Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να περασουμε δεδομενα (επαφες, μηνυματα, φωτογραφιες κ.α.) απο ενα Μ7 σε ενα αλλο, τι ειναι καλυτερο,

backup απο τη συσκευη, ή να τα περασω απο την αρχη ενα ενα ολα?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να περασουμε δεδομενα (επαφες, μηνυματα, φωτογραφιες κ.α.) απο ενα Μ7 σε ενα αλλο, τι ειναι καλυτερο,

backup απο τη συσκευη, ή να τα περασω απο την αρχη ενα ενα ολα?

Να τα περάσεις χειροκίνητα προφανώς δεν είναι λύση.

Αν οι ΕΠΑΦΕΣ είναι σε Google Account, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Θα εμφανιστούν όταν βάλεις αυτό το Google Account στο νέο κινητό.

(όταν βλέπεις την κάρτα της επαφής, κάτω από το όνομα της επαφής, δείχνει με ποιο λογαριασμό συνδέεται. Αν είναι σε Google Account, θα γράφει Google. Εναλλακτικά επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν εδώ: https://www.google.com/contacts/ )

Για τα CALL LOGS και τα SMS, μπορείς και αυτά να τα κάνεις backup στο Google Account (Google Drive) και να τα κάνεις retrieve μετά.

Δοκίμασε αυτό:

Mobile Backup & Restore

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.backup

Μπορείς να κάνεις και τις φωτό με αυτό, αν και για τις φωτό είναι απλό γιατί είναι ένα directory μόνο στο SDCARD, το directory DCIM (μπορείς απλά να το αντιγράψεις σε ένα PC και να το μεταφέρεις μετά)

Δυστυχως απεβιωσε το κινητο μου,δεν προλαβα να το χαρω,ολικη καταστροφη,παω να σκασω......

Δυστυχως απεβιωσε το κινητο μου,δεν προλαβα να το χαρω,ολικη καταστροφη,παω να σκασω......

Νερό; Πτώση; Τι;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Να τα περάσεις χειροκίνητα προφανώς δεν είναι λύση.

Αν οι ΕΠΑΦΕΣ είναι σε Google Account, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Θα εμφανιστούν όταν βάλεις αυτό το Google Account στο νέο κινητό.

(όταν βλέπεις την κάρτα της επαφής, κάτω από το όνομα της επαφής, δείχνει με ποιο λογαριασμό συνδέεται. Αν είναι σε Google Account, θα γράφει Google. Εναλλακτικά επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν εδώ: https://www.google.com/contacts/ )

Για τα CALL LOGS και τα SMS, μπορείς και αυτά να τα κάνεις backup στο Google Account (Google Drive) και να τα κάνεις retrieve μετά.

Δοκίμασε αυτό:

Mobile Backup & Restore

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.backup

Μπορείς να κάνεις και τις φωτό με αυτό, αν και για τις φωτό είναι απλό γιατί είναι ένα directory μόνο στο SDCARD, το directory DCIM (μπορείς απλά να το αντιγράψεις σε ένα PC και να το μεταφέρεις μετά)

Ευχαριστω, τα γνωριζω ολα αυτα, απλα νομιζω οτι γινεται και μεσα απο το τηλεφωνο με ενα απλο backup να στα μεταφερει ολα αυτοματα.

Ευχαριστω, τα γνωριζω ολα αυτα, απλα νομιζω οτι γινεται και μεσα απο το τηλεφωνο με ενα απλο backup να στα μεταφερει ολα αυτοματα.

Εγώ δεν γνωρίζω κάτι που να τα μεταφέρει όλα και αυτόματα.

Αλλά αν μεταφέρεις τα παραπάνω που είπαμε, συν τις ρυθμίσεις που μπορείς να μεταφέρεις με το HTC Backup, έχεις στήσει το νέο τηλ σε ελάχιστα λεπτά.

