Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα κάνω hardware reset για να στείλω το κινητό στο service. Πώς να κάνω backup ώστε να επαναφέρω το κινητό όταν το παραλάβω πάλι στην τωρινή του κατάσταση?

Δεν είναι προφανώς root το κινητό. Έχω κάνει backup με το Helium και με το backup που έχει η HTC στο κινητό. Είναι αρκετά αυτά? Ή κάποιος άλλος τρόπος?

Αναλόγως τι θες να επαναφέρεις.

Αν έχεις ενεργοποιημένο το Google Backup, τότε όταν βάλεις το google account σου μετά από reset θα επαναφέρει τις εφαρμογές σου. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις των εφαρμογών, θα επαναφέρει μόνο όσες σώζουν τις ρυθμίσεις τους στο google account.

Επίσης θα επαναφέρει wifi networks (να θυμάσαι το password του βασικού σου αν δεν έχεις data plan γιατί θα είσαι σε φαύλο κύκλο) και ίσως κάποιες ρυθμίσες του desktop (wallpaper).

Για τα contacts, αν τα έχεις σε google account (ή σε άλλο online account) θα επανέλθουν και αυτά.

Αν θες να επαναφέρεις τις εφαρμογές με όλες τις ρυθμίσεις τους, καλό πρόγραμμα είναι το titanium.

Για τα CALL LOGS και τα SMS (και τυχόν τοπικά contacts στην συσκευή), μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SUPER BACKUP

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts

Για τα shortcuts, δεν ξέρω πως μπορείς να τα επαναφέρεις, εγώ έχω βάλει το apex και κάνω backup/restore όλες τις ρυθμίσεις των οθονών.

Kohatzim πήγαινε λίγες σελίδες νωρίτερα και θα σου λυθούν οι απορίες.

έχω δει ότι πρέπει να αποφύγω παρτίδα από 10-2013 και πριν. Ωραία αλλά και την προηγούμενη φορά που πήρα το one s και ζητούσα imei για να δω με ποιον επεξεργαστή είναι μου έλεγαν ότι δε μπορούν να το δώσουν ...κτλ. Τώρα εκτός από αυτό και το μωβ πέπλο που λέτε μου διαφεύγει κάτι άλλο? Αξίζει η αγορά του μιας και έχει βγει το μινι 2 σε αυτά τα λεφτά?

έχω δει ότι πρέπει να αποφύγω παρτίδα από 10-2013 και πριν. Ωραία αλλά και την προηγούμενη φορά που πήρα το one s και ζητούσα imei για να δω με ποιον επεξεργαστή είναι μου έλεγαν ότι δε μπορούν να το δώσουν ...κτλ. Τώρα εκτός από αυτό και το μωβ πέπλο που λέτε μου διαφεύγει κάτι άλλο? Αξίζει η αγορά του μιας και έχει βγει το μινι 2 σε αυτά τα λεφτά?

To μινι 2 έχει 1 gb ram επομένως αξίζει σίγουρα το Μ7. Ακόμη δουλεύει απροβλημάτιστα το Μ7. Το serial ζήτα, δε νομίζω να μη στο δώσουν.

Αναλόγως τι θες να επαναφέρεις.

Αν έχεις ενεργοποιημένο το Google Backup, τότε όταν βάλεις το google account σου μετά από reset θα επαναφέρει τις εφαρμογές σου. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις των εφαρμογών, θα επαναφέρει μόνο όσες σώζουν τις ρυθμίσεις τους στο google account.

Επίσης θα επαναφέρει wifi networks (να θυμάσαι το password του βασικού σου αν δεν έχεις data plan γιατί θα είσαι σε φαύλο κύκλο) και ίσως κάποιες ρυθμίσες του desktop (wallpaper).

Για τα contacts, αν τα έχεις σε google account (ή σε άλλο online account) θα επανέλθουν και αυτά.

