Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πωωω, γιατί δεν δίνουν επιλογή όπως θέλουμε εμείς? Κάτι που μου άρεσε στο Sense είναι αυτή η μαύρη μπάρα κάτω, που μοιάζει περισσότερο με dock όταν είναι χρωματιστή. Θα μου πεις βέβαια, μέχρι να πάρει το t-mobile το sense 6 όταν μόλις χθές ήρθε η kitkat , έχουμε καιρό. :lol:

βάλε custom rom βρε, να την κάνεις ότι χρώμα θέλεις :p:D

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πωωω, γιατί δεν δίνουν επιλογή όπως θέλουμε εμείς? Κάτι που μου άρεσε στο Sense είναι αυτή η μαύρη μπάρα κάτω, που μοιάζει περισσότερο με dock όταν είναι χρωματιστή. Θα μου πεις βέβαια, μέχρι να πάρει το t-mobile το sense 6 όταν μόλις χθές ήρθε η kitkat , έχουμε καιρό. :lol:

Ή εγκατάστησε το APEX και κάνε ό,τι θες

Επιτέλους 4.4.2...

Εδώ να πω ενα δυο καλά λογια για την Avarto παιδία καθώς το κινητό κλάταρε (και είχε κ το θέμα της μοβ κάμερας) τους το πήγα μετά απο πολύ καλη και γρήγορη επικοινωνία που είχα μεσω μαιλ και σε κάτι λιγότερο απο 2 βδομάδες είχα καινούρια συσκευή στα χέρια μου.

Είχα διαβάσει διάφορα αρνητικά αλλα η προσωπική μου εμπειρία ήταν μια χαρα.

Για θυμίστε μου λιγάκι, από που αλλάζω συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος ;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βάλε custom rom βρε, να την κάνεις ότι χρώμα θέλεις :p:D

Είναι επαγγελματικό το τηλέφωνο και δεν το σκαλίζω με τίποτα. Την πάτησα μια φορά με το optimums 2x που έμεινα χωρίς τηλέφωνο στα Χανιά. Δουλεύει τόσο απροβλημάτιστα που δεν θέλω να το πειράξω καθόλου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Επιτέλους 4.4.2...

Εδώ να πω ενα δυο καλά λογια για την Avarto παιδία καθώς το κινητό κλάταρε (και είχε κ το θέμα της μοβ κάμερας) τους το πήγα μετά απο πολύ καλη και γρήγορη επικοινωνία που είχα μεσω μαιλ και σε κάτι λιγότερο απο 2 βδομάδες είχα καινούρια συσκευή στα χέρια μου.

Είχα διαβάσει διάφορα αρνητικά αλλα η προσωπική μου εμπειρία ήταν μια χαρα.

Παιξε κανενα τζοκερ φιλε μου :lol: :p

Ή εγκατάστησε το APEX και κάνε ό,τι θες

Βασικά με Apex ειμαι, απλά μ αρέσει μερικές φορές να γυρίζω σε sense.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Για θυμίστε μου λιγάκι, από που αλλάζω συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος ;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι επαγγελματικό το τηλέφωνο και δεν το σκαλίζω με τίποτα. Την πάτησα μια φορά με το optimums 2x που έμεινα χωρίς τηλέφωνο στα Χανιά. Δουλεύει τόσο απροβλημάτιστα που δεν θέλω να το πειράξω καθόλου.

htc είσαι, όχι lg :)

htc είσαι, όχι lg :)

Ναι εντάξει, αλλά δεν θέλει και πολύ να γίνει η πατατια. Κάτι να μην κάνεις σωστά, κάτι να περάσεις λάθος έγινε η ζημιά. Άντε μετά να τα ξανά περνάς όλα από την αρχή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι εντάξει, αλλά δεν θέλει και πολύ να γίνει η πατατια. Κάτι να μην κάνεις σωστά, κάτι να περάσεις λάθος έγινε η ζημιά. Άντε μετά να τα ξανά περνάς όλα από την αρχή.

αν διαβάζεις ότι γράφουν, και πας κατά γράμμα δεν κάνεις πατάτα :)

Προς το παρόν όλα καλά. Για μπαταρία δεν ξέρω γιατί το έχω λιώσει λιγάκι, μόλις βρω λίγο χρόνο κάθομαι και κοιτάζω, αλλά όλα φαίνονται νορμάλ.

Το κακό είναι ότι με Nova Launcher τα unlock gestures δεν δουλεύουν και απλά ξεκλειδώνει. Δηλαδή δεν έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα αν κάνεις αριστερά, δεξιά, πάνω. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας πει.

