc; Η αλήθεια είναι ότι δεν άργησα να την πάρω όπως τις προηγούμενες που έπαιρνα από Vodafone. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πάντως στην προσπάθεια εύρεσης καταστήματος να το αγοράσω (το μαύρο), είδα ότι σχεδόν έχει εξαντληθεί... Στα ευρωπαϊκά amazon δεν υπάρχει (μόνο από ανεξάρτητους πωλητές που οι περισσότεροι δεν στέλνουν και Ελλάδα, handec το ίδιο, skroutzomagaza στα περισσότερα κατόπιν παραγγελίας και καλά...). Μόνο expansys και εκεί ελάχιστα κομμάτια. Το βλέπω να ακολουθεί την πορεία του HD2, δηλαδή να ανεβαίνει σιγά σιγά η αξία του ως μεταχειρισμένο και συλλεκτικό!:) Και μετά θα λέμε γιατί δε πουλάει η HTC.Εδώ η Apple κρατάει το προπερσινο μοντέλο της στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Και μετά θα λέμε γιατί δε πουλάει η HTC.Εδώ η Apple κρατάει το προπερσινο μοντέλο της στην αγορά. Η Apple βγάζει ένα μοντέλο κάθε χρόνο. Ούτε mid range ούτε τίποτα. Λογικό να κρατάει τα προηγούμενα. @Fick Ψάξε λίγο στο ίντερνετ για την περίπτωση σου.Αν είναι έτσι θα χουν και άλλοι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Η Apple βγάζει ένα μοντέλο κάθε χρόνο. Ούτε mid range ούτε τίποτα. Λογικό να κρατάει τα προηγούμενα. @Fick Ψάξε λίγο στο ίντερνετ για την περίπτωση σου.Αν είναι έτσι θα χουν και άλλοι πρόβλημα. Έχω ψάξει. Ή είμαι γκαντέμης ή είναι πολύ φρέσκο ακόμα. Ευχαριστώ ε Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Καλημερα παιδιά . Έχω πάνω από χρόνο το τηλέφωνο και είμαι τόσο ευχαριστημενος με το ΟΝΕ που το ξανά αγόρασα (σε μαύρο αυτήν την φορά). Εχθές είπα να αλλάξω την γλώσσα και τώρα δεν μπορώ να γυρίσω στα Ελληνικά ,δεν υπάρχει σαν επιλογή. Έβαλα την 4.4.3 πριν μια βδομάδα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε? Δεν ξερω αν βοηθάει είναι κατασκευασμενο στη Shangai και unbrandet. Edited September 2, 2014 by nato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Έχω ψάξει. Ή είμαι γκαντέμης ή είναι πολύ φρέσκο ακόμα. Ευχαριστώ ε Επειδή δεν χρησιμοποιούσα το widget και το έβαλα για να δοκιμάσω αυτό που λες... Εμένα ανοιγοκλείνει κανονικά. Όταν έχω σήμα 4g μου το βγάζει επάνω ...Όταν δεν έχω μου βγάζει 3g ή h ανάλογα τι σήμα έχει στην περιοχή. Ούτε αυτό σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Επειδή δεν χρησιμοποιούσα το widget και το έβαλα για να δοκιμάσω αυτό που λες... Εμένα ανοιγοκλείνει κανονικά. Όταν έχω σήμα 4g μου το βγάζει επάνω ...Όταν δεν έχω μου βγάζει 3g ή h ανάλογα τι σήμα έχει στην περιοχή. Ούτε αυτό σου κάνει; Δεν αλλάζει τη ρύθμιση του είδους δικτύου καθόλου. Μόνο από τις ρυθμίσεις μπορώ να διαλέξω δίκτυο. Edit: έστειλα και mail στο support της HTC από περιέργεια και μου απάντησαν ότι θα το συμπεριλάβουν οι τεχνικοί σε επόμενη αναβάθμιση!@#$%& :p Edit ξανά: Στις εφαρμογές σας βγάζει το γραφικό στοιχείο για το lte; Edited September 2, 2014 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δεν αλλάζει τη ρύθμιση του είδους δικτύου καθόλου. Μόνο από τις ρυθμίσεις μπορώ να διαλέξω δίκτυο. Edit: έστειλα και mail στο support της HTC από περιέργεια και μου απάντησαν ότι θα το συμπεριλάβουν οι τεχνικοί σε επόμενη αναβάθμιση!