Αν θες να επαναφέρεις τις εφαρμογές με όλες τις ρυθμίσεις τους, καλό πρόγραμμα είναι το titanium.

Για τα CALL LOGS και τα SMS (και τυχόν τοπικά contacts στην συσκευή), μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SUPER BACKUP

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts

Για τα shortcuts, δεν ξέρω πως μπορείς να τα επαναφέρεις, εγώ έχω βάλει το apex και κάνω backup/restore όλες τις ρυθμίσεις των οθονών.

Θέλω να τα επαναφέρω όλα όπως ήταν!!! Το titanium νομίζω θέλει ροοτ. Γι αυτό χρησιμοποίησα το Helium. Τώρα οι εφαρμογές και οι επαφές επανέρχονται με το google account αλλά όχι οι εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει μόνος σου από apk ούτε οι περισσότερες ρυθμίσεις τους! Επίσης όλες οι άλλες ρυθμίσεις του κινητού, πχ εικονίδια ταπετσαρίες, κ.α. δεν ξέρω τι γίνεται. Γι αυτό χρησιμοποίησα το πρόγραμμα της ΗΤC + Helium. Τώρα αν τα επαναφέρουν όλα και με ποια σειρά να τα χρησιμοποιήσω στην επαναφορά δεν ξέρω, γι αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κάποιος...

Η αλήθεια είναι ότι imei ως επί το πλείστον δεν δίνουν.Υπάρχουν όμως πολλά καταστήματα που δίνουν.Αν δεν στο δώσουν,μίλα μαζί τους και εξήγησέ τους ότι αν έχει θέμα θα σου κάνουν αντικατάσταση και όχι επισκευή.Συμφώνησε μαζί τους από πριν γιατί γίνονται πολλά.Προς Θεού απέφυγε το kaiserhsop.Όσο για το one mini που λες,θα συμφωνήσω ότι αξίζει εννοείται το m7.Αυτά.

Θέλω να τα επαναφέρω όλα όπως ήταν!!! Το titanium νομίζω θέλει ροοτ. Γι αυτό χρησιμοποίησα το Helium. Τώρα οι εφαρμογές και οι επαφές επανέρχονται με το google account αλλά όχι οι εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει μόνος σου από apk ούτε οι περισσότερες ρυθμίσεις τους! Επίσης όλες οι άλλες ρυθμίσεις του κινητού, πχ εικονίδια ταπετσαρίες, κ.α. δεν ξέρω τι γίνεται. Γι αυτό χρησιμοποίησα το πρόγραμμα της ΗΤC + Helium. Τώρα αν τα επαναφέρουν όλα και με ποια σειρά να τα χρησιμοποιήσω στην επαναφορά δεν ξέρω, γι αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κάποιος...

Ναι το Titanium απαιτεί ρουτ. Αν το helium δεν κάνει backup των apps (

), και εφόσον δεν θες να κάνεις root για να τρέξεις το Titanium, προφανώς θα βάλεις τα .apk και θα ρυθμίσεις τα apps ξανά.

Το HTC Backup γράφει ξεκάθαρα ότι επαναφέρει τα homescreen shortcuts:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.backup&hl=en

*Home screen - app shortcuts and widget layouts

*BlinkFeed categories

*Sense TV remotes and viewing preferences

*Social network accounts & passwords - Flickr, LinkedIn

*Mail accounts & passwords - Exchange, Hotmail, POP/IMAP

*Evernote account & password for HTC Notes sync

*Personal dictionary

*Alarms

*Bookmarks

*Stocks

*Weather and world clock cities

*Wallpaper

*Wi-Fi networks

*Many more

H σειρά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Edited by Nikos2k5

Φίλε μου πρίν λιγο καιρό χρειάστηκε να κάνω επαναφορά του τηλ. σε καινούρια συσκευή απο το htc backup. Μου επανέφερε το τηλέφωνο όπως ήταν ακριβώς, εκτός απο τις σημειώσεις τις οποίες δεν είχα ρυθμίσει να συγχρονίζονται με Evernote.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου πρίν λιγο καιρό χρειάστηκε να κάνω επαναφορά του τηλ. σε καινούρια συσκευή απο το htc backup. Μου επανέφερε το τηλέφωνο όπως ήταν ακριβώς, εκτός απο τις σημειώσεις τις οποίες δεν είχα ρυθμίσει να συγχρονίζονται με Evernote.

Αυτό το μήνυμα μου βγάζει όταν πάω να κάνω install το αρχείο για την εγκατάσταση του sense 6. Ξέρεις κανείς τι φταίει και μου βγάζει failed;

Είναι η επίσημη αναβάθμιση; Με custom recovery νομίζω δε μπορείς να την εγκαταστήσεις, λογικά αυτό φταίει.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι η επίσημη αναβάθμιση; Με custom recovery νομίζω δε μπορείς να την εγκαταστήσεις, λογικά αυτό φταίει.

Ναι η επίσημη είναι. Τουλάχιστον αυτή που μου ήρθε στο τηλ. Εγώ δεν έκανα κάτι άλλο. Παρά μόνο την κατέβασα και πήγα να την τρέξω

Ναι η επίσημη είναι. Τουλάχιστον αυτή που μου ήρθε στο τηλ. Εγώ δεν έκανα κάτι άλλο. Παρά μόνο την κατέβασα και πήγα να την τρέξω

Η επίσημη αναβάθμιση μπορεί να είναι , αλλά άν εσύ έχεις custom rom νομίζω δεν γίνεται να την περάσεις. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια , αλλά πρέπει να γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Λογικά ακολουθείς τις αναβαθμίσεις που δίνει η rom που φοράς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Η επίσημη αναβάθμιση μπορεί να είναι , αλλά άν εσύ έχεις custom rom νομίζω δεν γίνεται να την περάσεις. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια , αλλά πρέπει να γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Λογικά ακολουθείς τις αναβαθμίσεις που δίνει η rom που φοράς.

Αν αλλάξεις το recovery επίσημη αναβάθμιση δε γίνεται. Κατεβάζεις την αναβάθμιση σε zip ή md5 και την περνάς μέσω του recovery.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπέρα σε όλους,

Παρατήρησα ότι τα ηχεία του One έγιναν υπερβολικά σιγανά σε σχέση με το κανονικό επίπεδό τους. Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνονται με reset ή πρέπει να το στείλω στο κατάστημα; Άμα θυμάστε και από παλιότερα που πόσταρα, έχω και πρόβλημα με το μωβ στη κάμερα συν μια μικρή διαρροή φωτός στο κάτω μέρος της οθόνης. Για τα 3 αυτά θα μπορούν να δώσουν αντικατάσταση;

Από την στιγμή που το κινητό πάει αντιπροσωπεία (αρβάτο) για επισκευή, υπάρχει τρόπος παρακολούθησης της εξέλιξης της επισκευής?

Παλιά η ace hellas που ήταν η αντιπροσωπεία, είχε σχετική ιστοσελίδα που με το ΙΜΕΙ έβρισκες σε πιο στάδιο βρισκόταν η επισκευή...

Καλησπέρα σε όλους,

Παρατήρησα ότι τα ηχεία του One έγιναν υπερβολικά σιγανά σε σχέση με το κανονικό επίπεδό τους. Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνονται με reset ή πρέπει να το στείλω στο κατάστημα; Άμα θυμάστε και από παλιότερα που πόσταρα, έχω και πρόβλημα με το μωβ στη κάμερα συν μια μικρή διαρροή φωτός στο κάτω μέρος της οθόνης. Για τα 3 αυτά θα μπορούν να δώσουν αντικατάσταση;