Το κακό είναι ότι με Nova Launcher τα unlock gestures δεν δουλεύουν και απλά ξεκλειδώνει. Δηλαδή δεν έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα αν κάνεις αριστερά, δεξιά, πάνω. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας πει.

Ποια unlock gestures???εδωσε τελικά τα gestures του m8; :confused:

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δοκίμασε να βάλεις το ElementalX και το Sense 6 toolbox

Παιδιά miracast σε smart tv πέτυχε κανείς; Συγκεκριμένα σε Sony.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να stream-άρω live αγώνες ούτε με DLNA. Μόνο τραγούδια και φωτό.

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

Παιδιά miracast σε smart tv πέτυχε κανείς; Συγκεκριμένα σε Sony.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να stream-άρω live αγώνες ούτε με DLNA. Μόνο τραγούδια και φωτό.

Σε LG που δοκίμασα έπαιξε κανονικά, μέχρι και παιχνίδι έπαιξα..

Επί τη ευκαιρία είσαι off topic εδώ, αυτή η ερώτηση δεν έχει σχέση με βελτίωση ή τροποποίηση και άρα θα έπρεπε να γίνει στη γενική ενότητα του κινητού..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Οκ, μπορείς να μου πεις πώς το έκανες;

Μετέφερα το ερώτημα εκεί.

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

Οκ, μπορείς να μου πεις πώς το έκανες;

Μετέφερα το ερώτημα εκεί.

Λεπτομέρειες δεν θυμάμαι γιατί είναι και καιρός που το έκανα, απλά ενεργοποίησα από την tv το miracast και μετά από την Έξοδο πολυμέσων του κινητού βρήκα την tv κι έστειλα το σήμα εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το έκανα ήδη και δεν γίνεται το άτιμο.

Είμαι σε kitkat με Android Revolution HD. Εσύ;

Αυτό το έκανα ήδη και δεν γίνεται το άτιμο.

Είμαι σε kitkat με Android Revolution HD. Εσύ;

Το είχα δοκιμάσει το χειμώνα με kikat και sense 5.5 με την MaximusHD..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει.

Ελπίζω να μην είναι θέμα rom.

Θα ψάξω περαιτέρω αν και έως τώρα δεν βρήκα λύση.

Ποια unlock gestures???εδωσε τελικά τα gestures του m8; :confused:

Καλά θα ήταν αλλά όχι (αν εννοείς το knock).

Απλά πατάς το power και μπορείς να σύρεις το δάχτυλο αριστερά, δεξιά και πάνω για να ξεκλειδώσει.

Αντίστοιχα σε πηγαίνει σε Blinkfeed, "desktop" ή την τελευταία εφαρμογή που είχες ανοίξει ανάλογα προς τα πού κάνεις swipe.

@Nϊκο θενκς, αλλά είμαι φουλ στοκ :)

Καλά θα ήταν αλλά όχι (αν εννοείς το knock).

Απλά πατάς το power και μπορείς να σύρεις το δάχτυλο αριστερά, δεξιά και πάνω για να ξεκλειδώσει.

Αντίστοιχα σε πηγαίνει σε Blinkfeed, "desktop" ή την τελευταία εφαρμογή που είχες ανοίξει ανάλογα προς τα πού κάνεις swipe.

@Nϊκο θενκς, αλλά είμαι φουλ στοκ :)

Με τον στοκ kernel δεν γίνεται

Και πριν εμφανιστεί το Sense 6, για gestures που το ανοίγουν από sleep mode (dt2w, s2w, l2w) πάλι ήθελε custom kernel

Παιξε κανενα τζοκερ φιλε μου :lol: :p

Να πω την αλήθεια ίδια εμπειρία έχω κι εγώ. Επειδή είχα μάλιστα συσκευή πρώτων παρτίδων χρειάστηκε να κάνω τη διαδικασία παραπάνω από μια φορά. Εκτός από την αναμονή δεν έχω κάποιο παράπονο (2 βδομάδες ταρίφα).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Να πω την αλήθεια ίδια εμπειρία έχω κι εγώ. Επειδή είχα μάλιστα συσκευή πρώτων παρτίδων χρειάστηκε να κάνω τη διαδικασία παραπάνω από μια φορά. Εκτός από την αναμονή δεν έχω κάποιο παράπονο (2 βδομάδες ταρίφα).

Ναι και εγώ το έδωσα Τρίτη και μου ήρθε Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας. Στο ενδιάμεσο το είχαν στείλει Γερμανία.

Μόλις ήρθε και σ' εμένα. Σουηδικό.

[ATTACH]45318[/ATTACH]

Δυστυχώς έχει κολλήσει στα 2 ΜΒ. Διαβάζω στο xda ότι συμβαίνει σε πολλούς, αν όχι όλους. Υπομονή.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos