Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο 2 μηνες κατοχης του τηλεφωνου,

Το μονο μεγαλο μειον του ειναι η οθονη και η καμερα του,ειχα συνηθησει στην amoled του one και στο τελειο μαυρο και δεν μου καθεται καλα η lcd,

Επισης η φωτογραφιες του ειναι για κλαματα δυστηχως,το τηλεφωνο ειναι παρτιδα μαιου αλλα δεν εχω προβλημα με ροζ και τετοια στο σκοταδι,με ενοχλει παρα πολυ το οτι η φωτο δεν βγαινουνε καθαρες,εχουνε πολυ θολουρα.

Η οθόνη του είναι μεγάλο συν και όχι μείον. Μην λέμε ότι να ναι εδώ μέσα. Έχει άριστη πιστότητα χρωμάτων, κάτι που οι amoled δεν έχουν και πολύ καλή ορατότητα υπό το φως του ήλιου.

Τώρα σχετικά με την κάμερα, το τζαμακι του φακού το καθαρίσεις ποτέ ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου και την καμερα εχω καθαρισει και την οθονη του κινητου,

Για εμενα καμερα και οθονη ειναι μειον γιαυτο το τηλεφωνο και μιλαω παντα υποκειμενικα.

Για τη κάμερα δε θα συμφωνήσω αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες. Η οθόνη όμως τελείως άκυρο, είναι η καλύτερη οθόνη που έχει μπει σε smartphone τουλάχιστον μέχρι τη καινούργια φουρνιά που κυκλοφόρησε τώρα.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Φιλε μου και την καμερα εχω καθαρισει και την οθονη του κινητου,

Για εμενα καμερα και οθονη ειναι μειον γιαυτο το τηλεφωνο και μιλαω παντα υποκειμενικα.

Για τη κάμερα δε θα συμφωνήσω αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες. Η οθόνη όμως τελείως άκυρο, είναι η καλύτερη οθόνη που έχει μπει σε smartphone τουλάχιστον μέχρι τη καινούργια φουρνιά που κυκλοφόρησε τώρα.

Γούστα είναι αυτά. Δυστυχώς οι LCD, εκτός από τα μαύρα, έχουν την κακή συνήθεια να δείχνουν τα χρώματα όπως είναι κι όχι υπερτονισμένα. Μάλλον λάθος έκανες αφού προτιμάς τις amoled να πάρεις το one, αλλά δε θα κρίνουμε και τις LCD επειδή κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παιδιά για τα Μ7 που δεν έχουν ελληνικά τι κάνουμε;

Διαβασα καπου για μια εφαρμογή που κατεβάζουμε και μετα δουλεύει κομπλε.

Ισχύει αυτό;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Για την καμερα μπορουν να ειπωθουν πολλα, η οθονη ομως ειναι ενα απο τα μεγαλα πλεονεκτηματα του one. Απλα και χωρις πολλα λογια, αψογη σε ολους τους τομεις.

Εμενα παιδια λογω του οτι το μαυρο δεν ειναι απο τα καλυτερα της ,λογικο ειναι ολα τα χρωματα να φαινοντε οχι τοσο εντονα,

αυτο με χαλαει,ειναι καθαρα υποκειμενικο.

οσο αφορα την καμερα...............οσο μαυρο λειπει απο την οθονη το πηρε η καμερα ........χαλι μαυρο!!!!

Εμενα παιδια λογω του οτι το μαυρο δεν ειναι απο τα καλυτερα της ,λογικο ειναι ολα τα χρωματα να φαινοντε οχι τοσο εντονα,

αυτο με χαλαει,ειναι καθαρα υποκειμενικο.

οσο αφορα την καμερα...............οσο μαυρο λειπει απο την οθονη το πηρε η καμερα ........χαλι μαυρο!!!!

Πιο κινητό είχες πριν πάρεις το one φίλε μου και σου φαίνονται τόσο χάλια

οι φωτογραφίες;Γιατί στα δικά μου τα μάτια φαίνονται αρκετά καλές.

Επίσης οι φωτογραφίες που έβγαλες είναι τοπία οι κοντινές;

Καλησπέρα.Μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω το φως των capacitive buttons;

Με root μιλας ή χωρις;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αυτο που με ενοχλει στην καμερα ειναι πως οταν την ανοιγω και εστιαζω κατι πχ κοντα ,βλεπω στην οθονη μια θολουρα η οποια τρεμοπαιζει ,ενω η εικονα φεναιτε καθαρη εαν το κοιταξεις πιο κοντα αυτο διακρινετε εντονα,

δεν το κανει μονο το δικο μου το εχω δει και σε αλλο one.

Παντα htc ειχα απο τηλεφωνα ,απο το diamond και το τελευταιο μου ηταν το one s.

Χωρίς root trod.

Οχι φιλε μου δεν γινεται χωρις να εισαι root.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αυτο που με ενοχλει στην καμερα ειναι πως οταν την ανοιγω και εστιαζω κατι πχ κοντα ,βλεπω στην οθονη μια θολουρα η οποια τρεμοπαιζει ,ενω η εικονα φεναιτε καθαρη εαν το κοιταξεις πιο κοντα αυτο διακρινετε εντονα,

δεν το κανει μονο το δικο μου το εχω δει και σε αλλο one.