Το HTC Backup μεταφέρει:

*Home screen - app shortcuts and widget layouts

*BlinkFeed categories

*Sense TV remotes and viewing preferences

*Social network accounts & passwords - Flickr, LinkedIn

*Mail accounts & passwords - Exchange, Hotmail, POP/IMAP

*Evernote account & password for HTC Notes sync

*Personal dictionary

*Alarms

*Bookmarks

*Stocks

*Weather and world clock cities

*Wallpaper

*Wi-Fi networks

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.backup

Παιδιά κάτι συνέβη και άρχισε να είναι ανεξήγητα πιο αργό.Δοκίμασα πολλά πράγματα αλλά δεν επιστρέφει στο smoothness το κανονικό του.Το κανα και restart και το κλεισα και για λιγο.Πάλι τίποτα.Το καταλαβαίνω ακόμα και απο το pin που βάζω στην αρχη για να ξεκλειδώσει.Οι αριθμοί αργούν να εμφανιστούν,όπως επίσης και στα μηνύματα.Γράφει αργά.Τι μπορεί να συμβαίνει;

Παιδιά κάτι συνέβη και άρχισε να είναι ανεξήγητα πιο αργό.Δοκίμασα πολλά πράγματα αλλά δεν επιστρέφει στο smoothness το κανονικό του.Το κανα και restart και το κλεισα και για λιγο.Πάλι τίποτα.Το καταλαβαίνω ακόμα και απο το pin που βάζω στην αρχη για να ξεκλειδώσει.Οι αριθμοί αργούν να εμφανιστούν,όπως επίσης και στα μηνύματα.Γράφει αργά.Τι μπορεί να συμβαίνει;

Μήπως στο κάνει κάποια εφαρμογή που κατεβασεσ τώρα τελευταία ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μήπως στο κάνει κάποια εφαρμογή που κατεβασεσ τώρα τελευταία ;

Είχα απλά ενημερώσει κάποιες native εφαρμογές.Δεν είχα κατεβάσει κάτι νέο.Αν σου πω ποιο ήταν το θέμα δε θα το πιστέψεις.Πήγα και έλεγξα όλες τις αλλαγές που είχα κάνει και είχα ενεργοποιήσει την επιλογή με το τριπλό tap για extra zoom.Μόλις το ενεργοποιώ αργεί όλο το σύστημα.Όταν το απενεργοποιώ όλα επιστρέφουν στο κανονικό.:blink:

Καλησπέρα.Θα ήθελα να κάνω debrand το one μου.Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια παρόμοια διαδικασία και φοβάμαι ότι θα τα κάνω θάλασσα.Θα μπορούσε κάποιος σχετικός να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω pm για να με βοηθήσει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχει κανείς που να το χει κάνει ποτέ ή να μπορεί να βοηθήσει; Λίγα λεπτά θα του πάρει...

Θέλω απλά να επικοινωνώ με κάποιον κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για να μην έχω επιπλοκές.

Δεν υπάρχει κανείς που να το χει κάνει ποτέ ή να μπορεί να βοηθήσει; Λίγα λεπτά θα του πάρει...

Θέλω απλά να επικοινωνώ με κάποιον κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για να μην έχω επιπλοκές.

Καλησπέρα, κατ' αρχήν θέλω να σου πω ότι δεν χρειάζεται να ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα, αν κάποιος έχει το χρόνο και τις γνώσεις πίστεψέ με θα σε βοηθήσει.

Στο θέμα σου τώρα, τι ακριβώς φοβάσαι και σε αγχώνει? Οι οδηγίες είναι αρκετά κατατοπιστικές και εδώ αλλά και στο xda..

Για να σου φύγει όμως το άγχος, αν θέλεις στείλε μου pm να τα πούμε από κει.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα, κατ' αρχήν θέλω να σου πω ότι δεν χρειάζεται να ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα, αν κάποιος έχει το χρόνο και τις γνώσεις πίστεψέ με θα σε βοηθήσει.

Στο θέμα σου τώρα, τι ακριβώς φοβάσαι και σε αγχώνει? Οι οδηγίες είναι αρκετά κατατοπιστικές και εδώ αλλά και στο xda..

Για να σου φύγει όμως το άγχος, αν θέλεις στείλε μου pm να τα πούμε από κει.

Ευχαριστώ.

Συγγνώμη αν ενόχλησε.Το έκανα επανάληψη μήπως και δεν το είδε κάποιος.Σου έστειλα pm.Ευχαριστώ.