@#$%& :p Edit ξανά: Στις εφαρμογές σας βγάζει το γραφικό στοιχείο για το lte; Γι'αυτό λέω ότι κάτι δεν κατάλαβα καλά.... Αυτή την επιλογή ούτε εμένα την κάνει... Μόνο ανοιγοκλείνει τα δεδομένα... Γραφικό στοιχείο lte Ούτε εμένα βγάζει στις εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Γι'αυτό λέω ότι κάτι δεν κατάλαβα καλά.... Αυτή την επιλογή ούτε εμένα την κάνει... Μόνο ανοιγοκλείνει τα δεδομένα... Γραφικό στοιχείο lte Ούτε εμένα βγάζει στις εφαρμογές... Αααα μάλιστα. Όχι αυτό το widget για τα δεδομένα μου δουλεύει και μένα.[ATTACH]49300[/ATTACH] Εγώ λέω αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavroulis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κατέβασε αυτο http://www.htc1guru.com/dld/ota_m7_ul_jb43_sense55_mr_vodafone_uk_3-63-161-6-2-24-161-1_release_340013akpd6pd8gw00infp-zip/ και βγάλε απ το αρχείο αυτό το firmware.zip. Μετά -προϋπόθεση να έχεις s-off- βάζεις το κινητό στον bootloader και τρέχεις ένα fastboot instance και γράψεις fastboot oem rebootRUU Fastboot flash firmware firmware.zip Όταν τελειώσει γράψε fastboot reboot bootloader και τσέκαρε ότι έχεις το CID της Vodafone και εκεί που λέει OS Γράφει 3.62.161.1 αυτο ειχε γινει πριν ενα μηνα , ο φινν μου βοηθησε να βρω το firmware , πηγα να το περασω αημερα γιατι δεν ηθελα να στειλω το κινητο για σερβις τον αυγουστο και ειχα αλλαξει το cid σε vodap102 ειχα περασει το backup απο το twrp φλάσερνω το recovey! και το κινητο ανοιγει μετα και δεν ειχε φυγει το λογο της google απο την ge που ειχα περασει!και malista bootarei και κολαει εκει! χωρις να κανει τιποτα αλλο . hboot-1.44.0000 cid-vodap102 ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΡΟΜ ΤΗΣ HTC ΓΙΑ ΤΟ PN0710000 ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΓΕΙ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΤΙ CID ΝΑ ΒΑΛΩ) τωρα τι να κανω που θα βρω ρε παιδια μια εκδοση να την φλασαρω να τελειωνω εστω να μην ειναι vodafone να φυγει το google απο εκει1 το μοντελο του κιντου ειναι το PN0710000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αααα μάλιστα. Όχι αυτό το widget για τα δεδομένα μου δουλεύει και μένα.[ATTACH]49300[/ATTACH] Εγώ λέω αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Να πω την αμαρτία μου τώρα κατάλαβα τι εννοείς.Εγώ αυτό δεν το χω καν.Εψαξα και στις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 αυτο ειχε γινει πριν ενα μηνα , ο φινν μου βοηθησε να βρω το firmware , πηγα να το περασω αημερα γιατι δεν ηθελα να στειλω το κινητο για σερβις τον αυγουστο και ειχα αλλαξει το cid σε vodap102 ειχα περασει το backup απο το twrp φλάσερνω το recovey! και το κινητο ανοιγει μετα και δεν ειχε φυγει το λογο της google απο την ge που ειχα περασει!και malista bootarei και κολαει εκει! χωρις να κανει τιποτα αλλο . hboot-1.44.0000 cid-vodap102 ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΡΟΜ ΤΗΣ HTC ΓΙΑ ΤΟ PN0710000 ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΓΕΙ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΤΙ CID ΝΑ ΒΑΛΩ) τωρα τι να κανω που θα βρω ρε παιδια μια εκδοση να την φλασαρω να τελειωνω εστω να μην ειναι vodafone να φυγει το google απο εκει1 το μοντελο του κιντου ειναι το PN0710000 Το firmware σίγουρα περαστηκε; δώσε ενα fastboot getvar all να δούμε τι λέει Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Να πω την αμαρτία μου τώρα κατάλαβα τι εννοείς.