Δοκίμασε πριν κάνεις ο,τιδήποτε να καθαρίσεις τα ηχεία με μια οδοντόβουρτσα. Όσο αστείο κι αν ακούγεται τα ηχεία μαζεύουν σκόνη και άλατα από το αυτί (κυρίως το επάνω). Στην αρχή μου φάνηκε χαζό αλλά η βελτίωση ήταν εξωπραγματική με μόλις 2-3 λεπτά βουρτσίσματος το καθένα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δοκίμασε πριν κάνεις ο,τιδήποτε να καθαρίσεις τα ηχεία με μια οδοντόβουρτσα. Όσο αστείο κι αν ακούγεται τα ηχεία μαζεύουν σκόνη και άλατα από το αυτί (κυρίως το επάνω). Στην αρχή μου φάνηκε χαζό αλλά η βελτίωση ήταν εξωπραγματική με μόλις 2-3 λεπτά βουρτσίσματος το καθένα.

Να σου πω την αλήθεια, το είδα στο YouTube αυτό αλλά δεν το έκανα. Αλλά μιας και το είπες και εσύ το έκανα και τελικά δούλεψε! :confused: Ευχαριστώ! :)

Από την στιγμή που το κινητό πάει αντιπροσωπεία (αρβάτο) για επισκευή, υπάρχει τρόπος παρακολούθησης της εξέλιξης της επισκευής?

Παλιά η ace hellas που ήταν η αντιπροσωπεία, είχε σχετική ιστοσελίδα που με το ΙΜΕΙ έβρισκες σε πιο στάδιο βρισκόταν η επισκευή...

online όχι, αλλά μπορείς να τηλεφωνάς στην HTC στο νούμερο 00800 ... και να σου λένε κάθε φορά τη φάση στην οποία βρίσκεται

παιδιά το χρυσό έρχεται κανονικά στη χώρα μας με εγγυήσεις κτλ?

Έχει αναφερθεί κάποιο θέμα γενικά για την ποιότητα του χρώματος?

Και από ποιες παρτίδες και μετά άρχισε να βγαίνει στην παραγωγή?

Που μπορώ να βρω τι rom φοράει το τηλ;

Μαύρο HTC One. καίει ολόκληρο ακόμη και με wifi και η μπαταρία πέφτει σα τρελή. Στοκ κατάσταση. Να υποθέσω λόγω καλοκαιριού και υψηλών θερμοκρασιών ή να το στείλω; Κανείς άλλος με τα ίδια συμπτώματα;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μαύρο HTC One. καίει ολόκληρο ακόμη και με wifi και η μπαταρία πέφτει σα τρελή. Στοκ κατάσταση. Να υποθέσω λόγω καλοκαιριού και υψηλών θερμοκρασιών ή να το στείλω; Κανείς άλλος με τα ίδια συμπτώματα;

Το δικό μου μαύρο με wifi ή 3g δεν καίει τόσο πολύ ώστε να το θεωρήσω δυσάρεστο. Ότι ζεσταίνεται, ναι αλλά όχι τόσο πολύ. Η μπαταρία δε μετά το τελευταίο update σε sense 6 είναι αρκετά καλύτερη σε όλες τις χρήσεις.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Δες με κάποιο πρόγραμμα μήπως τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο και γι αυτό στο κάνει αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εκανα και factory reset και πάλι το κάνει. Και άμα ζεσταθεί αρκετά (το GSAM λέει θερμοκρασία μπαταρίας μέχρι και 45-46) το wifi κλείνει και ανοίγει μόνο του

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παντός η διαθεσιμότητα των κινητών της εταιρείας ειναι απαράδεκτη. Το ίδιο με πριν δυο χρόνια που έψαχνα το one s , δε μπορούσα να βρω πουθενα την συσκευή να την δω απο κοντα. Ουτε Γερμανός ουτε public ουτε Vodafone .ετσι και τωρα με το m7 δε μπορω να το βρω πουθενα.

Πόσες πωλήσεις μπορούν να χάνουν με τετοια πολιτική.

Γνωρίζει κανεις κατι για το #5586