Έχει έρθει σε κανέναν αυτό το update; Μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση. Είναι περίεργο που έχει ορθογραφικά λάθη. [ATTACH]43874[/ATTACH]

Έχει έρθει σε κανέναν αυτό το update; Μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση. Είναι περίεργο που έχει ορθογραφικά λάθη. [ATTACH]43874[/ATTACH]

99% είναι μούφα και μάλλον phishing υποψιάζομαι. Μην το κάνεις και δες ποια εφαρμογή στο κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα μου βρωμάει λίγο.

Τα παράθυρα των updates της HTC έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ στη γλώσσα και μια... δομή συγκεκριμένη που εδώ δεν την βλέπω.

Φαίνεται γενικά πολύ περίεργο.

Επίσης πάντα έχουν πληροφορίες για το πόσα ΜΒ ακριβώς είναι, τι αλλάζει κτλ.

Βασικά τσέκαρε λίγο να δεις αν βγήκε κάποιο update για το δικό σου μοντέλο. Σε xda π.χ. θα βρεις πληροφορίες σίγουρα.

Όντως μούφα ήταν. Πήγα στις ρυθμίσεις software updates, έκανε check και το μήνυμα εξαφανίστηκε. Μετά θυμήθηκα ότι αν είχα πατήσει παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση θα έβλεπα ποια εφαρμογή το έκανε. Είναι περίεργο πάντως, γιατί εδώ και μήνες τις ίδιες εφαρμογές έχω.

Έχω 6 μήνες περίπου το τηλ. και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα ως τώρα. Χθες όμως παρατήρησα καθώς κοιτούσα την οθόνη κλειδώματος που είναι ως επι το πλείστον μαύρη, ένα μικρό μπλε σημαδάκι πάνω στο μαύρο φόντο ψηλά και σχεδόν στο μέσον της οθόνης. κάτι σαν κάθετη ταινία μήκους 8 χλ. περίπου και πλάτους 1 με 1,5 χλ. Είναι έντονα μπλε στο κέντρο της και σβήνει σιγά σιγά προς τα δύο άκρα της. Τι μπορεί να είναι; Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Το σημάδι φαίνεται μόνο όταν το φόντο στο σημείο εκείνο είναι σκούρο και όσο πλησιάζει προς το μαύρο τόσο πιο πολύ φαίνεται, αντιθέτως εξαφανίζεται στα πολύ ανοιχτόχρωμα χρώματα και χάνεται τελείως στο λευκό. Κάπου είχα διαβάσει στο παρών νήμα κάτι για κολλημένα pixels, μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Κάθε βοήθεια και ιδέα καλοδεχούμενη. Η προοπτική να στείλω αυτό το πολύτιμο για μένα εργαλείο στο service για εβδομάδες φαντάζει εφιαλτική και δεν θα το κάνω, μου τη σπάει όμως και να βλέπω αυτό το σημαδάκι έστω και αν δεν αποτελεί ουσιαστικό εμπόδιο στην λειτουργία της συσκευής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Τελικά ήρθε ξανά η ειδοποίηση, πάτησα παρατεταμένα και μου λέει ότι είναι η εφαρμογή updater. Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω να έχει έρθει και σε κανέναν άλλον.

Προφανώς και θα το δουν και θα στο αντικαταστήσουν.

Το πρόβλημα είναι με ελαττώματα που δεν είναι αναπαράξιμα κάθε φορά, εκεί είναι πιο δύσκολο να δείξεις το πρόβλημα.

Ευχαριστω Νικο για τις σημαντικές πληροφορίες.

Ελπιζω να δουν οτι η οθόνη γκριζάρει-θαμπωνει και να το αντικαταστησουν με καινούργιο.

Τελικα δεν μου το αντικατεστησαν στην htc, και μου γυρίζουν πίσω το ίδιο.

Τα βρήκαν ολα εντάξει λένε στο τηλέφωνο.

Δηλαδη η htc λίγο πολύ μου λέει να κρατήσω με το ζόρι ενα κινητό μιας ημέρας καινούργιο, αξιας 400 ευρω, με θαμπή οθόνη.

Για μενα ειναι απαραδεκτη, και γι αυτό από δω και περα bye bye htc.

Edited by geokostas

Τελικά ήρθε ξανά η ειδοποίηση, πάτησα παρατεταμένα και μου λέει ότι είναι η εφαρμογή updater. Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω να έχει έρθει και σε κανέναν άλλον.

Για να μην σου πω να κάνεις wipe θα σου απλά να την αγνοήσεις και να μην την περάσεις ποτέ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα δεν μου το αντικατεστησαν στην htc, και μου γυρίζουν πίσω το ίδιο.

Τα βρήκαν ολα εντάξει λένε στο τηλέφωνο.

Δηλαδη η htc λίγο πολύ μου λέει να κρατήσω με το ζόρι ενα κινητό μιας ημέρας καινούργιο, αξιας 400 ευρω, με θαμπή οθόνη.

Για μενα ειναι απαραδεκτη, και γι αυτό από δω και περα bye bye htc.

Είναι πραγματικά απαράδεκτοι.

Και παρόλο που τα μοντέλα της HTC είναι κορυφαία όταν δεν είναι ελαττωματικά, ο χειρισμός των ελαττωματικών είναι αυτό που αφήνει την γεύση στον πελάτη και τον προδιαθέτει θετικά ή αρνητικά απέναντι στην εταιρία.

Κάτι που θα μπορούσες να κάνεις είναι να σπάσεις την οθόνη, καθώς από τον Φλεβάρη καλύπτουν τις σπασμένες οθόνες για τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά

http://www.htc.com/us/go/advantage/

Παρακινδυνευμένο και παράλογο, αλλά η htc έτσι φαίνεται να λειτουργεί ...

Είναι πραγματικά απαράδεκτοι.

Και παρόλο που τα μοντέλα της HTC είναι κορυφαία όταν δεν είναι ελαττωματικά, ο χειρισμός των ελαττωματικών είναι αυτό που αφήνει την γεύση στον πελάτη και τον προδιαθέτει θετικά ή αρνητικά απέναντι στην εταιρία.

Κάτι που θα μπορούσες να κάνεις είναι να σπάσεις την οθόνη, καθώς από τον Φλεβάρη καλύπτουν τις σπασμένες οθόνες για τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά

http://www.htc.com/us/go/advantage/

Παρακινδυνευμένο και παράλογο, αλλά η htc έτσι φαίνεται να λειτουργεί ...

Σ'ευχαριστω Νικο, οντως ετσι χανονται οι πελατες απο μια εταιρια.

Φαντασου να ειχα σκάσει 700 για το Μ8 και να ειχα παρομοιο θεμα, οχι οτι τα 400 ειναι λιγα...

Δεν θα ρισκαρω να κανω τιποτα με σπασιματα κ.α. απλα δεν ξαναδινω φραγκο-ευρω σ'αυτη την εταιρεια, εχει κι αλλου πορτοκαλιές.

Κριμα ομως γιατι τα τηλεφωνα τους ειναι αρκετα ποιοτικα, αλλα η μετεπειτα πολιτικη στο service τους απαραδεκτη.

Σ'ευχαριστω Νικο, οντως ετσι χανονται οι πελατες απο μια εταιρια.

Φαντασου να ειχα σκάσει 700 για το Μ8 και να ειχα παρομοιο θεμα, οχι οτι τα 400 ειναι λιγα...

Δεν θα ρισκαρω να κανω τιποτα με σπασιματα κ.α. απλα δεν ξαναδινω φραγκο-ευρω σ'αυτη την εταιρεια, εχει κι αλλου πορτοκαλιές.

Κριμα ομως γιατι τα τηλεφωνα τους ειναι αρκετα ποιοτικα, αλλα η μετεπειτα πολιτικη στο service τους απαραδεκτη.

Κάνε ένα κόπο και ανέβασε δυο φωτογραφίες,μια απο το καθένα για να δουμε πόσο έντονη είναι η διαφορα. Θέλω να δω τι δεν είδαν ας πούμε και το θεώρησαν φυσιολογικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κάνε ένα κόπο και ανέβασε δυο φωτογραφίες,μια απο το καθένα για να δουμε πόσο έντονη είναι η διαφορα. Θέλω να δω τι δεν είδαν ας πούμε και το θεώρησαν φυσιολογικό.

Αυριο που θα το παραλαβω θα βαλω φιλε μου, αλλα δεν ξερω αν θα φαινεται στη φωτο η διαφορα, πιστευω θα φανει.