Παντα htc ειχα απο τηλεφωνα ,απο το diamond και το τελευταιο μου ηταν το one s.

Κατά την διάρκεια της εστίασης, προφανώς θα είναι unfocused μέχρι να εστιάσει.

Δηλαδή συγκρίνεις το ONE με το DIAMOND και το ONE S και είναι χειρότερο?

Δύο είναι τα προβλήματα της κάμερας, και αυτό που αναφέρεις δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά:

Τα λίγα megapixel που δεν βοηθούν στο ζουμ και crop (άλλα αυτό το ξέρεις πριν αγοράσεις, δεν το διαπιστώνεις μετά) και η μεγάλη αναλογία ελαττωματικών camera modules με μωβ πέπλο.

καλησπερα παιδες,βρισκω παρτιδα δεκεμβριου unbranded,να το παρω?ρωταω σχετικα με το μωβ θεμα της καμερας,εχει καποιος παρτιδα δεκεμβριου? Edited by maklovin1979

Δεν έχεις πρόβλημα λογικά.Τα προβλήματα έχουν επιλυθεί από τον Οκτώβριο.Μπορεις να μας πεις από πού;Και επίσης αμα έχει σε μαύρο;

Κατά την διάρκεια της εστίασης, προφανώς θα είναι unfocused μέχρι να εστιάσει.

Δηλαδή συγκρίνεις το ONE με το DIAMOND και το ONE S και είναι χειρότερο?

Δύο είναι τα προβλήματα της κάμερας, και αυτό που αναφέρεις δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά:

Τα λίγα megapixel που δεν βοηθούν στο ζουμ και crop (άλλα αυτό το ξέρεις πριν αγοράσεις, δεν το διαπιστώνεις μετά) και η μεγάλη αναλογία ελαττωματικών camera modules με μωβ πέπλο.

Φιλε μου δεν συγκρινω το diamond me to one xaxaaxa.....απλως το ανεφερα οτι εχω παρει πολλα κινητα htc απο το diamond kai εδω.

ομως συγκρινω το one s με το one και οντως εχει διαφορα,οπως εχει διαφορα και απο Iphone5s kai galaxy s4.

Παιδια πηρα σημερα απο kaizer ενα Htc one M7 και η οθονη ειναι μουντη.

Επειδη εχω κι αλλο ενα Μ7 η οθονη απο αυτο ειναι κατασπρη.

Τι λετε να κανω, να το γυρισω πισω?

Κανονικα ναι.Ελπιζω να μη σε παραπεμψουν στο service

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν το επιστρέψεις πες μας και τι έγινε για να ξέρουμε.

Κανονικα ναι.Ελπιζω να μη σε παραπεμψουν στο service

Αν το επιστρέψεις πες μας και τι έγινε για να ξέρουμε.

Μου ειπαν να τους το στειλω πισω και αυτοι να το στειλουν στο service της htc για να δουν τι γινεται. 5 εργασιμες θα παρει ειπαν.

Κανονικα δεν πρεπει να γινει αλλαγη συσκευης? Εως 7 ημερες δεν ειναι το DOA?

Μου ειπαν να τους το στειλω πισω και αυτοι να το στειλουν στο service της htc για να δουν τι γινεται. 5 εργασιμες θα παρει ειπαν.

Κανονικα δεν πρεπει να γινει αλλαγη συσκευης? Εως 7 ημερες δεν ειναι το DOA?

Αν εχει DOA το μαγαζι.......κανονικα 14 ημερες ειναι αλλα τεσπα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν εχει DOA το μαγαζι.......κανονικα 14 ημερες ειναι αλλα τεσπα

Ατυχια. Το παω στην cοurier τωρα.

Εχει τυχει σε κανεναν αλλον να εχει τετοια "σκούρα" οθονη?

Τελικα το κινητό στάλθηκε πισω στο Kaizershop κι απο εκει με τη σειρά του στο service της htc.

Με το που ανοίχτηκε το σφραγισμένο κουτί φανηκε αμεσως η διαφορά της οθόνης με το αλλο One που έχω, και ξενέρωσα τελείως.

Η μια οθονη λευκή και καθαρή όπως πρέπει να είναι και η άλλη γκρίζα και μουντή.

Ελπίζω να το διαγνωσουν στην htc και να μου το αντικαταστησουν.

Μου ειπαν 5 εργάσιμες, ελπιζω να το παρω πριν το Πάσχα.

Θα ενημερωσω κι εδω τι έγινε τελικά.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Τελικα το κινητό στάλθηκε πισω στο Kaizershop κι απο εκει με τη σειρά του στο service της htc.

Με το που ανοίχτηκε το σφραγισμένο κουτί φανηκε αμεσως η διαφορά της οθόνης με το αλλο One που έχω, και ξενέρωσα τελείως.

Η μια οθονη λευκή και καθαρή όπως πρέπει να είναι και η άλλη γκρίζα και μουντή.

Ελπίζω να το διαγνωσουν στην htc και να μου το αντικαταστησουν.

Μου ειπαν 5 εργάσιμες, ελπιζω να το παρω πριν το Πάσχα.

Θα ενημερωσω κι εδω τι έγινε τελικά.

να τους ζητησεις αμεση αντικατασταση,οτι κ να σου λενε,τι παρτιδα ηταν?θυμασαι τα αρχικα απο το s/n?καλημερα.