Εγώ αυτό δεν το χω καν.Εψαξα και στις εφαρμογές. Δύο στα δύο. Οπότε λογικά αφαιρέθηκε στην 4.4.3 και επειδή το είχα στην οθόνη εγώ μου έμεινε. Πλάκα έχει :D Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavroulis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Το firmware σίγουρα περαστηκε; δώσε ενα fastboot getvar all να δούμε τι λέει σιγουρα περάστηκε γιατι ειχε το μενου της htc οπως παλια απλα κολλούσε στο bootarisma στο logo της google ενω ακουγες τον ηχο της htc οτι το κινητο ανοιγει!(ισως ειχε μπρικαρει?) αλλα δεν ξερω τι κολημα επαθε! τωρα ξανα εκανα φλασαρισμα στην ge edition που ειχα γτ δεν λειτουργουσε το κινητο και το χρειαζόμουν! λες να ξανα κανω την διαδικασια ρστορε μεσω back up του twrp και στην συνεχεια να ξανα βαλω το ρεκοβερι και να κανω ενα getvar all? λοιπον ακου τι σκεφτομαι να περασω μια ρομ της htc και στην συνεχεια να βαλω αυτο το ρεκοβερι ισως παιξει ετσι!.... η στην τελικη το στέλνω με μια ρομ της htc μπρος να το στειλω με ge... ποια ρομ της htc θα ειναι συμβατη με την συσκευη μ και τι cid πρεπει να βαλω? http://www.htc1guru.com/downloads/ruu-zip-downloads/ ακομα τι διαφορα εχουν τα RUU zip και RUU .EXE ? σε ευχαριστω ρε finn το κινητο πρεπει να παει οπως και δηποτε για σερβις γιατι εχει θεμα με την μπαταρια και τελειωνει στις 9 το βραδυ με κανονικη χρηση ενω το βγαζω απο πληρη φορτιση το πρωι στις 9, εχει το προβλημα με το ροζ πεπλο, ακομα εχει τρελο προβλημα υπερθερμανσης! και κανει κατι διακυμάνσεις το ακουστικο! +οτι παλια ειχε χαλασει η δονηση! και ολα αυτα και το κινητο ειναι εξωτερικα σαν καινουργιο γιατι το προσέχω! Edited September 3, 2014 by kavroulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αααα μάλιστα. Όχι αυτό το widget για τα δεδομένα μου δουλεύει και μένα.[ATTACH]49300[/ATTACH] Εγώ λέω αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Αμα σου πω οτι δεν θυμαμαι να ειχα και πριν αυτο το widget :) !!!!!!!!!!!!!!! Οπως λεει και ο φιλος thanos55 δεν το εχουμε αυτο το συμβολο.... Παντως και στην οθονη που το ειχες δεν δικαιολογει να το κρατησε απο μονο του εφοσον οταν κατεβαζεις την αναβαθμιση διαγραφει την παλια...Κατι αλλο πρεπει να παιζει στο κινητο !!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αμα σου πω οτι δεν θυμαμαι να ειχα και πριν αυτο το widget :) !!!!!!!!!!!!!!! Οπως λεει και ο φιλος thanos55 δεν το εχουμε αυτο το συμβολο.... Παντως και στην οθονη που το ειχες δεν δικαιολογει να το κρατησε απο μονο του εφοσον οταν κατεβαζεις την αναβαθμιση διαγραφει την παλια...Κατι αλλο πρεπει να παιζει στο κινητο !!!!!!!!!!! Ok. Μικρό το κακό και σας έπρηξα. Ευχαριστώ! Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Λοιπόν παιδιά μόλις αγόρασα και εγώ τι m7.το τηλέφωνο καταπληκτικό, το μόνο ότι έχει αγγλικό μενού.έκανα την πρώτη εκκίνηση με τη Sim,αλλά δεν βγάζει ελληνικό μενού...δοκίμασα και factory reset όπως είχα διαβάσει με την Sim αλλά και πάλι τίποτα... Υπάρχει κάποια άλλη λύση ? Επίσης η οθόνη χρήζει μεμβράνης?η είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts